ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday, 28 November 2012

ΖΗΤΩ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!!! ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ! ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ [ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΚΑΚΩΝ] ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΣΙΧΑΘΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ - MEMES - VIRUSES:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ "ΕΛΠΙΔΟΣ"

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ "ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ"

10.000.000 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ, ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ, ΑΣΙΟΔΟΞΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ(ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ) "ΘΑΥΜΑ". ΕΝΑ "ΘΑΥΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ "ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ". ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ "ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ "ΛΙΓΔΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥΣ", ΗΤΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ..

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ..."ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ" ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΑΤΟΜΙΣΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΔΙΟΤΙ Η "ΕΛΠΙΔΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ. Η "ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΑΛΘΑΚΟΥΣ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ "ΕΛΠΙΔΑ" ΤΟΝ "ΜΕΣΣΙΑ", ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ", ΤΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ. Η "ΕΛΠΙΔΑ" ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ ΤΗ ΜΑΖΑ ΚΑΙ Η "ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ" ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ "ΕΛΠΙΔΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ "ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ" ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΙΤΗΤΡΙΟΥ.

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ "ΛΑ.Ο.Σ., ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ/ΜΑΥΡΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ.

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ "ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ" ΤΟΝ ΣΤΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΧΡΥΣΗ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ) ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΕΣΣΙΑΣ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ" ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ", ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΟΥΣ.  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΔΙΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ/ΜΑΥΡΗ ΑΥΓΗ/ΔΥΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΩΝ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΒΑΡΟΥΧ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ HONG ΚΙΝΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ "ΑΔΕΛΦΩΝ" UCK & UCC, ΤΩΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ.", ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ "ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ"(ΒΛ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΜΑΪΜΟΥ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666", ΩΣΤΕ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΑΞΟΝΑΣ "Ρ.Ι.Κ" Ή ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ(PACT OF SHANGHAI) "ΣΤΗΜΕΝΟΣ" ΚΑΙ "ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΟΡΜΗΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666", ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΝΑΤΟ/SEATO" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ "ΓΡΑΦΕΣ".

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ, ΩΣΑΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ. ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ. ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.

Η Ο.Ε.Α., Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ", ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ" ΚΑΙ "ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ" ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣΜΟ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ:

ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ!!!

ΖΗΤΩ Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!
ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ!

ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!
ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ!

ΖΗΤΩ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!
ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ!

ΖΗΤΩ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ!
ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ!

ΖΗΤΩ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΝΑΚΗΔΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!
ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ!

ΖΗΤΩ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΤΑΚΗΔΩΝ ΣΤΟΜΑΧΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟΒΙΩΝ!
ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ!

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΥΓΗ!!! ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ!

ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΠΕΡΙΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΕΚΡΙΚΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ "ΕΦΤΥΣΑΝ" ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΡΙΩΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ: ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΖΟΡΜΠΑΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΕΓΩΠΑΘΗΣ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ, ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΣ, ΘΡΑΣΣΥΣ, ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΗΣ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ.

ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΙΧΑΘΗ Η ΓΑΙΑ, ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ, ΜΑΣ ΞΕΓΡΑΨΑΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΩΣ ΑΝΕΠΕΙΔΕΚΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.

ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ.

ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΞΕΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΗΥΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ "ΕΛΠΙΔΑ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ "ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ" ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΩΝ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΑ ΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΞΑΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ, ΤΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΨΕ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΑΙΣΧΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΖΕ.

ΙΔΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ. ΙΔΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ "ΑΔΕΡΦΟΙ" ΣΑΣ, ΙΔΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ. ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ, ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΙΔΟΥ Η ¨"ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ" ΣΑΣ, ΙΔΟΥ "ΤΑ ΕΘΙΜΑ" ΣΑΣ, ΙΔΟΥ Η "ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ" ΣΑΣ, ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ Η ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΚΑΡΔΙΑ:

ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ:


ΖΗΤΩ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ, ΖΗΤΩ Ο ΚΩΛΟΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ!

"ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ (ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ"....

ΑΘΩΟΙ; Ο ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ ΑΙΣΧΡΟΣ ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ; Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΗ ΜΗΔΕΝΙΣΜΕΝΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΤΑΣ ΚΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝΕΥ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ ΤΗΣ, Η ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΑ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ, Ο ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, ΑΘΩΟΙ; 

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις