ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 28 March 2013

ΧΑΙΡΕ, ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ… ΟΙ ΚΑΤΑΡ...ΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ.


Για αλλη μια φορα το νεοελληνικο κρατος με τυμπανοκρουσιες, αλλα και δρακον…ιανα μετρα ασφαλειας γιορτασε την επετειο της 25ης Μαρτιου. Μαλιστα ο ελληνοεβραιος αρχιπροδοτης Παπουλιας (ο οποιος παρεδωσε το μισο Αιγαιο στους Τουρκους όταν ηταν υπουργος), διεταχθει ν αλλαξει γραμμη πλευσης και από υπερασπιστης της Τροικας και του ΠΑνελληνιου ΣΟδομικου Κουνηματος, να το παιζει φιλελληνας και να κανει δηλωσεις του τυπου <<Μη μας πηδατε αλλο, δεν αντεχει η… Eλληνικη υφαλοκρηπιδα>> και ολοι να λενε <<Tι καλος προεδρος, τι πονοψυχος χριστιανος, και ποσο συμπονει το λαο>>, σκυβοντας αλλη μια φορα το κεφαλι στον κατακτητη.

Οι νεοελληνες, αγανακτισμενοι και μη (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων), δεν εχουν αντιληφθει πως οι πολεμοι δεν κερδιζονται με φωνες και διαμαρτυριες, αλλα με μαχες και με οπλα. Αλλωστε, εαν οι αρχαιοι και οι νεοτεροι προγονοι μας εκαναν μονο πορειες και διαμαρτυριες δεν θα ειχαν κερδισει καμια μαχη και καμια επετειος  δεν θα εορταζονταν σημερα. Καποιοι νεοελληνες χριστιανοι, όταν ακουν για επανασταση και εθνικο κρατος σημερα, παρατηρουν ειρωνικα: <<Σιγα, τωρα, και τι εκαναν οι Ελληνες τοτε επι Τουρκοκρατιας; Περιμεναν 400 χρονια για να ξεσηκωθουν. Η Εκκλησια εσωσε το εθνος! >>.

Από τον τροπο εκφρασης και σκεψης φαινεται ότι δεν συμπεριλαμβανουν τους προγονους τους μεταξυ των Ελληνων (ο αφελληνισμος είναι βασικη αποστολη της εκκλησιας εδω και αιωνες). Ετσι αποδεικνυεται για αλλη μια φορα το ασυμβατο μεταξυ Ελληνος και χριστιανου και καταριπτεται ο μυθος περι ελληνοχριστιανικου πολιτισμου.  Σε αυτους απανταμε πως οι Ελληνες χρειαστηκαν 4 αιωνες  για να ξεσηκωθουν, αφ’ ενος λογω των προδοτικων ενεργειων της εκκλησιας, και αφ’ ετερου λογω του οτι οι περισσοτεροι ηταν χριστιανοι, οποτε ο χριστιανισμος ως συνδρομο επικτητης και εξαναγκασμενης ανοσολογικης ανεπαρκειας σε ψυχοδιανοητικο επιπεδο, χειροτερο απο το AIDS, κατεστειλε κάθε προσπαθεια αντιδρασης σε εθνικο και ατομικο επιπεδο, αλλιως θα ειχαν επαναστατησει σε 4 δευτερολεπτα!!! Εαν τοποθετηθει καποιος δεμενος χειροποδορα επι της χειρουργικης κλινης και του χορηγουνται νυχθημερον κατασταλτικα φαρμακα δεν υπαρχει περιπτωση να συνελθει και να σηκωθει, όχι σε 4 αιωνες αλλα ουτε σε 4 χιλιετιες!!! Στην ουσια, το θαυμα της 25ης Μαρτιου δεν ηταν ο <<ευαγγελισμος της θεοτοκου>> αλλα το οτι οι Ελληνες αν και χριστιανοι καταφεραν να κανουν επανασταση (εστω και ημιτελη και προδομενη).

Οσο για την εκκλησια που εσωσε το εθνος, για ποια εκκλησια ομιλουν; Γι αυτην που μεσω του Βυζαντιου κατηργησε τους Ολυμπιακους Αγωνες, κατακαψε τις ελληνικες βιβλιοθηκες, γκρεμισε τις Ελληνικες Ακαδημιες,  αναθεματιζε και κατεσφαζε Ελληνες επιστημονες και φιλοσοφους, εξοντωνε τους Ελληνες μονο και μονο επειδη παραδεχονταν οτι ειναι Ελληνες, αγιοποιησε κάθε εβραιομογγολο (π.χ. MEGA KOHEN-STATUS) ενώ δεν εκανε το ιδιο με τους Ελληνες ηρωες οπως με τον Αθανασιο Διακο (ισως επειδη δεν εγινε παππας, προδοτης και πουστης). επεβαλε δυσβαταχτη φορολογια στους πληθυσμους της Μικρασιας με αποτελεσμα να προτιμουν τουρκικη αντι για ελληνικη διοικηση, καλεσε τους Τουρκους να καταλαβουν τη Βυζαντινη Αυτοκρατορια,  διεδιδε πως η πτωση της ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ είναι θελημα θεου, ανοιγε και ανοιγει κερκοπορτες για να εισελθει ο εχθρος και σφραγιζει τις άλλες πυλες μην τυχον και διαφυγει κανεις απο την σφαγη, εμποδισε εκατονταδες χιλιαδες νεους να πολεμησουν για να σωθει η ΠΟΛΗ αφου προτιμησαν να γινουν ριψασπιδες μοναχοι στα μοναστηρια, υπηρξε ο καλυτερος συνεργατης του σουλτανου δεχομενη ως αργυρια της προδοσιας της εκατομμυρια στρεμματα γης με χρυσοβουλα, παρεδιδε τους καταλογους με τα ονοματα των επαναστατων στους Τουρκους κάθε φορα που γινονταν επαναστατικες κινησεις, αφορισε την Επανασταση και τους οπλαρχηγους του ‘21,  διδασκε το <<Σφαξε με, αγα μου, ν΄ αγιασω>>, παρεδωσε το 1987 το μεγαλυτερο μερος της τεραστιας περιουσιας της (συμπεριλαμβανομενου και του 66% των μεγαλυτερων ελληνικων τραπεζων) στο Πατριαρχειο το οποιο είναι Νομικο Προσωπο Δημοσιου Δικαιου της Τουρκιας (ΝΑΙ, στην Τουρκια παρεδωσε τοση περιουσια, και οχι στο Ελληνικο κρατος και στον Ελληνικο λαο), ενώ σημερα με το προσχημα της φιλανθρωπιας και της κοινωνικης αλληλεγγειης διοργανωνει σισιτια για τους λαθρομεταναστες μην τυχον πεινασουν και αναγκαστουν να εγκαταλειψουν την χωρα!!!

Και μιας που μιλαμε για αλλοδαπους, ας αναφερουμε αλλο ενα <<θαυμα>> (λογιστικο και στατιστικο) που δεν εορταζεται ουτε αποκαλυπτεται: η Κυβερνηση αναφερει επισημα πως ο αριθμο τους δεν ξεπερνα το 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ενώ λαμβανει για αυτους επιδοτησεις για 5,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ατομα. Μην πει κανεις πως ο υπουργος παραποιησε τα στοιχεια και η στατιστικη υπηρεσια εδωσε ψευδη αναφορα σε διεθνεις οργανισμους, γιατι τετοια πραγματα ουτε γινονται ουτε εγιναν ποτε στην Ελλαδα!!!

Καποιοι αλλοι ψευτοελληνες τουρκοσποροι ισχυριζονται πως περνουσαμε καλα με τους Τουρκους και πως καποια λαμογια (ετσι αποκαλουν τους ηρωες του ‘21) μας εβαλαν να ξεσηκωθουμε. Η αληθεια είναι πως σε αντιθεση με τον απλο λαο, αυτοι που καλοπερνουσαν επι  Τουρκοκρατιας ηταν οι κοτσαμπασηδες και οι αρχιερεις οι οποιοι καταφερναν να απομυζουν περισσοτερους φορους ακομη και απο αυτους που εισεπρατταν οι Τουρκοι!!!

Αλλα ας επιστρεψουμε στο θεμα μας, που είναι η διπλη γιορτη, θρησκευτικη και εθνικη. Εχουν αραγε λογους να εορταζουν πραγματικα οι σημερινοι νεοελληνες;

Ο χριστιανισμος δεν δεχεται ως μοναδικο αληθινο Θεο τον ΤΑΥΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΛΟΓΟ-ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, αλλα τον ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ διαστημικο ληστοπειρατη Ιεχωβα πατερα του Ιησου και μελος της αγ(ρ)ιας τριαδας, ως <<θεο και δημιουργο>> του Συμπαντος. Ισχυριζεται δε πως μια εκλεκτη  παρθενα ιεροδουλος εμεινε εγκυος χωρις συνουσια, χωρις τη χρηση φαλλου και χωρις σπερμα, με <<θεια>> επεμβαση. Τι ειδους θεος είναι αυτος που εχει αναγκη από τετοια <<θαυματα>>, που κανει κατά παραβαση των φυσικων βιολογικων νομων, αναιρωντας τον ιδιο του τον εαυτο, αφου αυτος υποτιθεται οτι δημιουργησε την Φυση;;;

Βεβαια, ενα θηλυκο ον εστω και παρθενο μπορει να γονιμοποιηθει χωρις φαλλο, αλλα όχι χωρις σπερμα (αυτό είναι φυσει αδυνατο, αρα και κατα παραβαση των νομων του Θεου, αφου αυτος οπως ισχυριζονται επλασε την Φυση). Η τεχνικη αυτου του ειδους γονιμοποιησης ονομαζεται σπερματεγχυση και χρησιμοποιηται με επιτυχια από γιατρους και κτηνιατρους. Για την μεταφορα δε και εκχυση του σπερματος χρησιμοποιειται ειδικο ιατρικο εργαλειο <<κρινος>>. Οποτε, μια παρθενος εγκυμονουσα ειτε στον κοσμο των ανθρωπων ειτε των ζωων δεν είναι κατι το παραδοξο και το αδυνατο, ουτε βεβαια  προκειται για καποιο θαυμα. Εαν ηταν ετσι θα επρεπε μαζι με τον αρχαγγελο Γαβριηλ να εορταζεται ως ισαξιος και ο κάθε κτηνιατρος!!! Η μηπως, επειδη το <<θαυμα>> καποιες φορες εκτος απο τον κρινο και την παρθενο εμπεριεχει και το στοιχειο της μοιχειας, πρεπει οι δυο αρχαγγελοι να εορταζονται οπωσδηποτε μαζι και μονοι τους τον Νοεμβριο;;; Τοτε θα πρεπει ο <<Μιχαηλ>> να γραφεται με <<οι>>.

Η θρησκεια του ΝΑΖΙραιου μπορει να πανηγυριζει επειδη επι αιωνες μετατρεπει ανθρωπους σε δουλοπρεπη, ερποντα, ερεβολαγνα <<προβατα προς εκμεταλευση και σφαγη>>, οι νεοελληνες όμως τι εορταζουν; Τον υποβιβασμο και την απωλεια της νοημοσυνης τους; Ας της καταθεσουν λοιπον ως στεφανο. Αιωνια της η μνημη!!!

Ας ερθουμε τωρα στα εθνικα μας θεματα. Οπως είναι γνωστο, μετα την προδομενη και ημιτελη επανασταση του ’21, μια νεα περιοδος τουρκοκρατιας (βαυαροκρατιας) αρχισε με εκτοπισμο και εξοντωση των πραγματικων αγωνιστων.

Στην πραγματικοτητα, η Ελλαδα δεν απελευθερωθηκε ποτε, αφου απο τοτε μεχρι σημερα, πότε εν αγνοια και ποτε με την ψηφο και την ανοχη του Ελληνικου λαου διαφοροι εβραιομογγολοι μασωνοι και κρυπτοεβραιοι αναριχηθηκαν και εγκατασταθηκαν σε ολες τις βαθμιδες ολων των εξουσιων, διαχειριζομενοι τις τυχες του ελληνικου εθνους!!!

Σημερα δε, η Ελλας βρισκεται υπο τριπλη κατοχη: οικονομικη (γερμανικη-κινεζικη-τουρκικη), πολιτικη (εκπροσωποι της ΤΡΟΙΚΑΣ) και στρατιωτικη (κατά παραβαση του Συνταγματος ξενα στρατευματα εχουν εγκατασταθει εντος της ελληνικης επικρατειας, συγκεκριμενα, μια αεροκινητη ταξιαρχια Ιταλων, μια ταξιαρχια μισθοφορων σφαγεων του ΝΑΤΟ, και μια ταξιαρχια ευρωπαιων ΜΑΤατζηδων).

Η Ελλας εχει αλωθει σε ολα τα επιπεδα αλλα ελαχιστοι νεοελληνες αντιδρουν, παρ΄ οτι βρισκονται ένα βημα πριν την γενοκτονια και τον αφανισμο τους. Αντι να εφαρμοσουν τις εντολες και τις οδηγιες της Ο.Ε.Α. προς επιβιωση του εθνους και του πλανητου, μετετρεψαν το συνθημα <<ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ>> σε διλημμα και το ελυσαν επιλεγοντας το θανατο, προδιδοντας το εθνος, την πατριδα, τον εαυτο τους και ολοκληρο το Συμπαν. Για αυτο θα είναι καταραμενοι σε ολα τα μηκη και τα πλατη του Συμπαντος.

Ουτως η αλλως, μακροπροθεσμα θα αφανιστουν και χωρις γενοκτονια η πολεμικη συρραξη. Ερευνες εχουν αποδειξει στατιστικα οτι ενας πολιτισμος αναπτυσσεται και προοδευει οταν ο μεσος ορος τεκνων ανα οικογενεια υπερβαινει τα 2,7. Οταν είναι κατω από τα 2,7 απλα υπαρχει χωρις να αναπτυσσεται, ενώ κατω από τα 1,7 τεκνα ανα οικογενεια είναι βεβαιο ότι θα αφανισθει. Μεχρι το 2011 η Ελλας ηταν στο κατωτατο κρισιμο οριο του 1,7. Ποιος ξερει που εχει φτασει τωρα!!!

Σχετικα με την αλωση ακριτικων περιοχων με την μεθοδο εξαγορας εκτασεων και οικιων απο αλλοεθνεις, θα πρεπει να κανουμε ιδιαιτερη μνεια για στις περιοχες του Καστελοριζου και των Ιονιων νησων οπου πωλουνται σπιτια και νησιδες κυριως σε μουσουλμανους. Ο σειχης του ΚΑΤΑΡ αγορασε την νησο ΟΞΥΑ και θελει να αγορασει ολοκληρο συγκροτημα νησιδων. Φαινεται πως απο όλα τα εξωτικα νησια του αρεσαν τα ακατοικητα της Ελλαδος η πως οι σειχηδες οσμιζονται  το πετρελαιο οπως οι καμηλες το νερο!!! Οταν στο μελλον οι σημερινοι Ελληνες κατοικοι του Καστελοριζου εκλειψουν λογω μεταναστευσης σε αυτον η στον αλλο κοσμο, οι νεοι ιδιοκτητες μουσουλμανοι θα παρουσιαστουν ως αυτοχθονες (σας λεει τιποτε η ιστορια της παλαιας διαθηκης με τον Ησαυ και τον Ιακωβ που αρπαξε τα πρωτοτοκια αντι πινακιου φακης;) Στο μελλον μπορει τα ακατοικητα του Ιονιου να κατοικουνται από Καταρ…ιανους οποτε θα απαιτησουν τη δικη τους ΑΟΖ και μεριδιο από τον θαλασσιο και ορυκτο πλουτο της Ελλαδος!!!

Ενωπιον τετοιων προδοσιων, επρεπε οι νεοελληνες, εαν ηταν καλοι πατριωτες και όχι καλοι χριστιανοι, να σουβλισουν το Πασχα προδοτες αντι αμνων, ολους τους προδοτες ολων των εξουσιων, συνδυαζοντας τα πατριωτικα τους καθηκοντα με τις θρησκευτικες παραδοσεις και την εξοικονομηση, αφου όπως ισχυριζονται οι προδοτες όλα είναι θεμα οικονομικων μεγεθων και πως για να ευημερισουν οι ανθρωποι πρεπει πρωτα να ευημερισουν οι αριθμοι. Πραγματι οσο περισσοτερο αυξανεται ο αριθμος των Ελληνων που αυτοκτονουν η πεθαινουν απο καρκινο τοσο περισσοτερο ευημερουν οι εχθροι της Ελλαδος!!!

Παντως, υπο αυτές τις συνθηκες, ένα είναι το συνθημα που αρμοζει για την 25η Μαρτιου:

AVE MARIA. ΟΙ  ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΤΑΡ...ΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ!!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ: Η συλληψη του ιησου, των υπολοιπων δρακονιανων και των συνεργατων τους δεν εγινε ακομη, αλλα, όταν αφιχθουν οι Ανδρομεδιοι Δικαστες του Γαλαξιακου Αστυνομικου Σωματος, τοτε να δειτε <<θαυματα>> που εχουν να γινουν!!!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ 

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ

ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ & ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/word.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις