ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday, 11 November 2013

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Λ.Ε.Φ.Ε.Δ ΛΑΡΙΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ SEEBRIG ΛΑΡΙΣΗΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Λ.Ε.Φ.Ε.Δ ΛΑΡΙΣΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΕΠΙ ΑΡΘΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ  ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!!!.  ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Λ.Ε.Φ.Ε.Δ;;; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;; ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ;; ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΑ (ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΑ) ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΜΗΠΩΣ;; ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔIΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΙΛΑΤΕ «ΚΥΡΙΟΙ»;;; ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΑΤΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ,ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!!!!!. ΓΙΑΤΙ « ΚΥΡΙΟΙ» ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;; ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΠΩΣ;;; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ (ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΑΤΑ, 110ΠΜ, 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ, ΚΛΠ) ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΑΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ (ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΒΑΘEΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ!!! ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΤΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ  Ή ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!! ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΤΣΙ Η Ο.Ε.Α.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: “ EIΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ”  (!!!) (ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ  (ΔΙΑΒΑΖΕ : ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ) ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!!!!!!)

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΔΗΛΑΔΗ;;; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ  Ε;; ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ  Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ;;;; Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΟΕΑ , ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΠΡΑΤΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΝΕΜΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ « ΚΥΡΙΟΙ» ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ Λ.Ε.Φ.Ε.Δ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΠΟΤΕ!!!! ΕΝΑ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΤΙΜΗΜΑ!!!!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.....

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ «ΧΑΖΟΥΣ  Ή ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ»;;; ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΨΗΛΑ ΜΑΣΩΝΙΚΟΙ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ;;;

ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΣΟ ΙΔΥΛΛΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΧΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ OI ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ!!!  ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ....ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ/ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΨΗ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ....ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!.

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΑΣ «ΚΥΡΙΟΙ» ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;;; ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;; ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΑΡΑΓΕ;;  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;; ΕΚΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Ή ΚΑΤΕΒΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ  ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ!!!  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ « ΚΥΡΙΟΙ» ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.....

ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ,ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;; ΠΑΡΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ  ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ;;; ΕΕΕ;; ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ;;; ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ;;; Η ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ;;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ»;;; ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ: «ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!!», ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ),ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ..ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, Ε ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!

Υ.Γ :  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2013-14 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ SEEBRIG ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑ-ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΠΙΝΕΤΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ KAI ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ;;; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ....ΣΩΣΤΑ;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΙΟΙ.....ΣΩΣΤΑ;; ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.
ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;  

Υ.Γ 2: ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΠΡΩΤΗ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ» (http://astikosmythos.wordpress.com/2013/09/09/seebrig-tourkos-dioikhths/ )ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΣΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ,  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ» ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!  (http://astikosmythos.wordpress.com ).
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ «ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ» ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.3: ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΓΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΑΣΤΙΚΟΥ ΜΥΘΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΣΧΑΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΘΙΞΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ!!! ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ WWW.DEFENCENET.GR ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;; ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ - ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΙΚΑΙΑ" ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ..."ΔΙΚΑΙΑ" ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Ρ.Ι.Κ." ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ!!!
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΕΦΕΝΣΝΕΤ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  ΣΑΝ ΤΗΝ (ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ) Λ.Ε.Φ.Ε.Δ. ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Αλλάζει τα γεωπολιτικά δεδομένα ο Τούρκος διοικητής στο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο Λάρισας!!! Κανονιστε λοιπον να συνεχιζετε να κοιμαστε και να αγνοησετε ξανα αυτες τις προειδοποιησεις για να παθετε οτι και οι Κυπριοι το 1974 και πολλαπλασιως χειροτερα δεινα που η οικονομικη κριση θα σας φαινεται συγκρινομενη ως ...παιδικη χαρα!!!
http://www.ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/10/1974.html

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. / ΛΑΡΙΣΑΣ , " ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ " ΛΑΡΙΣΑΣ . ------ ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. / ΛΑΡΙΣΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;;;;;;; ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ;;;;; ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ;;;;;;; ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ;;;;;; ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ;;;;;;; ΑΠΟ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ;;;;;;; ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ;;;;;;; ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ;;;;;; ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ;;;;;; ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ;;;;;;; ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ "ΛΕΣΧΗΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" ΛΑΡΙΣΗΣ ;;;;;;;
http://www.ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6293.html


NΑΤΟΪΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ "SEEBRIG" ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ , ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ : ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ --- ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ -- ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ , ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΗ -- ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΗΣ " NSA -- USA " ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ " ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ " , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΗΤΟΙ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ , ΤΗΣ 32ας ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ , ΤΟΥ " ΑΤΑΔ " Η' " ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ " ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ , ΤΗΣ 110 ΠΤΕΡΥΓΟΣ ΜΑΧΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ , ΤΗΣ 111 ΠΤΕΡΥΓΟΣ ΜΑΧΗΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ >>
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2013/10/seebring-nsa-usa-1-32-110-111_16.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις