ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 19 December 2009

Απάντηση στις προκλήσεις του ιστολογιου «έσχατη γραμμή ανασχέσεως»

Κύριοι της έσχατης γραμμής ανασχέσεως , ο εσωτερικός μας κόσμος είναι εκείνος που δεν δύναστε να αντιληφθείτε λόγο της δολιότητα σας και της σχιζοφρένιας σας που θα εξηγήσουμε στο τέλος της παρούσης .

Καταρχάς να επισημάνουμε ότι η εν λόγο ανάρτηση μας δεν προοριζόταν για εσάς αλλά για ΜΟΝΟ για το βίντεο εναντίον του Βασίλη Λεβέντη!!! Η αποθέωση της ειρωνείας είναι, ότι με την εν λόγο απάντηση σας προς το κείμενο που αναρτήσαμε , αποκαλύφθηκε η διπροσωπία του ιστολογιου σας για τον ρόλο του…. αλλά και της αμάθειας σας συνάμα.. και άρα η ανάρτηση εναντίον του Λεβέντη κάθε άλλο παρά αφελής ήταν όπως αρχικά θεωρήσαμε.

Πράγματι, σε ότι αφορά την αμάθεια του Βασίλη Λεβέντη όπως και την δική σας περί τα της ιστορίας, έχουμε να πούμε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Λεβέντης έχει δίκιο ( ποσώς ενδιαφέρει ο όρκος στην περίπτωση αυτή) διότι αν ήταν φασίστας δεν θα έβαζε ποτέ τους άνδρες του να παντρευτούν ντόπιο πληθυσμό, ινδές και περσίδες ουτε θα μοίραζε αξιώματα σε Πέρσες και ορισμένους τους ονόμασε συγγενείς του, πράγμα που ανάγκασε τους Μακεδόνες να του ζητήσουν συγνώμη και να τον ακολουθήσουν, αλλά θα έσφαζε τον ντόπιο πληθυσμό σαν άλλος μογγολος σφαγέας τζεγκις χαν.

Ο Αλέξανδρος ήθελε να συνενώσει την λευκή πελασγική φυλή αλλά δεν μπόρεσε να εξοντώσει τελείως τον μογγολο αντίπαλο, γι αυτό μη τρωτέ φασιστικό κουτόχορτο από βιβλία του κατεστημένου διότι η αισχρή πλαστογράφηση της ιστορίας έφτασε μέχρι το σημείο να αμφισβητείται η προέλευση του Μυκηναϊκού πολιτισμού και των ιδίων των Πελασγών, διότι υπάρχουν ΑΛΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ καθηγητές Πανεπιστήμιων (και δήθεν πατριώτες τηλεπαρουσιαστές πουλώντας σαβουροβιβλια με σκοπό να κάνουν μπουγάδα τους εγκεφάλους των ανυποψίαστων ελλήνων) που δεν βρήκαν τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ να αντικρούσουν, λόγο της πληρωμένης πέννας τους μεσο του Τεκτονικού Πανεπιστημιακού Κατεστημένου, την δήθεν ‘’σημιτική προέλευση Μινωικού και Μυκηναϊκού πολιτισμού παρά τα μέσα που τους παρέχουν τα αδιάσειστα Ελληνικά Χρονικά.

Στο θέμα μας τώρα περί… ρόλων

Χωρίς να αναφερθούμε σε εσάς, αλλά σε ναζιστές και οπαδούς του ΛΑΟΣ οι οποίοι βλέπουν μανιωδώς την εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη ψάχνοντας για κανένα ψεγάδι για να τον ‘’γαμήσουνε’’, εσείς θιχτήκατε λες και είχατε την μύγα… και όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λέει η παροιμία..

Ιδίως μετά την αήθη επίθεση στο Λεβέντη και σε εμάς, μας μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά για δολιότητα εκ μέρους σας... και αναρωτιόμαστε για το ποιος είναι ο λόγος αυτής της επίθεσης εναντίον του Λεβέντη εφόσον και ο Λεβέντης πολεμά στο ψαχνό το ΛΑ.Ο.Σ. .- Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι ότι ο Λεβέντης το πολεμά ολοκληρωτικά ενώ εσείς επιλεγμένα λόγο υποστηρίξεως Μυλωνάκη κτλ. και άρα ισως και κρυφοοπαδοι του ΛΑ.Ο.Σ., κάτι που οδηγεί σε άτοπο όμως αν λάβουμε υπόψη το κράξιμο σας εναντίον του Καρατζαφερη.

.

Ο Λεβέντης όμως χτύπησε και έναν άλλον με ωραίο ελληνοποιημενο επώνυμο και πλασαρισμένος σαν παιδί του λαού..... έτοιμο στο πιάτο, προωθημένο από το εβραϊκό κατεστημένο .Τον Σαμαρά ή Μπενάκη Χωρέμη ή Μπεν Χιράμ!

Τον Σαμαρά ή Μπενάκη Χωρέμη ή Μπεν Χιράμ, τον οποίο εσείς κύριοι των θεοποιήσατε για να επιβεβαιωθεί η εβραιλα της Ελλάδος με την υπογραφή Ελλήνων σχιζοφρενών.

Έτσι ,ναι μεν αναρτήσατε τα περί εβραϊκής καταγωγής του Σαμαρά …με μαύρη καρδιά για να λέμε και του στραβού το δίκιο… αλλά μάλλον επρόκειτο για μπλόφα, διότι στην ουσία τον υποστηρίζετε και αυτό φάνηκε αμέσως μετά την επιθετική ανάρτηση που κάνατε προς το κείμενο μας, όταν δηλώσατε ….την ελληνικότητα του Σαμαρά ή Μπενάκη Χωρέμη ή Μπεν Χιράμ εδώ τουλάχιστον είπατε την αλήθεια και μας εκμυστηρευτήκατε τα πραγματικά σας πιστέυω βγαζοντας μας από τον κοπο να υποθέσουμε ότι επροκειτο για σπάσιμο ή ειρωνεία που θα σήμαινε ότι είστε και ανισσόροποι.

.

Οι βρόμικες προθέσεις σας όμως αποκαλύφθηκαν όταν βάλατε εσκεμμένα το βίντεο όπου ο Λεβέντης λέει να βγάλει καρκίνο ο Μητσοτάκης ή Μπεν Σαλομ κτλ. κτλ….

Αυτό το βίντεο, το κατεστημένο έχει λυσσάξει να το προβάλει για να χτυπήσει πουστικα και άνανδρα τον Λεβέντη όπως πράττετε κι εσείς.

Κύριοι, ο εβραιογενης Μητσοτάκης ή Μπεν Σαλομ είναι μέτοχος της εβραϊκής ΑΓΕΤ στο Βόλο και πρώην πρωθυπουργός και όχι κανένας ανυποψίαστος , και άρα γνώστης για τα μέγιστα διεθνώς ποσοστά θνησιμότητας εις το πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου-Ν.Ιωνιας -Ιωλκού-Αγριας από καρκινοπαθείς-καρκίνους-παιδικούς καρκίνους-πνευμονικά νοσήματα-νεφρικές ανεπάρκειες-παραλύσεις-περιφερειακές πολυνευροπαθειες-πάρκινσον-σκλήρυνση κατά πλάκας-αλτσχαϊμερ-και άλλες ασθένειες, αποδεικνυόμενα από το εγκληματικό γενοκτονίκο αποτέλεσμα του κορεσμου του νέου νεκροταφείου Βόλου εντος τριών ετών, ήτοι από το 2001 έως το 2003, οφείλονται εις τα μέγιστα διεθνώς ποσοστά ρυπάνσεων και μολύνσεων της περιοχής Βόλου, τα οποία κυρίως προκαλούνται από καρκινογόνα και νευροπαραλυτικα καυσαέρια της βιομηχανίας “ΑΓΕΤ-LAFARGE” εκλυόμενα από την καύση του απαγορευμένου στις “ΗΠΑ” και στην “ΕΕ” “ΠΕΤ-ΚΩΚ” ή οπτάνθρακα.

Εξαιτίας αυτών των διοξινων και φουρανιων της “ΑΓΕΤ-LAFARGE”, στον πρώτο οικιστικό κύκλο γύρω από την “ΑΓΕΤ” και με κέντρο την “ΑΓΕΤ”, ήτοι στην Αγρια και στις συνοικίες “άλλης μεριάς” και “Νέας Δημητριάδος” Βόλου, έχουν καταγραφεί το 2003 εβδομήντα πέντε κρούσματα παιδικού καρκίνου. Αυτό το έχουν καταγγείλει ιατροί του βόλου στον τοπικό τύπο και έχει δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο._
Ομοίως ιατροί του Βόλου έχουν καταγγείλει στον τοπικό τύπο ότι γύρο από την “ΑΓΕΤ” κάνουν θραύση τα πνευμονικά νοσήματα. στον “νέο τύπο” δημοσιεύτηκε ερεύνα στην οποία οι δυο μοναδικές κλινικές ειδικευόμενες στις θεραπείες παραλύσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δηλώνουν ότι "στον Βόλο σημειώνονται όλα τα ελληνικά κρούσματα παραλυτικής πολυνευροπαθειας η οποία καταλήγει στον θάνατο των ασθενών λογω παραλύσεως από περιφέρεια προς κέντρο"._

Ομοίως, όλως...τυχαίως, οι ελληνοεβραιοι τσάτσοι έκτισαν το εργοστάσιο της “ΑΓΕΤ” επάνω στον αρχαιολογικό χώρο της “ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ” στον λόφο Γοριτσης, με δάνεια των αμερικανοεβραιων Ροκφελλερ των “ΗΠΑ”, ώστε με μια κίνηση να γίνουν δυο καταστροφές: ολοκληρωτική καταστροφή των υπολειμμάτων της Ιωλκού ως προϊστορικής πρωτεύουσας του δυτικού ημισφαίριου, και ολοκληρωτική γενοκτονία των κατοίκων της περιοχής βόλου και περίχωρων με σκοπό την άνευ μαρτύρων και αντιρρήσεων ολική καταστροφή των σωζόμενων κτισμάτων της Ιωλκού και εξαφάνιση των ακόμη υπόγειων ευρημάτων και κτερισμάτων, όπως η καταστροφή του υπέργειου προϊστορικού μνημείου κατόψεως ]+[ διαταχθείσα από τον εβραιοτουρκο υπουργό πολιτισμού Βενιζέλο ή Τουργκουτσογλου του “ΠΑΣΟΚ”, και η εξαφάνιση των ευρημάτων 2003 εις τον περιφερειακό βολου και των επιγραφών του βασιλικού τάφου του βασιλέως της Ιωλκού “κύκνου” πρόγονου του Ιάσωνος, διαταχθείσα από τον εβραίο υπουργό πολιτισμού και πρωθυπουργό, παθητικό ομοφυλόφιλο-πουστη στο σώμα και στην ψυχή, ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ._

Για περισσότερες λεπτομέρειες μελετήστε αυτό http://perseysteam.blogspot.com/2007/02/222007_02.html

Άρα κύριοι αποδεικνύετε το πόσο μπροστά ήταν τελικά ο Λεβέντης όταν έλεγε αυτά τα λόγια, διότι αν έπιαναν τόπο, δεν θα πέθαιναν Ελληνόπουλα από εβραϊκά και μασονικά καθάρματα τύπου Μητσοτάκη ή Μπεν Σαλομ. Έτσι η κουτοπόνηρη κίνηση σας να χτυπήσετε τον Λεβέντη ο οποίος πολεμά τα εβραϊκά σας ινδάλματα τύπου Σαμαρά ή Μπενάκη Χωρέμη ή Μπεν Χιράμ, έρχεται μπούμερανγκ πίσω.

Οπότε ορθός αποκαλεί τον ελληνικό λαό «ΖΩΑ», ο οποίος ψηφίζει τον γενοκτονο του.

Καλά λέει ο Λεβέντης αφού τέτοιος είναι ο Λαός . Μογγολοειδη ζώα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και με τέτοια ζώα που βγαζουνε ηγέτες τι περιμένετε να είναι ο λαός; Καλύτερος;

Όλοι ζώα και προδότες είναι, ελληνοεβραιοι απόγονοι γεφυραιων πλην Λεβέντη, Σοφιανοπουλο, Πασσα, Χασάπη, και ελαχίστων άλλων που περιθωριοποιήθηκαν από το εβραϊκό κατεστημένο!

Και σύμφωνα με την εξίσωση «ο λαός αξίζει τους ηγέτες που εκλέγει» , ζώα ηγέτες = ζώα λαός!

Και μην λέτε άλλους ότι «έκλασαν μέντες» όπως ειπατε στον Σπυρο Χατζαρα ,διότι δεν έχετε αυτό το δικαίωμα όταν εσείς δεν είστε σε θέση λόγο της δειλίας σας, να αποκαλέσετε τα εβραϊκά τρωκτικά ως «παλιοτόμαρα» , οι οποίοι αποδεδειγμένα ως εβραίοι που είναι πρόδωσαν την Ελλάδα και άρα άξιοι θανάτου έσχατης προδοσίας.

Αποσπασματικά παραθέτουμε το κείμενο με προδοσίες της Ντόρας Μητσοτάκη ΜΠΕΝ-ΣΑΛΟΜ ή Βενιζέλου, εβραϊκής καταγωγής και του Παπουλια ομοίως εβραϊκής καταγωγής :

Το ως άνω http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_6579.html προδοτικό δια την Ελληνική Εθνική Κυριαρχία «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ – ΓΙΛΜΑΖ» παραθέτουμε στην σελίδα 17 της παρούσης από φωτοτυπία της Εφημερίδος «Το παρασκήνιο» 16/6/2006, σε μετάφραση.

Σ’αυτό το προδοτικό «Μνημόνιο» οι ορολογίες της «Συνθήκης Λωζάνης» ΠΕΡΙ «Όλης της Θαλάσσης του Αιγαίου ως εθνικών ελληνικών χωρικών υδάτων», ΠΕΡΙ «Όλου του εναερίου χώρου του Αιγαίου ως εθνικού ελληνικού εναερίου χώρου», ΠΕΡΙ «Όλων των νήσων του Αιγαίου, πλήν Ίμβρου – Τένεδου και των εντός των τριών μιλίων Τουρκικών χωρικών υδάτων, ως εθνικού και ελληνικού εδάφους», και περί «του Ενιαίου και Αδιαίρετου όλων των νήσων του Αιγαίου, όλης της θαλάσσης του Αιγαίου, και όλου του εναερίου χώρου του Αιγαίου, ως εθνικού ελληνικού χώρου ελληνικής κυριαρχίας, πλην Ίμβρου – Τένεδου – και των τριών ΜΟΝΟΝ μιλίων των Τουρκικών χωρικών υδάτων», αντικαταστάθηκαν με τις προδοτικές παραδοχές περί «Διεθνούς ανοικτής θαλάσσης» και περί «Διεθνούς εναερίου χώρου» εντός των οποίων θα έχει στρατιωτικές δραστηριότητες η Τουρκία, και ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΔΑΦΙΚΟΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ – ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, χωρίς την σύμφωνη πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής 151 ψήφων, συμφώνως με 28/3 Συντάγματος.

Εξώφυλλο Εφημερίδος 16/6/2006 «Το παρασκήνιο»

Άρθρο Εφημ. «Το παρασκήνιο» με προδοσίες της Ντόρας Μητσοτάκη ΜΠΕΝ-ΣΑΛΟΜ ή Βενιζέλου, εβραϊκής καταγωγής, η οποία δεν «ανέτρεψε» το «μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ» (Δόλος ή Αφέλεια του Αρθρογράφου), αλλά επιδείνωσε την προδοσία του ως άνω μνημονίου.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ – ΓΙΛΜΑΖ 27-5-1988

Υπογραφές:

Παπούλιας/Μεσούτ Γιλμάζ

Σχόλια Δικ.Τμημ. Ο.Ε.Α.:

Στο παρατιθέμενο προδοτικό «Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ», οι προδότες «Εσχάτης Προδοσίας» και «Προδοσίας της Χώρας (Ποιν.Κωδ. 134 έως 152 με θανατικές ποινές) ελληνοεβραίοι Ανδρέας Μινέϊκο Παπανδρέου και Κάρολος Παπούλιας χωρίς την σύμφωνη πλειοψηφία 151 Βουλευτών της Ελληνικής βουλής και ΧΩΡΙΣ σχετικό νόμο του ελλ.Κοινοβουλίου μετονομάζουν τον εθνικό ελληνικό θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου, και τον εθνικό ελληνικό εναέριο χώρο του Αιγαίου σε «ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» και σε «ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ» αποδίδοντας την κυριαρχία αυτών των ελληνικών εθνικών χώρων στην Διεθνή Κοινότητα, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Από το προηγούμενο άρθρο: «Έτσι έδωσε (πρόδωσε) η Ντόρα το Αιγαίο στην Τουρκία» αποδεικνύεται ότι η Ενιαία Εβραϊκή Συμμορία των εβραίων προέδρων Δημοκρατίας – Πρωθυπουργών – Υπουργών όλων των πολιτικών κομμάτων, προδίδει συνειδητώς την Ελλάδα με την μέθοδο: “Ο επόμενος προδότης (Λιάπης Υπ/Συγκ.Επικ., Ντόρα Μπεν Σαλόμ Υπ/Εξ, και Καρά-Αμάν-Αλής) επιδεινώνει εναντίον της Ελλάδος την προδοσία του προηγούμενου προδότου (Καρόλου Παπούλια Υπ/Εξ και Ανδρέα Μινέϊκο Παπανδρέου)

Δια τα Μνημόνια «Παπούλια – Γιλμάζ» του 1988, και «Ντόρας Μπεν Σαλόμ – Γκιούλ» το 2006, και δια τις αντίστοιχες προδοσίες των εβραίων «Πρωθυπουργών» Μινέϊκο και Καρα-Αμαν-αλή, σιωπά επιτηδείως η προδοτική αντιπολίτευση του ΚΚΕ του Ρωσοεβραίου Κολοζωφ, του Συνασπισμού του εβραίου Αλαβάνου-Λεβί, και του ΠΑΣΟΚ του Εβραίου Γιώργου-Μινέϊκο-Τσαντ, ενώ επιτηδείως σιωπά η προδοτική νομοθετική εξουσία, ενώ επιτηδείως σιωπά η προδοτική δικαστική εξουσία, η προδοτική εκτελεστική εξουσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, η προδοτική εκτελεστική εξουσία της ΕΛ.ΑΣ., και οι λοιπές εννέα εκτελεστικές εξουσίες προδοσίας της χώρας.

Όπως μας πληροφορούν παραιτηθέντες αντιρρησίες της CIA-ΗΠΑ μέσω ελληνοαμερικάνων στρατιωτικών, οι Ελληνοεβραίοι και οι Μασώνοι Έλληνες εφιάλτες «Πρωθυπουργοί» και «Υπουργοί» έχουν υπογράψει τέτοια «Μνημόνια» - Παραχωρήσεις των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων ΚΑΙ με τις πέντε γειτονικές εχθρικές χώρες, ήτοι με την Βουλγαρία – Αλβανία – Σκόπια – Τουρκία – Ρουμανία οι οποίες διεκδικούν Ελληνικά Εδάφη ως άξονας Β.Α.Σ.Τ./Ρ., με την δόλια σκοπιμότητα οι (επόμενες εβραϊκές) «Ελληνικές» Κυβερνήσεις («Κυβέρνηση συνεργασίας» των εβραίων Αβραάμ ή Αβραμόπουλου – Βονεζμπεργκ – Κοέν ή «Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ», «Κυβέρνηση Εθνικής Συνοχής» του Θεοσοφιστού Μασώνου Απ.Κακλαμάνη του ΠΑΣΟΚ ως δικτατορίας ανατρέπουσας την «Κυβέρνηση Συνεργασίας» ή την «Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ» του Μινέϊκο-Τσαντ» και η δικτατορική «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» του Τουρκαλβανού πράκτορος και προβοκάτορος KARA-ZAFERI με συνεργασία ΠΑΥΛΟΥ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ και του «Βασιλέως των Ελλήνων» Παλαιολόγου Δραγάζη) να παραβιάσουν αυτές τις συμφωνίες – «Μνημόνια», ώστε οι στρατοί των ως άνω πέντε χωρών ως άξονας Β.Α.Σ.Τ./Ρ. να θεωρήσουν αυτές τις παραβιάσεις συμφωνιών ως «ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ» (CASUS BELLI) εναντίον της Ελλάδος, και να επιτεθούν δια την κατάληψη – κατοχή και γενοκτονία των Ελλήνων Β.Ελλάδος – Θεσσαλίας – Αν.Αιγαίου – Κύπρου (Αναφέρονται οι κυλιόμενες ημερομηνίες του σχεδίου)

Με την σκοπιμότητα της απώλειας της κυβερνήσεως από την «Νέα Δημοκρατία» στις επόμενες πρόωρες βουλευτικές εκλογές (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) η ίδια η εβραϊκή ηγεσία της «ΝΔ.» δημιουργεί σκάνδαλα και δυσαρέσκεια στους ψηφοφόρους της, ώστε οι ψηφοφόροι της να μετακινηθούν προς το «ΠΑΣΟΚ» και προς το «ΛΑ.Ο.Σ.» ώστε σε περίπτωση ισοψηφίας «ΝΔ» και «ΠΑΣΟΚ» στις εκλογές να συσταθεί η «Κυβέρνηση Συνεργασίας» του Αβραμόπουλου και σε περίπτωση πλειοψηφίας του «ΠΑΣΟΚ» να συσταθεί αμιγής «Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ» οι οποίες διαλύοντας τελείως τον Ελληνικό στρατό (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΟ + ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ κλπ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!) θα παραδώσουν αμαχητί την Β.Ελλάδα – Θεσσαλία – Αν.Αιγαίο – Κύπρο δια γενοκτονία από τον άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ., και στην συνέχεια θα «ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ» από την «κυβέρνηση εθνικής συνοχής» του Απ.Κακλαμάνη του «ΠΑΣΟΚ» (Ομοφυλόφιλος εκβιαζόμενος θεοσοφιστής μασόνος), η οποία θα παραδώσει την κυβέρνηση της Ν.Ελλάδος στην Χριστιανοδωδεκαθεϊστική «Κυβέρνηση των Εψιλον» των Kara-Zaferi, Glucksburg, Δραγάζη, η οποία «Ηγούμενη» στρατιωτικός επί του άξονος ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ «τριμερής δύσεως») και επί του άξονος Θ.Ι.Μ. (Θιβέτ – Ινδίας – Μογγολίας «ενδιάμεσος άξονας») θα επιτεθεί εναντίον της συμμαχίας των αξόνων Β.Α.Σ.Τ./Ρ. και Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ ή «Σύμφωνο της Σαγκάης»), διότι μετά την επίθεση του Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος, αυτός θα αποβληθεί από το «ΝΑΤΟ» και από την ΗΠ.Ε.Ι. και θα συμμαχήσει με την Ρ.Ι.Κ., η οποία αντεπιτηθέμενη (αναφέρονται οι κυλιόμενες ημερομηνίες – χρονοδιάγραμμα του σχεδίου) σχεδιάζεται να γενοκτονήσει την Ινδία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ κατ’αρχήν, και στην συνέχεια διαλυόμενη, να γενοκτονήσει τμήμα της Ρ.Ι. (Ρωσίας – Ισλάμ) από την Κίνα – η οποία σχεδιάζει έως το 2012 την γενοκτονία ΚΑΙ της Μαύρης Φυλής ΚΑΙ των Λευκοκίτρινων Μογγόλων (εβραίων – σαξόνων – βαυαρών –Τούρκων – Αλβανών – Βούλγαρων – Ούγγρων – Φινλανδών – Ταταρών – Αζέρων – Τσετσένων – Βάσκων κλπ) και των μαυροκίτρινων μογγόλων (Ινδονήσιων – Φιλιππινέζων κλπ), - ώστε το 2012 η Κίνα να ανακηρυχθεί «Πλανητική Υπερκυβέρνηση» ή «Βασιλεία του Θεού» ή «Βασιλεία του Ιεχωβά – Σιν – Σιών – Σίνα», έχοντας γενοκτονήσει όλα τα λευκά, μαύρα και ημικίτρινα μογγολικά έθνη του πλανήτου.

Τον ανωτέρω εγκληματικό σχεδιασμό αποκωδικοποίησε μόνον το τμήμα γεωστρατηγικής αναλύσεως της Ο.Ε.Α. και τον διασταύρωσε με πληροφορίες από παραιτηθέντες αντιρρησίες της CIA, από μασώνους «εν ύπνο», και από άλλες πηγές μη κατονομάσιμες.

Επανερχόμενοι στην αρχή της ως άνω ακολουθίας του Γ’Παγκόσμιου Πολέμου, ήτοι στην σημερινή τεκταινόμενη προδοσία παραδόσεως της Β.Ελλάδος – Θεσσαλίς – Αν.Αιγαίου δια γενοκτονία από τον άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ., αυτή συμφώνως με ποινικό κώδικα συνιστά «Εσχάτη Προδοσία» και «Προδοσία της Χώρας» (ποιν.κώδ.134-152 και ειδικώς 138,139,140,141,150,151 με θανατικές ποινές) τελεσθείσες ενεργητικώς από τους πολιτικούς του «ΠΑΣΟΚ» και της «ΝΔ», τελεσθείσες παθητικώς από τους πολιτικούς του «ΚΚΕ» και του «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ», τελεσθείσες ενεργητικώς από την εκτελεστική εξουσία των Ελλ.Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛ.ΑΣ., και των λοιπών 8 Εκτελεστικών Εξουσιών Ελλάδος και Τελεσθείσες ενεργητικώς και παθητικώς από την Ελληνική Προδοτική Δικαστική Εξουσία.

Τις συνεπαγόμενες θανατικές ποινές εναντίον των ως άνω προδοτών της Νομοθετικής – Εκτελεστικής – Δικαστικής Εξουσίας, έχει ήδη επιδικάσει σε πολλαπλές συνεδριάσεις του εντός του 2005-6-7 το δικαστικό τμήμα Ο.Ε.Α. Θεσ/κης._

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ

.

.

Εξηγήγουμε την σχιζοφρένια σας καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση και του Λεβέντη. Και σας ρωτούμε:

.

Όταν η ίδια η θρησκεία της Ελλάδος υπονομεύει την Ελλάδα και «προφητεύει» προγραμματισμένες γενοκτονίες Ελλήνων με βάση εβραϊκά κείμενα σημιτομογγολων, τότε εσείς τι απαντάτε;

.

Εμείς απαντάμε :

Η πουτανα ορθόδοξη εκκλησία που υποκρίνεται τον φιλέλληνα ενώ εργάζεται για την καταστροφή της Ελλάδος πρέπει να αποριφθει από τους Έλληνες, ως σημιτομογγολικο καρκίνωμα και έκτρωμα.

Και επαναλαμβάνονται ΚΑΘΑΡΑ υπό μορφή ΑΠΕΙΛΗΣ μέσα στη Βίβλο ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ: «Το φορτιον του λόγου του Ιεχωβά εναντίον της … Δαμασκού (Ελλήνων Φοινίκων Λιβάνου) , εναντίον της Τύρου και Σιδωνος (ελληνικών – φοινικικών πόλεων) -,… θέλει ίδει Ασκανων και η Γάζα και η Ακκαρων διότι θα μείνουν ακατοίκητες (κατόπιν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ). Και αλλογενής θέλει κατοικίσει εν τη Αζωτω και θέλω καθαιρέσει την υπερηφανιαν των Φιλισταίων ( ελλήνων Παλαιστίνης) -. Χαίρε σφοδρα θυγατερ ΣΙΩΝ, αλάλαζε θυγατερ Ιερουσαλήμ Ο βασιλεύς σου ΧΡΙΣΤΟΣ έρχεται προς σε …. Καθήμενος επί πώλου υιού υποζυγίου.

Και η ΕΞΟΥΣΙΑ αυτού θέλει εσθαι … έως των περάτων της γης (παγκόσμια κυριαρχία)

Διότι ενέτεινα τον Ιουδαν ως τοξον … και ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΩ τα τέκνα σου ΣΙΩΝ εναντίον των τέκνων σου ΕΛΛΑΣ. Ο Κύριος των δυνάμεων θέλει υπερασπίζεσθε αυτούς ( τους Σημιτομογγολους) και θελουσι ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ (Ελληνες) μέσω ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Ιδε Βίβλος, βιβλίο ‘’προφήτου’’ Ζαχαρία, κεφάλαιο θ’ εδάφιο 1-17, «Μετάφραση Των Εβδομήκοντα».

.

Παρατηρούμε σήμερα να υλοποιούνται αυτά τα προγράμματα, καταχωρημένα στη Βίβλο υπό μορφή ‘’αυτοεκπληρουμενης προφητείας’’ όπου ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ένας Σημίτης ‘’προφητεύει’’ , ένας άλλος ‘’εκτελεί’’ , και ένας τρίτος π.χ. η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ λέγει ‘’ήταν θέλημα θεού η μικρασιατική καταστροφή διότι είχε προφητευτεί’’.

.

Παρόμοιες «προφητείες» διαδίδονται και σήμερα από τις ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ του ‘’Άγιου Όρους’’ με βάση τον διαχωρισμό των Ελλήνων – ΕΛΕΙΣΑ από τους Θρακομακεδονες – ΘΕΙΡΑΣ και τους Ηπειρώτες – ΔΩΔΑΝΕΙΜ που κάνει η Βίβλος στο Α’ Χρονικών α’ κεφάλαιο.

Σύμφωνα με τις ‘’προφητείες’’ αυτές «επειδή δεν είμαστε καλοί χριστιανοί –διάβαζε σοσιαλιστές – θα μας τιμωρήσει ο θεός και θ’ αφήσει τους Τούρκους να γενοκτονησουν Θράκη – Μακεδονία – Ήπειρο μέχρι το σημείο που το μοσχάρι θα κολυμπήσει στο αίμα των ελλήνων».

.

Οι «προφητείες» αυτές επιλαμβάνονται ΚΑΙ από Μητροπολίτες της Ορθόδοξου Εκκλησίας, όπως ο Μητροπολίτης Χίου και άλλοι, με την ΠΑΡΑΛΟΓΗ κατοχύρωση: « Ο χριστός μου έδειξε στο όνειρο ότι οι Τούρκοι θα καταλάβουν την Ελλάδα μέχρι την Λάρισα». Εδώ έχουμε σε πλήρη λειτουργία την τηλεπαθητική υποβολή που υφίστανται οι ‘’ορθόδοξοι’’ μητροπολίτες ΖΟΜΠΙ από την εκπομπή στερεοσκοπικών μεταδόσεων της Σεληνιακής τεχνολογίας ή από την εκπομπή οποιον μεταδόσεων των ΑΣΚΗΜΕΝΩΝ ασκητών του ‘’Άγιου Όρους ‘’ στις υποφύσεις άλλων ατόμων.

.

.

Άρα είναι αυταπόδεικτο ότι το πραγματικό κίνητρο δια τους κινέζους και δια τους εβραιοσαξονες μογγολους δολοφόνους - γενοκτονους των λαών, διότι αυτό το οποίο προγραμμάτισαν πριν από

2.000 έτη, {με την ηθική αυτουργία και διαταγή των αρχισαταναδων - αρχιδιαβολων - αρχικακουργων "θεών" τους, Σιν - Σιών - Σίνα - Τζετ - Τζενταϊ - Σεντάι -( του σατανιστή του λα.ο.ς. Δημοσθένη Λιακοπουλου) - Τζιουντ - Ιουδα - Σεϊναν - "Γιαχβεχ" - Ιιεχωβα", και Σαβιτ - Σαβαωθ - Κρόνου της "Αγίας (κινέζο - μογγολικής) Γραφής"}, είναι η ολική γενοκτονία αυτών των εθνών, συμφωνως με τον αρχαίο σχεδιασμό:

.

1ον: της "Γενέσεως" γ ΄14 - 15 της "Αγίας (κινεζομογγολικης) Γραφής" όπου γράφεται η προφητεία - σχεδιασμός: << και ειπεν ο κύριος ο θεός (Σενταϊ) προς τον οφιν (Δια): "επειδή έκαμες τούτο, επικατάρατος να είσαι μεταξύ πάντων των ζώων (επειδή ο Δίας και οι Έλληνες θεωρούνται αναλώσιμα ζώα = γκοϊμ από τους κινέζους και από τους μογγολους)..., και έχθρα θα στήσω ανάμεσα σε σένα και στην γυναίκα (Εύα - Σελήνη - Λεβαν), και ανάμεσα στο σπέρμα σου ( τους Έλληνες και την λοιπή Λευκή Φυλή) και στο σπέρμα της (κινέζους και μογγολους)._ Εσύ (Δια) θα πληγώσεις την φτέρνα του (σπέρματος των κινέζων) επιτιθέμενος πρώτος, και αυτό (το σπέρμα κινέζων και μογγολων) θα σου συντρίψει το κεφάλι (θα σε γενοκτονησει αντεπιτιθέμενο): "Επιτιθέμενος τίγρης και αντεπιτιθέμενος δράκων". http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html

.

2ον: του "Ζαχαρία" θ ΄ 13 -15 της "Αγίας (κινεζομογγολικης) Γραφής" όπου γράφεται η προφητεία - σχεδιασμός: <<διότι (εγώ ο Σιν - Σιών - Τζενταϊ - Σενταϊ - Τζιουντ - Ιούδας - Γιαχβεχ) τέντωσα στα χέρια μου (την εβραϊκή φυλή) τον Ιούδα σαν τόξο, και τέντωσα ισχυρως (σαν τόξο το δεκαφυλο βασίλειο των εβραίων, ήτοι τους Σάξονες) τον εφραιμ. Και εξήγειρα τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων σου Ελλάς._ ... ο δε κύριος των (δρακονιανων σεληνιακών στρατιωτικών) δυνάμεων (ήτοι ο γιαχβεχ) θα υπερασπίζεται αυτούς (τους ιουδαίους και τους εβραίους - Σάξονες εφραιμ). Και αυτοί θα φάγουν τις σάρκες των εναντίων (Ελληνων), και θα τους αποδυναμωσουν με λιθους σφενδονης (ητοι με πολιτικες και θρησκευτικες θεωριες διανοητικης αφασιας). Και αυτοι θα πιουν (το αιμα των Ελληνων) και θα κανουν θορυβο ήσαν να ήπιαν κρασί. και θα γεμίσουν (με αίμα Ελλήνων) όπως η φιάλη η οποία συλλέγει (το αίμα των ζώων) στις γωνιες του βωμού - θυσιαστηρίου>>._

.

3ον: της "Αποκαλύψεως" θ ΄ 15 -18, της "Αγίας (κινεζο - μογγολικής) Γραφής" όπου γράφεται η προφητεία - σχεδιασμός: ««και ελυθησαν οι τέσσερις άγγελοι (αρχιδαιμονες του Σιν - Σιων - Τζενταϊ - Γιαχβεχ της σελήνης) οι ετοιμασμένοι... δια να θανατώσουν το (ένα) τρίτο των ανθρώπων (ήτοι 2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους λευκής και μαύρης φυλής). Και ο αριθμός των (κινεζικών) στρατευμάτων του ιππικού (των μηχανοκίνητων μονάδων) θα είναι 2 επί 10.000 επί 10.000 (ήτοι 200 εκατομμύρια). Και υπό των τριών τούτων... θανατώθηκε το ένα τρίτο των ανθρώπων»».

4ον: της "Αποκαλύψεως" ιστ ΄ 12 -16, της "Αγίας (κινεζο - μογγολικής) Γραφής", όπου γράφεται: ««και ο έκτος άγγελος (αρχιδαιμονας του δρακονιανου Γιαχβεχ) έχυσε την φιάλη του επί του ποταμού τον μεγαν τον Ευφράτην (στο Ιράκ) και εξηρανθη το ύδωρ αυτού, δια να ετοιμασθεί η οδός των (κινέζων) βασιλέων (αυτοκρατόρων) των (ερχόμενων) από ανατολών Ήλιου (εξ ανατολών του Ιράκ=Κινα). Και είδα τρία ακάθαρτα πνεύματα (τρεις αρχιδαιμονες του Γιαχβεχ οι οποίοι παριστάνουν τους θεούς του δωδεκάθεου Διός των "εψιλον"του λα.ο.ς.)... τα οποία εκπορεύονται προς τους βασιλείς (κυβερνήσεις) της γης και της οικουμένης όλης (της ΗΠ.Ε.Ι. και της Θ.Ι.Μ.), δια να συνάξουν αυτούς (εναντίον της Ρ.Ι.Κ.) εις τον πόλεμο της ημέρας εκείνης της μεγάλης του θεού του παντοκράτορος (Γιαχβεχ - Τζενταϊ του...σεληνοκρατορος και...επτά - πλανητο - κρατορος). και (ο Γιαχβεχ - Τζενταϊ) συνάθροισε αυτούς (τους στρατούς της ΗΠ.Ε.Ι. και της Θ.Ι.Μ., εναντίον των στρατών της Ρ.Ι.Κ.) εις τον τόπον τον καλούμενων εβραϊστή "Αρμαγεδδών"»»._

.

5ον: της "Αποκαλύψεως" ιθ ΄14 - 21, της "Αγίας (κινεζο - μογγολικής) Γραφής" όπου γράφεται: «« και τα (δρακονιανα σεληνιακα) στρατεύματα τα εν τω ουρανω, ακολουθουσαν αυτόν (τον αρχιδαιμονα του Γιαχβεχ - Τζενταϊ - Σιν - Σιων)...και αυτός παταει (τους ανθρώπους λευκής και μαύρης φυλής) στο πατητήρι του οίνου (του αίματος) του θυμού και της οργής του (λυσσασμένου αιμοποτου γενοκτονου) θεού του παντοκράτορος (Σιν - Σιων - Γιαχβεχ - Τζενταϊ...σεληνοκρατορος...επτα - πλανητο - κρατορος)._ και είδα Άγγελο (άλλον δαίμονα του Γιαχβεχ - Σιν - Σιων - Τζενταϊ)... να κράζει προς τα όρνια του ουρανού: έλθετε, και συνάγεσθε εις το δειπνον του μεγάλου (ανθρωποφάγου αιμοποτου) θεού (Τζενταϊ - Γιαχβεχ, δια να φάγετε σάρκες βασιλέων, αξιωματικών, ισχυρών, ίππων και των αναβατών των ίππων, και τις σάρκες όλων, ελεύθερων και δούλων, μικρών (παιδιών) και μεγάλων (ενηλίκων). ... και οι λοιποί (το δεύτερο τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού, ήτοι τα υπόλοιπα 2,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι λευκής και μαύρης φυλής) εφονευθησαν με την ρομφαία - σπαθί (του αρχιδαιμονα του Σιν - Σιων - Τζενταϊ - Γιαχβεχ) του καθήμενου επί του ίππου... και όλα τα όρνια εχορτασαν από τις σάρκες τους»».

.

6ον: του εβραϊκού "Ταλμουδ" το οποίο γράφει περί "του θανάτου (γενοκτονίας) των δυο τρίτων των ανθρώπων ( πέντε δισεκατομμύρια νεκροί) στον επερχόμενο μεγάλο τελευταίο πόλεμο>> - "Αρμαγεδδών" ή Γ ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο._ Ο Γάλλος πατριώτης και ερευνητής Jean Boyer στο βιβλίο του "οι χειρότεροι εχθροί των λαών", παραθέτει ερμηνευτικά σχόλια του αρχιραββινου Αbravanel επί του "ταλμουδ", όπου αποδεικνύεται ότι οι γενοκτονοι των λαών εβραίοι προετοιμάζονται να γενοκτονησουν τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, μέσω ασθενειών, πείνας και πολέμου.

.

Έτσι κύριοι, για να βγει αληθινή και η ανάρτηση σας, στην οποία κλαψουρίζατε ότι δήθεν σας βρίσαμε, με τον δόλιο σκοπό (όπως και οι τακτικές του κατεστημενου εναντίον Λεβέντη και Σοφιανοπουλο) μήπως και σας υποστηρίξουν οι 10.000.000 εκφυλισμένοι νεοψευδελληνες έκτος ελαχίστων εξαιρέσεων, σας λέμε ξεκάθαρα:

ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓ(Ρ)ΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΑΣ

.

...ετσι για να δείξουμε απλα το μένος που έχει ο Σιν-Σιών της Σελήνης εναντίον του ελληνικού πολιτισμού με όργανα του τους σεληνιασμένους με τα σεληνιοστεφανα ΑΓ(Ρ)ΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.. ΑΜΗΝ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις