ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 9 April 2010

Μηνυση στα ΟΥΚ απο τις ροζ κιλοτες του Συνασπισμου

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ.

8.4.2010

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΗΣ 7.4.2010 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ: «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ».

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: «ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η «ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ», Η ΟΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25.03.2010 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ: «ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 927/1979, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΑΥΤΩΝ»

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: «ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΜΕΛΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ (!!!), ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΙΔΙΩΣ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ». ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ «ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ», ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΟΖ ΚΙΛΟΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΛΟΤΑ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΔΙΔΥΜΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΩΣ… «ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΙ», ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Η’ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΙΡΩΝΙΚΩΣ «ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΡΟΖ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ» ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΖ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΙΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΛΥΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΥΡΚΟ Η’ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙΡΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΔΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ «ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΙΛΟΤΑ». ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΧΑΜΕΝΗ ΡΟΖ ΚΙΛΟΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΙΡΚΟΥ Η’ ΚΙΡΚΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ – ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ME ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

ΥΓ.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» ΒΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΙΜΗΔΗ ΚΑΡΕΚΛΙΔΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΕΚΛΙΔΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΥΛΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΕΡΗ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ 24210/85531 ΦΑΞ 24210/65008 ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ http://www.magnesianews.gr/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις