ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 20 June 2011

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ".

Mπορούσαμε να γλυτώσουμε το Μνημόνιο

Αναφέρουμε τα σημαντικότερα σημεία της πολιτικής της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που θα εμπόδιζε την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και το «μηχανισμό» στήριξης.

1) Μείωση κατά 20% όλων των μισθών και συντάξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που υπερβαίνουν τα 2 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Για ποσά κάτω των 2 χιλ. ευρώ το μήνα δεν προβλέπεται καμία περικοπή.

2) Απαγόρευση διπλοθεσίας και πολυθεσίας και απαγόρευση στο ίδιο πρόσωπο να παίρνει πλέον της μιας σύνταξη. Απαγόρευση στους συνταξιούχους να εργάζονται όταν η σύνταξή τους είναι άνω των 800 ευρώ. Κόψιμο της σύνταξης για όσους διαθέτουν υψηλά εισοδήματα από κάθε πηγή.

3) Θέσπιση φόρου υπεραξίας στις αγοραπωλησίες γης και διαμερισμάτων επί της διαφοράς μεταξύ τιμής πώλησης και τιμής αγοράς. Απαλλάσσεται ολοσχερώς η πρώτη και δεύτερη κατοικία κάθε οικογένειας.

4) Αύξηση του ΦΜΑΠ και του φόρου κλίμακας για έσοδα από ενοίκια σε οικογεν. μερίδες διαθέτουσες πλέον των τριών κατοικιών. Αυστηροποίηση του Πόθεν Έσχες για τις περιπτώσεις αυτές.

5) Κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων απότο κράτος και κατάργηση όλων των προνομίων των βουλευτών.

6) Μείωση κατά 50% των αποδοχών, Προέδρου Δημοκρατίας, πρωθυπουργού, υπουργών, βουλευτών, μητροπολιτών, δημάρχων, περιφερειαρχών, Γεν. Γραμματέων Υπουργείων και όλων των ανωτέρων κρατικών λειτουργών.

7) Μείωση των συμβούλων των υπουργών και επιστροφή αποσπασμένων και μετακλητών υπαλλήλων στις υπηρεσίες τους.

8) Ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας με κάθε μέσο και θέσπιση γενναίων κινήτρων για προσέλκυση επενδύσεων.

9) Θέσπιση κοινωνικής σύνταξης 800 ευρώ μηνιαίως για όλους τους ανασφάλιστους και τους στερούμενους πόρων Έλληνες πολίτες. Έναρξη του μέτρου όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.


Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πιστεύει, ότι αν οι Ευρωπαίοι έβλεπαν μια τέτοια γενναία πολιτική νοικοκυρέματος και συμμόρφωσης της χώρας μας από τον Οκτώβρη του 2009, θα έδειχναν την επιβαλλόμενη αλληλεγγύη προς την Ελλάδα και θα αποφεύγαμε την πολυετή περιπέτεια του ΔΝΤ και του μηχανισμού στήριξης. Ο Γιώργος Παπανδρέου ροκάνισε πολύτιμο χρόνο με ανούσια ταξίδια και συζητήσεις και έτσι η κρίση χρέους έγινε κρίση δανεισμού. Για την καθυστέρηση αυτή πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Στη δικαιοσύνη επίσης πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί και υπουργοί Οικονομικών των τελευταίων ετών. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ συμφωνεί να μπει στο Σύνταγμα της χώρας μας όρος για οροφή ελλείμματος στο 3% επί του ΑΕΠ, γιατί το ρουσφέτι και το βόλεμα έχουν δηλητηριάσει το χαρακτήρα των νεοελλήνων. Πρέπει επίσης να καλλιεργηθεί η παλαιά σκέψη του Βασίλη Λεβέντη για συμμετοχή των εργαζομένων στα κέρδη των επιχειρήσεων και για θέσπιση κοινωνικής σύνταξης 800 ευρώ μηνιαίως για κάθε ανασφάλιστο Έλληνα και Ελληνίδα. Το πρώτο πράγμα είναι να σώσουμε την οικονομία, το δεύτερο να αποδώσουμε αξιοπρέπεια στον κάθε Έλληνα, στην καθεμιά Ελληνίδα.
http://www.antidiaploki.gr/

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ "ΑΝΤΙΔΙΑΠΛΟΚΗ" ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΑΙΑ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ Ε.Ε. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΚΕΙ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ, ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΤΟΥΣ 300 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ; ΟΡΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

2 comments:

GR_Exorcist said...

Θα τον στηριξω εκλογικα εστω και τωρα και αυριο στη μεγαλη συγκεντρωση θα μεταφερω τις αποψεις αυτουσιες στην "εκκλησια του Δημου" ητοι στη γενικη συνελευση πλατειας Συνταγματος...

OD said...

Φίλε μου, δεν εχουμε κανένα μα κανένα λόγο να υποστηρίξουμε κάποιον πολιτικό, ενώ δεν μπορούμε να πούμε ότι συμφωνούμε σε πολλά με τον κ. Λεβέντη αλλά όποιος τον ψηφίσει θα είναι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. Είναι αγνός, είναι νοικοκύρης, δεν τον προβάλανε ποτέ τα ΜΜΕ άρα κάτι έχει να πεί(αυτό είναι και το βασικό, όταν κάποιον τον σβήνουν τα ΜΜΕ σημαίνει ότι δεν είναι αρεστός στο κατεστημένο)

Και είμαι σίγουρος ότι ουδείς λογικός στις πλατείες θα γιουχάρει τον Λεβέντη.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις