ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 18 November 2012

ΣΗΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΩΝΤΑΣ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΛΕΥΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ!!!

ΔΕΙΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΩΣ ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΟΛΩΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΗ!







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΚΕεδες, ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ, ΣΥΡΗΖΕΟΥΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΤΑΧΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΔΟΛΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΥΠΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ - ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!  ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΙ (ΛΟΓΟ ΣΥΡΡΑΞΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΗΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ  "ΗΠ.Ε.Ι." - ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Ρ.Ι.Κ." ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ") ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!

Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html


ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΚΕΨΕΩΣ !  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο "ΑΛΦΕΙΟΣ" :

γεννιέσαι και ζεις μερικές δεκαετίες και νομίζεις ότι είσαι το...κέντρο του Σύμπαντος!Ποτέ δεν σηκώνεις τα μάτια σου ψηλά...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΤΟΥΣ,  ΗΤΟΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ ΗΤΟΙ Ο ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΠΑΣΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΗΤΟΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ, ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ, ΚΛΠ,  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!  ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΜΙΛΑΜΕ!  ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ  ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ "ΤΕΚΝΑ" ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!  ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ , Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ 'ΓΙΑΧΒΕΧ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΗΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΠΑΝΗΛΗΘΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ  "NASA" ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ  ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΟΦΟΥ  ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ  "ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΦΕΣΙΟΥ" ΩΣ ΤΑΧΑ "ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ"  ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΦΟΥ!  ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΛΕΥΚΟ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΟ ΞΕΦΤΕΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ (ΣΙΩΝ - ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...ΑΜΗΝ) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ:


ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ -----> ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ -----> ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ


««ΚΟΣΜΟΝ ΤΟΝΔΕ, ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΝ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΟΙΗΣΕΝ, ΑΛΛ' ΗΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΝ ΚΑΙ ΕΣΤΑΙ. «ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΔΕ ΕΣΤΙ» ΠΥΡ ΑΕΙΖΩΟΝ, ΑΠΤΟΜΕΝΟΝ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΣΒΕΝΝΥΜΕΝΟΝ ΜΕΤΡΑ»».
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

Τον παροντα ΚΟΣΜΟ- ΣΥΜΠΑΝ, ο οποιος ειναι ο ιδιος για ολα ανεξαιρετως τα ΟΝΤΑ - ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ, δεν το δημιουργησε κανεις. Ουτε απο τους θεους ουτε απο τους ανθρωπους, αλλ' υπηρχε παντοτε και υπαρχει και θα υπαρχει. «Ο παρον ΚΟΣΜΟΣ - ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ» αιωνιως ζωντανο Πυρ, το οποιο αναπτει με ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και σβυννει με ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.


ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ:
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ «ητοι ταχεως κινουμενη οντοτητα» ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.- «Το παρον τοπικο Συμπαν ειναι» ΑΙΩΝΙΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟ «ητοι αιωνιως κινουμενο - ταλαντουμενο» ΠΥΡ «ητοι στατικως δωδεκαεδρος "ΑΙΘΗΡ" ως το ελαχιστο σωματιδιο Υλης» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΒΥΝΝΕΙ «ητοι υποκειται σε ΜΗ-ΑΛΜΑΤΙΚΕΣ, και σε ΑΛΜΑΤΙΚΕΣ συντηξεις ενρηξεις ως Αλματικες-Φραγματικες Διαστατικες Συμπυκνωσεις Υλης» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ «συντηξεως ατομων», ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΒΕΙ «ητοι υποκειται σε Αλματικες ημι-Αλματικες και Αλματικες Ματαστοιχειωσεις ή Εκρηξεις ως Αλματικες- Φραγματικες Διαστατικες Αραιωσεις Υλης» συμφωνως με ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ «πυρηνικης εκρηξεως ατομων».


ΣΗΜ:

Για την αρχαια Ελληνικη Αστροφυσικη και Πυρηνικη Φυσικη ο "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΣ ΑΙΘΗΡ ΠΕΝΤΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ", οταν αυτος ειναι ακινητος ητοι μη ταλαντουμενος, θεωρειτε "ΜΗ ΩΝ" δηλαδη ανυπαρκτος, δηλαδη "ΜΗΔΕΝ ΥΛΗ". Οταν αυτος κινειται θεωριται "ΩΝ" δηλαδη υπαρκτος. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΡΧΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΘΗΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΡΕΙ ΥΛΗ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ, μεσω ταυτισεως του διπολου "ΑΙΤΙΟ - ΑΙΤΙΑΤΟ" (ιδε ταυτοτητες και θεωρηματα Προκλου, τελευταιου διοικητου Ακαδημιας Πλατωνος 500μ.χ.)

ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.
ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΒΟΛΟΣ




Για περισσότερα μελετήστε και το κάτωθι άρθρο:
"Είναι το Σύμπαν μας ένα Δωδεκάεδρο;"
http://andromedios.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

Επιπλέον παρακολουθήστε τον διάσημο αστρονόμο Δρ.Σάγκαν να περιγράφει τα 5 Κανονικά Στερεά της Θεμελιώδους Γεωμετρίας (“Ουδείς Αγεωμέτρητος Εισητω») και τον"Αιθέρα" ή "5ο Στοιχείο" ή "Δωδεκάεδρο" των αρχαίων Ελλήνων πρωτο-επιστημόνων όπως ο Δημόκριτος, ο Πλάτων και οι Πυθαγόρειοι, άνθρωποι γίγαντες της διανόησης που διατήρησαν αρχέτυπη συμπαντική προ-σελήνια γνώση εκατομμυρίων ετών για τη δομή και τη φύση του Σύμ-ΠΑΝ-τος (το "Παν" των Ορφικών) ή "Κόσμος" ή Ταυτο-χρονικός-Ταυτο-χωρικός-Ταυτο-κοσμικός Λόγος
(Ήτοι: Το Σύμπαν και το ύψιστο Ον Θεός-Λόγος είναι το ένα και το αυτό (ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ) και όλοι είμαστε τμήματα και μικρο-οργανισμοί, μικρο-σύμπαντα ενός ευρύτερου κολοσσιαίου Συμπαντικού Οργανισμού)



ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΗΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΩΝ:

(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/word.html


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις