ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 1 November 2012

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Τελικά είχε δίκιο ή άδικο ο Αρτέμης Σώρρας όταν γλαφυρά επισήμανε ότι ο μουνέικο όταν έλεγε ότι "λεφτά υπάρχουν" δεν έλεγε ψέμματα!
 http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/end_28.html

Συνειδητοί προδότες ρήμαξαν τον δημόσιο πλούτο της χώρας, τον ευτέλισαν, απομείωσαν την λογιστική του αξία, τον υποβάθμισαν, τον μόλυναν, τον διέφθειραν, τον ξεδόντιασαν ώστε να έρθουν τώρα και ενώ μέσω των μεγαλοβαρόνων των ΜΜΕ έχουν κάνει τα μυαλά μας κομπόστα, να ξεπουλήσουν την περιουσία της Ελλάδος, όλων των Ελλήνων. Μία περιουσία η οποία έστω και σε κακό χάλι, αξίζει πολλαπλάσια ανυπολόγιστα περισσότερα από όσο θέλουν να την εκχωρήσουν.

Και βέβαια, δεν είναι το πρόβλημα αυτό. Ήτοι και ακριβά να την ξεπούλαγαν, πάλι ξεπούλημα παραμένει. Αυτή είναι η περιουσία ενός ολόκληρου λαού, των γενιών που έρχονται και δεν πωλείται! Δεν πωλείται διότι η αξία της είναι τεράστια και διότι με τις κατάλληλες διαδικασίες, μπορεί να μετατραπεί σε ισχυρό Σύμμαχο του Έλληνα Πολίτη.

Κατά συνέπεια, να "αγιάσει" το στόμα του Γιάννη Καραγεωργίου! 

ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ! 
ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ…Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…
Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος

Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ 13 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ…!!!
Πριν ένα περίπου χρόνο είχε ανακοινωθεί από εκτιμητές των Βρυξελών ότι η Ελληνική περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου ανέρχεται στο ύψος των 120 δίς ευρώ….!!! Στη συνέχεια πριν περίπου 10 μήνες μιλούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να βγάλει στο σφυρί ακίνητα αξίας 50 δίς ευρώ για να καλύψει άμεσα μέρος του χρέους…!!! Το βασικότερο όμως είναι ότι την διαχείριση αυτής της περιουσίας θα την πραγματοποιήσει ένας μηχανισμός από εκπροσώπους όλων των εθνικών τραπεζών των χωρών της Ευρώπης υπό την καθοδήγηση της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας που ελέγχεται πλήρως από την Γερμανική Τράπεζα. Στην ουσία το παραπάνω σχήμα εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον κόσμο δηλαδή ολόκληρη η περιουσία μιας χώρας να διαχειρίζεται αποκλειστικά από τρίτες χώρες.

Αυτά όλα περιλαμβάνονται στο μνημόνιο και στην δανειακή σύμβαση και αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση της εκτέλεσης απαιτείται η τροποποίηση του ιδιοκτησιακού της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, το οποίο για να έχει ακόμα μεγαλύτερη « ασφάλεια» και να "δέσει" η εκτέλεση της Δανειακής Σύμβασης, πρέπει να καθιερωθεί μέσα από το Σύνταγμα της Ελλάδος. Στην περίπτωση που επιτευχτεί η αντίστοιχη τροποποίηση του Ελληνικού Συντάγματος και συγκεκριμένα στα άρθρα 17 και κυρίως το 18 που αναφέρονται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ελληνικής περιουσίας , θα αποτελέσει πυλώνα για τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και θα καθιερωθεί αργότερα και στο Ευρωσύνταγμα που έπεται…. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τέτοιου είδους συμβάσεις υπογράφονται τουλάχιστον για 50 έτη, βλέπε, Αεροδρόμιο, Ισθμός κλπ. Γι αυτό κόπτονται για να σχηματιστεί κυβέρνηση με πάνω από 181 η και 200 βουλευτές, και ο μόνος ιδανικός κυβερνητικός συνταγματολόγος για να πετύχει αυτά είναι ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...!!!

Μπήκα όμως στον πειρασμό να μελετήσω την απόδοση της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου με δεδομένο ότι σε ετήσια βάση θα είχε ανταποδοτικότητα 10% και για διάστημα 50 ετών προέκυψαν οι παρακάτω παρατηρήσεις… Σε βάθος 50 ετών η απόδοση αγγίζει τα 13, 96 τρισεκατομμύρια ευρώ…!!! Στα 17 χρόνια η απόδοση αρκεί για την αποπληρωμή όλoκληρου του σημερινού χρέους. Από τον 4ο χρόνο και μετά η απόδοση μόνο αρκεί για την αποπληρωμή των ετήσιων τόκων των δανείων της Ελλάδας αφού ανέρχονται στα 16 δίς ευρώ.

Η αντίστοιχη περιουσία στις χώρες της Σκανδιναβίας ( ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ), ανήκει στα Ασφαλιστικά Ταμεία και χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για Δημόσιες επενδύσεις με σίγουρα κέρδη.

Δείτε τον πίνακα που προκαλεί σοκ….!!!

ΕΔΩ:
http://thoureios.blogspot.gr/2012/05/blog-post_1345.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις