ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 6 April 2010

Η παρέμβαση της Ρωσίας στο αιγαίο μέσω των ελληνορωσικων ασκήσεων πόνεσε τους γελοίους εβραιοσάξονες του εγκληματικού ανθελληνικού «ΝΑΤΟ»!!!

http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=10318

Το άρθρο είναι δολίως λανθασμένο διότι συνδέει αυτή την κίνηση του «ΝΑΤΟ» με την αντίρρηση της Αθήνας να τοποθετηθεί Τούρκος Διοικητής στην Λάρισα. Ούτε μια δικαιολογία της προκοπής δεν μπορούν να εφεύρουν. Στο κάτω κάτω της γραφής τις προδοσίες εδώ και δεκαετίες εναντίον της Ελλάδος τις κάνουν Έλληνες εφιάλτες πολιτικοί και μασόνοι και όχι Τουρκομογγολοι οι οποίοι απλά τις εκμεταλλεύονται εις βάρος της ελληνικής κυριαρχίας… Όχι κύριοι, φτάνει η στάχτη στα μάτια που προσπαθείτε να ρίξετε στους Έλληνες. Αυτή η εξέλιξη δεν έχει να κάνει με την αντίρρηση της Αθήνας να τοποθετηθεί Τούρκος Διοικητής στην Λάρισα αλλά έχει να κάνει με τις κινήσεις της Ρωσίας (υποκινούμενες από την Ο.Ε.Α.) οι οποίες ανατρέπουν και τινάζουν όλο το υποκινούμενο από το ΝΑΤΟ - Κινεζικοεβραικό σχέδιο «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» στον αέρα!!! Για την ρωσική πρόταση οικονομικής υποστήριξης προς την Ελλάδα το βουλώσατε παλιοκαθάρματα και έρχεστε τώρα πάλι σαν σκυλιά να αποπροσανατολίσετε τους Έλληνες μέσα από τις κοπροφυλλάδες σας! Ε! ΟΧΙ! Έλληνες μην τρώτε εβραικό κουτόχορτο και μην σας τρομάζουν οι γελοίοι εβραιοσάξονες με τις γελοίες απειλές τους!

Ούτως η άλλως το μισελληνικό και ανθελληνικό «ΝΑΤΟ» είναι ΑΚΥΡΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ με βάση το διεθνές δίκαιο, και αποδεδειγμένα όσο αφορά την Ελλάδα είναι και η αιτία που χάσαμε την Κύπρο μας!

(βλέπε το 1974 στην κύπρο όπου συγκαλύπτουν έως και σήμερα το γεγονός με τους "Νατοϊκούς" Αγγλους πιλότους ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ! )

Τώρα αν οι Ρώσοι πραγματοποιήσουν εγκαίρως την κίνηση τους από την μεριά τους, και αν δεν προδώσει η Ελληνοεβραική κυβέρνηση ξανά, τότε το «ΝΑΤΟ» μαζί με την Τουρκία και τον άξονα (Β.Α.Σ.Τ.Ρ.) καθάρισαν μια και έξω!

Διαβάστε να δείτε πως η Ο.Ε.Α. έχει στήσει στον τοίχο το προδοτικό «ΝΑΤΟ»!
Αλλά έμεινε κανένας Έλληνας άνδρας με όρχεις σε αυτή την χώρα να αξιοποιήσει και να εκμεταλλευτεί αυτές τις θέσεις στην Ελλάδα;;


ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ – ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΜΑΤΙΚΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ» ΑΚΥΡΩΘΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ», ΑΝΕΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ», ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 28/2, ΠΟΙΝ. ΚΩΔ. 138, 139, 140, 141, 144, 146, 148, 150,151.-

ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΚΗΡΥΚΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΕΙΡΗΝΕΥΣΕΩΣ ΤΑΡΑΧΩΝ», ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΤΟΥ «ΟΗΕ», ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ «ΟΗΕ», ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ «ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» ΤΟΥ «ΟΗΕ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΩΝ» ΤΟΥ «ΟΗΕ», ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ «ΧΑΡΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ» ΤΟΥ «ΟΗΕ» ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ – ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ – ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ 4ΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ ΣΕ ΚΛΙΝΕΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ «ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΡΙΦΩΘ» ΚΑΙ «ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ» ΜΕΣΩ ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΥΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ» «ΝΑΤΟ», ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

κατεβαστε ολοκληρο το σημα Θ' http://www.easy-share.com/1909765934/ΣΗΜΑ ΟΕΑ Θ.rar

3 comments:

η Τοξότισσα said...

Όλα καλά για το ΝΑΤΟ, αλλά όχι και πως ο ΟΗΕ είναι "καθαρός" και "ειρηνευτικός οργανισμός... γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος. Τούτος με τους υποοργανισμούς του δεν είναι το άμεσο όργανο της Παγκόσμιας κυβέρνησης ή απατώμαι?...

Γιώργος Σιδέρης said...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΕΣΕΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ.

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

@Τοξότισσα

Δεν κατάλαβες το νόημα και το πνεύμα του κειμένου της ΟΕΑ. Δεν τα γράφει για να "αγιοποιήσει" τον ΟΗΕ αλλά για να καταδείξει την απίστευτη υποκρισία και δολιότητα των εβραιοσαξόνων των ΗΠΑ του ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ αφού και οι δυο οργανώσεις προέρχονται από τις ίδιες πηγές και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να υπήρχε συννενόηση μεταξύ τους... τώρα και προφανώς αφού το ΝΑΤΟ παραβιάζει και ξεφτυλιζει τον ΟΗΕ και ούτε σέβεται το διεθνές δίκαιο παρά μόνο το "δίκαιο του ισχυρού" αυτή η απάτη ξεσκεπάζεται και πρέπει να επισυμανθεί ειδικά από εμάς τους έλληνες, διότι το εγκληματικό ανθελληνικό ΝΑΤΟ μόνο ζημιές μας έχει κάνει (βλ.ΚΥΠΡΟΣ).

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις