ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 31 March 2013

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΥΠΝΑΛΕΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΑΙ;;;ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΕ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;---ΣΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!---

Πως είναι δυνατόν μετά από τόσες τρομακτικές αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. εσύ να κοιμάσε ακόμα;Δεν είδες,δεν άκουσες,δεν διάβασες τίποτα;Τι επιζητάς δηλαδή τον αφανισμό σου;

Απασα τα ιερατεία εργάζονται για τον ίδιο σκοπό,άπασα τα κόμματα (είτε από συμφέρον,είτε εκβιαζόμενα λόγο διαστροφής ή διαφθοράς)εργάζονται και αυτά για το ίδιο πράγμα,άπασες οι πατριωτικές οργανώσεις προδομένες συνήθως εκ των έσω συμπορεύονται με τα κέντρα εξουσίας που ανήκουν.
Πόσες φορές είδαμε ελληνοκεντρικές ομάδες να αποδεικνύονται περισσότερο δόλιες κι απ τους ίδιους τους συνειδητούς προδότες.Ο ΕΧΘΡΟΣ σε έχει πιάσει από παντού!!!

Ω...αδιάφορε νεοέλληνα,όλα αυτά επέτρεψες ΕΣΥ για να γίνουν!!!Ποτέ σου δεν είπες με περηφάνεια πως είμαι  ΕΛΛΗΝΑΣ διότι ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζεις τη σημασία αυτού του προσδιορισμού.
Επέτρεψες στον εχθρό να σε κάνει τον χειρότερο ανθέλληνα.
Εστράφεις ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό, λειτουργώντας καρκινικά προκειμένου να κερδίσεις λίγα ακόμα για σένα ΑΧΡΗΣΤΑ υλικά αγαθά.

 ---ΣΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!--- 

 --------------------------------------------------------------------------------


"Κανείς δεν ανακάλυψε το κώνειο που θα τον απαλλάξει από τους Έλληνες"! 


«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.
 
Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.

Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα».


Νίτσε.

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/11/blog-post_30.html


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις