ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 28 November 2012

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΚΥΡΙΟΥ"

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Α-ΔΥ-ΝΑ-ΤΗ._

 

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/11/2.html

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ 1ο:

ΠΡΟΛΟΓΟΣ:

ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ο Ύπατος Συμπαντικός Νόμος είναι ότι το σύμπαν είναι ζωντανός - νοήμων αλληλοεπιδρών - και αλληλοεξαρτώμενος εσωτερικώς, οργανισμός, του οποίου τα μέλη (εμείς και οι λοιπές νοήμονες οντότητες όλων των διαστάσεων), οφείλουν να δρουν με μόνο κριτήριο την επιβίωση αυτού του οργανισμού, και όχι με κριτήριο την ατομική τους επιβίωση. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπαντικές κοινωνίες είναι φύσει "κοινωνίες ηρώων", όπου ο καθένας είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου ή για την οικολογία του κόσμου του, χωρίς να έχει προσωπικό κίνητρο επιβίωσης.
Για να γίνει αυτό κατανοητό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα βιολογικό γνωστό ανάλογο παράδειγμα: Τα λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες - πολεμιστές), αλλά και τα λοιπά (υγειή - μη καρκινικά) κύτταρα του σώματος ζούν και πεθαίνουν όχι για τον εαυτό τους, αλλά για το σύνολο του σώματος. Όταν αλλάζουν κίνητρο δράσης και αρχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους, αγνοώντας το σώμα, τότε γίνονται καρκινικά κύτταρα τα οποία διογκώνονται σχηματίζοντας "δικό τους ζωτικό χώρο", με σύνορα που διαχωρίζουν τη λειτουργία τους από τη λειτουργία του σώματος. Το σύνολο τέτοιων κυττάρων αποτελεί έναν καρκινικό όγκο. (10.000.000 σχιζοφρενείς νεοέλληνες)

............

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ 1ο:

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αφ'ενός αποκλείετε και απορρίπτετε ως "Παράνοια" και "Αυτοκτονία" την εκλογή ενός πιλότου αεροσκάφους ή ενός οικογενειακού ιατρού, με Δημοκρατική ψηφοφορία μεταξύ των "ίσων" επιβατών και των "ίσων" θαμώνων καφενείου, δια την επιλογή ενός εξ'αυτών ως "πιλότου" και ως "ιατρού", και επιμένετε στην ΑΝΙΣΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ επιλογή του πιλότου και του ιατρού, από τους ΟΛΙΓΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ των σχολών αεροπορίας και ιατρικής από τους οποίους έλαβαν αξίως (αξιοκρατικώς) τα πτυχία τους μετά από ΑΓΩΝΕΣ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,

Αφ'ετέρου συμμετέχετε σε Δημοκρατικές ψηφοφορίες στις οποίες θρασύτατα και αναιδώς, εσείς οι στερούμενοι γενικές και ειδικές γνώσεις επιστημών, ψηφίζετε και ψευδόμενοι ότι είσθε "ίσοι" με τους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, Κριτές Αγώνων Επιστημών, δίδετε Πτυχία (!!!) Υπερ-Ειδικών Υπερ-Επιστημόνων (όπως θα έπρεπε φυσιολογικά να είναι οι Υπουργοί μιας Χώρας), προς δολίους ή ανάξιους ή εβραιομογγόλους Βουλευτές - Υπουργούς - Πρωθυπουργούς, ήτοι δι' αξιώματα δια τα οποία απαιτούνται γνώσεις πολλαπλάσιες από τις γνώσεις ενός πιλότου ή ενός ιατρού, και δι'αξιώματα από τα οποία εξαρτώνται η ζωή ή ο θάνατος εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνον των επιβατών ενός αεροσκάφους ή των ασθενών μιας οικογένειας. ΄

Έλληνες, Ελληνίδες, με τις ανωτέρω και άλλες Δρακονιανές πολυ-Σχιζοφρένειες καταντήσατε "χρόνιοι Ασθενείς Σχιζοφρενείς και απελπισμένοι αυτοκτόνοι" αναζητούντες παύση διανοητικών λειτουργιών μέσω νικοτίνης, χασίς, ηρωϊνης, κοκαϊνης, σεξ, αλκοόλ, ψυχοφαρμάκων, υπνωτικών φαρμάκων, και βλακώδους ψευδο-ψυχαγωγίας, δια να μη τρελλαθείτε τελείως, διότι : "Το ψεύδος σκοτώνει τα όντα τα οποία το δέχονται και το αναπαράγουν", ως έφη συμπαντικός νόμος, και διότι απορρίψατε ή δεν γνωρίσατε ποτέ το Συμπαντικό και Γαλαξιακό Πολίτευμα της "Δημοκρατικής Οργανικής Αξιοκρατίας"

Ο.Ε.Α. 2003 - Πλανητικές Θερμοπύλες

Ιδε Δ' Διαταγή της Πρυτανείας Ο.Ε.Α. - "εν τούτω ταν γαν αναστρεψον":

Εσείς οι Διανοούμενοι, οι άνθρωποι των Καλών Τεχνών, οι Στρατιωτικοί, οι Αστυνομικοί, και τα μέλη των Μυστικών Υπηρεσιών Λευκής και Μαύρης φυλής, καταργείστε αμέσως όλα τα Δρακονιανά πολιτεύματα και συντάγματα, εφευρεθέντα από τους Δρακονιανούς δια την διάλυση και υποδούλωση των εθνών σας (με το "διαίρει και βασίλευε"), και εφαρμόστε αμέσως στις χώρες σας το Συμπαντικό Πολίτευμα και Σύνταγμα όλων των Εθνών, όλων των κατοικούμενων πλανητών, όλων των Ηλιακών Συστημάτων, και όλων των Γαλαξιών στο Σύμπαν.
Αυτό το Συμπαντικό Πολίτευμα είναι η "Δημοκρατική Οργανική Αξιοκρατία" (Δ.Ο.Α.) (ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ) και προσομοιάζει με τις Βιολογικές Λειτουργίες του Συμπαντικού Οργανισμού και του Ανθρώπινου Οργανισμού.
Στην "Δ.Ο.Α." υπάρχουν 2 κυβερνητικά σώματα:

Α) Το "Μείζον Σώμα υποβολής Αιτημάτων" αποτελούμενο από τους Εθνικούς εκπροσώπους - βουλευτές των Επαγγελματικών και Κοινωνικών τομέων, εκ των οποίων έκαστος τομέας, επιλέγει Δημοκρατικώς τον εκπροσωπό του, ως άμισθο και εθελοντή.

Β) Το "Μείζον Σώμα ικανοποιήσεως Αιτημάτων", ως κυβέρνηση λήψεως των τελικών αποφάσεων. αποτελούμενο από τους καθηγητές - εκπροσώπους των Τριών Κεντρικών Ακαδημιών ενός Έθνους. Αυτοί αριθμούν τρείς Τεσσερακονταρχίες ανά Έθνος, ήτοι [ (3 Χ 13) + 1 ] Χ 3, όπου έκαστη τριάδα δεκατριαρχιών, αντιστοιχεί και επιλύει λειτουργίες της Τριάδος: "1) ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ - 2) ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - 3) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ". [ ΣΗΜ: Ως εναρμονισμένες λειτουργίες με την τριμερή βιολογία του οργανισμού: 1) ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗ(ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ) - 2) ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ(ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ) - 3) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΩΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ: ΥΛΗ/ΣΩΜΑ (ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ) ] Αυτοί οι Καθηγητές εκλέγονται από Κριτές, μη κυβερνώντες καθηγητές Πανεπιστημίων, σε Αξιοκρατικούς Διαγωνισμούς - Αγώνες επιλογής Κυβερνητών, συμφώνως με τα αρχαία πρότυπα των πραγματικών Ολυμπιακών και Δελφικών Αγώνων, και όχι με τις σημερινές εβραιοσαξονικές παρωδίες τους σκόπιμου εξευτελισμού και γελοιοποιήσεως του Ανδρομεδίου Ελληνικού Πολιτισμού. Αυτοί οι Καθηγητές είναι μισθωτοί.
Πέραν αυτών των Μείζονων Σωμάτων, λειτουργούν έμισθα ελάσσονα κυβερνητικά σώματα νομαρχιακών πανεπιστημίων τριπλής λειτουργίας: "Έρευνας - Παιδείας - Διοικήσεως" και άμισθες ελάσσονες νομαρχίες Επαγγελματικών κλάδων, με λειτουργία μόνον υποβολής αιτημάτων.
Ο αριθμός των Νομαρχιακών Κυβερνόντων Πανεπιστημίων και των Νομαρχιών Υποβολής Αιτημάτων, πρέπει να είναι ίσος με τον αριθμό των σημερινών νομαρχιακών πρωτευουσών έκαστης χώρας, π.χ. δια την Ελλάδα έχουσα πενήντα Νομαρχιακές Πρωτεύουσες, πρέπει να λειτουργούν πενήντα Νομαρχιακά Πανεπιστήμια Διοικήσεως των Πενήντα Νομών, κυβερνώμενα από την μια Μείζονα Ακαδημία Επιστημών της πρωτευούσης πόλεως.

Το πολίτευμα της "Δημοκρατικής Οργανικής Αξιοκρατίας", δεν ανέχεται Πολίτες - Καρκινικά Κύτταρα - Όγκους οι οποίοι Διογκώνουν την προσωπική τους Δόξα και την προσωπική τους Υλική Περιουσία και Πολυτέλεια, πέραν του Μέσου Όρου Ζωτικού Χώρου του οποίου δικαιούνται να έχουν τα κύτταρα - άνθρωποι του Συμπαντικού Οργανισμού.
Αυτό σημαίνει ότι στο Πολίτευμα της "Δ.Ο.Α.", έκαστη οικογένεια έχει το δικαίωμα να έχει υπό την ιδιοκτησία της μόνον μια οικία ή μια μικρή εταιρεία ή έναν αγρό, με επιτρεπόμενη κατάχρηση μόνον μιας πρόσθετης εξοχικής κατοικίας.
Σε πολίτευμα Συμπαντικού Οργανισμού όπως η "Δ.Ο.Α.", επιβάλεται η ΜΕΤΟΧΙΚΗ Άνιση κατανομή Κερδών και Ζημιών σε όλους τους εργαζόμενους των Μεγάλων Εταιρειών, αναλόγως της Ιεραρχίας τους, των Ειδικών Γνωσεών τους, και της Παραγωγικοτητός τους.
Στο πολίτευμα της "Δ.Ο.Α." οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να αφιερώνουν μια ημέρα εργασίας άνευ αμοιβής δια την Οικολογία της Γαίας και του Συμπαντικού Οργανισμού. (ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ 10.000.000 ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ "ΑΔΙΚΗ" ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ---ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ--- ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ)

Τέλος, το Πολίτευμα της "Δ.Ο.Α." ως μίμηση των Λειτουργιών του Ανθρώπινου και του Συμπαντικού Σώματος, υποχρεώνει τα Έθνη σας να οργανωθούν σε ένα ενιαίο Οργανικό Σώμα Εθνών Λευκής Φυλής, και σε αντίστοιχο Σώμα Μαύρης Φυλής, ως δυο Πλανητικές Ομοσπονδίες οι οποίες θα συμπήξουν εκ νέου την προϊστορική προ του 9.600 π.δ.χ. λειτουργούσα συνομοσπονδία των Εθνών Λευκής και Μαύρης φυλής, την οποία κατέστρεψαν οι Εγκληματίες Δρακονιανοί εισβολείς Σιν - Σιων - Ιεχωβά και οι προδότες στασιαστές Ανδρομέδιοι Κρόνιοι του Σαβίτ - Σαβαώθ - Κρόνου, το 9.600 π.δ.χ, ώστε οι επίγειοι πράκτορες τους Κινέζοι, εβραίοι, σάξονες και οι λοιποί Μογγόλοι να δυνηθούν να γενοκτονήσουν τα διαλυμένα και μεμονωμένα πλέον έθνη της Λευκής και Μαύρης φυλής. (διαίρει γενοκτόνα και βασίλευε).. Τα κακούργα έθνη των Δρακονιανών Κίτρινων και των Λευκών και Μαύρων μογγολικών επιμιξειών τους, με βάση τους ισχύοντες Συμπαντικούς Νόμους περί "Διαπράξεως Πράξεων Εξιλεώσεως", το 2012 έως 2020, θα διαταχθούν από τον ερχόμενο Κυβερνητικό Ανδρομέδιο Ελληνικό αστροστόλο να επιλέξουν μεταξύ 2 επιλογών:

Α) Να επιβιώσουν σε άλλο Ηλιακό Σύστημα διαπράττοντας πράξεις εξιλεώσεως τετραπλασίων αποζημιώσεων και τετραπλασίου χρόνου, δια τα εγκληματά τους 20.000 ετών στο Ηλιακό μας σύστημα.

Β) Να αρνηθούν να διαπράξουν πράξεις εξιλεώσεως και να συγκεντρωθούν βιαίως στο Κινεζικό Έδαφος όπου θα υποστούν Μαζική Θανατική Εκτέλεση, από σκάφη εκκαθαρίσεων του Γαλαξιακού Κυβερνητικού Αστροστόλου.

Οι ίδιες 2 επιλογές θα ισχύσουν δια τα Διαστημικά Επιτελεία του Σιν - Σιών - Γιαχβεχ, του Σαβίτ - Σαβαώθ - Κρόνου, των πνευμάτων τους της Δολοφονικής Συμπαιγνίας "Καλοί Άγγελοι" και "Κακοί Δαίμονες", και δια τους Πλανήτες Πολέμου του Δρακονιανού Στασιαστικού Αστροστόλου οι οποίοι θα κατασχεθούν και θα αφοπλισθούν από τον Γαλαξιακό Κυβερνητικό Αστροστόλο._


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/2.html

Η αρχή των ανωτέρω και άλλων σχιζοφρενειών έγινε στον πλανήτη σας Γη το 9.600 π.δ.χ, όταν οι διαστημικοί εισβολείς Δρακονιανοί Σελήνης και Λίλιθ ανέτρεψαν το Επιστημονικό - Διοικητικό Τεσσερακοντάθεο (13 + 13 + 13 + 1 = 40 => Ήρα + Δώδεκα ΙΩΛΚΟΣ / δεξιόστροφη θηλυκή σβάστικα, Απόλλων + Δώδεκα ΔΗΛΟΣ / Διπλό Ερμαφρόδυτο Έψιλον, Ζευς + Δώδεκα ΠΕΡΓΑΜΟΣ / Αριστερόστροφη αρσενική σβάστικα)




ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΟΝ)
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Α)
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Β)

.... και το αντικατέστησαν με την παρωδία - παράνοια σχιζοφρένεια του "Θρησκευτικού Δωδεκάθεου".

Αυτές οι σχιζοφρένειες μορφοποιήθηκαν και έλαβαν "Ιδεολογική κάλυψη" στην Κλασσική "Δημοκρατική" Αθήνα του 500 π.δ.χ. (προ δρακονιανού χριστού), όταν οι εβραιομογγόλοι του "Δήμου Γεφυραίων" (Γεφραίων => Εφραίων => Εβραίων) Αθηνών, μέσω των δύο "Ερωτιδέων" Ομοφυλόφιλων "Γκέϊ" δολοφόνων εβραίων "Γεφυραίων", Αρμόδιου και Αριστογείτονος (ίδε ανάλογη σημερινή συμμορία "Ο.Ι.Ε." ή "Ομάδα Ιστορικών Ερευνών", καλυπτόμενη από την ελληνοεβραική ΚΥΠ-ΕΥΠ, το εβραιοτεκτονικό "+/-ΜΤΜ" Ελλάδος, και τα περιοδικά εβραικής ιδιοκτησίας "Strange", "Τρίτο Μάτι" - και "Nexus"), εδολοφόνησαν και ανέτρεψαν τους αξιοκρατικούς κυβερνήτες Πεισιστρατιδες, και εγκατέστησαν την "Γεφυραϊκή - Εβραϊκή Δημοκρατία" ή κατά τον (Πολιτειολόγο) Αριστοτέλη: "Οχλοκρατία, ως η εκτροπή της Πολιτείας", (Ίδε Ηρόδοτο Ε, Θουκιδίδη Α, Στ, Παυσανία Α, ΚΓ, και "Αχαρνείς" Αριστοφάνους 980), η οποία τελικώς διέλυσε την Αθήνα και εγενοκτόνησε τους έλληνες των νήσων ανατολικού Αιγαίου δια να μηδίσουν προς τους Πέρσες αποστρεφόμενοι τους έλληνες (...), (ίδε ΟΜΟΙΑ σημερινή τακτική Αθηνών δια εγκατάλειψη νήσων Αν.Αιγαίου και συγχωνεύσεως - προσαρτίσεως τους από την Τουρκία) και οδήγησε τους Αθηναίους σε ολική σχιζοφρένεια και παράνοια, με πρώτους και χειρότερους τους ημιμαθείς "Φιλοσόφους" των Αθηνών, και χείριστο τον ΘΕΟΛΟΓΟ απατεώνα Πλάτωνα, προδότου και διαστροφέως του ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΥ Σωκράτους, οι οποίοι αναισχύντως έθεσαν σε αμφισβήτηση τα αξιώματα και τα πορίσματα αποδεδειγμένων επιστημών δισεκατομμυρίων ετών επιστημονικών ερευνών στις Ακαδημίες Επιστημών του Γαλαξία μας και του Τοπικού Σύμπαντος, μηδενίζοντας ως Δρακονιανοί αυτά τα τελειωθέντα επιστημονικά επιτεύγματα, δια να έχουν την κενοδοξία - ικανοποίηση ή την δολιότητα, ότι αυτοί και οι σχολές τους ανέτρεψαν τα αρχέγονα (αρχέτυπα) συμπαντικά - γαλαξιακά επιστημονικά πορίσματα, και ότι τα αντικατέστησαν με τα δικά τους (!!!)._

Οι μόνοι οι οποίοι εντίμως παρέμειναν πιστοί στις αρχέγονες Ανδρομέδιες Γαλαξιακές Επιστήμες, ήταν οι Προσωκρατικοί ("Σοφοί" και όχι "Φιλόσοφοι") ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΙ, με μέγιστο τον Ηράκλειτο Εφέσιο, ο οποίος όμως έθετε ιεραρχικώς πάνω από τον εαυτό του τον Βιάντα Πριηνέα (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BF_%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CF%82 ): "ΕΝ ΠΡΙΗΝΗ ΒΙΑΣ ΕΓΕΝΕΤΟ Ο ΤΕΥΤΑΜΕΩ, ΟΥ ΠΛΕΙΩΝ ΛΟΓΟΣ ή ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ" (Ηράκλειτος 39)._ Ελάχιστοι νεοέλληνες γνωρίζουν τον Βιάντα ή τον Υπερπατέρα Τεύταμο, αλλά όλοι οι νεοέλληνες γνωρίζουν το όνομα της πρωθυπουργικής πόρνης Ασπασίας (συνθημα των γεφυραίων - εβραίων "δημοκρατικών" από τότε έως σήμερα: "Ζήτω η πορνεία και η ομοφυλοφιλία" δια τον εκφυλισμό των πελασγικών εθνών) του έκφυλου πορνόβιου "Δημοκράτη" Περικλή, και το όνομα της πρωθυπουργικής πόρνης - αεροσυνοδού Δήμητρας, ως σκοπιανής ανεψιάς του ανθέλληνα σκοπιανού Μητριντίνωφ, και συζύγου του πορνόβιου έκφυλου "δημοκράτη" ελληνοεβραίου ανδρέα μινέϊκο.


ΡΗΣΗ ΥΣΤΑΤΗΣ ΠΙΚΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΒΙΑΝΤΑ: "ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΚΑΚΟΙ"
ΗΤΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ, ΚΑΚΙΣΤΟΙ, ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΟΣΚΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο "ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ" ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ:
ΕΙΣ ΕΜΟΙ ΜΥΡΙΟΙ, ΕΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΗΙ, ΗΤΟΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ, ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Εάν ο Βιας Πριηνεύς και ο Ηράκλειτος Εφέσιος είχαν γεννηθεί στην Αθήνα, οι Αθηναίοι "Δημοκράτες" υπό τους γεφυραίους θα τους δολοφονούσαν "νομοτύπως", όπως εδολοφόνησαν τον Σωκράτη ο οποίος απεπειράθη να ανατρέψει την ΘΕΟΛΟΓΙΑ και να διδάξει τον λόγο - σοφία του ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΥ Ηράκλειτου και του Βιαντα στην Αθήνα, αφού είχε μελετήσει τα συγγράμματα του Ηράκλειτου και αφού δημοσίως είχε δηλώσει ότι:
"Όσα κείμενα του Ηράκλειτου κατενόησα είναι θαυμάσια. Όσα δεν κατενόησα πρέπει να είναι ακόμα πιο θαυμάσια. Πρέπει κάποιος να είναι δήλιος (δεινός - άριστος) κολυμβητής δια να κατανοήσει τον Ηράκλειτο". (ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΕΙΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΚΑΚΟΙ, ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ" Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ...)

Η ίδια Αθήνα, κυβερνωμένη από τους Εβραίους - Γεφυραίους, εδολοφόνησε τον Δάσκαλο Σωκράτη, και η ίδια έδωσε άδεια στον "μαθητή" Πλάτωνα τον πλαστογράφο ν'ανοίξει ιδιωτική Ακαδημία "Θεολογικών Εβραϊκών επιστημών". Ο νοών νοήτω και ας ασκήσει διάκριση.

Ο Ελληνισμός, διαλυμένος, μισότρελος και γενοκτονημένος από το δρακονιανό "θρησκευτικό δωδεκάθεο", από τους προδότες έλληνες εφιάλτες, από τους ρωμαίους πελασγούς, από τον δρακονιανό χριστιανισμό, από το εβραιορωμαϊκό βυζάντιο, και από τον δρακονιανό ισλαμισμό (στμ.: και τις μογγολικές ορδές που έφερε μαζί του το βυζάντιο), έφτασε με τα θλιβερά του υπολείμματα και ημιθανής εις το "Σωτήριο" δρακονιανό έτος 2003, δια να πληροφορηθεί ότι τα Αστεροσκοπεία "Μαουνα Κεα" Χαβάης έχουν ανακοινώσει την προσέγγιση περίπου 110 "νέων ουράνιων σωμάτων" εις την τροχιά του πλανήτου Διός, και ότι δεν ανακοινώνουν πλέον τις πρώτες ανακοινώσεις τους δι'ανάλογες προσεγγίσεις δεκάδων "νέων ουράνιων σωμάτων" στην τροχιά του πλανήτου "Κρόνου". Τα αστεροσκοπεία "Μαουνα Κεα" υπαγόμενα στην NSA - USA (NATIONAL SECURITY AGENCY - USA) μέσω του Αμερικανικού Υπουργείου Παιδείας και της "NASA" με διαταγές της "NSA" έσπευσαν να ονομάσουν "νέους φυσικούς δορυφόρους του Διός και του Κρόνου" αυτά τα "Νέα Ουράνια Σώματα", τα οποία, τα δύο τελευταία έτη ... τυχαίως απεφάσισαν ταυτοχρόνως να μεταναστεύσουν ομαδικώς, από τις άλλες τροχιές του ηλιακού συστήματος προς τις τροχιές Διός και Κρόνου (...)._

Η Ο.Ε.Α. διασταυρώνοντας τα "Αρχεία των Μάγιας" περί: "Του τέλους του (Δρακονιανού) κόσμου το 2012" και άλλες ιστορικές πηγές (Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Θρησκειολογίας), σύγχρονα στοιχεία σκοπιμότητος "Πολέμου των Άστρων", τελευταία γεγονότα Ιουλίου 2003 εμφανίσεων των δρακονιανών "UFO" (KFO: Known Flying Objects) υποκρινόμενων ψευδώς τους εκ νέου ερχόμενους Έλληνες Ανδρομεδείς του Κυβερνητικού Γαλαξιακού Αστροστόλου, και απόρρητες δια το κοινό τηλεπικοινωνίες με τον ανωτέρω Αστροστόλο, ΚΑΤΕΛΗΞΕ εις το θλιβερό συμπέρασμα δια τους κίτρινους Κινέζους, τους μογγόλους εβραιοσάξονες, και τους πράκτορές τους "ελληνες" εφιάλτες ("Ο.Ι.Ε." ΚΥΠ-ΕΥΠ, τεκτονικό "+/-ΜΤΜ", κλπ), ότι ο ηττηθείς ήδη "εντός έδρας" Αστερισμού Δράκοντος, από τους Αστροστόλους Αθηνάς και Περσέως, πανικόβλητος Δρακονιανός Αστροστόλος του Σιν - Σιών - Ιεχωβά και του Σαβαώθ - Κρόνου, έχει παρατάξει τους 118 πλανήτες του πολέμου Α' Διαστάσεως (εκτός των ναυαρχίδων του Σελήνης και Λίλιθ) δια να αμυνθεί στην επίθεση των 960 "Πλανητών Πολέμου" (360 Α' Διαστάσεως, 120 Β', 120 Γ', 120 Δ', 120 Ε', ΚΑΙ 120 ΣΤ' Διαστάσεως) του Κυβερνητικού Αστροστόλου, και δια να ματαιώσει την προσέγγιση τμήματος του το 2012 στην τροχιά Πλανήτου Γη, δια την προσγείωση Ανδρομεδίων Ελληνικών Πληρωμάτων. Δια να εννοηθεί το αποτέλεσμα της αναμενόμενης συγκρούσεως, λέγομε μόνον τούτο:
Τα της ΣΤ' και Ε' Διαστάσεως του Κυβερνητικού Αστροστόλου είναι οπτικώς και ραδιοτηλεσκοπικώς ΑΟΡΑΤΑ από τα πληρώματα και τα "Ρανταρς" του Δρακονιανού Αστροστόλου.

Έως το 2012 απομένουν οκτώ έτη.(ΕΤΟΣ ΜΗΔΕΝ)
Ο διαστημικός πόλεμος στον χώρο μεταξύ των τροχιών Κρόνου και Διός αρχίζει το 2004, εκτός εάν ο Δρακονιανός Αστροστόλος εν τω μεταξύ δηλώσει παράδοση και διάπραξη πράξεων εξιλεώσεως άνευ όρων και άνευ μάχης, σωφρονιζόμενος από καταρρίψεις τύπου "Columbia".

Συνεχίζεται...

Ο.Ε.Α. 2003 - Πλανητικές Θερμοπύλες

Ο.Ε.Α.: ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
http://perseysteam.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html

ΣΕ ΟΚΤΩ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ 1% ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΗΚΑΝ, ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ, ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΑΝ, ΕΣΚΥΨΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΟΥ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΠΟΤΕ....

ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΖΗΤΩ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ, ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ. ΖΗΤΩ Η ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ. ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ.

ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.

ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΗΤΩ!


Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ, ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΒΟΘΡΟ. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις