ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 5 April 2012

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ "Ν.Κ.Ε." ΗΤΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ, ΝΟΘΟ ΤΕΚΝΟ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΔ, ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΧΙΣΣ-ΛΕΡ ΩΣ ΤΟΝ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ AVATAR". ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥ MIGUEL SERRANO Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΧΙΣΣΛΕΡ ΕΙΧΕ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ Ο ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΒΑΤΑΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΙΧΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ KALI YUGA(ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΟΧΗ, Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΙ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ)

In late 1941, Serrano was introduced to a Chilean esoteric order founded by "F.K." (a German immigrant to Chile), which claimed allegiance to a mysterious and far-flung Brahmin elite centered in the Himalayas. This mystico-martial order practiced ritual magic, including tantric and kundalini yoga linked to Nietzschean concepts of the will to power and fascist activism. He was initiated into the order in February 1942. Cult members regarded Adolf Hitler as a savior of the Indo-European or Aryan race. The order considered astral projection and other higher states of awareness as the natural ancestral heritage of all pure-blooded ("twice-born") Aryans. The order's master described Hitler as an initiate, a being of boundless and unprecedented willpower (shudibudishvabhaba), a boddhisatva who had voluntarily incarnated on earth in order to overcome the Kali Yuga; he claimed to have been in astral contact with Hitler, not only during the war but also after it had ended, "sure evidence that he was alive and had survived the Berlin bunker".
http://en.wikipedia.org/wiki/Miguel_Serrano

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΣΕΡΡΑΝΟ ΠΛΑΝΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ ΟΤΙ Ο ΧΙΣΣΛΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΝΤΙΣΑΤΒΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΙ ΓΙΟΥΓΚΑ. ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΟΠΟΥ "ΕΙΔΑΝ" ΟΤΙ Ο ΧΙΣΣΛΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑΧΒΕ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΚΡΟΝΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΙΜΑΛΑΪΑ, ΗΤΟΙ ΘΙΒΕΤ.

ΤΟ ΑΝ Ο ΧΙΣΣΛΕΡ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΒΑΤΑΡ" ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ. ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ/ΠΡΟΪΟΝ ΑΦΙΧΘΗ(!) ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙ ΓΙΟΥΓΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΣΣΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΡΟΠΗΣ, ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ, ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ.

ΟΝΤΩΣ ΑΡΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ LINCOLN VON TREBITSCH
http://en.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Trebitsch-Lincoln
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. Ο ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ TREBITSCH Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ(!), ΑΓΓΛΙΚΑΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ "ΖΕΝ" ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CHAO KUNG. ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΩΣ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.

Ο ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΦΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ... ΕΒΡΑΙΟ ΑΔΟΛΦΟ - ΧΙΤΛΕΡ - ΧΙΣΛΕΡ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ ...ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΟΝΤΩΣ ΑΡΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ KARL HAUSHOFER, ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ/ΔΥΝΑΜΕΩΣ VRIL/ΘΟΥΛΗΣ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ" ΤΩΝ ΠΡΩΙΜΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Haushofer
Ο HAUSHOFER ΜΥΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ "ΖΕΝ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ" ΑΠΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ "ΛΑΜΑ" ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΑΣΚΑΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΟΧΗΜΑ(ΤΗΣ HONG) ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΥΚΟΛΟ" ΧΙΤΛΕΡ.

ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΗΜΙΤΡΕΛΟΥΣ, ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΘΙΒΕΤΙΑΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥΣ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΤΟΥ ...ΦΥΡΕΡ... ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΑΥΤΗΣ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΩΙΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΟΠΩΣ Ο ERICH LUDENDORFF, ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο LUDENDORFF ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ "ΗΞΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ"(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, MATTHILDE), ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΣΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ" ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ, Η ΚΛΙΚΑ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ...ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ.

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ(SOCIALIST DEMOCRATIC PARTY) ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ/ΜΑΡΔΟΥΚ, JOHANN JACOB MOSES HESS
http://en.wikipedia.org/wiki/Moses_Hess
ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΟΡΟ NAΤIONAL SOCIALIST(ΝΑ ΖΙ) ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΦΕΙΛΑΝ(!) ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΟΙ ΝΑΖΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟ 1934 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ... ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ B'NAI BERITH! Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΩΣ ΤΟ 1936, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΤΟΑΣ. Ο ΔΕ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ, Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ MANDEL SCHNEERSON ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ": "ΕΝΑ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟ ΚΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ..."

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ... "ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;" ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, KRUPP(ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ THYSEN KRUPP)
http://en.wikipedia.org/wiki/ThyssenKrupp Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΝΟ, ΤΟΥ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΤΟΥ ΦΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ, ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΒΟΛΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟΝ ΕΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ), ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "ΒΡΙΛ", ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ, ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ, ΤΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΛΑΜΑ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΕΡΕΥΝΗΣ, ΑΝΕΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΑΝΕΥ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑΤΕ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΟΥ ΤΗΣ "GOLDEN MORGENROTE"; ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΨΕΤΕ ΒΑΘΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΨΥΘΙΡΙΣΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΣ ΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΞΑΝΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΕΚΕΙ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ..."ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ" ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ...


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΞΕΝΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΣΑΜΑΡΑ/ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ/ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΑΥΤΗ Η ΨΗΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ, ΑΓΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ, ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ... ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΙΚΗ ΤΗΛΕΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΟΝΟΥΣ... ΡΙΑΛΙΤΥ, ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑΤΑ, ΤΣΟΝΤΕΣ, ΓΚΕΫ, ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ" ΣΤΟΝ "ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", ΚΑΤΙΝΙΕΣ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΠΛΕΥΡΗ ΝΑ ΟΡΥΕΤΑΙ "ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΕΓΩ!!!", ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ 1821 ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ", ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΙΑΔΕΣ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ; ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΗΔΕΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ/ΑΛΗΤ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΟΜΩΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΪΜΟΥΔΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ 2011 – 2012.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html
ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ

Hitler Took Offer Ludendorff Refused
http://www.henrymakow.com/hitler_took_offer_ludendorff_r.html

ΨΗΦΙΣΤΕ "Ν.Κ.Ε." ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/04/blog-post_05.html


ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
http://www.antidiaploki.gr/
στις 10:00 το βράδυ ζωντανή ιντερνετική εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη μπορείτε να παρακολουθείτε πατώντας Web Tv από τα αριστερά στο μενού.


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ: http://diaggeleas.wordpress.com/2012/03/30/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83/#comment-433

o καμμένος είναι ακροδεξιος απο πλουσιο σοϊ που οταν ολοι εχαναν στο χρηματηστηριο αυτος μονο κερδιζε.. και επι 20 χρονια συμμετειχε στο φαγοποτι και στη διαφθορα και στα ρουσφετια και σε ολη αυτη την κατασταση που μας χρεοκοπησε..τωρα τον επιασε ο πονος για την ελλαδα? βρε αντε ουστ!!

Μη γελιέσε διαγγελέα,
Τον Καμμένο τον προωθούν στο φουλ τα μεγάλα ΜΜΕ και οι μεγαλοεκδοτες μεγαλοκαρχαριες μεγαλοκαναλαρχες που ο λεβεντης τους πολεμαει ολους αυτους για αυτο και τον φιμώνουν και δεν τον δειχνουν στα καναλια τον λεβεντη, αντιθετως τον καμμενο τον προωθουν στο φουλ, ενω προωθουν μεχρι και τους χιτλερικους της χρυσης αυγης.. Θα επρεπε να πονηρευτεις και να αναρωτηθεις γιατι προωθουν τοσο πολύ τον καμμενο που υποτιθεται οτι παει εναντια στο συστημα..? Μηπως για να σας μαντρωσει ολους εσας τους αντιρρησιες και κατοπιν να σας προδωσει με καποια συνεργασια του με τον Σαμαρα? Υπαρχουν ατομα του καμμενου που παραδεχονται μεν τον λεβεντη αλλα τον θεωρουν αρκετα αγαθο για να μπορει να μπει στη Βουλη (!!!), ενω προφανως ο Καμμενος ειναι επαρκως λαμογιο και ταιριαζει καλυτερα στο κωλοχανειο των μεγαλοκλεφτων της Βουλης..Ο Λεβέντης τα ξέρει καλύτερα από εμάς για τον ακροδεξιό Καμμένο και θα σου πει αν ρωτήσεις..ποσο λαμόγιο και ποσο παρανοικές είναι οι ιδέες του Καμμένου με το να κυρήξουμε απεχθές το χρεος και να απομωνωθούμε από Ευρωπαική Ένωση και απο τις αγορές, δηλαδή να καταλλήξουμε σαν Αργεντινή και ακόμα χειρότερα οπου τα πεινασμένα παιδάκια μαζευονταν σε εστιατορια πλουσιων και εκλεβαν τις μπριζολες τους!! Ο Καμμένος θα διαλύσει τελείως την ελλάδα και εφόσον προωθείς και ο.ε.α. θα επρεπε να εμπιστευεσε την κριση της και να μη κανεις του κεφαλιου σου. Εντελώς φιλικά!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις