ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 13 April 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Και ενώ η Ρωσία (με την υποκίνηση της Ο.Ε.Α. - ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/04/fsb.html ) κατά τις ενδείξεις προετοιμάζεται να κάνει πρωτοφανή κίνηση ρουά ματ στα Βαλκάνια με ταυτόχρονο «κεφαλοκλείδωμα» του εγκληματικού ανθελληνικού «ΝΑΤΟ» και του άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» στα σύνορα Ρουμανίας – Μολδαβίας - Ουκρανίας και ταυτόχρονα ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ με τις κοινές Ελληνορωσικές «ασκήσεις» από τον τρέχοντα Απρίλιο έως το τέλος του 2010, ακυρώνοντας τελείως τον σχεδιασμό της υπερστοάς “HONG” για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, και ενώ τα διεθνή και ελληνοεβραικά ελεγχόμενα «Μ.Μ.Ε.» επιβάλουν «συνωμοσία της σιωπής» γι’αυτές τις Ρωσικές κινήσεις όπως ομοίως επέβαλαν τον περασμένο μήνα «συνομωσία της σιωπής» για την Ρωσική Οικονομική Στήριξη – Σωτηρίας προς την Ελλάδα με συνεχή δανεισμό με χαμηλά διακρατικά επιτόκια ώστε να αποφύγει η χώρα μας τον θανάσιμο εγκλεισμό της στο ΔΝΤ (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html ), αυτοί συνεχίζουν παράλληλα να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανυποψίαστων Ελλήνων, στήνοντας με τα «Μ.Μ.Ε.» στην Ελλάδα ένα πρωτοφανές θέατρο μαζικών συλλήψεων πρακτορίσκων με την ταμπέλα των "αριστεριστών τρομοκρατών" και με κυρίως έδρα και καταγωγή από το Βόλο, ώστε να προετοιμάσουν το ψυχολογικό έδαφος και την ελληνική κοινή γνώμη (την καταπίνοντας αμάσητο το εβραικό κουτόχορτο) για κίνηση συλλήψεως και εξαρθρώσεως των μελών της υφηγεσίας Ο.Ε.Α. Μαγνησίας, με τον Βόλο ως δήθεν έδρα / Άνδρο τρομοκρατών(!!!) η οποία Ο.Ε.Α. κατά τα φαινόμενα τους έχει μπηχθεί για τα καλά στον «παντεπόπτη οφθαλμό» τους, αυτών των ελεεινών προδοτών και του σεληνιακού «Κυρίου» τους και ψευδοθεού τους.


ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α., ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΣ:
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΒΟΛΟΣ 12.04.2010

ΘΕΜΑ:
ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΤΡΙΑ ΣΚΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ:

1ΟΝ) Η ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ – ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΥ ΡΑΛΛΗ Η’ ΡΑΟΥΛ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ «ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΑΤΕΡΕΣ. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΡΡΙΚΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΑΛΛΗ – ΡΑΟΥΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.».

Ο ΕΡΡΙΚΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ Η ΨΕΥΔΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ – ΚΟΜΒΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ Η ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΒΟΛΙΩΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΧΑΛΚΕΥΤΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ.

2ΟΝ) Η ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ» ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΟΙ 4 ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 1 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

3ΟΝ) Η ΗΔΗ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 1 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


ΕΥΓΕΝΩΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ – ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ ΟΛΜΟΥ ΜΕ ΓΟΜΩΣΗ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΒΛΗΜΑ ΑΡΜΑΤΟΣ ΜΑΧΗΣ … ΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» Η’ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις