ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 14 April 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» ΑΠΑΝΤΑ.

Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο:

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/et-council-war-with-grey-draco-reptilian-ets-is-won-no-false-flag-et-invasion

Υπήρξε μια υποτιθέμενη μεγάλη νίκη το 2011 από τις Ανδρομέδιες Κυβερνητικές Δυνάμεις εναντίον της στασιαστικής φατρίας των Δρακονιανών/Ωριωνιων-Γκρίζων (και των Κρονίων, ως δρακονιανών συμμάχων, για τους οποίους το άρθρο δεν κάνει αναφορά) και ότι δήθεν ο διαστημικός πόλεμος μεταξύ τους έφτασε σε αίσιο τέλος υπέρ των Ανδρομεδίων (Διαστημικών Ελλήνων) και άρα αποκοιμηθείτε ήσυχα εσείς οι της λευκής και μαύρης φυλής διότι δήθεν απελευθερωθήκατε από τα δρακονιανά δεσμά και δεν κινδυνεύετε πλέον από κανέναν και ούτε από τους Κινέζους και σύντομα θα πάτε όλοι στον … «Παράδεισο» διότι η Γη θα μεταβεί δήθεν στην 4η διάσταση.. (υπονοούμενα και συμπέρασμα άρθρου – «Θεϊκο ρουσφέτι»).

(Φίλοι μας στο εξωτερικό μας ζήτησαν να σχολιάσουμε και ήδη το κάναμε, κάνουμε επίσης την …τελευταία χάρη να σχολιάσουμε και προς το «ελληνικό» κοινό, αν και δεν του έχουμε καμία πλέον εκτίμηση λόγω της διαπιστωμένης πια προδοτικής και ηττοπαθούς ριψάσπιδης αυτοκτονικής εμετικής στάσης του, ανάξιας για οποιαδήποτε αποστολή διάσωσης.)

Το παραπάνω άρθρο λοιπόν είναι εξόφθαλμα λανθασμένο, επικίνδυνο και παραπλανητικό κυρίως για τους κάτωθι λόγους:

Α) Οι πληροφορίες του άρθρου υποτίθεται ότι προέρχονται από επαφικούς Ανδρομεδείς που επικοινωνούν με μεθόδους «μέντιουμ» όπως π.χ. «ονειρικές καταστάσεις» ή «αυτόματη γραφή» (έλεγχος του νου). Αλλά αυτές δεν είναι επικοινωνιακές μέθοδοι που προτιμούν να χρησιμοποιούν οι αληθινές Κυβερνητικές Ανδρομεδείς δυνάμεις που βρίσκονται τώρα στις τροχιές του πλανήτη Κρόνου, αλλά είναι μέθοδοι «ελέγχου του νου» που χρησιμοποιεί η φατρία των Δρακονιανών/Κρονίων στασιαστών ως αδίστακτοι χειραγωγοί «ελέγχου του νου – ψυχολογίας- σώματος» διαμέσου σεληνιακής ψυχοτρονικής τεχνολογίας LINK/LAP/MASER και σεληνιακών ηλεκτρονικών υπερυπολογιστών ασύλληπτα υψηλού επιπέδου («τεχνολογική μαγεία»).
Σύμφωνα με το πραγματικό Ανδρομέδιο Κυβερνητικό σήμα που μεταδόθηκε προς την Ο.Ε.Α. (Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως) διαμέσου καθαρής επιστημονικής μεθοδολογίας NETRINO-NASER τηλεπικοινωνιών νετρίνων διευρυνόμενης δέσμης:

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post.html
Οι αληθινοί Κυβερνητικοί Ανδρομεδείς υπερ-επιστήμονες συμβουλεύουν:
…..αρχή αποσπάσματος σήματος

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΟΙΔΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ - ΜΕΝΤΙΟΥΜ – CHANNELING – ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ), ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.
ΟΘΕΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ «ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ» ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.
…… Τέλος αποσπάσματος σήματος

Β) Οι άνθρωποι στη Γη συνεχίζουν και βλέπουν «Όνειρα» και …εφιάλτες. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Δρακονιανή αιχμαλωσία μας δεν έληξε. Λόγω ότι άπαντα τα «όνειρα» και οι «ονειρικές καταστάσεις» και οι «αστρικές προβολές» και τα «όνειρα εν εγρηγόρσει» και τα παντοειδή μεταφυσικά «οράματα», κλπ, είναι όλα τους δρακονιανή χειραγώγηση μέσω ολογραμματικών τριπλών LINK/LAP/MASER ψυχοτρονικών εκπομπών …«ΛΕΒΑΝ TV» της φατρίας των Δρακονιανών/Κρονίων έτσι ώστε να ρυθμίζουν αποτελεσματικότερα και να τηλεκατευθύνουν καλύτερα τα ανθρώπινα τηλεκατευθυνόμενα βλήματα LINK/LAP του γήινου πληθυσμού σε μια κατάσταση «Ζόμπι» - «Δούλου του Κυρίου» - «Σεληνιακού Δούλου» - με σκοπό την εξυπηρέτηση της Σεληνιακής Γεωστρατηγικής, με ενδιάμεσο σκοπό (εκβιασμό εναντίον των Κυβερνητικών Ανδρομεδίων) την γενοκτονία των λευκών ανδρομεδίων και των ελλήνων, της μαύρης σείριας φυλής, και της μογγολικής φυλής (συμπεριλαμβανομένου των εβραίων) από την κίτρινη δρακονιανή φυλή, ήτοι τη γενοκτονία των 2/3ων του παγκόσμιου πληθυσμού στον Σινο-Σιωνιστικό σχεδιαζόμενο Αρμαγεδδωνα (Βλ. «Αποκάλυψη [διάβαζε: Συγκάλυψη] του Ιωάννου» ήτοι το δρακονιανό γενοκτονικό πρόγραμμα) και με τερματικό σκοπό την καταλήστευση όλων των Γήινων πολύτιμων υλών (χρυσός, κρύσταλλοι, κλπ) και των πρώτων υλών του πλανήτη (π.χ. τιτάνιο) από τη Δρακονιανή ναυαρχίδα, Σελήνη, του διαστημικού λήσταρχου στασιαστή ψευδόθεου Σιν-Σιών-Σενταϊ-Τζενταϊ-ΓΧΒΧ δρακονιανού ηγεμόνα (του κώλου).
http://hellenandchaos.blogspot.com/2012/03/yhwh-draco-overlord.html

Γ) Η Δρακονιανή ναυαρχίδα Σελήνη είναι ακόμα εδώ και λίγο έως πολύ ανεπηρέαστη. Εάν υπήρχε μια Ανδρομέδια νίκη πιθανότατα θα υπήρχαν ήδη και ενέργειες συνοδείας της Σελήνης έξω από το ηλιακό μας σύστημα, μακριά σε ασφαλή περιοχή, πολύ μακριά από τον Σείριο – Υπερίωνα – Κόκκυγα του Συμπαντικού Οργανισμού (περιοχή μέγιστων πυκνώσεων) ως περιοχή άκρως κρίσιμη για την Συμπαντική Επιβίωση που απειλείτε από την παρουσία του Δρακονιανού αστροστόλου. Επίσης τα Ανδρομέδια σκάφη θα είχαν ξεκινήσει και το έργο αποκατάστασης της καταστραμμένης οικολογίας στον πλανήτη Γη. Επίσης θα είχαν αρχίσει το έργο αποκατάστασης των αλλοιωμένων τροχιών των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος (ΣΗΜ.: θα τις έκαναν φυσικώς επεκτεινόμενες, διότι σήμερα οι τροχιές των πλανητών συρρικνώνονται και οι πλανήτες πέφτουν σταδιακά προς τον ήλιο, λόγω της αφύσικης δεκαχιλιετούς υπέρβαρης παρουσίας του δίπολου Σελήνη – Λίλιθ και του υπόλοιπου Δρακονιανού πειρατικού αστροστόλου. Αυτό το γεγονός πιστοποιείτε από το νόμο «Τίτιους – Μπόντε» των αρμονικών τροχιών και από το Ημερόλογιο των Μάγιας με το αφύσικα μετατοπισμένο χειμερινό ηλιοστάσιο, αλλά οι αστρονόμοι του κατεστημένου -ενώ γνωρίζουν- δεν το ανακοινώνουν για να μη προκληθεί γενική φρίκη και πανικός) . Επιπλέον θα άρχιζαν να αποκαθιστούν και να ανακατασκευάζουν τον πλανήτη «Φαέθωνα» (σημερινή «ζώνη των αστεροειδών») που οι δρακονιανοί προηγουμένως κατάστρεψαν για να ληστεύουν τις πρώτες ύλες του (τιτάνιο, κλπ) λόγω ότι οι αρχικοί κάτοικοι του Φαέθωνα (Πλειάδειοι Μάγια) αρνήθηκαν να συνεργαστούν με τους Δρακονιανούς ως «ανθρακωρύχοι» πρώτων υλών και… «δούλοι του κυρίου»…
Δεν έχουμε παρατηρήσει μέχρι στιγμής τις παραπάνω ενέργειες και άρα ο διαστημικός πόλεμος μεταξύ Ανδρομεδίων/Δρακονιανών και η κατοχή του πλανήτη Γη από τους Δρακονιανούς δεν έχει λήξει.

Δ) Δεν έχουμε ακόμα λύση στο πρόβλημα του δυνητικού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ή «Αρμαγεδδώνα» και η παγκόσμια σταθερότητα (βιωσιμότητα) και η πλανητική ασφάλεια βρίσκεται ακόμα σε πολύ μεγάλο ρίσκο και κίνδυνο. Οι ΗΠΑ/Ισραήλ/ΝΑΤΟ ως άξονες δημιουργημένοι από την Κίνα (σε συμπαιγνία), ετοιμάζονται να επιτεθούν σε Συρία / Ιράν και ο άξονας Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ετοιμάζεται να εισβάλει στην χρεοκοπημένη Ελλάδα. Αυτή η δράση θα πυροδοτήσει την αντίδραση του Κινεζικού «Συμφώνου της Σαγκάης» (Ρωσία – Ισλάμ – Κίνα) και την πυροδότηση του Σινο-Σιωνιστικού σχεδιαζόμενου «Αρμαγεδδώνα» (Βλ. γενοκτονικό πρόγραμμα στην «Αποκάλυψη του Ιωάννου). Επιπλέον δεν έχουμε ακόμα λύση για τους διαχρονικούς γενοκτόνους Κινέζους, το έθνος του Δράκοντος. Οι Κυβερνητικοί Ανδρομεδείς στον Κρόνο έχουν δηλώσει ότι σε περίπτωση που η Κινεζική πλανητική υπερστοά HONG πυροδοτήσει τελικώς τον «Αρμαγεδδώνα», όλοι οι εναπομείναντες Κινέζοι στον πλανήτη θα εξολοθρευτούν από τον Ανδρομέδιο Αστροστόλο των τροχιών του πλανήτη Κρόνου που τελικά θα εισβάλει στη Γη για να τερματίσει τους δρακονιανούς (σε όλες τις διαστάσεις: 3η, 4η ). Αλλά ακόμα και στην περίπτωση της ειρήνης, οι διαχρονικές γενοκτονίες 13500 ετών των Κινέζων/μογγόλων θα πρέπει να απαντηθούν από τις Νέμεσις/Ερινύες/Αδράστεια ως συμπαντικές δικαστικές λειτουργίες. Συνεπώς τα προβλήματα των Κινέζων και του Αρμαγεδδώνα τους, δεν έχουν επιλυθεί, και ο διαστημικός πόλεμος μεταξύ Ανδρομεδίων/Δρακονιανών και η κατοχή της Γης από τους Δρακονιανούς δεν έχει λήξει.

Ε) Τελικώς στην περίπτωση μιας αληθινής Κυβερνητικής Ανδρομέδιας απόβασης σκαφών στη Γη για την απελευθέρωση μας από την Δρακονιανή πολιορκία, θα παρατηρηθεί πιθανότητα μέσω αληθινών προσγειώσεων υπερ-σκαφών και υπερ-πληρωμάτων στη Γη και όχι ολογραμμάτων Blue-Beam δρακονιανής εξωγήινης τεχνολογίας τριπλών ολογραμματικών LASERS της ψευδο-Αφίξεως. Θα έχουμε επίσης μια προειδοποίηση από την Ο.Ε.Α. (Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως). Αλλά η μόνη ανεπίσημη δήλωση που έχουμε από την Ο.Ε.Α. είναι ότι η δρακονιανή αιχμαλωσία μας δεν έχει λήξει, οι Κυβερνητικοί Ανδρομεδείς σε τροχιές του Κρόνου επιβάλουν ακόμα την ασφυχτική στρατιωτική καραντίνα εναντίον του εσωτερικού ηλιακού συστήματος (υπο Δρακονιανή κατοχή) και βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με τον Δρακονιανό ηγεμόνα(του κώλου) ψευδόθεο λήσταρχο στασιαστή Σιν – Σιών – ΓΧΒΧ λόγω ότι αυτός ο ψυχοπαθής παρανοϊκος (LUNA-tic) ερπετόμορφος αρχιμαλάκας του γαλαξία, απειλεί τη Γη με ολική καταστροφή μέσω του Αρμαγεδδώνα και απειλεί με καταστροφή μέχρι και ολόκληρο το ηλιακό σύστημα σε περίπτωση μιας αιφνίδιας εισβολής του Κυβερνητικού Ανδρομεδίου αστροστόλου. Επίσης θα πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε το νου μας να απορρίψουμε και να μη δεχτούμε συνεργασία με την ψευδο-άφιξη «Ανδρομεδίων σκαφών και πληρωμάτων» που στην πραγματικότητα θα είναι σκάφη και πληρώματα της φατρίας των Κρονίων που θα παριστάνουν τα Κυβερνητικά Ανδρομέδια «Ελληνικά» σκάφη και πληρώματα των τροχιών του πλανήτη Κρόνου (βλ. «Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός», «Ανδρομέδιο Συμβούλιο» ,κλπ).. και θα προσπαθούν να μιμηθούν και να δυσφημίσουν το επιστρέφον «Δωδεκάθεο του Διός», εξωθώντας τα έθνη της λευκής πελασγικής φυλής (με τύποις ηγέτιδα την Ελλάδα.. βλ. James Stavridis του ΝΑΤΟ και Γ’Σωμα Στρατου Θεσ/νικης του ΝΑΤΟ ) σε ασθενική προβοκατόρικη «ναζιστική» εισβολή «DRAG NACH OSTEN» μέχρι και των εδαφών της Κίνας («κόκκινη μηλιά») ώστε η σαρωτικά αντεπιτιθέμενη Κίνα/Κορέα και το Σύμφωνο της Σαγκάης (κολοσσός «Ρ.Ι.Κ.) να καταστρέψει τελείως την χρεοκοπημένη πλέον Δύση με πρώτη γενοκτονημένη την Ελλάδα... (και ήδη οικονομικά γενοκτονούμενη από την Κίνα και από τους εγχώριους ελληνοεβραίους και μασώνους προδότες πολιτικούς)

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για όλους τους παραπάνω κύριους λόγους, ο διαστημικός πόλεμος μεταξύ Ανδρομεδίων/Δρακονιανών και η κατοχή της Γης από Δρακονιανούς δεν έχει λήξει.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις