ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 9 July 2011

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...

...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ...
ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΧΑΝΝΑ.
ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΟΥ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΩΝ ΤΗΣ Κ.Υ.Π./Ε.Υ.Π./MOSSAD, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ Ή ΒΛΑΚΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α.
ΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ, ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΕΣ.
ΤΑ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΠΑΛΙ; ΡΕ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΤΑ ΙΜΙΑ, ΤΟ '21, ΤΟ '40, Τ0 '74. ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ - ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ - ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΡΕ, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ! ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΝΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΗ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 'Η ΠΡΟΕΤΡΕΨΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΚΝΩΔΑΛΟ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, ΘΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ: ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΝΗΠΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΙΓΑΝΤΑ, ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ. ΕΠΕΙΤΑ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ, ΒΛΑΚΕΙΑ Ή ΚΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΘΕΤΕΙ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ, ΤΟΤΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΕΣΥ ΧΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ.
ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΖΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΝΩΦΕΛΕΙΣ ΚΩΝΩΠΕΣ.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.


Aπό το σχόλιο φίλου αναγνώστη του ιστολογίου:

Αγαπητέ κύριε Καραγεωργίου, και ημετέρα ιστοσελίδα όλων των εναπομείναντων ολίγων Ελλήνων!
Α)Θα αποτανθώ καθυστερημένα ίσως, σε σας όχι για να νουθετήσω, αλλά διαβλέποντας μία πολύ επικίνδυνη πορεία "ανταπαντήσεων" με χαμερπείς έως και γραφικούς σεμνοτυφικούς τύπους-τύπου HAN-A, θα ήθελα να κάνω μία βαθιά έκκληση:
Εδώ και μερικά 24ωρα οι αναρτήσεις του ιστολογίου, εν μέσω ατομικών βομβών και ειδήσεων όπως η προηγουμένη, (μίας βόμβας "ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ" για την "Ηanna", που όμως όλοι εμείς που ΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ τους "αρχαίους" εχθρούς μας, πολλάκις περιμέναμε) καταπιάνονται δυστυχώς παράλληλα και με κώνωπες και άλλα αρθρόποδα, όπως η Hanna!!
Και πολύ απλά ερωτώ: Γιατί αντί να καίτε χρόνο και εγκεφαλική υπερπολύτιμη... γλυκόζη, με τον απέραντο σε ποσοτήτα και πληθυσμό "ελληνικό" πνευματικό οχετό, δεν τους διαγράφετε απλά εξ αρχής τα όποια σχόλια-σκατά αναρτούν, στέλνοντας τους πραγματικά με αυτόν τον τρόπο στο ..Διάολο, και στο Χριστούλη τους ταυτόχρονα;
Γιατί απλά, αγαπητοί συμμαχητές, η "κόλαση" για τέτοιου είδους ατόμα, τα οποία εθίζονται για "λίγη σημασία" από πνευματικούς Ημιθέους, είναι η απόλυτη αδιαφορία και απάθειά μας-σας!! Απλά μην τους δίνετε τροφή στο μέλλον και είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουν από ασιτία!!! Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΙΓΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ"- ΤΗΣ ...Hanna, ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ; ΧΑΡΑΣ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ...Ηanas και του εκάστοτε Ηanou!
Γιατί ένα από τα προτερήματα της "Αρετής" τα οποία δεν ήξερε η Hanna, (καθώς προφανώς ουδέποτε διάβασε την "Πολιτεία" του Πλάτωνα) είναι η Εγκράτεια-Σωφροσύνη, ήτοι ο περιορισμός του ΕΓΩ, πράγμα το οποίο οι Hannes και οι Χάνοι της Νεοελληνικής σκατομαστούρας δεν γνωρίζουν, αλλά ως καρκινώματα επεκτείνουν το ΕΓΩ τους πάνω από την Πνευματική Ιεραρχία, ήτοι "εκεί που δεν τους παίρνει", μέχρι που ξαφνικά να βρεθούν στο πανύψηλο... κενό ...τους και να γκρεμοτσακιστούν Μόνοι!
Και όπως έχετε και ως λογότυπο... "Ανέστην αποφανούμενος, α γιγνώσκω περί τούτων, αισχρόν νομίσας, ει την ιδίαν του βίου τάξιν διαφυλάττων, περιόψομαι την πόλιν ανάξια ψηφισαμένην αυτής(Ισοκράτης, Αρχίδαμος)"!
Εαν όμως ...δεν ξέρω που μου "πάνε τα 4" και θέλω να βρω το δρόμο για την Αρετή, δεν σηκώνομαι να πω τίποτα, και απλά "τα....5 πρώτα χρόνια" ...Βγάζω το Σκασμό Hanna, και πέφτω γονυπετής σε βαθιά εν-δ(ια)ο-σκόπηση (για το γνώθι σαυτόν) και μελέτη (Πυθαγόρας-Ομοκαείον) προσβλέποντας κάποτε να φτάσω στον εν-θ(ε)ουσιασμό και την αποθέωση! Ως τότε δεν ερεθίζω τους πνευματικά ανωτέρους μου, γιατί αυτό μπορεί αρχικά να είναι...διασκεδαστικό, καταλήγει όμως σε..ΥΒΡΗ!!
ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ"! ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ....ΑΡΓΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ -ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΝΟΥΘΕΣΙΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΩΝ, (ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΗΛΙΑΚΗ ΟΥΣΙΑ) ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ!!
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΚΑΙ Η... "ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΒΛΩΝ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ", (βλέπε προηγούμενη πολυαναμένομενη ανάρτηση) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α! ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ... ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΙΚΝΥΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ..."ΕΛΛΗΝΕΣ" ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΤΕ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ";
Και αφού λοιπόν ανήκουν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ, ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΘΟΥΝ Μ Α Ζ Ι ΜΕ ΑΥΤΟΝ; ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!?? Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΗ ...ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ!!! ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΤΑ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ!!
Β)...

Β) ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΩΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ Η Ο.Ε.Α ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΟΧΙ ΑΝΕΥ ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΑΧΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ .....ΝΑΤΟ! ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΗΟΝG" ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1973 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΙΣΡΑΗΛ -ΑΡΑΒΩΝ (ΚΙΠΟΥΡ)!
ΚΑΙ ΧΤΥΠΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ.....101, 102,103, Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΙΣ ΕΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ : "ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ"! ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΠΛΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ...ΠΑΠΟΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΕΡΙ ..ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ...ΜΥΡΙΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΩΣ ΤΟΥ ΕΥ-ΦΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ...ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ ΕΚΕΙΘΕ!ΗΤΟΙ... 'Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΘΙΓΕΙ ΚΑΤΑ ΟΥΔΕΝ", ΕΠΕΙΔΗ ....ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ...ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
ΟΜΩΣ Η ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ...ΠΑΠΟΥΛΗΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΟΝΕΣ, ΟΧΙ ΟΛΕΣ.... ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ"....
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η..ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, Η ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΥ "ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ" ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ... "Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ"!! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΜΕ; ΚΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΣΤΑΥΛΟΣ ΤΟΥ....ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ "ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ", ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ -ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ- ΣΤΑΘΕΙ Η.....ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ...ΘΕΑ ΜΠΑΛΑ!!!
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΜΕΙΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΜΕ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ...ΣΚΑΤΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Hanna; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!! ΑΥΤΟΙ,-ΗΤΟΙ ΤΟ 85% ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΠΟ ΤΟ 1974, ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ(ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ .."ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ")-, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ...ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ...ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ...ΜΩΥΣΕΩΣ!! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ!! ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΕΛΕΗΘΗΚΕ" ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ...ΜΕΔΟΝΤΑΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΟΜΠΙ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ....
ΔΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ...ΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΣ!! ΟΧΙ!! ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΩΣ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ-ΖΩΣΑΣ ΓΑΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!! ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!! ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ-ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ: ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚ-ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡ-ΓΟΝ (ΕΡΩΤΟΣ ΓΟΝΟΣ) ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ!
ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΘΥ ΒΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! ΤΑ "ΟΠΛΑ" ΤΑ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ, ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ.....
ΕΡΩΣΘΕ....

2 comments:

centalconstilation said...

Αγαπητέ κύριε Καραγεωργίου, και ημετέρα ιστοσελίδα όλων των εναπομείναντων ολίγων Ελλήνων!
Α)Θα αποτανθώ καθυστερημένα ίσως, σε σας όχι για να νουθετήσω, αλλά διαβλέποντας μία πολύ επικίνδυνη πορεία "ανταπαντήσεων" με χαμερπείς έως και γραφικούς σεμνοτυφικούς τύπους-τύπου HAN-A, θα ήθελα να κάνω μία βαθιά έκκληση:
Εδώ και μερικά 24ωρα οι αναρτήσεις του ιστολογίου, εν μέσω ατομικών βομβών και ειδήσεων όπως η προηγουμένη, (μίας βόμβας "ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ" για την "Ηanna", που όμως όλοι εμείς που ΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ τους "αρχαίους" εχθρούς μας, πολλάκις περιμέναμε) καταπιάνονται δυστυχώς παράλληλα και με κώνωπες και άλλα αρθρόποδα, όπως η Hanna!!
Και πολύ απλά ερωτώ: Γιατί αντί να καίτε χρόνο και εγκεφαλική υπερπολύτιμη... γλυκόζη, με τον απέραντο σε ποσοτήτα και πληθυσμό "ελληνικό" πνευματικό οχετό, δεν τους διαγράφετε απλά εξ αρχής τα όποια σχόλια-σκατά αναρτούν, στέλνοντας τους πραγματικά με αυτόν τον τρόπο στο ..Διάολο, και στο Χριστούλη τους ταυτόχρονα;
Γιατί απλά, αγαπητοί συμμαχητές, η "κόλαση" για τέτοιου είδους ατόμα, τα οποία εθίζονται για "λίγη σημασία" από πνευματικούς Ημιθέους, είναι η απόλυτη αδιαφορία και απάθειά μας-σας!! Απλά μην τους δίνετε τροφή στο μέλλον και είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουν από ασιτία!!! Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΙΓΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ"- ΤΗΣ ...Hanna, ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ; ΧΑΡΑΣ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ...Ηanas και του εκάστοτε Ηanou!
Γιατί ένα από τα προτερήματα της "Αρετής" τα οποία δεν ήξερε η Hanna, (καθώς προφανώς ουδέποτε διάβασε την "Πολιτεία" του Πλάτωνα) είναι η Εγκράτεια-Σωφροσύνη, ήτοι ο περιορισμός του ΕΓΩ, πράγμα το οποίο οι Hannes και οι Χάνοι της Νεοελληνικής σκατομαστούρας δεν γνωρίζουν, αλλά ως καρκινώματα επεκτείνουν το ΕΓΩ τους πάνω από την Πνευματική Ιεραρχία, ήτοι "εκεί που δεν τους παίρνει", μέχρι που ξαφνικά να βρεθούν στο πανύψηλο... κενό ...τους και να γκρεμοτσακιστούν Μόνοι!
Και όπως έχετε και ως λογότυπο... "Ανέστην αποφανούμενος, α γιγνώσκω περί τούτων, αισχρόν νομίσας, ει την ιδίαν του βίου τάξιν διαφυλάττων, περιόψομαι την πόλιν ανάξια ψηφισαμένην αυτής(Ισοκράτης, Αρχίδαμος)"!
Εαν όμως ...δεν ξέρω που μου "πάνε τα 4" και θέλω να βρω το δρόμο για την Αρετή, δεν σηκώνομαι να πως τίποτα, και απλά "τα....5 πρώτα χρόνια" ...Βγάζω το Σκασμό Hanna, και πέφτω γονυπετής σε βαθιά εν-δ(ια)ο-σκόπηση (για το γνώθι σαυτόν) και μελέτη (Πυθαγόρας-Ομοκαείον) προσβλέποντας κάποτε να φτάσω στον εν-θ(ε)ουσιασμό και την αποθέωση! Ως τότε δεν ερεθίζω τους πνευματικά ανωτέρους μου, γιατί αυτό μπορεί αρχικά να είναι...διασκεδαστικό, καταλήγει όμως σε..ΥΒΡΗ!!
ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ"! ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ....ΑΡΓΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ -ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΝΟΥΘΕΣΙΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΩΝ, (ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΗΛΙΑΚΗ ΟΥΣΙΑ) ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ!!
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΚΑΙ Η... "ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΒΛΩΝ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ", (βλέπε προηγούμενη πολυαναμένομενη ανάρτηση) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α! ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ... ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΙΚΝΥΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ..."ΕΛΛΗΝΕΣ" ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΤΕ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ";
Και αφού λοιπόν ανήκουν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ, ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΘΟΥΝ Μ Α Ζ Ι ΜΕ ΑΥΤΟΝ; ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!?? Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΗ ...ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ!!! ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΤΑ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ!!
Β)...

centalconstilation said...

Β) ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΩΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ Η Ο.Ε.Α ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΟΧΙ ΑΝΕΥ ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΑΧΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ .....ΝΑΤΟ! ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΗΟΝG" ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1973 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΙΣΡΑΗΛ -ΑΡΑΒΩΝ (ΚΙΠΟΥΡ)!
ΚΑΙ ΧΤΥΠΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ.....101, 102,103, Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΙΣ ΕΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ : "ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ"! ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΠΛΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ...ΠΑΠΟΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΕΡΙ ..ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ...ΜΥΡΙΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΩΣ ΤΟΥ ΕΥ-ΦΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ...ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ ΕΚΕΙΘΕ!ΗΤΟΙ... 'Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΘΙΓΕΙ ΚΑΤΑ ΟΥΔΕΝ", ΕΠΕΙΔΗ ....ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ...ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
ΟΜΩΣ Η ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ...ΠΑΠΟΥΛΗΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΟΝΕΣ, ΟΧΙ ΟΛΕΣ.... ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ"....
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η..ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, Η ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΥ "ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ" ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ... "Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ"!! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΜΕ; ΚΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΣΤΑΥΛΟΣ ΤΟΥ....ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ "ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ", ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ -ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ- ΣΤΑΘΕΙ Η.....ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ...ΘΕΑ ΜΠΑΛΑ!!!
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΜΕΙΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΜΕ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ...ΣΚΑΤΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Hanna; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!! ΑΥΤΟΙ,-ΗΤΟΙ ΤΟ 85% ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΠΟ ΤΟ 1974, ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ(ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ .."ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ")-, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ...ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ...ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ...ΜΩΥΣΕΩΣ!! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ!! ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΕΛΕΗΘΗΚΕ" ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ...ΜΕΔΟΝΤΑΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΟΜΠΙ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ....
ΔΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ...ΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΣ!! ΟΧΙ!! ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΩΣ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ-ΖΩΣΑΣ ΓΑΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!! ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!! ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ-ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ: ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚ-ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡ-ΓΟΝ (ΕΡΩΤΟΣ ΓΟΝΟΣ) ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ!
ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΘΥ ΒΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! ΤΑ "ΟΠΛΑ" ΤΑ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ, ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ.....
ΕΡΩΣΘΕ....

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις