ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday, 24 December 2009

Εκτός του ότι θέλουν να δικαιολογήσουν οι δικοί μας τις προδοσίες τους,το κυριότερο για τους κινούντες τα νήματα,είναι να βγουν λάδι οι ίδιοι εβραιοι

ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ... «ΑΘΩΟΥΣ» - ΜΕΤΑ ΑΠΟ 87 ΧΡΟΝΙΑ - ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ !!!
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/12/blog-post_2723.html


Σωστά αποκρυπτογραφήσατε την κίνηση των προδοτών αλλά σας διέφυγε η σημαντικότερη πληροφορία την οποία οι δικοί μας προδότες με διαταγές των εβραίων επιβητόρων τους, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διαγράψουν από την μνήμη των Ελλήνων τα αληθή γεγονότα !
Τα παρακάτω αληθή γεγονότα είναι που τους «καίνε» ώστε όχι μόνο να βγουν «λάδι» οι σημερινοί Προδότες όπως ορθός αποκρυπτογραφήσατε αλλά για να βγάλουν «λάδι» τον σημερινό ξεφτιλισμένο μισελληνικό εβραιοσαξονικο Βασιλικό Οίκο της Αγγλίας!!!

Επίσης όταν τσιγκλούσαν κάτι «δεξιοί» τον Πλαστήρα και τον έλεγαν «πες μας για τους έξι», αυτός απάντησε ότι δεν έπρεπε να σκοτώσει μόνο 6 αλλά 106, 1006, 2006.... ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ!!! ….οι "δεξιοί" χεστηκαν μετά από το φόβο τους και φυγανε με την ουρά στα σκέλια !!!
Το θέμα είναι ότι οι πρωτεργάτες της καταστροφής οι συμπαιχνιακοι Βενιζελος (Μπεν Σαλομ) και Βασιλιάς (Εβραιοσαξονικός οίκος Γλυξμπουργκ) την γλίτωσαν αμφότεροι και βγήκαν και εθνάρχες!!Ο νοων...νοειτω


Παραθέτουμε λοιπόν τα στοιχεία! Εκτελέστε τους διανοητικά προωθώντας το παντού!!!

Ενώ η «Βασιλομήτωρ» εβραιομογγολα μισελληνική δηλητηριώδης κόμπρα Ελισάβετ κατάγεται από τον ψευδώνυμο οίκο «WINDSOR», ο σύζυγος της, Φίλιππος (PHILIP), είναι υιός του «Έλληνα» Πρίγκιπα Ανδρέα (ANDREW) HOLSTEIN GLÜCKSBURG αδερφου του βασιληα Κωνσταντινου Α‘ . Ο Ανδρέας είχε διοριστεί από τον βασιλιά ΑΔΕΛΦΟ του το 1921, ως διοικητής του Β’ σώματος στρατού του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟΥ σώματος Μικρας Ασίας. Γράφει ο Νίκος Μακρυγιάννης στην σελίδα 158 του βιβλίου του «ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» :
««Η Επαναστατική Επιτροπή (αποτελούμενη από τους Σ.Γονατα, Πλαστήρα, Λ.Σακελλαροπουλο, Α.Γεροντα, και Χατζηκυριάκο αφού διέταξε την εκτέλεση της θανατικής ποινής του έκτατου ειδικού Στρατοδικείου εναντίον των Δ.Γουναρη, Ν.Στρατου, Γ.Μπαλτατζη, Ξ.Στρατηγου, και Χατζηανεστη (Αρχιστράτηγου) δια «Έσχατη Προδοσία» στις 15 Νοεμβρίου 1922 στο Γουδί Αττικής) μάλιστα είχε σκοπό να συνεχίσει τις καταδίκες (και εκτελέσεις θανατικών ποινών) με πρώτον υποψήφιο στον κατάλογο τον (εβραιοσαξονα μογγολο) Πρίγκιπα Ανδρέα (HOLSTEIN GLÜCKSBURG, αδελφό του τότε Βασιλέως Κωνσταντίνου Α’ και υιό του Βασιλιά Γεωργιου Α’ HOLSTEIN GLÜCKSBURG της Ελλάδος) με την κατηγορία ότι στις 27 Αυγούστου του 1921 ενώ έλαβε εντολή ως Διοικητής του Β’ Σώματος Στρατού να εκτελέσει ορισμένο ελιγμό επιθέσεως μαζί με τα Ελληνικά Α’ και Γ’ Σώματα Στρατού κοντά στον Σαγγάριο (εναντίον του Τουρκικού Στρατού) αυτός δεν υπάκουσε και διέταξε αντίθετη μετακίνηση (οπισθοχωρήσεως η οποία άνοιξε «κερκοπoρτα» - ρήγμα – κενό στο κέντρο του Ελληνικού Μετώπου της Γραμμικής Παρατάξεως : Α’ – Β’ – Γ’ Σώματα Στρατού, το οποίο προκάλεσε ανατροπή αυτού του μετώπου από τον Τουρκικό Στρατό).
Όμως η δραστική επέμβαση του Άγγλου (Αγγλοεβραιου) Ναυτικού ακόλουθου στην Αθήνα Πλοίαρχου ΤΖΕΡΑΛΝΤ ΤΑΛΜΠΟΤ (GERALD TALBOT), που είχε έρθει με ειδικές εντολές του (Εβραιοσαξονα Λόρδου) ΚΩΡΖΟΝ (KOWRSON) συνετέλεσε να ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. Άλλωστε ο Πάγκαλος σαν μέλος της Κυβερνήσεως είχε υποδείξει στο Στρατοδικείο να αποφύγουν την καταδίκη του Πρίγκιπα Ανδρέα»» . (Όλες οι παρενθέσεις έχουν τεθεί από την Ο.Ε.Α.)
Ο ιστορικός Νίκος Μακρυγιάννης, ως όργανο της ελληνοεβραικης Βουλής (Αβουλίας) των Ελλήνων, δεν γράφει όλη την αλήθεια η οποία είναι ότι, όταν ο Αρχιπροδοτης του Ελληνικού Μετώπου της Μικρας Ασίας του 1922 «Έλληνας» Πρίγκιπας Ανδρέας, επέστρεψε πρώτος στην Ελλάδα ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ τον Ελληνικό Στρατό να σφαγει στον Σαγγάριο Τουρκίας, ο αδελφός του, «βασιλιάς» Κωνσταντίνος Α’ , υιός του Γεώργιου Α’ ως πρώτου Βασιλιά της Δυναστείας HOLSTEIN GLÜCKSBURG στην Ελλάδα (μετά την εκδίωξη του Οθωνα Α’ ή Οθωμανού WITTELSBACH εβραιοσαξονα μογγολου εκ μογγολικής Βαυαρίας), διόρισε τον Πρίγκιπα Ανδρέα Διοικητή του τότε Ε’ Σώματος Στρατού Ιωαννίνων.
Μετά το κίνημα των Πλαστήρα και Γονατα Συνταγματαρχών Ηρώων του πολέμου Μικρας Ασίας το οποίο ανέτρεψε τον Βασιλιά Κωνσταντίνο Α’ HOLSTEIN GLÜCKSBURG ο οποίος θρασύδειλος διέφυγε στην Ιταλία (είναι χαρακτηριστικό των θρασύδειλων εβραίων HOLSTEIN GLÜCKSBURG να διαφεύγουν κρυφίως προς Ιταλία), Η «Επαναστατική Επιτροπή» με πρόεδρο τον Πλαστήρα καθαίρεσε ατιμωτικός τον «Πρίγκιπα» του εβραϊκού πρωκτού Ανδρέα από όλους τους Στρατιωτικούς βαθμούς και τον έσυρε ενώπιον του εκτάκτου ειδικού στρατοδικείου Αθηνών το οποίο τον καταδίκασε σε θάνατο δια «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» και «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».
Ενώ ήταν φυλακισμένος ως μελλοθάνατος, επενεβη ο Αγγλοεβραιος TALBOT και αλλοι Στρατιωτικοί ακόλουθοι άλλων πρεσβειών στην Αθήνα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση του Συνταγματάρχου Γονατα να τον Απελάσει Ατιμωτικός από την Ελλάδα, στερώντας του όλα τα πολιτικά δικαιώματα (πολιτικώς νεκρός), την Ελληνική ιθαγένεια, κάθε Βασιλικό – Πριγκηπικό Αξίωμα, και δικαίωμα ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ διαδοχής στον θρόνο της Ελλάδος. Ο Ατιμασμένος Εξευτελισμένος Προδότης Απατρης πλέον «Πρίγκιπας της Ελλάδος» Ανδρέας εβραιοσαξονας μογγολος HOLSTEIN GLÜCKSBURG, τελικως κατέφυγε (που αλλού;;) στο Λονδίνο όπου νυμφευθεις μια όμοια του εβραιοσαξονισα μογγολα γέννησε τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΥΖΗΓΟ» ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟ, «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ». Αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ δια τον Αγγλικό Στρατό και δια όλους τους πολίτες της Αγγλικής κοινοπολιτείας (Καναδά, Αυστραλίας, Αγγλίας, Νέας Ζηλανδίας, κτλ.) το ότι ο «Βασιλιάς» και «Αρχιστράτηγος» της Αγγλίας Φίλλιπος είναι ΥΙΟΣ ενός ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ , ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΞΕΝΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ.-
Η εβραιοσαξονικη μισελληνική μογγολική δηλητηριώδης κόμπρα του ψευδώνυμου οίκου «WINDSOR», Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ (ELIZABETH), και ο εβραιοσαξονας μισέλληνας σύζυγος της, Φίλιππος «Πρίγκιπας της Ελλάδος» μογγολος του Δανογερμανικου Οίκου OLDENBURG ή SÖNDERBURG SACHS SCHLESWIG HOLSTEIN GLÜCKBURG ή ψευδωνύμως «CHRISTIANS», ως άτιμος ήτοι ΑΝΕΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ και ΑΝΕΥ ΑΝΔΡΙΚΗΣ Τιμής Βασιλικό Έκτρωμα, προϊόν αποβολής, και υιός εξάμβλωμα του εβραιοσαξονα μογγολου Άτιμου Προδοτου Ανδρέα HOLSTEIN GLÜCKBURG «Πρίγκιπα της Ελλάδος», τον Ιούλιο του 1972 ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ προς τους πιλότους της Αγγλικής Πολεμικής Αεροπορίας να μεταβούν εις την Τουρκία δια να επανδρώσουν τα τουρκικά αεροσκάφη (λογω πλήρους ανικανότητας των τούρκων πιλότων), δια να επιτεθούν τον Ιούλιο του 1974 με αληθινά πυρά εναντίον του Ελληνοκυπριακού Στρατού και εναντίον του Ελληνικού Στρατού της «ΕΛ.ΔΥ.Κ.» η οποία στάθμευε στην Κύπρο, εις τα πλαίσια ΠΛΑΣΤΗΣ – ΨΕΥΔΟΥΣ – ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» , ώστε να δυνηθεί ο Τουρκικός Στρατός να αποβιβαστεί και να καταλάβει την μισή Κύπρο, όπως και έγινε (!!!) σκοτώνοντας Ελληνοκύπριους και Έλληνες στρατιωτικούς, σκοτώνοντας και βιάζοντας χιλιάδες Ελληνοκύπριους, και εξαφανίζοντας χιλιάδες μέχρι σήμερα αγνοούμενους Ελληνοκύπριους σε τουρκικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ήτοι ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Οι αποδείξεις των ως άνω αποκαλύψεων της Ο.Ε.Α. ευρίσκονται εις τα ψυγεία των νεκροτομείων της σημερινής Ελληνικής Κύπρου, εις τα οποία ευρίσκονται πτώματα Άγγλων πιλότων τα οποία περισυνέλεξαν οι Ελληνοκύπριοι τον Ιούλιο του 1974 στην Κυρήνεια, μετά την κατάρριψη Τουρκικών αεροσκαφών επιτεθέντων με πραγματικά πυρά εναντίον Ελληνοκύπριων και Ελλήνων στρατιωτικών της ΕΛ.ΔΥ.Κ. τον Ιούλιο του 1974 στην Κύπρο, κατά την διάρκεια της ταυτόχρονης εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο, και κατά την διάρκεια πλαστής – ψευδούς «Ασκήσεως του ΝΑΤΟ» στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας. Αυτήν την ψευδή – πλαστή δήθεν «Άσκηση» και αυτήν την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο με συμμετοχή Άγγλων πιλότων ως χειριστών των τουρκικών αεροσκαφών, την είχε σχεδιάσει το μισελληνικό Αμερικανικό «Πεντάγωνο» των εβραιοσαξονων μογγολων Στρατηγών των ΗΠΑ και το μισελληνικό Στρατηγείο του ΝΑΤΟ Βρυξελλών ομοίων Ευρωπαίων και Αμερικανών εβραιοσαξονων Στρατηγών.
Οι αποδείξεις των ως άνω αποκαλύψεων της Ο.Ε.Α. ευρίσκονται εις τον επτασφράγιστο «ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ» εις τα υπόγεια της ελληνοεβραικης «Βουλής» Αθηνών, και σε μαρτυρίες ελληνοαμερικανών Στρατιωτικών εκείνης της εποχής προς την Ο.Ε.Α.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις