ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 18 July 2011

Όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες...



Άλλο ένα κολάρο που έχουν περασμένο στον κοσμάκη είναι και το κολάρο της οπαδοποίησης μέσω αθλημάτων και κυρίως μέσω ποδοσφαίρου(το πλέον λαοφιλές άθλημα σε πολλές γωνιές του πλανήτη). Είναι ένα πολύ αποδοτικό κολάρο διότι είναι άκρως εθιστικό, ενώ λειτουργεί αποδοτικά και λόγω του ότι έχει ως βάση λειτουργίας την αγέλη, το κοπάδι, τη μάζα. Εν προκειμένω την οπαδική μάζα.

Δημιουργούνται έτσι "στρατοί" δια πάσα χρήση και προς πάσα κατεύθυνση υπό τα εμβλήματα ανώνυμων εταιριών, όπως παλαιότερα όπου η Ρωμαϊκή και η Βυζαντινή αυτοκρατορία είχαν αναπτύξει οργανώσεις φιλάθλων, ειδικά για τις αρματοδρομίες, μία δημοφιλή ενασχόληση για τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα. Υπήρχαν τέσσερις κύριοι σύνδεσμοι, καθορισμένοι ανάλογα με το χρώμα της στολής της αγαπημένης τους αγωνιστικής ομάδας. Αυτοί ήταν οι Βένετοι (Γαλάζιοι), οι Κόκκινοι (Ρούσσοι), οι Πράσινοι και οι Λευκοί, αν και κατά τη Βυζαντινή περίοδο οι μόνες ομάδες που εξακολουθούσαν να διαθέτουν κάποια επιρροή ήταν οι Βένετοι και οι Πράσινοι. Οι ομάδες και οι αντίστοιχοι σύνδεσμοι ενσωμάτωναν στοιχεία συμμοριών και πολιτικών κομμάτων, κατατάσσοντας τους οπαδούς σύμφωνα με την κοινωνική τάξη και τη θρησκεία. Οι αυτοκράτορες συχνά υποστήριζαν τη μία έναντι της άλλης ομάδας.

Τα ίδια τότε, τα ίδια τώρα... Διότι βολεύουν πολλές καταστάσεις μέσα τους. Όπως προσφάτως έχουμε την ιστορία με τα στημένα στο ποδόσφαιρο όπου προφανώς τώρα ανακαλύφθηκε ο τροχός(!!!) και διαπιστώσαμε "έντρομοι" πως τα αθλήματα ...στήνονται(τι λες ρε παιδί μου!) και αυτό αποτέλεσε το Μέγα Θέμα την ώρα που η συμμορία των 300 απατεώνων προδοτών ξεπουλούσε την Ελλάδα σε διάφορα πιστωτικά ιδρύματα και μή. Μία ιστορία που λειτούργησε σε πολλά "ταμπλώ". Αφ'ενός παρουσιάζεται ως επιτυχία του ΠΑ-SS-ΟΚ και του Μουνέικο ο οποίος δεν αντέχει τη διαφθορά και για αυτό θα την πατάξει(πρώτα όμως από το ποδόσφαιρο διότι όλα τα άλλα είναι okey dokey my man...) αφ'ετέρου ξεφορτώνονται και όλους όσους δεν ανέχονται(π.χ. ενοχλητικός Μπέος) αλλά και αποσπούνε την προσοχή του κόσμου από τα σοβαρά στα μη σοβαρά "εγκλήματα". Γιατί, δεν πιστεύω ότι δεν νιώθετε τώρα πιο περήφανοι που μπήκανε φυλακή αυτοί οι αρχιεγκληματίες ε; Μια τόνωση τη νιώθουμε όλοι!(Γέλως)

Το θέμα είναι ότι και αυτά τα ...σώβρακα και οι φανέλες εκπορεύονται εκ της ίδιας δολοφονικής πηγής του κακού. Οι συμβολισμοί είναι αφοπλιστικοί. Παρατηρήσατε τα σύμβολα των ομάδων και κάνετε τις αναγωγές σας στα μασονικά και αποκρυφιστικά σύμβολα όλων των εποχών. Εκεί θα δείτε και τα εμβλήματα των ΠΑΕ/συλλόγων. Δείτε τους ιδρυτές και τους χρηματοδότες αυτών των οργανώσεων και ψάξτε τα ονόματα αυτά και τί σχέσεις έχουνε με μυστικές εταιρίες, τάγματα, οργανώσεις κλπ. Τί δουλειές κάνουν παράλληλα; Π.χ. εμπόρια όπλων, ανθρώπων, ναρκωτικών, όλα τα καλούδια διαθέτωμεν...

Αναρωτηθείτε γιατί μας ομιλούν για οικονομικές κρίσεις και άλλα ωραία την ώρα που οι ΠΑΕ παγκοσμίως ξοδεύουν ασύλληπτα ποσά για κάτι τύπους που παίζουν κλωτσοσκούφι... Κρίση στην Ισπανία ναι, ανεργία στο φουλ, περικοπές, φόροι αλλά η μπάλα, μπάλα. Η Ρεάλ της Μαδρίτης τον περασμένο χρόνο πήρε δάνειο(!) 500 εκατ. ευρώ δια να αγοράσει κλωτσοσκούφηδες(εμπόριο ανθρώπων, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο). Την ώρα που βγαίνανε οι "αγανακτισμένοι" στην πλατεία του ήλιου στη Μαδρίτη, η ομώνυμη ΠΑΕ αγόραζε και άλλους και άλλους για να πανηγυρίζουν τα κοπάδια στις αρένες.

Πόσα χρήματα μοιράζει η UEFA των μασόνων εγκληματιών κλεφτών στο Champions League; Είναι πιο σημαντική η ...μπάλα από το να φάνε οι φτωχοί προφανώς... Πόσα χρήματα παίζονται στα τηλεοπτικά δικαιώματα; Λίγα και εκεί... Πόσα δις ή και τρις διακινώνται μέσω στοιχηματισμού; Της αγαπημένης συνήθειας των ...Κινέζων φυσικά. Το 'ξερες. Το 'παιξες;;; Το 'στησες. Το 'παίξες; Και αυτός είναι απλά ο "αφρός" του χρήματος που διακινείται μέσω αυτών των ιστοριών, υπάρχουν παράπλευρα τμήματα εξ'ίσου κερδοφόρα(αθλητικά είδη, βλέπε κολοσσούς με εμβλήματα κρονίων(swoosh), Nike, τις τρεις λωρίδες της μασονίας, Adidas και όλα τα made in PRC είδη που τα ράβουν παιδάκια και σκλάβοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη, βλέπε βιομηχανία της ντόπας, βλέπε κατασκευαστικές σταδίων αρένες, βλέπε κουλτούρα νεόπλουτου κλωτσοσκούφη, βλέπε χορηγούς, μαζικά θεάματα και όλο τον συρφετό που απορέει από την αρχαία συνήθεια κοπαδοποίησης μέσω μαζικών ψευδαθλητικών εκδηλώσεων, βάλε μέσα και ναρκωτικά, πουτάνες βίλες γιωτ εξωτικά νησιά εκδηλώσεις κληρώσεις γιορτές και πανηγύρια)

Έχει αναλογιστεί κάποιος τί θα γινόταν εάν όλος αυτός ο πακτωλός χρημάτων μετακυλούσε στην αληθινή οικονομία; Ποιά κρίση και ποιά τρις δολαρίων ή ευρώ;

Και είναι και άλλα... Έχουμε και τις "εθνικές" ομάδες... Μάλιστα. Ο πατριωτισμός μας αρχίζει και τελειώνει στις εθνικές ομάδες... Η εθνική ποδοσφαίρου, η εθνική μπάσκετ, η εθνική τάβλι κ.ο.κ. Και παρατηρείς σε γήπεδα όπου παίζουν οι "εθνικές" τί ντυμένους σαν σπαρτιάτες, τί κολοκοτρώνηδες, τί ξυρισμένα στέρνα αλά χολυγουντιανοί 300, τι περικεφαλαίες, τί ασπίδες, τί πλαστικά ξίφη, τί χρυσαυγίτες, όλα τα καλά... Και δεν φτάνει αυτό, οι "διεθνείς" θέλουνε λέει και χρήματα(και άλλα, και άλλα) για να παίζουν στις εθνικές, πατριώτες επ'αμοιβή. Δεν τους φτάνουν τα εκατομύρια που έχουν λαμβάνειν, θέλουν και άλλα τα οποία τα πληρώνει ο εν αφασία ελληνικός λαός... Και εξαντλεί τον "πατριωτισμό" του εντός γραμμών του γηπέδου και όχι εκεί που πρέπει.

Ένα αστείο που διακινείται στα λημέρια μας είναι και το κάτωθι: Για να καεί το κυνοβούλιο και οι βολευτές προδότες, έπρεπε να ρίξουνε τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Τότε και μόνον τότε θα έβλεπες αποφασισμένους για όλα Έλληνες να μην υπολογίζουν ΜΑΤ, Βουλές, ειρηνικές διαμαρτυρίες κ.α και να ξεχύνονται στους δρόμους. Τότε θα καιγόταν μια και καλή. Εκεί έχουμε καταντήσει. Ειρηνικές πορείες για την Ελλάδα, χάος και ανατροπή για τις ΠΑΕ. Και βέβαια για αυτό δεν αγγίζονται οι μεγάλες ΠΑΕ, διότι από πίσω υπάρχει "στρατός αποφασισμένων".

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν αγγίζει τον οπαδό. Είναι ικανός να στείλει ανθρώπους στο νοσοκομείο ή στο νεκροταφείο για σώβρακα και φανέλες, να απαρνηθεί την καταγωγή του, να βάλει πάνω από την γενιά του, τις σωβρακοφανέλες. Να κάνει ινδάλματα κλωτσοσκούφηδες που αμοίβονται με εκατομύρια όταν αυτός δεν έχει να φάει. Κάποτε το ποδόσφαιρο το έπαιζαν φτωχοί και τους έβλεπαν οι πλούσιοι. Τώρα το ποδόσφαιρο το παίζουνε νεόπλουτοι και τους βλέπουνε οι φτωχοί(πληρώνοντας τους).

Και για να δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πρόσφατης ιστορίας στο χώρο μας.
Διαβάζουμε ότι η αγγλοσάξονας σύζυγος του ποδοσφαιριστή Cisse έκανε τις κάτωθι δηλώσεις:

Τζουντ: «Ρατσιστές οι Έλληνες»
Η 35χρονη Τζουντ Σισέ αναφέρθηκε στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, ξεχνώντας όμως να αναφέρει κάποιο... καλό από τα δύο χρόνια που ο σύζυγός της εργάστηκε στη χώρα μας. Η κυρία Σισέ παραχώρησε δηλώσεις σε ουαλική ιστοσελίδα όπου ανέφερε τα... χειρότερα για τους Έλληνες. Αρχικά ανέφερε τα όσα συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα και τον τρόπο που ξεδίνουν οι Έλληνες φίλαθλοι, σχολιάζοντας το υβρεολόγιο και τονίζοντας πως την ενοχλεί το ίδιο είτε βρίσκεται στο γήπεδο είτε παρακολουθεί από την τηλεόραση: «Αυτό φαντάζομαι πως γίνεται εδώ και αρκετές δεκαετίες, όμως με επηρεάζει όταν ακούω ή βλέπω αυτή τη συμπεριφορά αφού κάποιοι αναφέρονται και στην οικογένειά μου». Η 35χρονη μητέρα τριών παιδιών αναφέρθηκε και στην ζωή στην Ελλάδα, λέγοντας πως αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της από τη χώρα μας, κυρίως λόγω του 16χρονου υιού της, καθώς δεν την βρήκε κατάλληλη για την ανατροφή τους: «Έπρεπε να πάρω τον Κάσιους (5 ετών) και να τον βάλω σε νέο σχολείο, νέα γλώσσα, νέο σπίτι... καταλαβαίνετε πόσο δυσβάσταχτο ήταν αυτό και πόσο συναισθηματικά φορτισμένη ένιωσα σαν γονιός». Αναφέρει μάλιστα ότι δεν ήθελε τα παιδιά της να μεγαλώσουν με τις ίδιες συνθήκες όπως τα ελληνόπουλα, αφού δεν της άρεσαν ούτε τα σχολεία και οι συμμαθητές τους, ούτε ο τρόπος ζωής. Πρόσθεσε δε: «Έχω ένα γιο 16 ετών (προετοιμάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις) και έπρεπε να περνάω τον χρόνο μου μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας από τον Ιανουάριο και μετά μοιράζοντας τον χρόνο μου και την οικογένειά μου στα δύο σπίτια μου. Μου ήταν πολύ δύσκολο». Όσο για τον Τζιμπρίλ και το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα: «Έχοντας δει αρκετά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στην Ελλάδα πιστεύω ότι το ζουν πιο έντονα. Ακόμη κι αν βάλουμε στην άκρη τον ρατσισμό που επικρατεί, θα μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω έτσι ή να ζω στην Ελλάδα. Ακόμη κι αν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι φανταστικοί και το κλαμπ καλό, δεν θα ήθελα με τίποτα ο Τζιμπρίλ να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα», ενώ για την νέα ομάδα και την Ιταλία, υπογράμμισε: «Μου αρέσει που θα αγωνιστεί στην Ιταλία, περισσότερο από την Ελλάδα, αφού είναι μόνο δύο ώρες η πτήση και η ζωή μας θα είναι πιο εύκολη. Βέβαια εγώ θα προτιμούσα να συνεχίσει στην Αγγλία...», επανέλαβε για ακόμη μία φορά μια και όπως φαίνεται εκείνη δεν μπορεί να ζήσει σε άλλη χώρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόνισε πως το φαινόμενο του ρατσισμού είναι έντονο στην Ελλάδα, αλλά δεν ήθελε να το σχολιάσει περαιτέρω, ενώ δεν ανέφερε κάτι θετικό που έχει σχέση με τη χώρα μας, ακόμη κι αν τόσο εκείνη όσο φυσικά και ο Γάλλος σύντροφός της έζησαν σαν βασιλιάδες. Ούτε φυσικά είπε κάτι για το πλουσιοπάροχο «πράσινο» συμβόλαιο... Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσει τον έντονο Ελληνικό ρατσισμό στην Ιταλία και τη Λάτσιο, αν και όπως αναφέρει το ίδιο το δημοσίευμα, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι φίλαθλοι της γειτονικής χώρας είχαν σηκώσει πανό για τον Μπαλοτέλι που έγραφε: «Δεν υπάρχει μαύρος Ιταλός»...
http://www.gazzetta.gr/article/item/210152-tzoud-ratsistes-oi-ellenes
------------------------------------------------------------------------------------

Επειδή οι Έλληνες είναι ρατσιστές, διάλεξαν να πάνε στην ...SS Lazio που δεν είναι ρατσιστές και δεν είναι νεοναζί και τίποτα από όλα αυτά...

Τώρα, για να παρατηρήσουμε κάποια πράγματα:
Το όνομα της αγγλίδας; Τζουντ...(Judd, Jude, Jewde, κατά τον δρακόπουστα Σιν Σιων Σεντάι Τζεντ Τζουντ Τζεντάι Τζουντα).

Το δε όνομα του συζύγου; Μήπως είναι και αυτό "περίεργο"; Djibril = Dji + Bril= Vrill=Βριλλ...
Κάτι "συμπτώσεις" ρε παιδί μου....

Και χαλάστηκε λοιπόν η ...Τζουντ διότι οι Έλληνες ήταν ρατσιστές και δεν έπαιρναν πίπες από τον Τζι-Βριλ όταν τον έβλεπαν. (ο οποίος με τα προσόντα που έχει θα μπορούσε να προσφέρει πολύ πιο πολύτιμο έργο για την Αφρική, την πατρίδα του αλλά πήγε στην Αγγλία να νυμφευτεί τη ...Τζουντ, την κομμώτρια η οποία μας κρίνει κιόλας...) Ξεχνάει τα κοντά 4 εκατομύρια το χρόνο που έλαβε ο σύζυγός της κατά τη διαμονή του στην Ελλάδα. Λεπτομέρειες.

Όχι ότι δεν υπάρχει ρατσισμός στη μπάλα, εδώ και σε άλλες χώρες, αλλά τί ψάχνει να βρει τώρα η ...Τζουντ. Τί νόμισε; Ότι η μπάλα είναι συναυλία της φιλαρμονικής; Εκεί στην Αγγλία με τους ξεδοντιάρηδες μογγολοσάξονες που σφάζονται για σωβρακοφανέλες, δεν υπάρχουν αυτά; Δεν τα βλέπεις στην τηλεόραση διότι τους έβγαλαν από τα γήπεδα των πολυεθνικών(emirates stadium, qatar airlines stadium κλπ) και τους άφησαν στα στενά των συνοικιών. Άν δεν το δείχνει η τηλεόραση, δεν συμβαίνει. Και είναι διπλή υποκρισία, διότι ο καταναλωτής πληρώνει το εισητήριο αλλά ο λαμβάνων τα χρήματα, του βάζει και όρους για το πώς θα παρακολουθεί τον άρτο και τα θεάματα.

Πρέπει οι Έλληνες να απαλλαγούν και από αυτό το κολάρο διότι είναι και αυτό μέρος του όλου συστήματος που μας καθηλώνει στο πάτωμα και απομυζά πολύτιμη ενέργεια η οποία πρέπει να διοχετευτεί αλλού. Άλλωστε όλα αυτά θα πάψουν να υπάρχουν την ίδια στιγμή που οι μάζες θα πάψουν να ασχολούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΟ NETRINO-NASER
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/netrino-naser.html

Περί της στάσεως του Νίκα
http://history-museum.uoa.gr/exhibitdetails.php?exhibitId=21304

Deceiving Occult Symbolism Exposed
http://www.slideshare.net/Verderkijker/deceiving-occult-symbolism-exposed-2305503

The Black Cube of Saturn
http://synchromysticismforum.com/viewtopic.php?f=4&t=2238&sid=b89c7f9420e3025ac7996e2ad1cb553c

Nike's Satanic Factories in West Java (Indonesia)
http://www.cleanclothes.org/news/4-companies/1006-nikes-satanic-factories-in-west-java-indonesia

Not even Orion Babel can save them
http://pseudoccultmedia.blogspot.com/2008/05/not-even-orion-babel-can-save-them.html

Masonic symbols of worldcup 2010
http://wup-forum.com/viewtopic.php?f=11&t=10921

8 Corporate Logos Tied To The Occult
http://www.trutv.com/conspiracy/in-the-shadows/corporate-logos/gallery.html?curPhoto=2

Nazi Adidas Sweatshops
http://youtu.be/7lVTeqyCl7Y

Nike sweatshops - Try not to cry
http://youtu.be/xVuScVCF1Ws

Nike Chairman Phil Knight with Michael Moore
http://youtu.be/cOI0V4kRCIQ

Occult Symbols in Corporate Logos (pt. 1)
http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/occult-symbols-in-corporate-logos-pt-1/

7 comments:

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ said...

Τι κριμα,ο αθλητισμος,κατι αλληλενδετο με το ευ ζην και τον τροπο ζωης γενικοτερα απο αρχαιοτατον χρονων,κατι συνομημο με την τεχνη του πολεμου,εχει ξεφτυλιστει τοσο!!!Αλλα το χειροτερο ειναι οτι στη χωρα μας το κρατος μονο τρικλοποδιες βαζει...Τα εχω δει με τα ματια μου απο μικρος.Για αυτο στις μερες μας οι πιτσιρικαδες αντι για προπονηση,πανε για καφε η κανα online σε net cafe...

ΕΛ said...

ατοφια καθαρη αληθεια,θρησκειες-κονομα-οπαδοποιησεις εχουν φτιαχτει εντεχνα ετσι ωστε ο ελληνας να αποχαυνωνεται και να ξεχναει τον σκοπο... ελλην και χάος πότε λήγει το τελεσίγραφο;

Πετρος said...

Άραγε όλοι αυτοί που έχουν κανάλια στο youtube περί Ολυμπίων , ομάδος Έψιλον , "Ελλήνων Αφύπνησις" κλπ. είναι βαλτοί ? Χθές έβαλα "φωτιά" σε ένα από αυτά τα κανάλια , με απλές ερωτήσεις και αμέσως ο διαχειριστής του καναλιού με μπλόκαρε και πετάχτηκαν άλλοι με παρόμοια κανάλια να με "ελέγξουν"...

Nektarios Lykiardopoulos said...

http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.com/
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ CROSS GYM ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ www.pixelorange.gr
ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΙΟΣ;;;; ΤΟ ΑΝΤΙ-ΜΕΤΑΤΡΟΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ: ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ - CROSS GYM ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

OD said...

Φίλε Νεκτάριε και φίλε Πέτρο, θα έχουμε και άλλα τέτοια σημεία των καιρών. Διότι τους χαλάμε το μαγαζί. Τους χαλάτε το μαγαζί. Ξέρεις τί είναι να έχεις μάθει να βγάζεις κάθες τρεις και λίγο από ένα μαλακισμένο βιβλίο με στοιχεία που έχουν πει και έχουν γράψει άλλοι, να το παρουσιάζεις ως την αλήθεια και να έχεις το κοπάδι από κάτω να πληρώνει; Και έρχεται μια παρέα ανθρώπων με μόνο της όπλο κείμενα αποδεδειγμένης γεω και αστροστρατηγικής με χιλιάδες στοιχεία και να τους χαλάς τη "σούπα"; Ξέρεις τί είναι να χάνεις λεφτά τα οποία έχεις σίγουρα; Εισόδημα χάνουνε και θα μας πολεμήσουνε. Και ακόμα πιο άγρια. Ξέρεις τί είναι φίλε Νεκτάριε να προτείνεις μέθοδο εκγύμνασης νόησης και σώματος και ψυχής η οποία τονώνει τον άνθρωπο; Πόσο κακό κάνεις; Αυτοί θέλουνε το "θύμα" πελάτη να κάθεται και να περιμέεεενει και να αγοράζει τα βιβλία τους και όλα θα φτιάξουν μαγικά και μασονικά και θεοσοφιστικά και εψιλονιστικά... Εσύ θύμα μας μην κάνεις τίποτα.
Προετοιμαστείτε για ακόμα πιο έντονη προβοκάτσια. Τους έχουμε μπεί στο μάτι πλέον πολύ γερά. Διότι η ιστορία του Φοίνικα τους γύρισε μπούμερανγκ. Δεν αναστήθηκαν μόνο τα τέρατα από τις στάχτες τους, αναστήθηκαν και οι ήρωες από τη στάχτή τους.ΔΥΝΑΜΙΣ σε όλους. Όσο μας χτυπάνε, τόσο πιο ισχυροί γινόμαστε. Το ποτάμι δεν ξαναγυρίζει πίσω.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ.
ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΕΚ ΕΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ

Πετρος said...

Θα ήθελα να κάνω και μια παρατήρηση και να δώσω μια συμβουλή σε όποιον θέλει να ακούσει και να δοκιμάσει(για τους νέους αναγνώστες του ιστολογίου).Παράλληλα με τα κείμενα αφύπνισης της Ο.Ε.Α. ,χρήσιμο , θα ήταν να αφιερώνεται 10 λεπτά στο να βρίσκεται και να βλέπετε βίντεο ή αναρτήσεις και σχόλια στο ίντερνετ , τα οποία έχουν "χριστιανοδωδεκαθείστικο" , σουφιστικό και γενικά οποιοδήποτε νεοεποχίτικο περιεχόμενο (βλέπε όλα θα γίνουν αν είμαστε χαρούμενοι και έχουμε αγάπη για τους γενοκτόνους μας σαν καλά προβατάκια κλπ. κλπ.) Αμέσως θα διαπιστώσεται πως όσα αναφέρει η Ο.Ε.Α. περί δαιμονισμού και ζόμπι είναι μια θλιβερή πραγματικότητα.Θα συναντήσεται ανθρώπους οι οποίοι λένε πως ακούνε φωνές και θα δείτε πως δεν έχουν καμία διανοητική ικανότητα ,( σε σημείο να μην μπορούν να συντάξουν ένα απλό σχόλιο πόσο μάλλον κάτι ανώτερο ), ενώ νομίζουν πως είναι σε κάποιο φοβερό διανοητικό επίπεδο και γι'αυτό δεν τους καταλαβαίνουν οι άλλοι...Θα διαπιστώσεται αμέσως την αποσυναρμολόγηση των εγκεφάλων τους, σύμφωνα με τους Συμπαντικούς Νόμους συσσωρεύσεως ψεύδους.Ενθυμηθείτε την αρχέγονη ατρόμητη και ρωμαλαία ΦΎΣΗ σας με ενασχόληση στις πολεμικές τέχνες και μελετώντας τα κείμενα ήθους των αρχαίων πάνσοφων προγόνων μας.ΔΥΝΑΜΙΣ σε όλους.Όσο πετάς καυσόξυλα στην φωτιά τόσο αυτή δυναμώνει!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις