ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 8 July 2011

Ο.Ε.Α. εν υαλοπωλείω. Προς νεοελληνικό πουταναριό και πουσταριό, "Hannες" και "Φοίβους"

Παρά τον αγώνα(ο οποίος δικαιώνεται μέρα με τη μέρα) τον οποίο δίνουμε όλοι μας, να αφυπνιστεί ο πλανήτης ενάντια σε αυτά που συντελούνται και αυτά που έρχονται και παρά τον προσωπικό αγώνα του Γ.Καραγεωργίου εδώ και δεκαετίες να "ξυπνήσει" με κάθε πιθανό τρόπο τους ζαλισμένους από τις Δαβίδιες πέτρες σφενδόνης και κοιμώμενους λόγω αφασίας και λήθης νεοέλληνες και παρά τις συνέπειες και τον διωγμό από κάθε επίσημη έκφραση του κράτους της οχλοκρατίας - παρά φύσει δημοκρατίας(στοιχείο αποδεικτικό της ζημιάς που προκαλεί σε αυτό το κράτος και τους πίσω και πάνω από αυτό), ορισμένοι νεοέλληνες επιμένουν να αμφισβητούν και να επικρίνουν τις προθέσεις του και τις δικές μας και μάλιστα με περίσσιο θράσσος να βγάζουνε "λάθος" την ανόθευτη γνώση που δεκαετίες τώρα και με πολύ κόπο θυσίες και θάρρος βγάζει στην φόρα αφιλοκερδώς η Ο.Ε.Α. Η οποία άνευ αμοιβής προσφέρει λύσεις και γνώσεις επιβίωσης και επικράτησης σε ψυχολογικό, σωματικό και διανοητικό επίπεδο, για το δικό τους καλό εκτός όλων των άλλων, και αυτοί αντί να κάτσουν και να μελετήσουν έστω και ένα κείμενο, επιλέγουν να θέσουν ακόμα και πάνω από τον ίδιο τους τον εαυτό, το καρκινιάρικο ψευδο-εγώ τους, την ψεύτικη περσόνα που έχει κατασκευάσει άλλος για αυτούς, ένα πρόγραμμα "κονσέρβα" (πρόγραμμα νεοέλλην v.11.07).

Hannα, κάνεις σαν στερημένη, κάνεις σαν luna-tic, αφημένη τελείως ανοχύρωτη απέναντι στον ελεγκτή σου Σελήνη Λεβάν να σε χορεύει στο ρυθμό της λύσσας της. Αποδεικνύεις απόλυτα τον όρο "σεληνιασμένη". Δεν πρόλαβες να διαβάσεις ούτε ένα κείμενο της Ο.Ε.Α. από τα τόσα που υπάρχουν διαθέσιμα και αναρτούσες διθυράμβους σε ιστολόγιο, και έπειτα ήθελες και να επιβάλεις το "εγώ" σου σε εμάς και την Ο.Ε.Α. Το ... "εγώ" σου κατόπιν θίχτηκε επειδή δεν του φερθήκαμε λες και είναι το κέντρο του κόσμου και άλλαξες κασσέτα, αμφισβητώντας μέχρι και την ελληνικότητά μας και κυρίως των αρίστων της Ο.Ε.Α., για να ικανοποιήσεις το "εγώ" σου. Πάρε το "εγώ" σου και βάλ'το εκεί που ξέρεις. Εμείς δεν σου "καθόμαστε".

Φοίβο, δεν έκατσες να εκτιμήσεις τον όγκο των κειμένων που προσφέρονται ελεύθερα για σοβαρή μελέτη και θέλησες να κάνεις επικρίσεις όταν δεν μπορείς ακόμα να κάνεις ούτε κρίσεις(έπειτα από ενδελεχή μελέτη των κειμένων της Ο.Ε.Α.). Έβαλες το "εγώ" σου δίπλα στους Άριστους της Ο.Ε.Α. σα να είσαι ισάξιος. Ανεπίτρεπτο να θες να συγκριθείς με κάτι τέτοιο. Ύβρις ματαιοδοξίας και έπαρσης(εμφανής και από το ψευδώνυμο "FOIBOS" και βέβαια το προβοκατόρικο σύμβολο των Έψιλον που φέρει, ενώ προωθείς στο ιστολόγιο σου
(http://1foibos.blogspot.com/) και κείμενα των ψευδο-Ολυμπίων του θεοσοφιστή αρχι-μασόνου στρατηγού Καλογεράκη, ως κείμενα σουφιστών χριστιανοδωδεκαθειστών τα οποία έχει αποδείξει ως κλεψίτυπα, ψευδή και προβοκατόρικα εδώ και χρόνια η Ο.Ε.Α.
Συντριβη εψιλονιστων και μασονων του ΛΑΟΣ απο την ΟΕΑ - Κείμενο Επώδυνης Αφύπνισης:
Πρός Περιοδικά Γ' (Κείμενο σχετικά με την απάτη των ψευδο-Ολυμπίων του θεοσοφιστή μασόνου στρατηγού Καλογεράκη)
).

Και οι δύο σας, βάλατε το ψευδο-εγώ σας πάνω από όλα. Αποδείξατε με κάθε βεβαιότητα ότι δεν θέλετε και δεν πολεμάτε για τίποτα άλλο πέραν του καρκινιάρικου ψευδεαυτούλη σας, αυτής της κατασκευασμένης και ρηχής εικόνας, της φωτογραφίας(που όσο καλή και αν είναι, παραμένει αντίγραφο του φωτογραφηθέντος) του εαυτού σας, τον οποίο και θάψατε με επίσημη τελετή με παπά τον Ψεύτικο Εαυτό σας(False Ego).

Η υπονομευτική και προβοκατόρικη δράσή σας και η αχάριστη και επαρμένη στάση σας, προκάλεσε, όπως ήταν λογικό, την οργισμένη και μαινόμενη αντί-δράση του "ταύρου" της Ο.Ε.Α.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στον Γ.Καραγεωργίου.

Και εδώ δεν έχουμε δήμο-κρατία=οχλοκρατία ...κύριοι (ήτοι του χειρίστου πολιτεύματος κατά τον Αριστοτέλη) των πολλών ελαχίστων[σε "αποτύπωμα" στην Ιστορία].

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

Ο.Ε.Α. προς νεοελληνικο πουσταριο και πουταναριο

http://youtu.be/i-gkiw0pkT0

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΕΔΩ:
ON THE OCCASION OF KADAFI’S WARRANT OF ARREST...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/on-occasion-of-kadafis-warrant-of.html


ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΟΝΟΜΑ ΑΝΝΑ ή ΧΆΝΑ Ή HANNA, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΕΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ - ΚΑΙ ...ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ:

βαλε το σχολιο μου παπαρα για να απαντησεις. κοτα. που ειναι τα ελληνικα σου κακαλα? κοριτσοπουλο που κριβεσαι πισω απο το δχτιλο σου. τι φοβασαι? την αντιδραση των αναγνωστων οταν δουν και το δικο μου σχολιο? που ειναι ο δημοκρατικος λογος? πως μιλας για μενα διχως εμενα? πως θα με κρινει ο αναγνωστης εμενα? με δικη σου αναμασημενη τροφη ταιζεις τους αναγνωστες σου? προδοτικα πουσταρια πουταναρια. Ανθελληνες.

Τα νεοψευδελληνικά καρκινόψυχα χριστιανομασονικα σκατοκαθάρματα που ειστε εσεις και οχι τα 10.000.000 ελληνικος λαος, σιγα μην σωσετε τον πλανητη, σιγα μιην σκισεις κανα καλσον ρε. 30 χρονια σωζετε τον πλανητη και κοντεβει να καταστραγει η ολη ανθρωποτητα. Αν ηρθα εδω να ξεσπασω? Ρε λαμογιο του σκατογιαχβε, εσεις βριζετε ολο το ελληνικο εθνος και νομιζειτε πως θα την βγαλετε λαδι για αλλα 30 χρονια? Ρε ανθελληνες σκατοεβραιοι, ξυπνησαμε πια. Ηρθε η ωρα σας.

Πάντως πολύ ηρωικό, αντρικιο βρε παιδί μου, να απαντάς σε αναγνώστες φαντάσματα. Βολικό να δίνεις τις εντυπώσεις που σε βολεύουν. Δημοκρατικοτατο ! χαχα να χαρώ εγώ σωτήρες με αρχιδια....!!!! Κάνεις το μάγκα στο λιοντάρι μέσα από το κλουβί σου, Εδώ φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τους αναγνώστες σου, το κόσμο θα σώσεις? Τέτοιοοοο IQ ....γι αυτό σώθηκε ο πλανήτης μετα απο 30 χρονια σοβαρής δουλείας που κάνεις.... Κανόνισε να μας πεις μια μέρα πως φταίω εγώ που η ΟΕΑ δεν πρόλαβε να σωσει το πλανήτη επειδη σε απασχολούσα με το να σβήνεις μηνύματα μου.

" ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΉΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ.......... Ναι εμεις ειμαστε ελληνες. Εσεις τι είστε τελικά? Αλβανοι? Τουρκοι? Γερμανοι? Αν γινουμε σκλαβοι εμεις οι Ελληνες, εσεις τι θα γινετε? Και στο κατω κατω τι σας νοιαζει για μας, ο,τι σκατα και αν εισατε? Ποτε ρε πουστιδες δεν ειπατε σε αρθρα σας "η πατριδα μας, πατριωτες, Ελλαδα μας". Μονο "πουσταρια ελληνες". Απο που σκατα καταγεστε ρε ανθελληνες ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΑ ΨΕΥΔ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ "HANNA" ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΚΟ ΨΕΥΔΟ-ΕΓΩ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ Ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΏΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.



ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Όσα χρόνια παρακολουθώ την ΟΕΑ, ο τρόπος που ο κ. Καραγεωργίου περνά τα μηνύματα είναι καθαρά στρατιωτικός. Λαμβάνοντας υπόψη τη γεωπολιτική και γεωστρατηγική κατάσταση, είναι απολύτως κατανοητή η γραμμή που έχει επιλέξει.

Όσον για τους χαρακτηρισμούς που δίνει στους νεοέλληνες και στις νεοελληνίδες, προτιμώ να το δω από μία άλλη οπτική γωνία. Από τη μεταπολίτευση κι έπειτα, έχει επέλθει στην Ελλάδα μία παρακμή. Πολλά λεφτά (δανεικά), φιγούρες, μαγκιές, πελατειακές σχέσεις, ψεύτικες επιδοτήσεις και γενικά μία ασωτεία.

Ειδικά κατά τη δεκαετία του '80, είχαμε καταντήσει να μας κυβερνά μία μαφία πρασινοφρουρών και η επικρατούσα αντίληψη ήταν "παιδί μου να πας στο δημόσιο". Για ποιο λόγο άραγε; "Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει" και "βόλεψη".

Η νοοτροπία του μέσου πολίτη αυτής της χώρας έγινε συνώνυμο της καλοπέρασης, σε στομάχι, τσέπη και γεννητικά όργανα. Όλοι έχουμε δει τέτοιες καταστάσεις μπροστά στα μάτια μας σε βαθμό αηδίας.

Οι ευκαιρίες ν' αποχωρήσουμε από έναν τέτοιο άρρωστο κόσμο ήσαν πολλές. "Και γιατί ν' αφήσω τη βόλεψή μου", ήταν η αποστομωτική ερώτηση που άκουσα προσωπικά ουκ ολίγες φορές. Τηλεόραση, κοσμική ζωή, αυτοκίνητα, σεξ, καλοπέραση, ποδοσφαιρικά, οικονομικά (στην περίοδο του χρηματιστηρίου η Αθήνα "έπηξε" στους "πλούσιους ειδήμονες" που καμάρωναν πόσα εκατομμύρια έβγαζαν ημερησίως) και πολιτικά παίγνια παντού. Ποιος ο στόχος;

Υπήρξε αλληλεγγύη; Φιλοτομαρισμός σε όλο το μεγαλείο του. Ο κανόνας του Ελληνισμού (αδελφός προς αδελφό) έγινε εξαίρεση.

Στη ζωή υπάρχει η έννοια της καλοπέρασης, συνοδευόμενης πάντα από την ελευθέρωση. Αλλά για ποια ελευθερία μιλάμε; Μία φράση δε θα ξεχάσω ποτέ:
"Μας καλοθρέφουν για το σφαγείο".

Και τώρα μπαίνουμε στο σφαγείο. Και αυτό που ακούγεται είναι κατά κύριο λόγο βελάσματα. Το βέλασμα δε σταμάτησε ποτέ το μπαλτά του χασάπη.

Ο πολύς ο κόσμος βγήκε στους δρόμους γιατί έχασε τη βόλεψή του. Μιλούν για δάνεια από τη γενοκτόνο Κίνα ώστε να ξαναγεμίσουν οι τσέπες τους λεφτά. Άλλοι μιλούν για εξόρυξη και πώληση ορυκτού πλούτου (βιασμός της Γης) για να επιστρέψουν "ήρεμοι" στις καφετέριες. Αυτό είναι ή δεν είναι μία μορφή εκπόρνευσης; Ως προς τι; Για χαρτί!

Ως λαός έχουμε εμμείνει σε επιλογές που μας προσφέρουν κάποιοι επιτήδειοι. Πέφτει ο καπιταλισμός και ξεπετάγεται το πτώμα του κομμουνισμού (συχνά στην πλατεία) μήπως και αναστηθεί! Τις προάλλες αναπτύξαμε με συν-Έλληνες απλοϊκά ένα σύστημα διακυβέρνησης το οποίο δύναται να λειτουργήσει ΑΝΕΥ χρήματος. Αλλά η αναγκαία και ικανή συνθήκη είναι η αδελφότητα και η αλληλεγγύη. Δίχως αυτή είναι ΑΔΥΝΑΤΟ οτιδήποτε καλύτερο και να προσπαθήσουμε ως ανθρωπότητα να φτιάξουμε. Απλά, ΑΔΥΝΑΤΟ!

Επομένως...

Είμεθα με τα καλά μας; Τα πρόσφατα χρόνια συμβαίνουν κοσμογονικές αλλαγές στο πλανήτη μας κι εμείς τι πράττουμε; Μόνο τις "προφητείες" να κοιτάξει κάποιος, καταλαβαίνει τι σχέδια υπάρχουν προς εκτέλεση.

Πόσοι πραγματικά Έλληνες υπάρχουν; Να με συγχωρέσετε αλλά προσωπικά έχω συναντήσει έναν οχετό από τούβλα κι έχω κατά καιρούς απογοητευθεί. Και τούβλα θρασύδειλα παρακαλώ, με τον τίτλο του "Ξερόλα". Έχουμε περάσει 2 γενεές υπό την παιδεία τύπου Ιδεολογικής Υπονόμευσης. Οι Εφιάλτες έχουν γίνει ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Οι Έλληνες έχουν γίνει η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Συμπερασματικά, γιατί υπάρχει αυτή η αναταραχή όταν η ΟΕΑ εκφράζεται κατ' αυτό τον τρόπο προς τους νεοέλληνες; Έχουν άδικο; Έχει άδικο το ιστολόγιο και ο κ. Καραγεωργίου;

Στο χωριό μου λένε πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Όσοι νιώθουμε βαθιά μέσα μας ότι ανήκουμε ή οδεύουμε προς τις εξαιρέσεις, τότε οι εκφράσεις της ΟΕΑ δε μας αγγίζουν. Αν μας αγγίξουν, τότε κάτι πάει στραβά και μπαίνουμε σε κατάσταση άτακτης άμυνας. Αυτό δεν κρύβεται.

Δυστυχώς το πουσταριό και πουταναριό καλά κρατεί στη πατρίδα μας. Δεν είναι απλά και μόνον στην Ελλάδα, αλλά παντού, με διαφορετική μορφή. Αλλά εμείς είμαστε αυτοί που κουβαλάμε μία ιστορία και μία μεγάλη ευθύνη. Και ο λεκές στο λευκό είναι πολύ πιο ευδιάκριτος από το λεκέ στο μαύρο.

32 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ .
ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΤΙΜΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΥΒΡΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΝ ??
ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ .
ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ.
ΕΙΣΤΕ ΜΩΡΟΙ,ΑΝΟΗΤΟΙ,ΒΛΑΚΕΣ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ,ΑΠΑΙΣΙΟΙ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ,ΖΟΜΠΙ,ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΕΙΣΤΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΕΠ ΑΠΕΙΡΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΨΑΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.
ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ,ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ,ΑΠΑΙΣΙΟ,ΜΙΣΗΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΥΡΙΣΜΟ.
ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΒΡΙΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ???
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ??
ΤΙ ΦΤΑΙΞΑΜΕ??
ΤΟΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣ ΣΑΣ ΠΟΤΕ.
ΜΟΛΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΕΛΟΣ.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ

OD said...

Χαννούλα, τα σχόλιά σου άλλη φορά θα τα κάνουμε και άρθρο για να δείχνουμε σε όλες τις γυναίκες πως μπορούν να καταλήξουν. Συνέχισε έτσι Χαννούλα μπας και σε διαβάσει κανάς ανώμαλος και του γυαλίσεις να βρεις και σύ την υγειά σου να φύγουν τα χονδρά... Η Λίλιθ θα είναι πλήρως ικανοποιημένη από την δουλικότητά σου και την αφοσίσωσή σου σε αυτήν. Τώρα πάρε την περίοδό σου και τράβα να πάρεις κανά ταμπόν.

Anna said...

μμμμμμ....τοσο κακο ειναι να μην γουσταρω να αποκαλειτε ολον το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ προδοτικα πουσταρια και πουταναρια? Παντως Καρα-τουρκο-Γεωργιου που σημαινει στα Τουρκικα ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ,, αν επαιρνες τα χαπια σου τακτικα θα σε βοηθουσαν πολυ.
νΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΜΗΝ ΖΩΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ, ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΕς ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.

Anna said...

Εγω δεν θα σας γλειψω οπως εκανε ο ΦΟΙΒΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΤΡ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΚΑΡΑ-ΜΑΥΡΕ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΟΥ....ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ,.. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ !!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙς ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ 10-11.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ. ΝΑ ΣΑΙ ΣΗΓΟΥΡΟΣ

Anonymous said...

ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΙΔΙΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΑ ΧΑΝΝΑ, Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΚ ΤΩΝ ΒΟΥΛΤΣΙΔΕΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΟΥΡΑΝΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΥΠΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ.
ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΙΔΙΟ ΕΒΡΑΙΑ ΑΝΝΑ - HANNA ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ?
ΑΣΕ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ. ΗΔΗ ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΑΜΕ.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε.
ΣΑΣ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΖΗΜΑΤΑΕΙ Η Ο.Ε.Α ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ?
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΜΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
ΛΥΣΣΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΑ LUNATIC ΖΟΜΒΙΕS
ΒΓΑΛΤΕ ΑΦΡΟΥΣ!!!

OD said...

την πατρίδα σου το ...ισραήλ φαντάζομαι. Άσε ρε Χαννούλα, που δεν θα περάσει, τόσες δεκαετίες που ήσουνα; Αγέννητη ήσουνα.
Τράβα στη γωνία να δείς αν έρχομαι σεληνιασμένη σαύρα, μπότα, φλόμπα.

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Nea Arxh News said...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙς ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ 10-11.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ?

αα said...

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΧΑΝΑΑΝΝΑΣ.ΡΙΠΤΟΥΝ ΜΟΜΦΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΖΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΟΠΡΟΔΟΤΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΡΟΣ ΤΑ 10.000.000 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ.
ΒΕΛΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΡΝΗΔΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΟΠΡΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.ΒΕΛΑΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ.ΚΑΝΤΕ ΜΠΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η Ο.Ε.Α. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΝΤΕ ΜΠΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΦΡΟΥΣ.ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΕΣΑΣ

Zet said...

Γιατί η ανέχεια το σαπιου βρωμερού και κατάπτυστου πολιτικού συστήματος αποτελεί προδωσία.Για αυτό είμαστε όλοι προδότες όσο δε τολμάμε να φτιάξουμε τα όπλα που μας έδωσε η ΟΕΑ και αντί να κοπανάμε κατσαρόλες να κοπανάμε βέλη στα κρανία των προδοτών πολιτικών και μασώνων.

Anonymous said...

οι αγανακτισμενοι του εβραιου εσσελ το ρουφηξαν το αυγο τους.....
το μεσοπροθεσμο περασε ανετα, κανεις απο τους προδοτες καταχραστες πολιτικούς δεν επαθε απολυτως τιποτε και δεν φυλακιστηκε,
ενω συνεχιζουν τωρα απτοοητοι τα σχεδια τους για παγκοσμια κυβερνηση "βασιλιας του ιεχωβα" σαγκαης κινας 888..
οριστε τα αποτελεσματα απο το καραστημενο γενημενο να αποτυχει ψευτο-κινημα τους παθητικης ανουσιας ψευδο-διαμαρτυριας!
μαλιστα ειχαν και το θρασσος να αυτοαποκαλουν τους εαυτους τους ως μαχιμους!!!
...και οσους δεν συμμετειχαν στο τσιρκο τους ως ...καναπεδακηδες..
χχαχαχαα
ετσι ειναι οι μαχιμοι?
με κατσαρολες και μαχαιροπιρουνα?
ετσι πολεμουσαν και εδιωχναν τους κατακτητές και τους τυρρανους στην αρχαια ελλαδα,1821,1940?
λες και ειναι πανηγυρι και γαμος στο χωριο?
γελοιοι ψευδελληνες....
εξεβραισμενοι Ρωμιοί-γραικοι ρωμαιοι ψευδελληνες - σκατέλληνες - προδοτέλληνες

Anonymous said...

ΦΟΙΒΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. Η Ο.Ε.Α. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΟΤΑΝ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ... ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΥΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ!!! ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΙΣΠΡΑΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ Ή ΑΛΛΑ ΥΠΟΠΤΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΨΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΦΥΓΕ, ΣΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ - ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ, ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΗΔΙΑ..
ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ, ΚΕΙΜΕΝΑ "ΕΨΙΛΟΝ"-ΣΟΥΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ?
ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΥΠΟΠΤΟΣ.

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ said...

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ...!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΟΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ,ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ,ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΑΜΟΣΥΡΙΑΛ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΟΤΕΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΝΕΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΝΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ???ΑΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΟΕΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΕΤΗ???ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝ ΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.....ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ,ΚΑΛΗ ΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!

Anna said...

Zet, ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΦΜΑΤΟΣ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ? ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΔΩ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..? ΤΟ CHAOS ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΝΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΝΑΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΤΕΙΤΕ. ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΠΑ ΜΙΛΑΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!! ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΑΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΥΩ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΥΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΒΗΜΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ, Ε ΤΟΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ. ΕΞΩΝΤΟΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΕΤΣΙ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΑΡΚΥΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μία από τις βασικές αρχές του δικαίου, αυτήν της Ύβρεως και Νεμέσεως. Όταν το όριο ξεπερνιέται (ύβρις), δεν χάνονται μόνον όσα έχουν ξεπεράσει το όριο, αλλά και όλα τα προηγούμενα που είχαν αποκτηθεί (νέμεσις).

Anonymous said...

ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΤΩΡΑ ΦΟΙΒΕ?
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ.
ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΦΟΙΒΟ.
ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕ ΜΠΗΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ.
ΑΣΕ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ...
ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ Ε? ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..
ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΟΚΑΤΖΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΜΑΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ.. ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΨΕΥΤΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑΧΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΗΠΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ..ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ...ΕΡΓΑ ΣΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΑΚΟΜΑ.
Ε ΡΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΊΜΙΖΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ. ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ.

Αδράστεια said...

Όσα χρόνια παρακολουθώ την ΟΕΑ, ο τρόπος που ο κ. Καραγεωργίου περνά τα μηνύματα είναι καθαρά στρατιωτικός. Λαμβάνοντας υπόψη τη γεωπολιτική και γεωστρατηγική κατάσταση, είναι απολύτως κατανοητή η γραμμή που έχει επιλέξει.

Όσον για τους χαρακτηρισμούς που δίνει στους νεοέλληνες και στις νεοελληνίδες, προτιμώ να το δω από μία άλλη οπτική γωνία. Από τη μεταπολίτευση κι έπειτα, έχει επέλθει στην Ελλάδα μία παρακμή. Πολλά λεφτά (δανεικά), φιγούρες, μαγκιές, πελατειακές σχέσεις, ψεύτικες επιδοτήσεις και γενικά μία ασωτεία.

Ειδικά κατά τη δεκαετία του '80, είχαμε καταντήσει να μας κυβερνά μία μαφία πρασινοφρουρών και η επικρατούσα αντίληψη ήταν "παιδί μου να πας στο δημόσιο". Για ποιο λόγο άραγε; "Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει" και "βόλεψη".

Η νοοτροπία του μέσου πολίτη αυτής της χώρας έγινε συνώνυμο της καλοπέρασης, σε στομάχι, τσέπη και γεννητικά όργανα. Όλοι έχουμε δει τέτοιες καταστάσεις μπροστά στα μάτια μας σε βαθμό αηδίας.

Οι ευκαιρίες ν' αποχωρήσουμε από έναν τέτοιο άρρωστο κόσμο ήσαν πολλές. "Και γιατί ν' αφήσω τη βόλεψή μου", ήταν η αποστομωτική ερώτηση που άκουσα προσωπικά ουκ ολίγες φορές. Τηλεόραση, κοσμική ζωή, αυτοκίνητα, σεξ, καλοπέραση, ποδοσφαιρικά, οικονομικά (στην περίοδο του χρηματιστηρίου η Αθήνα "έπηξε" στους "πλούσιους ειδήμονες" που καμάρωναν πόσα εκατομμύρια έβγαζαν ημερησίως) και πολιτικά παίγνια παντού. Ποιος ο στόχος;

Υπήρξε αλληλεγγύη; Φιλοτομαρισμός σε όλο το μεγαλείο του. Ο κανόνας του Ελληνισμού (αδελφός προς αδελφό) έγινε εξαίρεση.

Στη ζωή υπάρχει η έννοια της καλοπέρασης, συνοδευόμενης πάντα από την ελευθέρωση. Αλλά για ποια ελευθερία μιλάμε; Μία φράση δε θα ξεχάσω ποτέ:
"Μας καλοθρέφουν για το σφαγείο".

Και τώρα μπαίνουμε στο σφαγείο. Και αυτό που ακούγεται είναι κατά κύριο λόγο βελάσματα. Το βέλασμα δε σταμάτησε ποτέ το μπαλτά του χασάπη.

Ο πολύς ο κόσμος βγήκε στους δρόμους γιατί έχασε τη βόλεψή του. Μιλούν για δάνεια από τη γενοκτόνο Κίνα ώστε να ξαναγεμίσουν οι τσέπες τους λεφτά. Άλλοι μιλούν για εξόρυξη και πώληση ορυκτού πλούτου (βιασμός της Γης) για να επιστρέψουν "ήρεμοι" στις καφετέριες. Αυτό είναι ή δεν είναι μία μορφή εκπόρνευσης; Ως προς τι; Για χαρτί!

Ως λαός έχουμε εμμείνει σε επιλογές που μας προσφέρουν κάποιοι επιτήδειοι. Πέφτει ο καπιταλισμός και ξεπετάγεται το πτώμα του κομμουνισμού (συχνά στην πλατεία) μήπως και αναστηθεί! Τις προάλλες αναπτύξαμε με συν-Έλληνες απλοϊκά ένα σύστημα διακυβέρνησης το οποίο δύναται να λειτουργήσει ΑΝΕΥ χρήματος. Αλλά η αναγκαία και ικανή συνθήκη είναι η αδελφότητα και η αλληλεγγύη. Δίχως αυτή είναι ΑΔΥΝΑΤΟ οτιδήποτε καλύτερο και να προσπαθήσουμε ως ανθρωπότητα να φτιάξουμε. Απλά, ΑΔΥΝΑΤΟ!

Επομένως...

Είμεθα με τα καλά μας; Τα πρόσφατα χρόνια συμβαίνουν κοσμογονικές αλλαγές στο πλανήτη μας κι εμείς τι πράττουμε; Μόνο τις "προφητείες" να κοιτάξει κάποιος, καταλαβαίνει τι σχέδια υπάρχουν προς εκτέλεση.

Πόσοι πραγματικά Έλληνες υπάρχουν; Να με συγχωρέσετε αλλά προσωπικά έχω συναντήσει έναν οχετό από τούβλα κι έχω κατά καιρούς απογοητευθεί. Και τούβλα θρασύδειλα παρακαλώ, με τον τίτλο του "Ξερόλα". Έχουμε περάσει 2 γενεές υπό την παιδεία τύπου Ιδεολογικής Υπονόμευσης. Οι Εφιάλτες έχουν γίνει ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Οι Έλληνες έχουν γίνει η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Συμπερασματικά, γιατί υπάρχει αυτή η αναταραχή όταν η ΟΕΑ εκφράζεται κατ' αυτό τον τρόπο προς τους νεοέλληνες; Έχουν άδικο; Έχει άδικο το ιστολόγιο και ο κ. Καραγεωργίου;

Στο χωριό μου λένε πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Όσοι νιώθουμε βαθιά μέσα μας ότι ανήκουμε ή οδεύουμε προς τις εξαιρέσεις, τότε οι εκφράσεις της ΟΕΑ δε μας αγγίζουν. Αν μας αγγίξουν, τότε κάτι πάει στραβά και μπαίνουμε σε κατάσταση άτακτης άμυνας. Αυτό δεν κρύβεται.

Δυστυχώς το πουσταριό και πουταναριό καλά κρατεί στη πατρίδα μας. Δεν είναι απλά και μόνον στην Ελλάδα, αλλά παντού, με διαφορετική μορφή. Αλλά εμείς είμαστε αυτοί που κουβαλάμε μία ιστορία και μία μεγάλη ευθύνη. Και ο λεκές στο λευκό είναι πολύ πιο ευδιάκριτος από το λεκέ στο μαύρο.

Anonymous said...

ΧΑΙΡΕ, Ω ΧΑΙΡΕ Αδράστεια...!

explorer said...

Ayto pou eipes adrasteia.. opoios exei th myga.. Toses fores se polla keimena exo dei na apefthinete stous neoellhnes me brisies. Den niotho oti apefthinete toso se emena.. den niotho enas apo tous pollous kai oute thelo na eimai. dikaiologimenes oi vrisies kai h aganaktish pou mporei na niosei kapios apo to katantima tou ellhna. Ayto pistebo ego. kai ama thes na eisai sostos den estiazeis ekei alla sta upoloipa logia pou basisontai se logika epixhrimata. kai ama thes na diapsefseis kapion h na ton "ksebrakoseis" kanto me lokika epixirimata kai apodikseis allios kaneis mia trypa sto nero. Kai oi mages tha fanoune sto pedio ths maxhs kai oxi sto chat. Ekei tha doume thn aksia tou kathenos. To epanastatiko pnebma ths OEA einai ayto pou xreiazete o ellhnas. Ayto na kratate. mono to kalo... Ama eisai sostos tote oi vrisies den apefthinontai gia sena. Bgalre ton psefth peri ton 10.000.000 neoellhnon an mporeite neoellhnes.

Αδράστεια said...

Οι δάφνες δεν ανήκουν σ' εμένα φίλτατη Celest, ανήκουν στην αλήθεια. Και η αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι, οφείλει να είναι καθήκον όλων εμάς που μαχόμαστε για κάτι ανθρώπινο. Γιατί είναι και ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία.

Και δεν είμαστε λίγοι αυτοί που επιθυμούμε διακαώς να δώσουμε το καλύτερο της καρδιάς μας, αλλά αναγκαζόμαστε αντί αυτού να κραδαίνουμε το ξίφος.

Και πιστεύω (υποκειμενικά πάντα) πως η στάση της ΟΕΑ προς τους νεοέλληνες δεν είναι δική της επιλογή, αλλά επιλογή των ίδιων των νεοελλήνων.

Μεγάλο κρίμα.

Η ζωή ωστόσο προχωρά και οφείλουμε να δούμε τι πράττουμε από εδώ και στο εξής.

Anonymous said...

ΣΤΕΙΛΤΩ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ.

Anonymous said...

Προς Αδράστεια …

Οι αφυπνισμένοι Έλληνες και Ελληνίδες μπορούν να αποτελέσουν τους ταγούς και τους φάρους για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Εσύ (και το εξαιρετικό σου κείμενο) συμβάλλεις προς αυτή την κατεύθυνση και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Παραμπιπτόντως …

‘’Οι δάφνες δεν ανήκουν σ' εμένα φίλτατη Celest …’’

…δεν είναι φίλτατη Celest αλλά φίλτατος Celest!

Αδράστεια said...

Προς Φίλτατο Celest,

Να με συγχωρείς για την παρανόηση μιας και κάποτε είχα γνωρίσει μία κοπέλα που χρησιμοποιούσε τον ίδιο "nickname" (από Γαλλία βέβαια). Σφάλμα μου και ζητώ συγνώμη!

Η προσπάθεια που όλοι κάνουμε (και κυρίως η ΟΕΑ και το ιστολόγιο Έλλην και Χάος) στην ουσία παλεύουμε για να σώσουμε ζωές. Είναι μία πολύ επίπονη διαδικασία γιατί υπάρχουν πολλοί -εν δυνάμει πράκτορες Σμιθ- (βλέπε Μάτριξ) που έχουν βολευτεί σ' αυτόν τον κόσμο.

Μετά από χρόνια απουσίας μου (η αφυπνιστική μου δράση ήταν στο εξωτερικό για λίγα έτη, καθαρά στην Αγγλική), επανήλθα γιατί πλέον φτάσαμε στο δια ταύτα.

Ελπίζω μόνον ότι οι φωνές μας θα πληθύνουν, γιατί η ώρα του απολογισμού μας πλησιάζει.

Anna said...

ΕΧΕΤΛΑΙΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΕΝΝΩΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. ΞΕΡΩ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΑΚΟΜΑ.
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΡΕΤΗ? ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΕΤΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΘΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΑΠ ΕΞΩ. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ "ΑΥΤΟΙ", ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ", "ΦΤΑΙΝΕ", "ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ"
ΑΡΕΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΝΕΊΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ, ΕΓΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΥΟΥΛΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΡΙΑΛ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΗΘΟΥΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΑΨΩΓΑ ΤΟ PC, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΝΑ, ΘΕΙΑ,ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟ? ΠΕΡΗΜΕΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ?
ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ, ΝΑ ΕΠΕΙΔΥΚΝΥΕΙΣ ΕΣΥ ΛΕΚΕΔΕΣ ΤΟ ΛΕΚΕ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΣΙΟΠΩΝΤΑΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΛΕΡΩΜΕΝΑ, ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ.
ΒΈΠΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΟΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ. ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ?
ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ, ΟΛΟΙΥΣ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΧΤΑΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΛΑΙΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΑΡΕΤΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΚΡΥΒΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΥΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΚΥΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ.

Anonymous said...

ΕΒΡΑΙΑ ΑΝΝΑ-HANNA, ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΛΎΑΡΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ (ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ)
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΛΥΠΗΣΗ, ΤΥΠΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΟΥ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΩΝ-ΒΟΛΕΥΤΑΚΗΔΩΝ, ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΥΣΙΑΣ ΦΛΥΑΡΙΑΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ. ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΜΑΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑΧΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΣ ΤΑΧΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΥ ΣΕ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ/ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ/ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1947 ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗ.
ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ. ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΕΓΩ ΣΟΥ.

Αδράστεια said...

Εκπληκτική η “επίθεσή” σου Άννα!

Ειλικρινά δεν πίστεψα ότι το να φροντίζει κάποιος για τα του οίκου του θεωρείται ανθελληνικό.

Το σημείο που έχουμε φτάσει σήμερα είναι γνωστό.
Κι εδώ θα θέσω μόνον ένα ερώτημα:
Τι κάναμε ως Έλληνες τα τελευταία 37 χρόνια για να ΜΗΝ φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση;

Τίποτα.

Επομένως έχουμε ή δεν έχουμε ΜΕΡΙΔΙΟ της ευθύνης;

Γι' αυτό καλό θα ήταν να φτιάξουμε τα του οίκου μας και ΜΕΤΑ ν' αρχίσουμε να εκτοξεύουμε φταιξίματα προς ολόκληρο τον πλανήτη. Γιατί διαφορετικά το μόνο που θα επιτύχουμε είναι μία κοκορομαχία.

Και όταν λέγω στα του οίκου μας, να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ από τους προδότες, να ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΜΕ τα περί απεχθούς χρέους βάσει διεθνούς δικαίου κι ΕΠΕΙΤΑ να δούμε ποιος χρωστάει σε ποιον και τι.

Προτού συνεχίσω, οφείλω να κάνω την κάτωθι παρατήρηση:
Δεσποινίς/κυρία Άννα, έχετε σημαντική έλλειψη πληροφόρησης. Όσο και ν' αρνηθείτε, το γεγονός δεν παύει να ισχύει. Έχετε εστιάσει με τόση οργή στο κλαδί ενός δέντρου που αγνοείτε όχι απλά το δάσος, αλλά ολόκληρη περιφέρεια. Παρακαλώ συνέλθετε και ερευνήστε το γίγνεσθαι από αρχή έως τέλους για τις πληροφορίες του Έλλην και Χάος και -ειδικά- της ΟΕΑ.

Όταν μελετήσετε το υλικό, τότε προσωπικά θα χαρώ να συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σας. Μέχρι τότε, δυστυχώς θα υπάρχει μία δυσαναλογία στοιχείων και θ' αδυνατείτε να παρακολουθήσετε.

Το λέω καθαρά γιατί ΠΡΩΤΗ η ΟΕΑ μίλησε για τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού από τα πανάρχαια χρόνια. Το γνωρίζω γιατί μετέφρασα κείμενά της στις αρχές τις περασμένης δεκαετίας.

Εν πάσει περιπτώσει.

Ορισμένοι άνθρωποι εξ ημών, βγάζουμε τους εαυτούς μας απ' έξω από το γενικό χαρακτηρισμό της ΟΕΑ για πολλούς λόγους, μερικοί εκ των οποίων είναι οι κάτωθι:

1ον. Δεν είμαστε κρατικοδίαιτοι/ες
2ον. Δεν υποκύψαμε σε πειρασμούς
3ον. Παλέψαμε με το “σταυρό στο χέρι” (που 'λέγαν οι παλιοί)
4ον. Δεν εκμεταλλευτήκαμε ΚΑΝΕΝΑΝ
5ον. Βοηθήσαμε στην εργασία ανιδιοτελώς (πρώτα τους Έλληνες/Ελληνίδες)
6ον. Εξαπατηθήκαμε, Φεσωθήκαμε, Κυνηγηθήκαμε (και κάποιοι κινδυνέψαμε), ΑΛΛΑ...
7ον. Δεν εγκαταλείψαμε ποτέ να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα εντός και εκτός των συνόρων, όσο κι αν πληγωθήκαμε!

Και κάποιοι από εμάς ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μας, επιλέξαμε να υποφέρουμε για ΠΟΛΥ καιρό προκειμένου σώσουμε την οικογένεια ενός συν-Έλληνα που βρέθηκε σε μεγάλη ανάγκη.

Εμείς λοιπόν είμαστε οι ανθέλληνες;!

Εμείς είμαστε λοιπόν που ευχόμαστε να γενοκτονηθεί η Ελλάς;!

Σας παρακαλώ. Ενημερωθείτε.

Γιατί, τουλάχιστον προσωπικά, θεωρώ ΤΙΜΗ μου ν' αφυπνίζονται και πάνω απ' όλα να συνειδητοποιούνται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.

Όσον αφορά την “ευχή” μου για γενοκτονία, ειλικρινά από πού το συμπέρανατε; Γιατί εδώ και χρόνια έχω μάθει να δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα νοήματά και στον τρόπο γραφής μου. Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο σχέδιο γενοκτονίας όλου του πλανήτη και κάποιοι από εμάς, με πρωτοπόρο την ΟΕΑ, προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους πάντες!

Από που και ως που η προειδοποίηση γίνεται ευχή;!

Και για να κλείσω με τους “λεκέδες”, είμαστε ή όχι η χώρα που γέννησε την Ελευθερία και μία σειρά Αρίστων πολιτευμάτων μαζί με τη Δημοκρατία; Αφήστε για μια στιγμή τις βαρβαρότητες των άλλων λαών. Μία αλυσίδα και μία λαιμητόμος έχει την ίδια ισχύ στη Τσεχία και την ίδια ισχύ στην Ελλάδα; ΟΧΙ!

Είμαστε στοχευμένοι για εξόντωση. Κατά προτεραιότητα.

Ξανά λοιπόν. Τι κάναμε τα τελευταία 37 χρόνια για να μη φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση; Τίποτα.

Το διάσημο ρητό λέγει:

“Ο μόνος τρόπος για να κυριαρχήσει το κακό είναι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα”.

Επομένως το ν' αποποιούμαστε την ευθύνη μας είναι ΑΝΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΚΑΝ ΕΔΩ!

“Ου μετανοείν αλλά προνοείν χρη τον άνδρα τον σοφόν”, Επίχαρμος 530πΔΧ-440πΔΧ

Έχουμε πάρει την ταμπέλα του συνένοχου μ' ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που υποστηρίζαμε τόσα χρόνια.

Το ζήτημα είναι τώρα τι κάνουμε;

Δεν περιμένω άμεση απάντηση από εσάς κα/δδα Άννα, μιας και χρειάζεστε χρόνο για μελέτη και έρευνα.

Σας ευχαριστώ

Minos said...

ΠΡΟΣ ΑΝΝΑ:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΩΛΟΠΙΛΑΛΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ,ΟΕΑ,ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΒΥΘΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕΣ ΠΑΡΑ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ Ο ΕΧΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ-ΗΘΗ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΓΙΝ-ΓΙΑΝΚ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΟΥ,ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ,ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ,ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ 'Η ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ (ΚΑΘ'ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΣ) ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΟΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΙΕΣ,ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΚΡΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ-ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

King Minos said...

ΠΡΟΣ ΑΝΝΑ:
ΑΚΟΥ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,
ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ :
ΓΙΝ ΓΙΑΝΚ,ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ-ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ (ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΟΥ) ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΩΛΟΠΗΛΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΒΡΑΙΑ,ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΧΑΝΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΝΝΑ Ή ΧΑΝ(Ν)Ε (ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΣ ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ) ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΜΑΚΡΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΒΡΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ (ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΟΥΣ).
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

Anonymous said...

οσον αφορά για την εβραια αννα και για να κλείνει το παραμύθι μαζί της (και πολύ ασχοληθήκαμε - ΚΑΚΩΣ - ΚΑΚΙΣΤΑ), έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις απο γυναίκες στο παρελθόν.. και μια παλιότερα μας επιτέθηκε κατ'αυτό τον τρόπο επειδή ο γκόμενος της γουστάριζε τα κείμενα μας..και αυτή είχε εβραιοχριστιανικές πεποιθήσεις..
συνήθως οι γυναίκες είναι και οι πιο επιθετικές και φλύαρες και παρόλο που τις λεμε να ξεκουμπιστουν αυτές επιμένουν και λυσσάνε στα σχόλια... δεν είναι τυχαιο ότι οι γυναίκες ειναι πιο επιρρεπείς στις μαγείες, αστρολογίες , αποκρυφισμούς και πάσης φύσεως θρησκευτικά και μασονικά ιερατεία...σεληνιάζονται πιο εύκολα κατά τη γνώμη μου.. απλά μας τρώνε χρόνο και σε κάποια φάση σταματάμε να βγάζουμε τα σχόλια τους για να τις αναγκάσουμε να το βουλώσουν.. έχουμε φάει δεκάδες ban-αποκλεισμους απο ξενα και κυριώς "ελληνικά" (διάβαζε: ραββινικά) φορουμ που προσπαθούσαμε να βάλουμε κείμενα μας και κειμενα της ΟΕΑ.
Ας δοκιμάσουν και αυτοί πλεον τώρα λίγο από το δικό τους δηλητήριο... λογοκρισίας για να δουν τη γλύκα.

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ said...

ΑΝΝΑ,ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΟ ''ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ'' ???ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ,ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΗΘΗΝΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΗΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΜΗ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΨΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ?ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ''ΠΑΙΔΕΙΑ'' ΜΗ ΧΕΣΩ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 25 ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η SUPER ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ.ΕΔΩ Η ΑΛΛΗ Η ΚΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ H SHOW BIZ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΘΙΨΗ...ΓΑΜΗΣΕΤΑ ....

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ.ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΟΧΙ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ,Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΡΩΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 80ΦΕΥΓΑ,ΟΤΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΚΟ ΟΧΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΗΖΕΤΑΙ ΤΟ PC,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟ,ΔΥΣΤΥΧΟΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑ ,ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ),ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΑ ΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΥ,ΠΡΑΓΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΙΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ???ΠΑΝΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΙΟ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΘΕΟΥΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΟΛΑ.ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΗΣ ΚΤΟΝΤΑΙ.ΚΟΠΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ......... ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΥΡΑΙΟΥΣ...

Zet said...

Άρα δεν έχει μπει ΚΑΝ στο κόπο να διαβάσεις τα κείμενα της ΟΕΑ. Δεν έχεις δει καν τα σχέδια για εξαίσιο αυτοσχέδιο οπλισμό που άμα το έφτιαχνες εσύ και οι άλλοι 1000000 προδότες , ΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ οι μισθοφόροι του ανδρέικελο ΓΑΠ δεν θα είχαν καμιά ελπίδα. Μόνο τις τροποποιημένες καραμπίνες να εκτίνανε όλοι αγανακτισμένοι στη βουλη θα είχαν στείλει στο θεούλη τους όλους τους αρχιπροδοτοπουστρες μασώνους πολιτικούς. Αλλά εσυ ΠΟΥ να κάτσεις να ασχοληθείς με τέτοια κείμενα, εσυ έχεις να ασχοληθείς να πατήσεις Like στο facebook στο group Εδώ οι καλές κατσίκες κάνουν ΜΠΕΕΕΕΕΕ και να δεις κανά τουρκικο και ριάλιτι στο αποχαυνόκουτο!.
ΤΟΥΒΛΟ Ε ΤΟΥΒΛΟ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις