ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday, 21 November 2013

ΑΝΑΦΟΡΑ 14 ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΗΡΩΙΔΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ!***

***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!***ΠΕΜΠΤΗ 21/11/2013

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΟ.15 ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΗΡΩΪΔΟΣ ΕΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, ΒΟΛΟΥ._

ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΦΑΡΜΑΚΑ:

* ΣΤΑΓΟNΕΣ "EFFORTIL"._
* SPRAY "RONAL"._
* COLLAGEN PRO ACTIV._
* ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ "GERIATRIC"._
* ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ "AUGMENTIN" 500/125 mg
* ΧΑΠΙΑ "ESCITALOPRAM/-GENERICS" ΤΩΝ 20mg.
* ΚΟΛΙΡΙΟ "SYNALAROTIC"._
* ΥΓΡΟ "ANTIBAKTER FORTE" ΤΗΣ "BAYER"
* ΣΙΡΟΠΙ "SINECOD"._

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ:
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤ/ΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΣ
-----------------------------------------------------------------


ΑΝΑΦΟΡΑ 14 ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΗΡΩΙΔΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ: 0 . ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΟΕΑ 360 ΕΥΡΩ. 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ: ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΡΟΦΗ-ΦΑΡΜΑΚΑ-ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΑΕΡΙΟΥ ΔΙΑ ΛΕΝΑ : 0 --.

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΩΙΔΟΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ.

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΤΟΥ 1834 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΝΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ .--.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ.--
---------------------------------------------------

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΑ Ο.Ε.Α.:


ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ Νο 11 ΚΑΙ Νο 12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ , ΑΝΑΡΤΗΘΕΙΣΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ " ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ " . ----- ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΡΑΦΕΝΤΩΝ , ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ , ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ " SYNOLAC OTIC " ΔΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΚΟΗΣ , ΚAI ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΑΕΡΙΟΥ ΕΞΟΧΗΣ ΔΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ . --------
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ , ΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , 698 . 36 . 579 . 54 . ----------

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ , ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ " ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ " , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ . ----------
Α.Δ.Τ. : Δ. 424 419 ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ . ------


ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑ ΥΠΕΡ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ:

1). ALPHA BANK
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΓΚΙΡΗΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 3610 0210 1133 011


2). MILLENNIUM BANK
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΓΚΙΡΗΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ : 16 455 637


3). MILLENNIUM BANK
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 14068 490

ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΔΩΡEΑ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ  ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑ ΥΠΕΡ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

1). ALPHA BANK
DIMITRIS ZIGIRIS
IBAN:  GR27 0140 3610 3610 0210 1133 011
BIC:  CRBAGRAA

2). MILLENNIUM BANK
DIMITRIS ZIGIRIS
IBAN: GR400 380 109 00000000 16 455 637
SWIFT CODE : MILBGRAA

3). MILLENNIUM BANK

KARAGEORGIOU GIANNIS
VOLOS GREECE
IBAN ACCOUNT:  GR610 380 805 00000000 14068 490
BIC: MILBGRAAXXX
SWIFT ADDRESS: MILLENNIUM BANK GR

ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:  DONATE

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ , ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ . ------ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ . ---- ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ . ----- ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΗΡΩ'Ι'ΔΟΣ , ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ Νο 2 , ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ , ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ .-----ΥΓΕΙΑ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΕΝΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/10/2_25.html

ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ... !!! ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/07/2.html

-----------------------------------------
-----------------------------------------


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ)

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΗΨΗΜΑΤΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ,  

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΔΑΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ (ΨΕΥΔΟ)ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΕΣ  ΚΟΡΩΝΕΣ ΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ!!!  

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ "ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ" ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΤΥΣΑΤΕ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΟ ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΦΡΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΛΠ !!!  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ  ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ Η ΚΙΝΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ) ΜΕ  200.000.000 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ) ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ) .... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ....ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ" Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ  ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ , ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ , ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΩΝ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΓΙΑ "DRANG NACH OSTEN" (ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ)  ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ .............ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΙΕΧΩΒΑ - ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΗΤΟΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!!!  ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΓΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ  ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....  
ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΥΠΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ "ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ" ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ...  ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ!!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ :


ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,  ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΖΩΕΣ!! ΟΤΑΝ  Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ (Ο.Ε.Α.) ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΠΛΕΟΝ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ !!!

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , Η GOOGLE ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 'ΚΛΕΙΔΙΑ' ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ)  ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ!  ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "HONG"  ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... 10 ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΖΕΥΕΤΕ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ......  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ  ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ!!!  

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΥ  ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ' ΕΣΤΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ - ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ:


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ .....  ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ!!! 

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ;;; ΙΔΟΥ :
(ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις