ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 29 March 2013

"ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ;" ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ;

ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑ ΤΙΣ "ΙΕΡΕΣ" ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΚΑΚΟΣΥΦΟΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΕΣΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ".

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ "ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΧΟΡΔΗ" ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ "ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥΣ" "ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ" "ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ", "ΛΕΓΕΩΝΕΣ", "ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ", ΤΗΝ "ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ...ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝΕ "ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ"...

ΠΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ "ΓΑΜΩΝ"... ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΑΠΑ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΝΥΦΙΚΑ, ΚΛΕΙΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΧΟΡΕΥΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΗΣΑΪΑ(Χ), ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΖΕΥΓΗ "ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ", ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η "ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ" Ή "ΑΓΑΜΙΑ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ), ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΟΘΗΚΩΝ, ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ "ΠΙΣΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ" ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΗΖΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΓΚΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ".

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΗ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΔΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ... Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟ!

Η ΜΕΤΑ ΤΟΠΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑΞΥ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ" ΚΑΙ "ΚΟΛΑΣΕΩΣ" ΚΑΙ "ΚΟΧΛΑΖΟΝΤΩΝ ΚΑΖΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ" ΚΑΙ "ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ" ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ (Υ)ΙΟΥ ΤΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ, Ο ΠΟΝΟΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ, Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ, Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ "ΕΛΕΥΣΗ" ΤΟΥ (Υ)ΙΟΥ "ΣΩΤΗΡΟΣ" ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΟΥΛΑΡΙ, ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ "ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ", ΟΙ "ΑΣΗΜΕΝΙΕΣ ΧΟΡΔΕΣ", ΟΙ "ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΕΙΣ", ΟΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ", ΟΙ "ΙΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ", Η "ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ", ΜΠΟΡΕΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ή ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ(ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ "ΑΛΛΗ ΖΩΗ" ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ)

ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ", ΤΟ "ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ" Η "ΚΑΤΗΧΗΣΗ" ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ/ΑΠΑΤΗΣ.

....Η "ΑΛΛΗ" ΖΩΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΕ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΓΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΟΛΙΓΑ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ".

ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΤΟΣΑ ΔΕΝΔΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΒΙΒΛΟΙ, ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΣΣΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ....

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΑΝΤΙ-ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑΣ(Ο ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΦΑΪ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΡΟΙ ΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΫΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΟΥΝΕ ΤΟΣΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΤΟΣΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΤΟΣΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΤΟ ΠΕΣΑΧ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ", "Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ", "ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ", ΚΑΙ ΔΩΣ'ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΗΡΩΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΦΑΖΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΑ

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΩΡΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΛΟΣΣΟ.

ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΘΑ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ(ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ....)

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΓΕ ΑΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΤΑΚΕΣ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΝΑΚΟ.

ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ...

ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ... ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ... Ε ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ;;;

ΥΓ.: ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟY  ΔΙΟΤΙ "ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΟΘΡΟΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΧΕΖΕΙ ΤΙΣ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΜΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Η ΒΟΘΡΟΣΩΛΗΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ, ΟΤΑΝ Η ΒΟΘΡΟΣΩΛΗΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ "ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΛΑΓΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ(ΓΕΛΩΣ)". ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ Η ΒΟΘΡΟΣΩΛΗΝΑ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ BUSINESS ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ", ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΥΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ "ΩΣ ΕΚ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ" ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!! ΣΕ OFFSHORE "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ" ΕΠΙ ΓΗΣ...

ΥΓ.2: ΕΙΣ ΑΛΛΟ "ΘΑΥΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΙΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ (BRAVIS)SIMO ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ/ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ/ΜΕ ΘΥΛΗΠΡΕΠΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΡΕΝΩΠΑ(ΤΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ Η ΡΟΥΛΑ Η ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΝΑ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΕΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ ΕΚΕΙ "ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ;" ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑΣ "ΑΝΕΣΤΑΙΝΕ ΝΕΚΡΟΥΣ" "ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ", "ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΕΙΣ ΤΑ ΥΔΑΤΑ", "ΑΝΕΣΤΗΘΗ". ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΦΦΕ. ΕΑΝ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΡΙΚΣ BRAVISSIMOS ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΡΙΚΑΚΙΑ, ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...
http://www.youtube.com/watch?v=ghUNTjjAGgE

ΕΝ ΕΤΕΙ 2013 ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ... ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΑΙ ΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΙ". ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΑΙ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΙ" ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΗΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΕΣ.

ΥΓ.3: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:

ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ : ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ . Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ . ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ 888" ΚΑΙ "ΕΨΙΛΟΝ 666": ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΠΛΕΟΝ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7183.html


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις