ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 27 July 2011

Ύποπτες διεργασίες με αφορμή το μακελειό στη Νορβηγία


Παρατηρούνται εξαιρετικά ύποπτες και σκιώδεις διεργασίες με αφορμή το φονικό στη Νορβηγία και με βάση το πρόσωπο του δράστη, του Νορβηγού Breivik.

Καταρχάς δημιουργήθηκε ήδη δίπολο το οποίο "ακουμπά" και στα της Ελλάδος δρώμενα. Από τη μία έχουμε το ότι είναι ακροδεξιός φασίστας ισλαμοφοβικός κλπ. και από την άλλη(από τους χριστιανοταλιμπάν) το ότι είναι gay friendly, σιωνιστής και ότι μέσω αυτού θα χτυπήσουν τον χριστιανισμό κλπ...

Και τα δύο είναι ύποπτα και υποκινούμενα κατά την άποψή μας. Διότι προκαλεί εξαιρετική εντύπωση το ότι τα ΜΜΑ δεν δίστασαν άμεσα να σχετίσουν τον υποτιθέμενο μοναχικό εκτελεστή(lone gunman scenario) με τη μασονία(!!!) και μάλιστα το κανάλι του ΑΝΤ1, ιδιοκτησίας μέγα μασόνου "Μίνωα" Κυριακού... Τόσοι και τόσοι είναι μασόνοι και δεν μιλάνε, αυτόν τον έβγαλαν μασόνο επί τόπου.

Από την άλλη, έχουμε τους σεληνιασμένους χριστιανοταλιμπάν(με εκφραστή την "Ελεύθερη Ώρα", ημερήσια εφημερίδα) να παρουσιάζουν άλλο σενάριο(με την ίδια προέλευση) ότι τάχα μου έγινε αυτό για να χτυπήσουν τους χριστιανικούς πληθυσμούς της Δύσης και να επικρατήσει η ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Και αυτό με τη σειρά του είναι ύποπτο, διότι αναφλέγει αυτήν την περίοδο ξανά μέτωπο Ευρώπης και Ισλάμ.

Εξαιτίας τούτου του γεγονότος το οποίο συνοδεύεται και από άλλα στοιχεία που τους έρχονται "κουτί"(το "μανιφέστο" του μπρέιβικ, 1700 σελίδων, όπου παρουσιάζεται όπως μας λένε και "Έλληνας σύνδεσμος", το ότι παρουσιάζεται μία υποτιθέμενη συνομιλία του με το δικηγόρο του ότι οι φόνοι ήταν ακραίοι αλλά απαραίτητοι, το ότι χτυπήθηκαν μέλη νεολαίας κόμματος της Νορβηγίας κ.α.) περιμένουμε να δούμε επιχείρηση ταύτισης κάθε πατριώτη που επικαλείται ένοπλη επανάσταση με τον φονιά Μπρέιβικ και κατά συνέπεια, παρακολούθησή του από ΚΥΠ/ΕΥΠ/ΓΑΔΑ.

Ακόμα, δεν έχουμε λάβει υπ'όψιν μας κάτι τέτοιο αλλά καλό θα είναι να επιδεικνύετε προσοχή και τα μάτια να είναι ανοιχτά για προβοκάτσιες.

Όσον αφορά την υπόθεση του μοναχικού εκτελεστή που προωθείται από τα ΜΜΑ και αυτή μπάζει από παντού. Ο τύπος έχει παρουσιαστεί ως ζάπλουτος μεγιστάνας με φάρμα στην οποία εργάζονται 700 άτομα(!). Το θέμα είναι ότι ουδείς έχει δείξει κάποιο στοιχείο περί αυτού. Πού είναι τα 700 άτομα, πού είναι αυτή η φάρμα;

Αλλά υπάρχουν και άλλες τρύπες στην υπόθεση του τύπου αυτού. Πως έγραψε μανιφέστο 1700 σελίδων; Γιατί δεν εστάλη άμεσα αστυνομική δύναμη για να αντιμετωπίσει αυτόν τον τύπο; Το ελικόπτερο του στρατού που παρεχωρήθη στην αστυνομία έκανε μιαμιση ώρα να επιχειρήσει λόγω, λένε, γραφειοκρατικών κωλυμάτων... Το σενάριο του μοναχικού εκτελεστή επίσης είναι διάτρητο διότι το επιχειρησιακό κομμάτι της επίθεσης με βόμβες στο Όσλο και της επίθεσης στο νησάκι Ουτόγια έχει το αποτύπωμα δράσης τριών ή και περισσοτέρων ατόμων και όχι ενός μοναχικού τρελού. Και μάλιστα μοιάζει πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση με γνώση των δυνατοτήτων απόκρισης της αστυνομίας, δρομολόγια κ.α. Κάθε άλλο παρά δουλειά ενός τρελού.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, βγαίνει επισήμως και λέει:
"Δεν θα σιωπήσουμε όυτε με βόμβες" (!!!)

Να σιωπήσουν περί τίνος; Τί είναι αυτό για το οποίο θέλουν να βουλώσουν το στόμα στους Νορβηγούς; Εδώ να θυμίσουμε ότι η Νορβηγία έχει ένα υγιές κράτος, δεν έχει χρέη προς τρίτους, δεν έχει σχέσεις με IMF κλπ., δεν προκαλεί, κρατάνε χαμηλούς τόνους και μέχρι τώρα δεν είχαν τέτοια φαινόμενα ακραίας βίας. Ε, καιρός δεν ήταν να αποκτήσουν;

Έχει και άλλες προεκτάσεις η υπόθεση αυτή. Έχουν βγεί τώρα οι θρησκόληπτοι και υπεραμύνονται των σταυροφοριών(τόσο; τόσο και παραπάνω...) και κατά συνέπεια τους Ναϊτες Ιππότες(Templar Knights) με τους οποίους σχετίσανε τον Μπρέιβικ μέσω του φαύλου επιχειρήματος ότι τα ΜΜΑ πάνε να στρέψουν την προσοχή του κόσμου στο ότι οι σταυροφόροι και οι φανατικοί χριστιανοί είναι κακοί, ενώ αυτοί θέλουν να μας πείσουν ότι τελικά είναι καλοί αυτοί διότι φέρουν το σταυρό(σαν τους ...πολεμιστές της ειμαρμένης του Δ.Λιακόπουλου). Διπλή μπλόφα. Γιατί θα παρουσιαστούν τώρα ως θύματα σκευωρίας οι χριστιανοί και θα βγούνε στην άμυνα παρασέρνοντας έτσι στα δίχτυά τους(τα πλοκάμια της μασονίας) αφελείς θρησκόληπτους ότι "επιτίθενται στο χριστιανισμό..." και άλλα τέτοια και άντε να βρεις άκρη μετά.

Ταυτόχρονα η άλλη πλευρά(του ίδιου νομίσματος) θα τονίσει ότι αυτοί που ζητάνε ένοπλη επανάσταση και ζητάνε θανατικές καταδίκες των προδοτών(ως ωφείλουν εφόσον πιστεύουν στο Σύνταγμα της Ελλάδος), είναι τρελοί και παρανοϊκοί και φονιάδες σαν αυτόν το Νορβηγό, οπότε κλείστε τους μέσα προτού κάνουν τίποτα παρόμοιο...

Μια χαρά το έκλεισαν το θέμα από όλες τις πλευρές. Και δημιουργούνε γαϊτανάκι γύρω από το ότι ο Μπρέιβικ είναι μασόνος και άρα αυτοί ευθύνονται διότι μισούνε το χριστιανισμό(εδώ γελάμε) και ότι είναι ακροδεξιός και τρελός και άρα όλοι όσοι ζητάνε ένοπλη επανάσταση είναι τρελοί και πρέπει να κλειστούνε στη φυλακή, και δημιουργούνε εστία έντασης μεταξύ Δύσης και Ισλάμ, διότι το "αποπαίδι" αυτής της ιστορίας είναι να δημιουργηθούν ξανά εντάσεις μεταξύ Δύσης και Ισλάμ, οι μεν με τα ίδια μυαλά με του Μπρέιβικ θα πούνε "να το Ισλάμ θα μας φάει ζωντανούς", οι δε ισλαμιστές θα λένε "να η Δύση πάλι κατηγορεί και στοχοποιεί εμάς" και πάει λέγοντας.

Τί έχουμε πεί εδώ; Και οι δύο αυτές θρησκείες(καθώς και όλες οι θρησκείες) προκαλούν έριδες εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Και εν τέλει, αν ήταν στα χέριά τους ήδη θα ψάχναμε να βρούμε να φάμε στα ερείπια που θα άφηνε ο Γ'ΠΠ. Είναι ζωτικής σημασίας να απομακρυνθούνε από αυτές τις διανοητικές φυλακές όσοι βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις θρησκείες, τόσο Δυτικοί όσο και Άραβες-Αφρικανοί.

Η υπόθεση Μπρέιβικ πιθανώς να είναι άλλη μία "Ψυχολογική Επιχείρηση"(psy-op) εκ μέρους των ...γνωστών αγνώστων(Σιν Σιών και τσιράκια) με πολλές προεκτάσεις όπως είδαμε και παραπάνω. Επιπρόσθετα, η υπόθεση "μυρίζει" από πολύ μακριά MK ULTRA, Προγραμματισμό και Ενεργοποίηση μέσω σινιάλων(the manchurian candidate), ενώ και το συμπαιγνιακό Wikileaks αναφέρει ότι η Νορβηγία δεν έχει καλή οργάνωση για να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα, άρα να γίνουν και οι Νορβηγοί Εβραιοπαίοι να βάλουνε κάμερες παντού, να καταληθούν τα δικαιώματα των πολιτών για λόγους ασφαλείας κ.ο.κ.

Η υπόθεση απαιτεί προσοχή και κριτική σκέψη διότι εξελίσσεται περίεργα και προς πολλές κατευθύνσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Μακελειό με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες στη Νορβηγία
http://ellasnews2011.blogspot.com/2011/07/blog-post_7666.html
«Μπορεί να είμαστε ένα μικρό Έθνος, αλλά παραμένουμε περήφανοι. Κανένας δε θα μας κάνει να…σιωπήσουμε ούτε με βόμβες»

GLADIO 2.0 : WHY THE WEST CAN’T RESIST THIS NORWAY MASSACRE AND PSY-OP
http://21stcenturywire.com/2011/07/26/why-the-west-can%E2%80%99t-resist-the-norway-massacre-and-psy-op/

Pat Condell claims all rapists in Oslo are "Muslim immigrants"
http://www.islamophobia-watch.com/islamophobia-watch/2011/6/20/pat-condell-claims-all-rapists-in-oslo-are-muslim-immigrants.html
Αποδόμηση ψευδούς επιχειρήματος ότι για ΟΛΟΥΣ τους βιασμούς στη Νορβηγία, φταίνε οι ισλαμιστές. Η αστυνομία κατέληξε σε άλλα συμπεράσματα.

FALLING FALSE FLAGS: THE NORWAY MASSACRE
http://21stcenturywire.com/2011/07/24/falling-false-flags-the-norway-massacre/

Libya solution more political than military-Norway
http://www.trust.org/alertnet/news/libya-solution-more-political-than-military-norway/
Ο Νορβηγός Πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι το θέμα στη Λιβύη είναι πολιτικό και όχι στρατιωτικό... Και ότι λύση θα δοθεί πολιτικά και όχι με στρατιωτική εισβολή(!!!)

Norway Terror Attacks a False Flag: More Than One Shooter on Island; Oslo Police Drilled Bomb Blasts; Was It NATO’s Revenge for Norway’s Decision to Stop Bombing Libya?
http://tarpley.net/2011/07/24/norway-terror-attacks-a-false-flag/

WikiLeaks files show Norway unprepared for terror attack
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8655964/WikiLeaks-files-show-Norway-unprepared-for-terror-attack.html

"ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ Ο,ΤΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ"!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/07/blog-post_2576.html

4 comments:

C said...

"κατασκευασμενος" δολοφονος απο τη CIA μεσω mind control τυπου MK-ULTRA (βλεπε και περιπτωσεις μαθητων στην Αμερικη,οι οποιοι ειχαν σκοτωσει 10-20+ ατομα ο καθενας.)

Σκοπος πρωτος:
==============
Ενεργοποιηση της εχθροτητας μεταξυ ισλαμιστων-χριστιανων στην ευρωπη,ισως δουμε και αντιποινα με καμικαζι αυτοκτονιας κλπ.
Ενοχοποιηση οσων ειναι αντιθετοι με την πολυπολιτισμικοτητα θεωρωντας τους ακροδεξιους κλπ.

Σκοπος δευτερος
===============
Οποιος θα μιλαει για προδοτες-προδοσιες και θανατικες ποινες στους προδοτες να θεωρειται τρελος-παρανοικος η ακομα και συνεργος του Νορβηγου δολοφονου!

Δηλαδη οτι ακριβως ειπες και εσυ!

Ισως και αποπειρα να συνδεσουν τον Νορβηγο με την ΟΕΑ (βλεπε "μανιφεστο") στο οποιο εκτος απο ολα τα αλλα μιλαει και για προδοτες υποτιθεται...

Συμπερασμα:
Οσο υπαρχουν ΜΜΑ:
Ακομα και επανασταση να γινει στην Ελλαδα (λεμε τωρα...) τα "ΜΜΕ" ΜΜΑ
θα παρουσιαζουν οτι θελουν και θα κανουν πλυση εγκεφαλου στις μαζες και ολα καλα για το συστημα.

Anonymous said...

Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ ΧΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ IMF ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΛΠ..ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ..
ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΟΥΝΕΪΚΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.

C said...

Το ΔΝΤ <>.....

Ενδιαφερον αρθρο για τη Νορβηγια.

http://udemand.wordpress.com/2011/07/25/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B2%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%B1%E2%80%A6/

Στο τελος γραφει:
Τα Νορβηγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα, γιατί ενώ γνωρίζουν από ποιόν και γιατί χτυπήθηκε η χώρα δεν μπορούν να το αναμεταδώσουν…!!! ?????

OD said...

Χρήστο πολύ καλή η παρατήρησή σου για το φονικό στο Columbine.
Κατ'αρχάς το όνομα του σχολείου, Columbine, Columb περιστερά δηλαδή(όπως Columbia) σύμβολο αποκρυφιστικό. Κατά δεύτερον τα ΜΜΑ τότε μας είπαν για 2 εκτελεστές το οποίο ήταν ψέμα και παραπληροφόρηση. Διότι υπάρχουν μαρτυρίες δεκάδων μαθητών ότι οι εκτελεστές ήταν περισσότεροι, μάλιστα υπάρχει μαρτυρία κοπέλας η οποία είδε έναν εκτελεστή να φυγαδεύεται από αστυνομικούς. Οι εκτελεστές άνηκαν σε κάποια σέκτα, ονομάζονταν οι Τύποι με τα Μαύρα Παλτά διότι φορούσαν μαύρες δερμάτινες καμπαρντίνες αλά Μάτριξ, υπάρχουν φωτό όλη η συμμορία μαζεμένη με όπλα κλπ. Οι γονείς τους όταν τους ανακρίνανε είπανε ότι δεν ήξεραν τίποτα!!! Πώς γίνεται να μην ξέρεις τίποτα, το παιδί σου φοράει μαύρο παλτό κατακαλόκαιρο και φωτογραφίζεται με καραμπίνες, τί σκατά γονιός είσαι; Πολύ μαύρη ιστορία εκείνη. Υπάρχει ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ με όλα αυτά που σου αναφέρω. Πλήρης συγκάληψη και τότε.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις