ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 24 June 2011

Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 575 δισ. ευρώ(!!!)

Ο Ζακ Ντελπλά, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος και μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Les Echos», εκφράζει την εκτίμηση ότι το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ και, παράλληλα, καλεί την Ε.Ε. να στηρίξει την Αθήνα αναχρηματοδοτώντας τα χρέη της με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

«Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμηγκα», αναφέρει γλαφυρά ο κ. Ντελπλά και συνεχίζει: «Μόνο που η Ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και τώρα βαρύνεται με τα χρέη του».

«Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και τις γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από όσα χρωστούν οι Έλληνες στη Γερμανία. Και τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα τότε θα καταρρεύσουν όλοι», καταλήγει ο Ζακ Ντελπλά.

2 comments:

Anonymous said...

Άσχετο αλλά το βάζω εδώ.
Όλο το κρίμα μαζεμένο στην τελευταία φράση του άρθρου!
http://www.planitikos.com/2011/06/blog-post_5086.html

Anonymous said...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΔΩΣΕ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΙΝΣΤΑΙΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΥΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΙ (Π.Χ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΙΝΔΟΣ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΙΓΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΙΟΛΑΣ)
Π.Χ. Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ Ε=ΜC^2 ΥΠΟΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!! ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΟ ΕΥΚΛΕΙΔΙΟ. Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΕΞΙΣΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ^ 3 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ "π".
ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις