ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 19 March 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ " ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ " ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΔΙΑ ΨΕΥΔΗ' ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ << GREEKFOX PRODUCTION >> ENANTION THΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΟΡΙΑΣ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ " ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ " ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΔΙΑ ΨΕΥΔΗ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ << GREEKFOX PRODUCTION>> ENANTION THΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΟΡΙΑΣ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ , ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " , ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666 " ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ " ΛΑ.Ο.Σ. 666 " , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΩΝ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΕΣΩ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΜΕΣΩ ΤΟΥ " ΝΑΤΟ" , ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ , ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΚΑΙ ΣΑΞΩΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΩΣ ΤΟ 2020.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ " GREEKFOX PRODUCTIONS " , KAI ME ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ , ΔΟΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΙΞΕΙ Σ' ΑΥΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΩΣΤΕ ΤΑ ΨΕΥ'ΔΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΛΗΘΗ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΔΩΝ, ΚΑΡΔΑΜΗΤΣΗΔΩΝ, ΦΟΥΡΑΚΗΔΩΝ, ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ ΤΙΤΛΟ «GREEK FOX» KAI ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ «ΚΕΡΒΕΡΟΣ» ΚΛΠ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ - ΓΙΑΧΒΕΪΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ YOUTUBE ΩΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ «ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΦΙΛΟΥΣ» ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΨΟΓΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ, Ή ΑΨΟΓΑ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, Ή ΑΨΟΓΑ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» Ή ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΟΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ Ή ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΕΣ ΜΑΛΘΑΚΊΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ - ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΟΧΗ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ «GREEK FOX» ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» (!!!!!) ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

10 ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ GREEKFOX ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΥΘΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟ-ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΟΕΑ! ΙΔΟΥ ΜΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ (ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ):

1) 2015 ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΕΔΩ: ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015 (ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 2012 ΠΕΡΑΣΕ, ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ -HOLLYWOOD- ΤΑΙΝΙΕΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ;), ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΙΟΥΣ ΜΑΓΙΑΣ "ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ", ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΒΙΒΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ Ι-ΤΣΙΝΓΚ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΕΕΙ ΗΔΗ 30,000 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΕΕΙ ΘΕΣΗΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΣ!!! ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΑΝΙΑΡΟ...

2) ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ

ΕΔΩ: ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ "ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ Ή ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΤΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΛΑΡΥΓΓΩΔΗ ΤΟΝΙΣΜΟ". ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΧΑΝ "ΜΟΥΣΙΚΗ" ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.

3) ЭЄ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ЭЄ

ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥΣ - ΜΗΝΙΣΚΟΥΣ(ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΕΑ).

ΕΔΩ: ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΣΗ ΦΩΤΟΣ, ΥΨΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ (ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ), ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΟΣ", Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΔΑΗΜΟΝΕΣ (ΕΝΝΟΕΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ;) (ΒΛΕΠΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ), ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΣΙΟΥ), ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΑΓΝΕΣ ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ ΨΥΧΕΣ, "ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΕΙΤΕ" (ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΕΙΤΕ) ΚΑΙ...ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ!

4) ΟΙ ΕΛΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ

ΕΔΩ: ΑΥΤΟ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΙΚΩΝ DNA, ΥΨΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑΡΙΜΠΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΒΟΥΝ) (ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ 666 ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ), ΕΛΙΚΟΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΟΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΟΔΙΝΕΣ (ΦΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΟΜΥΡΜΗΓΚΟΤΡΥΠΑ), ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ (ΑΥΡΑ), ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΛΕΥΣΗ ΦΩΤΟΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ 2.1.0).

5) ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΛΕΟΝ), ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ, ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ (= ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΘΙΒΕΤ +/-ΖΕΝ), ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ; ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ) ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΙΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ (ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ), ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ (ΕΠΙΣΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ), ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ" ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ "ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ" (ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΟΤΙ ΟΙ 7 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ Β’ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΦΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ), ΕΝΩΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΕΣΩ ΓΗΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΑΝΟΔΟ ΓΚΡΙΖΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ), ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ "ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ" ΜΕ "ΦΩΣ" (ΒΛΕΠΕ "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" --> ΘΕΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ-ΚΟΛΑΣΗ, ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΙΔΙΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ), ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΜΕ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΓΙΑΧΒΕΧΑ).

6) ΠΑΙΔΙΑ ΙNDIGO

ΕΔΩ: ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΖΩΔΙΑ (ΚΡΟΝΙΑ ΨΕΥΔΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ), ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΙΝΤΙΓΚΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ" (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ)ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ "ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΤΑ" (ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕΛΗΝΗΣ: AUDIOVISUAL ΚΑΙ DOLBY DIGITAL - PSYCHOTRONIC LEVAN CINEMA).

7) Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ¨ΕΨΙΛΟΝ¨ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

ΕΔΩ: ΕΙΚΟΝΑ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΕΨΙΛΟΝ-ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΡΟΣΓΟΥΕΛ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ "ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ". ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΚΡΟΝΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ). ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ "ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ). ΕΠΙΣΗΣ, "Ο ΑΠΩΤΑΤΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ" ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ= ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ-ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΑΤΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΕΣ!), Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ "ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΔΕ ΔΙΕΚΟΠΗ ΠΟΤΕ (ΒΛΕΠΕ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ ΜΕΙΖΕΡ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΟΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ...ΔΙΑΡΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΥ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ...ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ! ΓΕΛΩΣ!). ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ: ΜΥΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΤΑ-ΣΟΔΟΜΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΤΟΕΣ)ΟΠΩΣ ΙΕΡΕΙΣ-ΙΕΡΕΙΕΣ-ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ-ΜΥΣΤΕΣ (Η ΣΑΡΑ, Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ), ΘΕΙΑ ΑΡΡΗΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ (ΑΡΡΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΔΟΥΣ ΙΑ 1988), ΕΝΑ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ (ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙ 13,500 ΕΤΗ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ).

8) ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ

ΕΔΩ: ΘΝΗΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ...ΕΡΠΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΑΚΡΙΒΩΣ: ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΡΠΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΟΥΝ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.), ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ (ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ 7 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ), ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ "ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΝ ΛΟΓΟΝ (=ΛΟΓΙΚΗ)", ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ (ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑ (ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ).

9) ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΕΔΩΩΩΩ: ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ (ΒΛΕΠΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΓΙΑΧΒΕΧΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ (ΒΛΕΠΕ ΕΦΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ)ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΣΥΡΙΓΜΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΛΕΥΚΕΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ AUDIOVISUAL ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ: ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΖΕΣΤΗ Η ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ).

ΚΑΙ ΤΟ 10) ΤΟ ΚΑΛΟ!!!
ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ

ΕΔΩ: ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ: ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΑ-ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ), ΔΙΑΒΟΛΟΙ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ) ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ (ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ), ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ)ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ),ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ (ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΥΝΑΦΙ)ΣΤΟΝ ΑΔΗ (ΒΛΕΠΕ ΚΟΛΑΣΗ=ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΦΙΔΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ - ΠΡΩΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ), Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ (ΜΕ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ «ΘΑΥΜΑ»), ΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ «ΔΙΑΜΕΣΟΙ» (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥΛΗ.

ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ, 6η ΑΚΤΙΝΑ, ΚΛΠ ΚΛΠ

24 ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ! (ΓΕΛΩΣ!)

================

Υ.Γ.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ : ΟΙ ΥΠΟ ΑΦΙΞΗ ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΣΩΓΗ'Ι'ΝΟΙ , ΠΡΩΗΝ ΕΞΩΓΗ'Ι'ΝΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ , ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ "ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ («ΡΥΠΑΡΕΣ») ΦΥΛΕΣ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝ / ΛΕΩΣ ΤΟΥ (ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ)" ΝΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 666 " ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ " ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ …ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ >> . -------------------

ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ , ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ :

ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ << ΚΑΛΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ " ΝΤΕΡΟΣ " Η' " ΓΚΡΙΖΟΥΣ " >> ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ " ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ «ΡΥΠΑΡΩΝ» ΦΥΛΩΝ " ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ , ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ------

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ , ΤΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΑΣ , ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΨΥΧΩΝ " ΣΕΛΗΝΗ " ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ -- ΣΙΩΝ -- ΣΙΝΑ -- ΓΙΑΧΒΕΧ " ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ " ΤΗΣ " ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ " , ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ " ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ " ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ , ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΤΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩ ΔΟΞΑ , ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ " ΣΧΩΡΕΣ' ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΑΣ " , ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΑΚΩΔΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΗΛΙΘΙΩΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ " ΗΡΘΑΤΕ " ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ " ΦΕΥΓΕΤΕ " .-------------

ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. : ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΒΟΛΟΣ .

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ «ΦΟΛΕΣ» ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ !!!

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις