ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 29 June 2011

O.E.A.: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ

**ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ**


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΑΜΙΩΛΗΔΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Ή ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΙΑΔΕΣ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ! ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ!!! ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ!!!155 ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΜΕΤΡΑΝΕ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ! ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ (ΙΔΕ LINK:)

EΙΡΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΓΙΝΕΤΕ!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥ" HESSEL. ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ"!
http://www.youtube.com/watch?v=k1HsOZq_2Us&feature=related

"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

Τα λόγια του ηρωικού εκπρόσωπου της Ο.Ε.Α. κύριου Γιάννη Καραγεωργιου, τα συνυπογράφουμε και επαυξάνουμε. Πουσταραδες προδότες και συνειδητοί γενοκτονοι των ελλήνων, 300 καθάρματα της αβουλίας των ελλήνων και εσείς τα τσογλανια αυτών οι Κινεζοτουράνιων συμφερόντων ιστοσελίδες «Ολυμπίες», «defencenet.tr», και λοιποί συνειδητοί προδοτοσκυλοι κινεζολαγνοι, να παρακαλάτε να μην αλλάξει και εκτροχιαστεί η προδοτική γενοκτονικη τροχιά που χαράξατε διότι αν γίνει αυτό και έρθει η στιγμή απόδοσης δικαιοσύνης με βάση τις διαταγές του Κολοκοτρώνη «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», και με βάση το αρχαίο ελληνικό σπαρτιατικό δίκαιο περί «εκτελέσεως όλου του γένους του προδοτου», θα σας στήσουμε στον τοίχο εκτελώντας μπροστά στα μάτια σας ένα ένα τα μέλη της οικογένειας σας και στο τέλος εσάς, εφαρμόζοντας εμπράκτως και το αρθρο 120 του Συντάγματος (πρώην "114") το οποίο αναφέρει ρητά ότι όταν η εξουσία (δικαστική, εκτελεστική, νομοθετική) έχει προδώσει εξολοκλήρου και έχει καταλύσει το σύνταγμα τότε ο μόνος που μπορεί να το υπερασπιστεί και να ανατρέψει την επερχόμενη τυραννία είναι ο ένοπλα επαναστατημένος Ελληνικός λαός.

Μας κλέβουν την χώρα μας!!! Καταλάβετε το, και αντιδράστε έγκαιρα πριν είναι πολύ αργά!

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21361&Itemid=85

http://olympia.gr/2011/06/28/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84/


Μπορεί βεβαία εσείς οι ελληνοεβραίοι προδότες εξουσιαστές και τα τσιράκια σας οι αμετανόητοι μασόνοι (τεχνητοί εβραίοι) να νομίζετε οτι τώρα δεν σας αγγίζει τίποτα και οτι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε γιατί άλλωστε, όλοι οι Έλληνες κοιμούνται τον τεχνητό (& ψυχοτρονικό) ύπνο του αδίκου και πληρώνουν και ξενοδοχείο, και ότι τώρα πια ...Λεωνίδες και Κολοκοτρώνηδες πεθάναν και δεν υπάρχουνε, παρά μονον σκιές των προγόνων αυτών και μπορεί να έχετε την πλήρη στήριξη των πόλων του συστήματος, είτε τον ένα, είτε τον άλλο, αλλά εμείς σας έχουμε δυσάρεστα νέα και σας προειδοποιούμε πως:

Και Λεωνίδας υπάρχει και Κολοκοτρώνης και Σπαρτιάτες και Ήρωες του '21. Η Δικαιοσύνη, η Νέμεσις και η Αδράστεια δεν ξεχνά και θα είναι αμείλικτη απέναντι σε όσους προδίδουν συνειδητά την Ελλάδα.

Μερικές φορές, οι ...Προφητείες ανατρέπονται βιαίως και απροειδοποίητα...

ΥΓ.: Μαθαίνουμε ότι και πάλι οι συμπαιγνιακές ιστοσελίδες και οι υπηρεσίες πίσω από αυτές, "είχανε αποκλειστικότητα". Κύκλοι του ΓΕΕΘΑ απάντησαν σε ερώτηση του defencenet τουρκίας ότι δεν θα προβούνε σε παράνομες πράξεις όπως προστασία των τραπεζών, σε συνέχεια δηλώσεων χονδροπατάτα Πάγκαλου περί τανκς. Δηλαδή, εκεί στο ΓΕΕΘΑ, αντί να κάνουνε δηλώσεις σε ιστοσελίδες δεν μπορούσαν να βγούνε επισήμως και να ξεφτιλίσουνε το σαπιοκοιλιά Πάγκαλο και διαλέξανε το defencenet τουράν;;
Την είδηση φυσικά μετέφερε η Κινεζικών συμφερόντων προδοτική ιστοσελίδα ψευδΟλυμπία:

http://olympia.gr/2011/06/28/%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%B5%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF/


ΣΧΕΤΙΚΑ:


http://youtu.be/pVuKCZSG_SA

Μερικές φορές, οι ...Προφητείες ανατρέπονται βιαίως και απροειδοποίητα...

EΙΡΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΓΙΝΕΤΕ!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥ" HESSEL.
ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ"!
http://www.youtube.com/watch?v=k1HsOZq_2Us&feature=related

"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."


ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ TOY "MNHMONIOY 2" ΑΠΟ Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/toy-mnhmonioy-2.html

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΡΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_30.html

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΑΜΕ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_28.html

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΜΑΖΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_27.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ HESSEL
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/esser.html

(H ΛΥΣΗ)
ΟΕΑ:13 ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ) ΣΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/13.html

6 comments:

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ said...

Δυστηχως οι γαμημενοι ''αγανακτησμενοι'' οχι μονο δεν εχουν σχεση με τα επισοδια και τους τσαμπουκαδες στο κεντρο,αλλα τους κατακρινουν και τους βριζουν καποιες φορες,προκαλοντασ τους σε ειρηνικη διαμαρτηρια.Σημερα ημουν εκει το μεσημερι αλλα και το βραδυ.Το βραδυ μεχρι της 12 40 γινοτανε πανικος,ισως και χειροτερα απο το μεσημερι.Ο πετροπολεμος ηταν ακαταπαυστος,το ιδιο και τα δακρυγονα.Κανενα γαμημενο blog δεν το ανεφεραι ομως και βεβαια ουτε η τηλεωραση.Καποια πουστοblog ανερτησαν καποια κειμενα παρακινοντας να κατατρεξουν και να συλαβουν οι ιδιοι αυτους που καινε τα φορτηγακια HAARP και τα υπολοιπα.Η προπαγανδα δεν εχει ορια!!!

OD said...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΕΧΕΤΛΑΙΕ... ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ), ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

ΕΔΩ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ(ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ).

ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.

GR_Exorcist said...

Κυριοι,απο το γεματο χημικα δρομο,τις πλατειες η τον καναπε,χασαμε τη μαχη...Καθησα με πρισμενο το κεφαλι απο καθε λογης ουσια που χρησιμοποιηθηκε εναντιον μας,με τις φλεβες μου να πιεζουν το κρανιο και να πονανε τα ματια μου,προσπαθησα να σκεφτω τι μπορουμε να κανουμε απο εδω και περα...Εκει που κατεληξα,με βαση το δικαιο υπαρανω ολων,ειναι οτι η μαχη στο δρομο πρεπει να συνεχιστει ΚΑΘΕ μερα...Κατα της διεφθαρμενης προδοτικης εξουσιας και ΟΤΙ στεκεται εμποδιο αναμεσα σε εμας και αυτους...Ακομα και αν αυτο το εμποδιο ειναι αβουλο οργανο των 800 ευρω,(θα επρεπε να ντρεπεται για τη καταντια του εθνοσημου που δεν θα εχει καμμια αξια να το φοραει),μας αποτρεπει να δικασουμε αυτους που μας οδηγησαν εδω...Και για να γινει αυτο,θελει αντοχη και πεισμα και οργη απο ΟΛΟΥΣ μας...ΚΑΜΜΙΑ κυβερνηση δεν μπορει να κυβερνησει εαν καιγεται η Αθηνα ΚΑΘΕ μερα,ΚΑΜΜΙΑ κυβερνηση δεν μπορει να κυβερνησει εαν αιματοκυλουνται οι δρομοι απο την οργη μας...
Κυριοι,ο ειρηνικος τροπος διαμαρτυριας ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ...Δεν ηταν πρωτη επιλογη ο ΠΟΛΕΜΟΣ,αλλα το ταπεινο μου το μυαλο αυτες τις ωρες ετσι σκεφτεται οσο πιο ωριμα μπορει...Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.-

Υ.Γ:ΛΑΤΡΕΥΩ την Ελλαδα ΜΑΣ,πιο πολυ και απο την υπαρξη μου την ιδια και το ορκιζομαι,ΛΑΤΡΕΥΩ την πρωτευουσα ΜΑΣ,ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εχω υπαρξει κατευθυνομενο ζωο αντιεξουσιαστικου χωρου,αλλα τις ωρες αυτες το μονο που με δονα συθεμελα ειναι το "ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΗΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ"

Θα Νικησουμε.-

C said...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!

ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Πιστευω πως ακομα και ενας λοχος
50-100 πραγματικων Ελληνων πατριωτων-μαχητων οι οποιοι θα ειναι βαρια οπλισμενοι,θα φορανε αλεξισφαιρο κλπ θα μπορουσε να κανει παρα πολλα.

Τι εισαι εσυ?

ΜΑΤ?

Σφαιρα επι τοπου!

Τι εισαι εσυ πρακτορισκος κουκουλοφορος?

Σφαιρα επι τοπου!

Να δεις μετα τι αν θα τολμησει κανεις να κουνηθει!

Και πειτε μου ποιος θα μπορεσει να αντιμετωπισει αυτο τον λοχο των αποφασισμενων βαρια οπλισμενων ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ!

Οσο για τους προδοτες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ολων των εξουσιων,εκτελεση επι τοπου και να αναλαβουν τις θεσεις τους
πραγματικοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Και μετα ας ερθει οποιος θελει στην Ελλαδα να μας κανει πολεμο!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Οχι οπως τωρα που οι προδοτες ξεπουλανε την Ελλαδα και οι εχθροι καταστρεφουν την Ελλαδα και τους Ελληνες με πουστικες μεθοδους επειδη δεν εχουν τα αρχιδια να κανουν πολεμο!

andromedios said...

ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΑ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_13.html

Unknown said...

Μπορείς να μου πεις ρε αδερφέ τι περιμένουν οι δικαστές του Κρόνου και δεν κανουν ντου να καθαρίσει η σαβούρα

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις