ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 9 April 2012

Βασίλης Λεβέντης αποκαλύπτει για μασονία, μπιλντερμπεργκ και παπαδήμο τριμερίτη

Δείτε την απάντηση του Λεβέντη στο παρακάτω e-mail:

http://www.dailymotion.com/video/xpw872_web-tv-03-04-2012_news


WEB TV 03 04 2012 von enosikentroon

πατε το χρονο μετα το 49:20

μετά το 1:49:07 ξαναδείχνει την εξουσιαστική πυραμίδα (με το σκίτσο που του παρείχε το ιστολόγιο) και τα λεει εξίσου πολυ ωραια εδω..

--------------------------------------

Αξιότιμε κ.Λεβεντη,

Σε παλιότερη εκπομπή σας ή εσείς ή καλεσμένοι σας (δεν θυμάμε καλά τώρα) είχατε πει οτι ο Παπαδήμος δεν άνηκε σε ύποπτες λέσχες της πλουτοκρατίας όπως διαδίδουν μερικές ..κακές γλώσσες .
Όμως ο Παπαδήμος, κ.Λεβέντη 1 μηνα πριν διοριστεί πρωθυπουργός είχε πράγματι καλεστεί στην Τριμερή Επιτροπή του Ροκφέλερ στην Αμερική κεκλεισμένων των θυρών, μαζί με τον Μόντι που ταυτόχρονα διορίστικε και αυτός πρωθυπουργός της Ιταλίας.. Τι συμβαίνει πραγματικά κ.Λεβέντη; Διεθνείς τραπεζίτες οπως ο Ροκφέλερ και άλλοι διορίζουν τους πρωθυπουργούς των διάφορων κρατών και της Ελλάδας μέσω αυτών των λεσχών, και εμείς νομίζουμε ότι δήθεν έχουμε δημοκρατία και το δικαίωμα επιλογής;
Ποια η γνώμη σας γι'αυτές τις λέσχες, την Τριμερή Επιτροπή και την Λέσχη Μπινλντερμπεργκ; Επειδή αναμένετε να μπείτε στη Βουλή, και επειδή αυτές οι λέσχες το συνηθίζουν, εάν σας καλέσουν κάποια στιγμή να παραστείτε, τι θα κάνετε;; Εάν αρνηθείτε συνεργασία μαζί τους σκοπεύετε να τις καταγγείλετε ανοιχτά στο λαό ως παρασκηνιακά όργανα της παγκόσμιας πλουτοκρατίας, της πολιτικής ελιτ και των βασιλιάδων της Ευρώπης όπως πράγματι είναι;;
Επειδή αμφισβητήσατε την συμμετοχή του Παπαδήμου στην Τριμερή Επιτροπή σας στέλνω την επίσημη ιστοσελίδα της Τριμερούς Επιτροπής στο διαδίκτυο όπου θα δείτε να αναγράφετε το όνομα του, μαζί με του Μόντι, και του γνωστού δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά, στους καλεσμένους της Τριμερούς τον Οκτώβριο του 2011, 1 μηνα πριν διοριστούν οι νέοι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Ιταλίας.

http://www.trilateral.org/download/file/TC_list_10-11_2.pdf

στα μελη:

Lucas Papademos, Visiting Professor of Public Policy, Kennedy School of Government, Harvard University, Cambridge; Senior Fellow, Center for Financial Studies, Goethe University, Frankfurt-am-Main; former Vice-President, European Central Bank, Frankfurt-am-Main; Honorary Governor of the Bank of Greece.

*Mario Monti, President, Bocconi University, Milan; former Member of the European Commission (Competition Policy and Internal Market); Honorary President, BRUEGEL, Brussels; European Chairman, Trilateral Commission

Alexis Papahelas, Editor-in-Chief, Kathimerini, Athens; Secretary General of the Hellenic Foundation for European & Foreign Policy; Leading Correspondent, The Files

Ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος οπως βλέπετε είναι ο γνωστός κεντρικός μεγαλοτραπεζίτης Ντειβιντ Ροκφέλερ:

DAVID ROCKEFELLER
Founder and Honorary Chairman

---------------------------------------

Περίληψη της Απάντησης του Λεβέντη:

Σε γενικες γραμμες οταν το διαβασε ολο, απαντησε οτι και αυτος τωρα εχει απογοητευτει με τον παπαδημο και προσπαθησε να εξηγήσει τι ακριβώς πρότεινε αρχικά, μετα ειπε οτι οχι μονο ο παπαδημος αλλα και η διαμαντοπουλου, η ντορα, ο παπανδρέου, ο σαμαράς και αλλοι ειναι ενταγμένοι σε αυτες τις λεσχες της παγκόσμιας πλουτοκρατίας, αλλα λεει τι να το κανω αφου δεν σας νοιαζει και πατε ετσι κι'αλλιως και τους ψηφιζετε (δικιο εχει !!!)
μετα αρχισε να λεει μια απιστευτη ιστορια, για εναν μασονο εν γνώσει του, ακαδημαικο μασόνο (τις γνωστές "ποδίτσες" της αχαρνών), που προσπαθησε εδω και 20-30 χρονια πριν να στρατολογησει τον λεβεντη στη μασονία!! σκεψου δηλαδη απο ποσο νωρις τον προσεγγισαν για να τον στρατολογήσουν!
ειπε γι'αυτον οτι ηταν υπατος, δηλαδη ανωτατος μεν αλλα υπο αποσυρση, εννοουσε "εν υπνω" και ελεγε οτι αυτοι δεν ειναι τοσο ισχυροι (οι εν υπνω) και οτι του ζητησε ένα ρουσφετι για κάποιον γνωστό του (!!!) που φυσικα ο λεβεντης αρνηθηκε! Ειπε επισης οτι και ο Ραλλης (ραουλ -γαλλοεβραιος μασονος) ηταν επισης τότε υπατος και εν υπνω..
Αυτος τωρα ο μασονος γνωστός του ηταν ανυπαντρος και ειχε αφοσιωθει πολυ στη μασονια, το σπιτι του λεει ηταν γεματο συμβολα και μασονικά άμφια και μαλακιες... για να στρατολογησει τον λεβεντη θα επρεπε αλλοι 2 ανωτεροι μασονοι να τον εγκρινουν! Ο Λεβεντης βεβαια αρνηθηκε... Του λεει τι θα κανω εγω σε εσας αν ερθω;;.. του λεει ε να θα μαθεις τα συμβολα και τα τελετουργικά και τα άμφια πρωτα, μετα απο τις γλωσσες που ξερεις θα σε στελνουμε σε αποστολες(!!!) στο εξωτερικο σε αλλες στοες εννοουσε!!
Και λεει ο Λεβεντης εσυ τι κερδισες απο τη μασονια;; και αυτος τα μασουσε, και λεει ε να ειναι μια ενασχοληση για να περναει η ωρα μου δημιουργικα και μαλακιες... και του λεει ο λεβεντης εγω δεν εχω χρονο για αυτα..και λεει ο λεβεντης εγω τι θα κερδισω αν μπω;;
και του λεει: ε να , θα εχεις ακρες στη δικαιοσυνη!! (ακου τωρα, δηλαδη μασονοι δικαστες που αθωωνουν αλλους μασονους εγκληματιες!!)
και του λεει ο λεβεντης, εγω δεν εχω κακουργηματα στις πλατες μου, ειμαι καθαρος, δεν σας εχω αναγκη.
και κατι τετοια... ολοκληρη εξιστορηση εκανε! Παντως φανηκε ξεκάθαρα οτι ο Λεβέντης ειναι εναντιος και στη μασονια και στις μπιλντερμπεργκ και τις αντιμάχετε.
Στο τέλος ο μασόνος σε κάποια φάση προσφέρθηκε εν ονοματι της στοάς του να του δώσει δωρεά 1.000.000 δραχμές που ο Λεβέντης τα αρνήθηκε λόγω ότι δεν τους εμπιστεύετε και πολύ καλά έκανε...
Δείτε λοιπόν πως προσπαθούν ακόμα και κόμματα και πολιτικούς που είναι εκτός Βουλής να τους στρατολογήσουν και να τους δωροδωκήσουν νωρίς - νωρίς! Ολοι εσείς της Ενωσης Κεντρώων που είστε δίπλα στον έντιμο Βασίλη Λεβέντη κάντε ότι μπορείτε για να περιφρουρήσετε την Ένωση Κεντρώων από την ύπουλη μασονική διείσδυση διότι τώρα που ο Λεβέντης έχει μεγάλες πιθανότητες να εισέλθει στη Βουλή, τώρα ειδικά θα επιχειρήσουν να διειδύσουν κρυπτο-μασόνοι στο κόμμα εν αγνοία του Λεβέντη! Μεγάλη προσοχή λοιπόν!

----------------

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΗΠ-Ε-Ι 666) = Κινεζική εξάρτηση της τριμερούς
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/666.html

BILDERBERG 2011, ST. MORITZ ΕΛΒΕΤΙΑΣ. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/bilderberg-2011-st-moritz.html

http://www.crossroad.to/Quotes/brainwashing/rockefeller-mind-control.htm

Με το άνοιγμα των ΗΠΑ προς την Κινα το 1973, ο Ροκφέλερ μετά από την επισκεψή του στην Κίνα αρχισε να σταζει μέλι και να γλυφει τους Κινέζους και το δικτατορικό καθεστώς του Μάο που κατέσφαξε 40.000.000 ανθρώπους! Έτσι άρχισε από τότε η σταδιακή παράδοση της σκυτάλης της εμφανούς πλανητικής εξουσίας και του πλούτου από τους εβραιοσάξονες της δύσεως (ο Υιός) προς τους Κινέζους πατεράδες της ανατολής.

1973. After a trip to China, David Rockefeller praised Mao Tse-tung who had slaughtered over 40 million people. His report, "From a China Traveler," highlights the goals presented in UN reports such as "The Commission on Global Governance" and UNESCO's Our Creative Diversity. Both focus on lofty ideals such as peace, harmony and unity in the communitarian "global" village -- a vision that demands absolute control and universal participation in facilitated small groups (modeled by the hierarchy of "soviets" or councils in Communist lands):
"One is impressed immediately by the sense of national harmony.... Whatever the price of the Chinese Revolution it has obviously succeeded... in fostering high morale and community purpose. General social and economic progress is no less impressive....The enormous social advances of China have benefited greatly form the singleness of ideology and purpose.... The social experiment in China under Chairman Mao's leadership is one of the most important and successful in history." New York Times, 8-10-1973.

ΝΕΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ ΑΡΧΙ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΥΡΕΡ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_15.html

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΜΟΡΓΚΑΝ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ:
Luke (Skywalker) Papadimos
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/luke-skywalker-papadimos.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις