ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 19 June 2011

ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΕΛΟΧΙΜ - ΝΕΦΙΛΙΜ : ΔΩΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟ "LUNA-TIC" ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Περι συμπαιχνίας Ελοχίμ - Νεφιλίμ

Στις σελίδες 225 - 235 του βιβλίου "Κούφια Γη" υπάρχουν 31 παράγραφοι. Από αυτές αληθείς είναι μόνο : η 4η περί "Ύπατου Συμπαντικού Νόμου", η 7η, 12η, 13η, 15η, 16η, 24η, 26η, 27η και 28η υπό τον όρο ότι όπου υπάρχει το όνομα "Νεφιλίμ", θα αντικατασταθεί από την φράση:
"Συμπαιγνιακοί Ελοχίμ και Νεφιλίμ Σελήνης", διότι οι Ελοχίμ = Άγγελοι και οι Νεφιλίμ = Πεπτωκότες Δαίμονες, είναι διπολικό εφεύρημα των Σεληνιατών /\ + \/ [Για να πολώνουν του λευκούς Πελασγούς στους υπό γενοκτονία οπαδούς των Νεφιλίμ], και τους Κίτρινους στους προς επιβίωση οπαδούς των Ελοχίμ.
Στις λοιπές 21 παραγράφους τα πλείστα στοιχεία ακυρώνονται και παραμένουν έγκυρα μόνο όσα από αυτά συμφωνούν με κάτωθι 4 δεδομένα:

1. Η εσωτερική κοιλότητα "κούφιας Γης", κατοικείται, οχυρωμένη εναντίον σεληνιατών, από Ελληνικό Ανδρομέδιο πληθυσμό, ο οποίος κατέφυγε εκεί μέσω των οπών των πόλων, όταν το 9600 π.Δ.Χ. τα σεληνιακά σκάφη Βοωτιδών εξεδήλωσαν γενική επίθεση εναντίον εξωτερικής επιφάνειας του πλανήτη μας. Το επίπεδο τεχνολογίας αυτών των Ανδρομέδιων Ελλήνων είναι μη συγκρίσιμο με την σημερινή γήινη τεχνολογία, και είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟ με το επίπεδο της διαστημικής τεχνολογίας των αναμενομένων στον τοπικό γαλαξία διαστημοπλοίων από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Οι έσω Έλληνες είναι οι κυρίαρχοι και των "υπογείων" στοών, μεταξύ εσωτερικής κοίλης επιφάνειας και της διάπυρης απροσπέλαστης ζώνης πλάτους 100χλμ. Η οποία ορίζει τον γήινο σφαιρικό μανδύα πλάτους 100χλμ σε δυο σφαιρικούς υπομανδύες, πλάτους 1000 χλμ. εκαστο.

2. Οι υπόγειες στοές μεταξύ διάπυρης ζώνης σε βάθος 1000 χλμ, και της κυρτής εξωτερικής επιφάνειας, έχουν καταληφθεί από τους Σεληνιάτες "Νεφιλίμ" 2ας Διαστάσεως (2Δ), οι οποίοι παριστάνουν τους "κακούς δαίμονες Διαβόλου" και συνεργάζονται συμπαιχνιακώς με τους Σεληνιάτες 2Δ, οι οποίοι παριστάνουν τους "καλούς αγγέλους του Θεού", ώστε να συντηρείται το σεληνιακό εφεύρημα "καλός Θεός - κακός Διάβολος" με ...

3. σκοπό την γενοκτονία των πελασγικών εθνών με την διαχρονική κατηγορία χιλιάδων ετών ότι : "ενώ εγνώρισαν τον Θεό, συμπαρατάχθηκαν με τον Διάβολο 666" κλπ... Οι Σεληνιάτες Νεφελίμ μετέτρεψαν την προ-Σελήνια Ανδρομέδια Επιστήμη στην εντελώς παρανοϊκή "Δωδεκαθεική" θρησκεία της αρχαίας Ελλάδος, όπου οι προσελήνιες ακαδημίες επιστημών μετετράπησαν σε ιερομαντεία μαγγανείας πνευματισμού μαστουρωμένων ιερέων και ιερειών μέντιουμς.

Αργότερα όταν οι Σεληνιάτες θέλησαν να επιβάλλουν το εντελώς δικό τους θρήσκευμα του "Χριστιανισμού", απλώς διέταξαν τους Σεληνιάτες Νεφιλίμ 2Δ να παύσουν να παρουσιάζονται στα Ελληνικά ιερομαντεία [υποδυόμενοι το δωδεκάθεο Διός], και έτσι τα υπολείμματα του Ελληνικού Ανδρομέδιου πολιτισμού κατέρρευσαν προδομένα εκ των έσω.

Ο.Ε.Α. προς Δ.Ε.


ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ

Ο Ηράκλειτος διατύπωσε έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ που δεν επιδέχεται καμμία εξαίρεση
Είπε: "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" που σημαίνει ότι "τα ενάντια είναι ίδια". Ο νόμος αυτός σε ότι αφορά την Αληθή Διπολικότητα ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ, σημαίνει ότι τα ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.

Άρα κατά παραλληλισμό τα ΠΛΑΣΤΑ (ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ. (κείμενο 'ΙΑ 1988 ΟΕΑ)

12 comments:

Διογένης said...

Μήπως και αυτοί οι αποκαλούμενοι "ανώνυμοι" που δηλώνουν εναντίον, είναι δικά τους παιδιά, με σκοπό να προσκενήσουν κάποια ιντερνετική 9/11 για να φημώσουν μια για πάντα το ιντερνετ; Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑΝΩΝΥΜΟΙ - 1η ΦΑΣΗ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:
http://www.youtube.com/watch?v=z8StVTm-i4I

Nikos said...

Η ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ?

Anonymous said...

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ.
ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ.
ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΛΟ, ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΚΟ, ΚΑΛΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

Nikos said...

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ EΛΛΗΝ VS CHAOS.

Anonymous said...

Συμφωνώ με τον EΛΛΗΝ VS CHAOS.
Όμως αυτές ήταν οι έξωθεν παρεμβάσεις.

Βρήκαν όμως ευκαιρία και διάφοροι έσωθεν να συνεργαστούν στην υποκατάσταση(!!!) του Ελληνικού Πολιτισμού με τους Κινεζοεβραιοχριστιανισμούς.

Το Συγκεκριμένο πήγε να παίξει τον ρόλο του Αφηρημένου και ο Ανθρώπινος Εγκέφαλος έκανε τούμπα!

(Έξωθεν & έσωθεν, (δεν αναφέρομαι γεωμετρικά φυσικά), αναφέρομαι στα όρια συχνοτήτων που διαχωρίζουν τις διαστάσεις.)

Κουίζ : Ποιός Θεός έχει στα Δεξιά του τον Λέοντα και στα Αριστερά του το Ερπετό?

OD said...

ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟ "ΛΕΓΕΩΝ" ΕΚ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΑΖΟΥΖΟΥ. (WHAT IS YOUR NAME? WE ARE LEGION, CAUSE WE ARE MANY...)
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ COMMANDER X Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ COMMANDER X ΤΩΝ ΗΜΙΑΛΗΘΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ: http://www.veoh.com/watch/v389893Hkcccr3Z

ΕΛ said...

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝ VS CHAOS Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

Anonymous said...

Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΟΛΛΩΝΑ" ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΛΛΟΝ ΣΤΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ-ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥ "ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑΘΕΟΥ" ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΕΠΙΚΑΛΗΨΙΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΙΜΗΣΗ-ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

ΕΛ said...

μα συμφωνα με τα "ιερα" βιβλια και συγκεκριμενα την "αποκαλυψη" εχουμε,(" καὶ τὰ πρόσωπα αὐτῶν ὡς πρόσωπα ἀνθρώπων, 8 καὶ εἶχον τρίχας ὡς τρίχας γυναικῶν, καὶ οἱ ὀδόντες αὐτῶν ὡς λεόντων ἦσαν, 9 καὶ εἶχον θώρακας ὡς θώρακας σιδηροῦς, καὶ ἡ φωνὴ τῶν πτερύγων αὐτῶν ὡς φωνὴ ἁρμάτων ἵππων πολλῶν τρεχόντων εἰς πόλεμον. καὶ ἔχουσιν οὐρὰς ὁμοίας σκορπίοις καὶ κέντρα, καὶ ἐν ταῖς οὐραῖς αὐτῶν ἐξουσίαν ἔχουσι τοῦ ἀδικῆσαι τοὺς ἀνθρώπους μῆνας πέντε. 11 ἔχουσι βασιλέα ἐπ' αὐτῶν τὸν ἄγγελον τῆς ἀβύσσου· ὄνομα αὐτῷ Ἑβραϊστὶ Ἀβαδδὼν, ἐν δὲ τῇ Ἑλληνικῇ ὄνομα ἔχει Ἀπολλύων.")
Το υποτιμητικό όνομα απολλυων αναφέρεται στον φοιβο απολλων ετσι; ο οποιος με ορδες μεταλλικών ιπτάμενων μηχανών θα βγει απο την κοίλη γη και θα τους κάνει καλοκαιρινούς...

Anonymous said...

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ". ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΉΣΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ. ΤΟΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΑΠΟΛΛΥΩΝΑ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΙΕΧΩΒΟ-ΣΑΒΒΑΩΘΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ Β' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ. ΓΙ'ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ 72 ΣΕΛΙΔΩΝ 1985 ΠΡΟΣ ΕΛΛ.ΤΕΚΤΟΝΕΣ.

ΕΛ said...

ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ Α)ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΥΟΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΕΣΩΤΕΡΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΦΥΛΑ;
Β) ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ -ΚΑΚΩΣ- ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ;

Anonymous said...

Α) ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ. ΟΘΕΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΕΣΩ ΓΗΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
Β) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
- ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις