ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 14 November 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝΕΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΝΑΤΟΪΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ SEEBRIG ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ !!! ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ, ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ & ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

Η Τουρκία μαζεύει στρατό στον Εβρο

Τρίτη, Νοέμβριος 12

Αρκετούς μήνες τώρα στην απέναντι πλευρά του Εβρου παρατηρείται έντονη στρατιωτική κινητικότητα. Η Αγκυρα συγκεντρώνει στρατιωτικό υλικό καθώς και στρατό, προκαλώντας εύλογη ανησυχία στο ελληνικό Πεντάγωνο.

Το τελευταίο διάστημα στην ανατολική πλευρά του ποταμού βρίσκονται, μεταξύ άλλων, αμφίβιες γέφυρες Samur, γεφυροφόρο Μ48 της 65ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, Leopard 2A4, αναβαθμισμένα Μ60Τ Sabra Mk III, άρματα μηχανικής διάσπασης ναρκοπεδίων τύπου Keiler και άλλα σύγχρονα οπλικά συστήματα. Βέβαια και η Ελλάδα από την πλευρά της παρατάσσει στον Εβρο στρατιωτικές δυνάμεις με Leopard-2 HEL και Leopard-2A4 και άλλα σύγχρονα οπλικά συστήματα.
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές στον Εβρο, η πυκνή συγκέντρωση στρατευμάτων και από τις δύο πλευρές σημαίνει ότι όποιος καταφέρει να διασπάσει πρώτος τις αντίπαλες γραμμές, θα έχει τη δυνατότητα να αποκόψει αμέσως, με έναν κυκλωτικό ελιγμό, σχεδόν επί τόπου, μεγάλες εχθρικές μονάδες. Αυτή η υπερσυγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων στον Εβρο ανησύχησε τον υφυπουργό Αμυνας Αθανάσιο Δαβάκη, ο οποίος έχει κάνει σχετική δημόσια αναφορά.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης μιλώντας προχθές στη Βουλή προειδοποίησε για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, επικαλούμενος τον υφυπουργό Αμυνας Αθανάσιο Δαβάκη. Το ενδεχόμενο στρατιωτικής σύρραξης με την Τουρκία είναι πιθανό, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη.

«Οι σημερινοί νέοι μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσουν για την πατρίδα, όπως έκαναν οι πατεράδες και οι παππούδες τους» προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κακλαμάνης επικαλέστηκε αναφορές του υφυπουργού Αμυνας Αθανάσιου Δαβάκη περί συγκέντρωσης στρατιωτικών δυνάμεων στα χερσαία σύνορα, προκειμένου να απευθύνει μήνυμα ενότητας προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ, η Πολεμική Αεροπορία, αποδεχόμενη την πρόσκληση της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, προγραμματίζει να συμμετάσχει στην ισραηλινή πολυεθνική άσκηση «Blue Flag 2013», από την Τετάρτη 13 έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, με τέσσερα (4) αεροσκάφη F-16 Block 52+ της 340Μ.

===========================================

Ερντογάν: «Δεν υπάρχει χώρα που να ονομάζεται Κύπρος»

Σάλος από τη δήλωση του τούρκου πρωθυπουργού σε συνέδριο

Σάλο έχει δημιουργήσει (ακόμα και στο εσωτερικό της Τουρκίας) η δήλωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν ότι «δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος».

Τη δήλωση αυτή ο τούρκος πρωθυπουργός την έκανε μετά από ένα συνέδριο στην Πολωνία (όπου μετείχε) και ισχυρίσθηκε ότι «η ελληνοκυπριακή διοίκηση είχε γίνει δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για πολιτικούς λόγους και όχι επειδή ήταν εναρμονισμένη με τους ευρωπαϊκούς νόμους».
Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κιπρίς» (που αναδημοσιεύει ο «Φιλελεύθερος») ο κ. Ερντογάν δήλωσε ότι δεν υπάρχει χώρα που να ονομάζεται Κύπρος και πρόσθεσε ότι αυτό που υπάρχει είναι η τοπική διοίκηση της νότιας Κύπρου: «Υπάρχει βόρεια Κύπρος και μια πράσινη γραμμή μεταξύ της βόρειας και της νότιας Κύπρου», είπε για να προσθέσει ότι στην πράσινη γραμμή υπάρχουν μονάδες ασφαλείας του ΟΗΕ.

Οι δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού προκάλεσαν τις αντιδράσεις και στο εσωτερικό της Τουρκίας και μάλιστα η δημοσιογράφος κ. Τουμάϊ Τουγιάν έγραψε στην εφημερίδα «Γενίν Ντουζέν»: «Ο κ. πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει μια χώρα που ονομάζεται Κύπρος. Σε μια χώρα που λέγεται Κύπρος τι δουλειά έχουν 40.000 δικοί σου στρατιώτες; Γιατί η σημαία του κυματίζει σε κάθε γωνιά; Ποιος είσαι εσύ και όταν το θέμα των Βαρωσίων έρχεται στην ημερήσια διάταξη μπορείς να πεις σαν να ήταν ιδιοκτησία σου ότι "εγώ δεν θα δώσω σπιθαμή γης στην Κύπρο ακόμη και για την πλήρη ένταξη"».
Η τουρκάλα αρθρογράφος γράφει επίσης ότι δεν γνωρίζει αν στη Νέα Υόρκη Γκιουλ, Νταβούτογλου και Έρογλου καθόρισαν ένα  νέο οδικό χάρτη που πρέπει να ακολουθηθεί στο κυπριακό, σημειώνοντας ότι λέγεται ότι αυτός θα μπει σε εφαρμογή στο τέλος αυτής της διαδικασίας για την οποία δίνουν προθεσμία έως τον Μάρτιο.

===========================================

Τουρκική φρεγάτα στη Σκύρο-Το τραβάνε το σχοινί οι Τούρκοι!
Τουρκική φρεγάτα εισήλθε χθες το βράδυ στα ελληνικά χωρικά ύδατα κινούμενη μεταξύ Νότιας Ευβοίας και Σκύρου. Το συμβάν επιβεβαιώνεται επισήμως από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.
Αμέσως, επιχείρησαν δύο πλοία του πολεμικού ναυτικού που παρακολουθούν την πορεία της φρεγάτας, «TGS ORUC REIS», η οποία συνεχίζει την πορεία της μέσα στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο κινούμενη προς το νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Στις 22.32 η τουρκική φρεγάτα εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, στην θαλάσσια περιοχή της Σκύρου και άρχισε έκανε σχεδόν ένα πλήρη κύκλο γύρω από το νησί.

Μπήκε από τα βόρεια, κατευθύνθηκε δυτικά, μετά πήγε νότια και γύρισε πάλι προς την ανατολική πλευρά απ΄όπου όμως στις 23.04 ακολούθησε πορεία νοτιοανατολική και τώρα πλέει προς την Κάρπαθο. Καθ'όλη την διάρκεια της πορείας της γύρω από την Σκύρο είχε ανοικτά τα ηλεκτρονικά της συστήματα "αλιεύοντας" εκπομπές από τα ραντάρ και τα συστήματα του νησιού που ήταν ανοικτά εκείνη την ώρα, καθώς η Σκύρος δεν είναι τυχαία επιλογή αφού διαθέτει πυραυλικά συστήματα και Σμηναρχία Αναχαιτήσεων.

Ο κυβερνήτης της ελληνικής φρεγάτας που παρακολουθούσε τις κινήσεις των Τούρκων, ανέγνωσε μέσω ασυρμάτου μήνυμα στον Τούρκο ομόλογό του ότι είχε παραβεί τους κανόνες αβλαβούς διέλευσης και έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα, αλλά ο Τούρκος δεν απάντησε ποτέ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακριβώς επειδή δεν τηρήθηκαν οι κανόνες αβλαβούς διέλευσης από τους Τούρκους, η Ελλάδα είχε κάθε δικαίωμα να απαντήσει αποφασιστικά και καίρια, όπως θα έπραττε οποιοδήποτε ανεξάρτητο Κράτος που σέβεται τον εαυτό του.
Αντιθέτως, η ελληνική πλευρά για άλλη μία φορά επέλεξε την τακτική της στρουθοκαμήλου και έβαλε το κεφάλι στην άμμο.

H κίνηση αυτή των Τούρκων έρχεται μόλις μερικά 24ωρα, μετά την αποκάλυψη στην Βουλή του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Α.Δαβάκη ότι η Τουρκία έχει προχωρήσει σε «υπερσυγκέντρωση δυνάμεων σε μικρασιατικά παράλια και Έβρο», μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο και μόλις μερικές ώρες μετά τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, που έκαναν λόγο για παρενόχληση Τούρκων ψαράδων από το ελληνικό Λιμενικό.
Το μόνο σίγουρο είναι ό,τι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται» και οι Τούρκοι συνεχώς τεντώνουν το σχοινί, όμως η ελληνική πλευρά πρέπει, έστω κάποια στιγμή, να αποφασίσει να υπερασπίσει τα σύνορά της αποτελεσματικά και όχι να καταντήσει έρμαιο των επιθυμιών του σχιζοφρενούς Ερντογάν και των εξίσου σχιζοφρενών στρατηγών του!

===========================================

ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ:

NΑΤΟΪΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ "SEEBRIG" ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ , ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ : ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ --- ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ -- ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ , ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΗ -- ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΗΣ " NSA -- USA " ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ " ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ " , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΗΤΟΙ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ , ΤΗΣ 32ας ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ , ΤΟΥ " ΑΤΑΔ " Η' " ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ " ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ , ΤΗΣ 110 ΠΤΕΡΥΓΟΣ ΜΑΧΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ , ΤΗΣ 111 ΠΤΕΡΥΓΟΣ ΜΑΧΗΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ >>
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2013/10/seebring-nsa-usa-1-32-110-111_16.html

ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ!!!

ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ Ή ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΑ)  ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ  Ή ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙ Η ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ Α’ ΦΑΣΗΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η Β’ΦΑΣΗ – Β’ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ , ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ «ΔΩΡΟ» ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ «ΝΑΤΟ» (ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. !!!), ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ «ΔΑΝ» ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666, ΚΑΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666», «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666», ΘΑ ΜΕΘΟΔΕΥΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒ
OKAΤΣΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ «ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ» («DRANG NACH OSTEN», ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ») ΥΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΣ Ο ΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ 888) ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ 888, ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/02/blog-post_884.html

Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
http://rapidshare.com/share/A4770AB349DA088F5C6D5C015D8A10AE


Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
http://rapidshare.com/share/2E637A38FF9324DA9A3A4EC5F254ECC2

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις