ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 4 April 2010

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «FSB»

ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ. (G.H.REES – GROUP OF HELLENIC RE-ESTABLISHMENT)

ΠΡΟΣ:

1ΟΝ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
2ΟΝ: ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ «FSB» (ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
3ΟΝ: ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ (ATTACHES) ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΣ:

ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «FSB» ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.
ΑΠΑΣΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΜΜΕ.

31.03.2010

ΘΕΜΑ:
ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ.

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,
ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «FSB»,
ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ,
ΣΤΙΣ 17.02.2010 Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ – ΚΑΙ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ Η’ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ – ΚΙΝΑ), ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ:
ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 25.03.2010 ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ KONSTANTIN SIVKOV, ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΤΟΥ «ΝΑΤΟ – SEATO», ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ» Η’ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ) ;;;

ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ/ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ KONSTANTIN SIVKOV, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ:

«Α: SIVKOV : Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

1) ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ/ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ (ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ Η’ «ΗΠ.Ε.Ι.») ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ).

2) ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ), ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΙΤ (ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ).

3) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ Η’ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΤΩΝ ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ), ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΡΙΖΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ – ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ (ΙΔΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV), (ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ Η’ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ)».

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

1) ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Α»:
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ – ΜΟΝΤΕΛΑ» ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΤΑΤΑΡΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΥΠΟ ΤΗN ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝ» Η’ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ «ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ».

2) ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Α1»:
ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ Η’ «ΗΠ.Ε.Ι.», ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΟΥ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΑΝΑΤΟΛΗΣ Η’ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ.

3) ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Α2»:
ΣΗΜΕΡΑ, Η ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ Η’ «ΗΠ.Ε.Ι.», ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ, ΗΤΟΙ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.»

4) ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Α3»:
ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ Η’ «ΗΠ.Ε.Ι.», ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ (ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΚΛΠ.) ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ, ΗΤΟΙ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ: Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ VOLVO. ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΑΡΑ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ «Α», «Α1», «Α2», ΚΑΙ «Α3» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.]


«Β: SIVKOV: Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.»).
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (ΕΜΠΛΟΚΗ) ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ».


[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Β»:
ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΙ «ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ SIVKOV ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ «Α», «Α1», «Α2», «Α3», ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ, ΨΕΥΔΕΙΣ, ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ (TRILATERALE) Η‘ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η’ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ (ΑΣΥΔΟΤΗΣ) ΑΓΟΡΑΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΩΝ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ».

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.», Η’ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ), ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.», ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.», ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΜΙ-ΑΞΟΝΕΣ «Ρ.Ι.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ) ΚΑΙ «Ι.Μ.» (ΙΝΔΙΑΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ), ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΥΠΕΡΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι. – ΗΠ.Ε.Ι. – Ι.Μ.» ΥΠΟ ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΤΟΑ «HONG» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΩΣ ΤΟ 2014.

ΕΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟ – ΤΑΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ 2012, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 17.02.2010.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG», Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «Β» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ.]


«Γ : SIVKOV: Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ («ΗΠ.Ε.Ι.» + «Θ.Ι.Μ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ «Ρ.Ι.Κ.») ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ).

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Γ»:
Η «ΗΠ.Ε.Ι.» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Η «Θ.Ι.Μ.» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΣ.

Η «Ρ.Ι.Κ.» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 11.600 ΕΤΩΝ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΝ, ΤΗΣ ΙΝΔΟΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ. Η ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΟΝ Α’ ΚΑΙ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «Γ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ.


«Δ: SIVKOV: ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ»

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Δ»:
ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ Η’ ΑΞΟΝΕΣ «ΗΠ.Ε.Ι.», «Θ.Ι.Μ.», «Ρ.Ι.Κ.» Η ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η’ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ (666 ΔΥΣΕΩΣ Η’ 777 ΚΟΡΕΑΣ Η’ 888 ΚΙΝΑΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΒΙΑΙΩΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ 666 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ: «HONG» => «ΖΕΝ» => «AOA» (ORDO ADEPTIS ATLANTIS) ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΟΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ 777 ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΥΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» 888 ΚΙΝΑΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ 888 ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ «ΒΑΡΟΥΧ» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ: «HONG» => «ΖΕΝ» => «AOA» ΛΟΝΔΙΝΟΥ => ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ (GREAT OAK’S LODGE) ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ => ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ «ΒΑΡΟΥΧ» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΪΤΩΝ 888 ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΙΡΑΚ, ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΣΙΪΤΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ. ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «Δ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ.]


«Ε: SIVKOV: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» + «Θ.Ι.Μ.» 666) ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ (ΛΙΓΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ), ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.»

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Ε»:
ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΗΔΗ Ο ΑΞΟΝΑΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Θ.Ι.Μ.», Η ΙΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ. Η ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «Ε» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣ.]


«ΣΤ : SIVKOV: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» 888) ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ) Η’ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ (ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ).»

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «ΣΤ» :
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΗΤΤΟΠΑΘΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΡΩΣΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟ ΘΕΟ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ (ΙΔΕ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 38 ΚΑΙ 39 (ΛΗ ΚΑΙ ΛΘ))ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΡΩΣ» - ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΜΕΣΕΧ» - ΜΟΣΧΟΒΙΤΩΝ ΜΟΣΧΑΣ), ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΟΥ «ΤΖΙΧΑΝΤ – ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.»

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΚ «ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ» ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΩΣ «ΣΑΤΑΝΙΚΟ» ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΒΕΔΑ», ΕΚ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΟΙΔΑ» Η’ «ΒΟΙΔΑ», Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΓΝΩΣΕΙΣ» ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ «ΑΝΩΘΕΝ ΘΕΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ SIVKOV ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, ΨΕΥΔΗΣ, ΑΝΕΦΙΚΤΗ, ΚΑΙ ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΟΥΤΟΠΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ – ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ – ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ, ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «ΣΤ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ.]


«Ζ: SIVKOV : ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ».

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Ζ»: ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 17.02.2010 ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ (MASONIC HYPERLODGE) «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΩΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΕΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΟΧΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ – ΣΑΞΟΝΩΝ – ΤΑΤΑΡΩΝ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ) ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ (ΙΝΔΟΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ) ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΣΕΛΗΝΗ. (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html )

ΙΔΕ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ VASIN ΚΑΙ SHCHERBAKOV «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ» ΔΙΑ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΜΕΓΑΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΕΛΗΝΗ. (ΙΔΕ LINK: http://www.fortunecity.com/roswell/prediction/51/text-files/moonship.txt )

ΙΔΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ», ΒΙΒΛΙΟ «ΨΑΛΜΟΙ 72:7» ΔΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ» ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ «ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ» ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ. ΙΔΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ» ΒΙΒΛΙΟ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 9:13-16 ΚΑΙ 16:12-16» ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ 7,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΛΕΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ. ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «Ζ» SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ.]


«Η: SIVKOV: 2 ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. (Η «ΗΠ.Ε.Ι.» + «Θ.Ι.Μ.» ΚΑΙ Η «Ρ.Ι.Κ.» Η’ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ.). Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.»

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Η»: ΤΟ ΤΜΗΜΑ «Θ.Ι.Μ.» ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «Η» ΤΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ.]

«Θ: SIVKOV: ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (ΗΠ.Ε.Ι.) ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ, ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.»

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Θ»: ΤΟ ΤΜΗΜΑ «Θ.Ι.Μ.» ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ: ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Η’ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΩΣ ΤΟ 1980, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1980, ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ (ΙΔΡΥΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ 666), ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ «ΕΛΙΤ» ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «Θ» ΤΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ.]


«Ι: SIVKOV: Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»».

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «Ι»: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ «ΗΠ.Ε.Ι.» + «Θ.Ι.Μ.», ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ «ΕΛΙΤ» ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ, ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ «ΝΑΤΟ», ΔΙΟΤΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΡΑΚ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «Ι» ΤΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ.]


«ΙΑ: SIVKOV: Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ («Ρ.Ι.Κ.») ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (ΡΩΣΙΑ), ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ (ΚΙΝΑ), ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ.»

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «ΙΑ»: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ, ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ SIVKOV ΩΣ ΑΛΗΘΗ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΦΗΜΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ», Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΛΑΟΣ ΚΡΥΨΙΝΟΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. (ΙΔΕ LINKS: http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/03/ancient-hellenes-knew-well-about.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/hellenicrevenge.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_20.html ) ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ «ΙΑ» ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ.]


«ΙΒ: SIVKOV: ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ («Ρ.Ι.Κ.») ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η’ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.»

[ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ «ΙΒ»: ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ «888» ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΗΤΟΙ: ΜΟΣΧΑΣ - ΠΕΚΙΝΟΥ - ΚΑΙ ΜΕΚΚΑΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΒΙΚΟΥ ΛΙΘΟΥ «ΚΑΑΜΠΑ» ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΩΣ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΙΚΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΓΗΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ (ΙΔΕ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 21:10-17»), ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ:

1ΟΝ) ΜΟΣΧΑ: ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ («ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ ΣΟΥ»)

2ΟΝ) ΜΕΚΚΑ ΑΡΑΒΙΑΣ: ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΟΞΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Η’ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΕΣΩ «ΤΖΙΧΑΝΤ» ΗΤΟΙ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

3ΟΝ) ΠΕΚΙΝΟ: ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΙΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ – ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ Η’ ΑΛΛΩΝ.

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΗΤΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΑ ΣΙΪΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΣΟΥΝΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.».

Ο ΚΥΡΙΟΣ SIVKOV ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «ΙΒ», ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΣΟΥΝΙΤΙΚΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ ΝΑ …ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ «ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΥ» ΚΑΤΑ ΤOΝ SIVKOV ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΗΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ, ΤΟ 2012 – 2014, ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο SIVKOV ΤΟ 2008 «ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟ 2012-2014», ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΤΟ 2012-2014. ΑΡΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «ΙΒ» ΤΟΥ SIVKOV ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.]


ΑΔΕΛΦΟΙ ΡΩΣΟΙ,

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΚΑΙ

ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΕΣΤΕΡΕΝΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.
ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ: ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ 2012, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ Η’ «Ρ.Ι.Κ.», ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ;;;

META ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙ «ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΜΕΣΩ 15 ΚΟΙΝΩΝ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010, Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2010, ΗΤΟΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» KAI TOY «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG».

[ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΙΚ ΠΙΑΝΚΑ, ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΟΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΕΡΟΒΙΟΥ ΙΟΥ ΕΜΠΟΛΑ (AEROBIC VIRUS EBOLA) ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ 95%, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ «CHEMTRAILS».]

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1: ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΑΜΕ ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΡΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2: ΩΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΑΣΥΜΦΩΝΗ ΣΦΗΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΜΠΗΚΕ ΧΡΟΝΙΚΩΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV, Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:
«ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ», ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΡΠΙΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΗΣ 19ΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 30ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 17.02.2010 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ «HONG» ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΒΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ «3G + A» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ «3G + A» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ 17.02.2010 ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΩΣ «3G + A» ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ «3G + A» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES).

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 100% ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG».


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1.

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΡΕΪ ΝΕΣΤΕΡΕΝΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΛΟΓΩ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΓΩΓΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ ΕΩΣ ΤΟ ΣΕΪΧΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ»
ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΩΣ ΑΦΟΡΜΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ – ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΑΥΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ – ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ – ΔΡΑΣΤΙΚΑ – ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΥΣΕΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ 100 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΙΤΙΑΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ:
«ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.».

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ – ΣΕΪΧΑΝ, ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΕΑ «ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2.

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ» ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΟΡΒΕΤΑΣ «BAFRA» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ 30 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ «COMAO» 30 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ.

ΩΣ ΕΔΩ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΤΟΥ 2010.

ΕΙΘΕ ΟΙ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΗΜΙΝΟΙΚΟΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 6%, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 888, ΑΠΟ ΤΟ 2012-2014, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΕΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «HONG», ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ «TIAO-KIOU-KIAO» ΣΑΓΚΑΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ – ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ.

ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.

ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗΣ «ΕΛΙΤ».

ΦΙΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΕΙΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΙΩΝ (ΝΕΠΑΛ, ΜΠΟΥΤΑΝ ΚΛΠ), ΤΗΣ ΙΝΔΟΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΚΑΙ ΤΑΤΑΡΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΡΩΣΙΑΣ» ΩΣ «ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ – ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ».


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4

ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ – ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ( 888 ΚΑΙ 666, ΚΛΠ ), ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ( ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΝΑΖΙΣΜΟ, ΦΑΣΙΣΜΟ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΛΠ ), ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ( ΝΑΤΟ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΩΝ, ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ», ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΕΓΙΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ».


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ «NASA» ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ «ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΑΦΙΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ.
(ΙΔΕ LINKS: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/s2000-s1-2000-2.html , http://hellenandchaos.blogspot.com/2009/11/nasa-observes-fleet-of-draconians-and.html , http://hellenandchaos.blogspot.com/2009/11/illuminati-sino-zionists-columbia-and.html )

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ:
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ME ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ


ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΙΔΕ LINK:
FOR INTRODUCTION TO G.H.REES (GROUP OF HELLENIC RE-ESTABLISHMENT) READ:
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/03/introduction-to-legendary-ghrees.html
ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SIVKOV
http://fox2e-mag.blogspot.com/2010/03/blog-post_26.html

1 comment:

ελληνοκυπριος πατριωτης said...

συγνωμη αλλα ολα αυτα που γραφεις ειναι αληθεια?σαν ενα ψυχοπαθη γραφεις και συγνωμη που το λεω,τα γραφεις τοσο πως να το πω?λεις οτι οι ρωσσοι πηγαν στην ρουμανια?τι λες?γραφεις πολλα τι να το πω?τρελα?δεν ξερω αλλα γραφεις και πραγματα σωστα.δεν ξερω τι να σε ονομασω.τρελο της αληθειας?

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις