ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 6 December 2009

Θα προχωρισουμε ακομη περισσοτερο λεγοντας στον κοιμισμενο και ζαλισμενο απο τις Δαυΐδιες "πετρες" αναγνωστη:

Το 1ο μερος εδω http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html
και το 3ο μερος εδω http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_20.html

Πριν προχωρησουμε στην αναλυση τους (των Νομων της ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ ή ΔΡΑΣΕΩΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ) ανακεφαλαιωνουμε: Ο Κυριος λογος για τον οποιο το Καβαλιστικο επιτελειο των Σημιτομογγολων οργανωσε την μεθοδευμενη επιθεση εναντιον του Ελληνισμου με τον γεωπολιτικο τυπο Χν = 10 * ν², ειναι οτι για ΕΙΔΙΚΟ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ απαιτουνταν ΕΙΔΙΚΕΣ μεθοδοι. Οι ειδικες μεθοδοι που χρησιμοποιηθηκαν σκοπευαν να παραλυσουν σε πρωτη φαση την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ και να συσκοτισουν τον ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ των Ελληνων. Απο την συγχιση και τον αδελφοκτονο διχασμο που θα προεκυπτε, θα ηταν ευκολη και η καταστολη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΘΥΜΟΥ" ή ΗΡΩΙΣΜΟΥ, ωστε να γεινει δυνατη η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ των Ελληνων.

Η προυποθεση για να δεχθει η Ελλας στο μετωπο τις πετρες της Δαυιδιας σφεδονης, την ΤΥΡΑΝΝΙΑ, την ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως εκφυλες μορφες των αρχετυπων πολιτευματων ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ηταν να βγαλει η Ελλας το Κρανος Αμυναςπου προστατευε τις κεκτημενες ΙΔΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, και να δεχθει μια αλλη θρησκεια Σημιτομογγολικης προελευσεως.
Το λεμε αυτο, διοτι η διατηρηση της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ που απαιτουνταν για την αναπτυξη των εντιμων τριων πολιτευματων ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, προυποθετε την υπαρξη ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΘΕΩΝ σαν ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩΝ ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ διακυβερνησεως στις ταξεις και κοινωνιες των Θεων.

Η Ελληνικη Θεογονια προσεφερε ακριβως αυτο το βαθρο ιεραρχιας Θεων που λειτουργουσε σαν υποδειγμα της Κοινωνικης Ιεραρχιας των γηινων.
Σε αντιπτασθμισμα η Σημιτομογγολικη θρησκεια του Χριστιανισμου παρουσιασε εναν θεο "Γιαχβε" που ανετρεπε τη ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ μεχρι του γελοιου σημειου να ισχυριζεται οτι "κατασκευασε το Συμπαν οντας εξω του Συμπαντος."

Αυτη η σχιζοφρενικη δηλωση "του ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ή ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ" δεν εμεινε χωρις απαντηση απο τους Ελληνες φυσικους και σοφους του τυπου Ηρακλειτου και Προκλου, που απεδειξαν την ανυπαρξια του ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ και την υπαρξη του ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ητοι του ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ο οποιος ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ που θετουν οι φυσιικοι νομοι.

Ο ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ εχει σαν Ανωτερο του τον ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟ, και περιεχει στον ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ πολλους ΥΠΟΘΕΟΥΣ διατεταγμενους σε ΚΛΙΜΑΚΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ αναλογα με τον ογκο που κατεχουν σαν ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΩΝ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, και ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.

Αυτη ηταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΛΑΚΩΝΙΚΗ, ΣΑΦΗΣ, ΑΛΗΘΙΝΗ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, ΔΙΚΑΙΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ,

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ δεν μπορουσε να υποκλεψει το δικαιωμα του ΝΟΜΟΘΕΤΗ απο τους ΑΝΘΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ διοτι Αυτος ο Ιδιος ειναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ απο το ΜΗΔΕΝ της αδρανους ανυπαρξιας κραδασμων, μεσω ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ που οργανωσαν τους ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΟΣ σε ΕΞΑΠΛΟΥΜΕΝΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ.

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, οι διαφορετικης συχνοτητος κραδασμοι και οι αντιθετου ροπης κραδασμοι συνθετουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ οργανισμους απο υλη διαφορετικης πυκνοτητος ΟΡΑΤΗΣ και ΑΟΡΑΤΗΣ.
Οι ορατοι και αορατοι για μας οργανισμοι που περιεχονται σαν ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ και συγχρονος ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΘΕΟΙ δεν υπακουουν στην Νομοθεσια ενος εξωκοσμικου θεου ουτε στην Νομοθεσια του Ενδοκοσμικου ΘΕΟΥ αλλα στην Νομοθεσια των αυθυπαρκτων φυσικων νομων.

Οι φυσικοι νομοι οριζουν την ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ και οχι ο ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ή τα συνιστωντα μερη του ΥΠΟΘΕΟΙ. Οι φυσικοι νομοι οριζουν το πως "θεουν" δηλαδη το πως "τρεχουν" ή εξελισσονται ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ και οι περιεχομενοι στο σωμα του ΥΠΟΘΕΟΙ.

Οι ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ οριζουν τον χρονο και τον χωρο ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ του Ενος Θεου και των "κυτταρων" του Υποθεων.

Ο Ενας Θεος και οι πολλοι Υποθεοι σαν ζωντες οργανισμοι μπορουν να επικοινωνησουν μεταξυ τους ή με κατωτερους οργανισμους αν αυτο ζητηθει. Οι γηινοι μπορουν να επικοινωνησουν με τις ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ των Υποθεων και να προβαλουν αιτηματα που αναλογα με την σπουδαιοτητα τους και με την εναρμονιση τους στον ΛΟΓΟ και τους φυσικους νομους, γινονται αποδεκτα ή αποριπτονται.

Οι γηινοι δεν μπορουν να επικοινωνησουν ουτε να προβαλουν αιτηματα στον ΕΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΘΕΟ, διοτι σεν εχουν τιποτε να προσφερουν στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΝ απο την θεση του ελαχιστου του απειροελαχιστου μικροβιου που περιεχεται στο Σωμα Του.

Οι ΥΠΟΘΕΟΙ δεν μπορουν να επικοινωνησουν και να προβαλουν αιτηματα στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΝ παρα μονον μονον μεσω των αμεσως ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΥΠΟΘΕΩΝ που τους περιεχουν. Δηλαδη η σκεπτομενη γη "ΓΗ ΜΗΤΗΡ" ή "ΔΗ ΜΗΤΗΡ" μπορει να υποβαλει αιτηματα στον Σκεπτομενο Γαλαξια μονον μεσω του Απολλωνος - ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΟΥ ή ΗΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Το υπεροχο αυτο οικοδομημα ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑ "ΜΕΤΡΑ", της ελληνικης θρησκειας ή ΘΡΩΣΚΕΙΝ ή ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΕΙΝ, ηταν το υποδειγμα για τις κοινωνικες σχεσεις των ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΟΝΤΩΝ ή ΑΝΩ ΘΡΩΠΩΝ ή ΑΝΘΡΩΠΩΝ που μιμουνται την ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ή την ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ή την ΗΛΙΑΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.

Ποσο απεχει το σκοταδιστικο οικοδομημα του "χριστιανισμου" απο αυτες τις αληθειες;

Θα προχωρισουμε ακομη περισσοτερο λεγοντας στον κοιμισμενο και ζαλισμενο απο τις Δαυΐδιες "πετρες" αναγνωστη:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ - ΟΝΤΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΚΑΤΟΤΡΙΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΟΝ, ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΛΟΓΟ.
ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΟΝΤΑ - ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ.
ΟΙ "ΚΑΘΑΡΟΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΟΝΤΑ - ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΑΝΘΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΣΙΕΞΗ ΟΝΤΑ - ΥΠΟΘΕΟΙ, ΔΥΟ ΗΛΙΑΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΟΝΤΑ.

Προς τιμην αυτων των Σκεπτομενων Ηλιων και Πλανητων που αποτελουσαν τα ορια υποβολης των γηινων αιτηματων λογω ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ αλλα ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ τους δωδεκα συν ενα ΛΟΓΟΥΣ του ηλιακου μας Συστηματος.

Το ιδιο συστημα εφαρμοσε ο κλεπταποδοχος χριστιανισμος με την επινοηση των δεκατριων διδασκαλων, ενος Ιησου και δωδεκα μαθητων, ωστε να μπορεσει να υποκαταστησει αθλιως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΦΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. Το μιμηθηκε ακομη και στις συμβολικες εικονες των χριστιανικων ναων οπου τα συμβολικα γλυπτα των ΩΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ μετατραπηκαν σε σκοτεινες βυζαντινες και μισανθρωπες φυσιογνωμιες του "κλαιοντος Ιησου" και των "ασκητικων νηστικων μαθητων".

Ετσι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ που ενεπνεε την ΧΑΡΑ της ΖΩΗΣ, εγεινε η Σημιτομογγολικη ψευδοθρησκεια που ενεπνεε συσωδεια ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΕΝΟΧΗΣ ανυπαρκτων αμαρτηματων ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ, και ροπης προς τα "εκτος κοσμου" δηλαδη προς ΘΑΝΑΤΟ και την ΑΝΑΜΟΝΗ του ΘΑΝΑΤΟΥ.

Τα ΛΕΥΚΑ ενδυματα των ιερεων των ΔΕΛΦΩΝ συμβολα ΖΩΗΣ και ΗΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, εγειναν ενδυματα ΜΑΥΡΑ μιας ΜΑΥΡΗΣ καταμαυρης θρησκειας, με ΜΑΥΡΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ μιας ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ της Αντι- καβαλα.

Η Ιεραρχια του ενδοκοσμικου ελληνικου Πανθεου, εγεινε ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ του γελοιου εγκληματισκου Γιαχβε και του Μονογενους Γυιου Ιησου, που αντι να ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ στους φυσικους νομους, θεσπιζαν ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΝΟΜΟΥΣ και εγραφαν "Βιβλους" που απεκοψαν τους γηινους απο την επικοινωνια της ΗΛΙΑΚΗΣ και ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ και κατ' επεκτασιν της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ που περιεχεται στο Σωμα του Τελικου Ενος Σκεπτομενου Θεου του Ενδοκοσμικου Λογου.

Αυτη η καταστροφη των εννοιων της ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ μεταξη των ΥΠΟΘΕΩΝ της ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ και ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ως μερων και τμηματων του ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΗΚΟΥ ΘΕΟΥ, ηταν ο βασικος χειρισμος των αθλιων Σημιτομογγολων για την παραπερα ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ των κοινωνικων δομων ολων των εθνων, και της Ελλαδος.

Διοτι τα πολιτευματα ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ που λειτουργουσαν συγχρονως και τα τρια στον ελληνισμο του 800π.χ. εως το μη ανιχνευσιμο απωτατο παρελθον του 800.000 π.χ. κατα τα ευρηματα του "διωχθεντος" Ανθρωπολογου Αρη Πουλιανου στο Σπηλαιο Πετραλωνων Αττικης, ηταν ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ της δομης ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.

Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ αντεγραφε το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ και ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΝ του Ενος Θεου.

Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑ αντεγραφε τα ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ και ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΟΝΤΑ των Γαλαξιακων Υποθεων.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ αντεγραφε τα ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ και ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ των Ηλιακων και Πλανητικων Υποθεων.

Οπως στο Συμπαν οι Πλανητες και οι Ηλιοι δεν ψηφιζουν δημοκρατικα εκ των κατω σε ποιον Γαλαξια θα υπαχθουν και θα εντασσονται αλλα απλως υποβαλουν αιτηματα που ικανοποιουνται ή αποριπτονται κατα την κριση του Γαλαξιακου Σκεπτομενου Λογου, ετσι και οι Πολιτες δεν εκλεγουν την Αριστοκρατεια αλλα την αφηνουν να κυβερνα και να αναδεικνυεται ΑΝΩΤΕΡΗ μεσα απο φυσικους νομους ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ του ΣΟΦΟΤΕΡΟΥ και ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥ. Οταν τα δικαια αιτηματα των Πολιτων αποριπτονται τοτε η Αριστοκρατεια ανατρεπεται ασπο τον βασιλεα διοτι εχει εκφυλισθει σε Ολιγαρχια. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ και ΟΧΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του προλεταριατου.

Οπως στο Συμπαν οι Γαλαξιες και τα Νεφελωματα δεν ψηφιζουν δημοκρατικα εκ των κατω σε ποιο Συμπαν θα υπαχθουν και θα εντασσονται αλλα απλως υποβαλουν αιτηματα που ικανοποιουνται ή αποριπτονται κατα την κριση του Συμπαντικου Σκεπτομενου Λογου, ετσι και τα μελη της Αριστοκρατιας δεν εκλεγουν τον Βασιλεα αλλα τον αφηνουν να κυβερνα και να αναδεικνυεται ΑΝΩΤΕΡΟΣ μεσα απο τους φυσικους νομους ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ του ΣΟΦΟΤΕΡΟΥ και ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥ. Οταν τα δικαια αιτηματα των μελων της Αριστοκρατιας και των Πολιτων αποριπτονται τοτε ο Βασιλευς ανατρεπεται απο τους Κριτες που δεν ασκουν εξουσια αλλα λειτουργουν στους Νομους του Εθνους οπως οι Φυσικοι Νομοι στο Συμπαν.

Οι Κριτες ή Γερουσια του Εθνους απαξιουν να ασκησουν εξουσια γιατι υπαρχουν μονον σαν ΑΥΘΥΠΑΡΚΟΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ που δεν ελεγχονται απο κανεναν και δεν λογοδοτουν σε καμμια εξουσια εκτος απο την ΦΥΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΩΝ Φυσικων Νομων.

Ο Μεγας Εφεσιος ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ γνωστης αυτων των λειτουργιων μας λεγει οτι αυτοι οι ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ δεν εχουν ουτε φροντιζουν για την ατομικη τους υλικη περιουσια, σε αντιθεση με την υπολοιπη ΙΕΡΑΡΧΙΑ που απαιτειται να εχει υλικη περιουσια. Πραγματι οι ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ κινουνται στον χωρο ΜΟΝΟΝ των ΙΔΕΩΝ, αντιθετα με τους ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΟΥΣ Βασιλεα, Αριστοκρατες, Πολιτες που καλουνται να μορφοποιησουν το υλικο περιβαλλον και να το διατηρουν ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ με τους φυσικους νομους.

Οταν λοιπον οι Νομοθετες εγειναν μαριονετες των διαφορων Σκωτικων Σημιτομογγολικων Δογματων των παρα φυσει απο την ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, των Τεκτονικων Δογματων που σαν ΔΟΓΜΑΤΑ ειναι φυσει αντιθετα με τον ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ των ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, οταν οι Νομοθετες εγειναν μαριονετες χριστιανικων δογματων και ΠΑΓΙΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ Σημιτομογγολικου Ρωμαικου Δικαιου, τοτε η διαφορα και ο εκφυλισμος των Φυσικων Νομων παραγει διεφθαρμενα και εκφυλα πολιτευματα ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΙΑΣ.

Ετσι ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ στο "θρωσκειν" της Συμπανικης Ιεραρχιας, σημαινε για την Ελλαδα και ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ στο "θρωσκειν" της Κοινωνικης Ιεραρχιας με επακολουθα τα εκφυλα πολιτευματα ΠΑΣΟΚ, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κτλ.


Το παρόν άρθρο ας το λάβει σαν απάντηση ο Στυλιανός Καρπαθίου και οι όμοιοι του!
καθώς και αυτά:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_172.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_24.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_27.html

Δεν σημαίνει ότι παίρνουμε την θέσει του Γουδη για τον οποιο μάλιστα λέγεται ότι είναι μέλος μασονικής στοάς... και εαν δεν δεχθεί, θάβεται επαγγελματικά και ηθικά.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_4915.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις