ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 2 April 2012

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ



Στην Ελλάδα η σήψη και η διαφθορά τα έχουν αλώσει όλα, υγιές δεν έχει μείνει τίποτε. Μόνο ο απλός λαός σε ένα βαθμό κρατάει ακόμη αντίσταση στην ολισθηρότητα των ηθών. Μόνο πάνω στον ανώνυμο Έλληνα μπορεί πια να εναποτεθούν ελπίδες για έξοδο από το τούνελ. Ποιες όμως είναι η αληθινές βαθμίδες της εξουσίας στη χώρα μας;

1. Στην πάνω βαθμίδα της εξουσίας, στο μεγαλύτερο επίπεδο ισχύος σε αυτή τη χώρα βρίσκονται οι έξι - επτά διαπλεκόμενοι εκδότες, οι γνωστοί καναλάρχες, που αφού έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο 1999 στο χρηματιστήριο, κατέχουν σήμερα κανάλια, εφημερίδες, τράπεζες, εταιρείες δημοσίων έργων και προμηθειών του δημοσίου, καζίνο, ενέργεια, τουριστικές επιχειρήσεις, διλιστήρια και μεγάλο πακέτο μετοχών στις μεγάλες χρηματιστηριακές εταιρείες. Αυτές οι συγκεκριμένες έξι - επτά οικογένειες κάνουν το κουμάντο στη χώρα, πλαισιωμένες από δέκα έως δεκαπέντε μεγάλους και γνωστούς εφοπλιστές. Στα σαλόνια αυτών των ανθρώπων ορίζονται πρωθυπουργοί, αποφασίζεται ποια κόμματα θα κυριαρχούν, ποια θα θάβονται και θα εξοντώνονται, το πώς θα υφαρπάζεται ο πλούτος της χώρας και στο λαό θα χρυσώνεται το χάπι για την κοινοβουλευτική δικτατορία που έχουμε στην Ελλάδα. Όποιος εναντιώνεται στους κανόνες που θέτει η μέγιστη αυτή βαθμίδα εξουσίας ισοπεδώνεται. Συμβαίνουν συγκρούσεις στους κόλπους των οικογενειών της μαφιόζικης αυτής ομάδας όμως τους συγκρατεί η ανάγκη να διατηρήσουν εν τη ενώσει την ισχύ τους.

2. Στην πιο κάτω βαθμίδα εξουσίας βρίσκονται τα μέχρι πρότινος μεγάλα κόμματα, οι γνωστές πολιτικές οικογένειες Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη, ένας κύκλος προσώπων που κατείχαν ύπατες θέσεις όλα αυτά τα χρόνια. Η βαθμίδα αυτή (κόμματα, οικογένειες, κύκλος ευγενών αξιωματούχων) υποτάσσεται απόλυτα στις εντολές της πάνω βαθμίδας (διαπλοκή - εκδότες), χρησιμοποιείται μάλιστα σαν θεμέλιο για να στερεώνεται η ισχύς των Κροίσων των ΜΜΕ. Η δεύτερη αυτή βαθμίδα βασίζει τη δύναμή της στον κρατικό μηχανισμό που ελέγχει απόλυτα και στις 100 χιλιάδες οικογένειες που αποτελούν την τρίτη σε σειρά ισχύος βαθμίδα εξουσίας.

3. Την τρίτη βαθμίδα εξουσίας στον τόπο μας αποτελούν οι 100 χιλιάδες οικογένειες που ανήκουν κυρίως στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία και σε μικρότερα ποσοστά στα κόμματα της αριστεράς. Οι άνθρωποι αυτοί είναι διπλά και τριπλά βολεμένοι (πολυθεσίτες, διπλό και τριπλό συνταξιούχοι, κρατικοδίαιτοι παράγοντες σε Αθήνα και ύπαιθρο, άνθρωποι υψηλών εισοδημάτων και μεγάλης ακίνητης περιουσίας που αποκτήθηκαν με παράνομες επι το πλείστον συμπεριφορές). Μέχρι τώρα οι 100 χιλιάδες αυτές οικογένειες στήριζαν και αποτελούσαν το πολιτικό σύστημα του δικομματισμού. Όμως η πτώχευση και η κρίση θέτει σε κίνδυνο την ισχύ τους και πολλοί της τρίτης αυτής βαθμίδας εξουσίας βλέπουν να απειλούνται τα προνόμιά τους από μία κοινωνική έκρηξη των αδυνάτων.

4. Τέταρτη βαθμίδα εξουδίας είναι ένας αριθμός περίπου 500 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, εκ του συνόλου του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα κύκλο διαφθοράς, με μίζες, παρανομίες κάθε είδους, λαδώματα κάθε μορφής και οι οποίοι στα δίχτυα της διαφθοράς έχουν εγκλωβίσει όλη την κοινωνία. Πεντακόσιες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι διαβρωμένοι στα γρανάζια της κομματικής γραφειοκρατίας καταστρέφουν την Ελλάδα, δυσφημίζοντας και υπονομεύοντας και οκτακόσιους χιλιάδες συναδέλφους τους, που δουλεύουν ευσυνείδητα και των οποίων ο κόπος πάει χαμένος. Η τέταρτη αυτή βαθμίδα ευλογείται από τη διαπλοκή και τις πολιτικές οικογένειες, ώστε να αποτελεί το καρκίνωμα της χώρας και να εμποδίζει την προκοπή της.

5. Πέμπτη βαθμίδα αδυναμίας και όχι ισχύος είναι ο λαός, τα ισοπεδωμένα 10 εκατομμύρια Ελλήνων που τρώνε το κουτόχορτο των ΜΜΕ της διαπλοκής, αποχαυνώνονται και ψηφίζουν στις εκλογές ό,τι θέλουν οι γκάγκστερ της πρώτης βαθμίδας ισχύος. Οι απλοί πολίτες, αυτοί είναι η πέμπτη βαθμίδα, είναι εξοργισμένοι και θυμωμένοι, γιουχάρουν τους πολιτικούς, σε μεγάλο ποσοστό είναι άνεργοι και πεινασμένοι και έχουν μία μόνο επιλογή άμυνας. Να ψηφίσουν στις εκλογές ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και όχι τα πιόνια και τους κομπάρσους που υποδεικνύουν τα ΜΜΕ και έτσι να βάλουν στη Βουλή επαναστάτες υπό το Βασίλη Λεβέντη, με αποστολή να φέρουν τα πάνω κάτω και να τα αλλάξουν όλα στη χώρα, γκρεμίζοντας όλες αυτές τις βαθμίδες ντροπής με τις οποίες ζει η Ελλάδα τόσα χρόνια. Πολλά χρόνια ανεχθήκαμε τους κλέφτες, τώρα θα τα ανατρέψουμε όλα.

ΠΗΓΗ: Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΝΤΙΔΙΑΠΛΟΚΗ" ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ", ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
http://www.antidiaploki.gr/sheet/2012-fevrouarios/04.pdf

http://www.antidiaploki.gr/sheet.htm

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις