ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 22 November 2013

Νοτης Σφακιανακης - Επιβαλλεται να την στηριξετε την Χρυση Αυγη!!! Σφακιανακης και Χρυση Αυγη με το 666! Η ασχετος η επικίνδυνος για 5 λογους τουλαχιστον:

***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ***

Συνεντευξη με τον Νοτη Σφακιανακη, στην οποια (στο 1:25) λεέι οτι ''Επιβαλλεται να την στηριξετε την Χρυση Αυγη, με την δικαιολογια οτι ''αυτη τουλαχιστον εχει μεσα της την 'αυγη' ενω οι αλλοι εχουν το σκοτος''!

http://www.enikos.gr/lifestyle/193021,BINTEO-Sfakianakhs:_Epivalletai_na_sthri.html
Η ασχετος η επικίνδυνος για 5 λογους τουλαχιστον:
1) Διοτι καθε υποστηριξη και εξ' ου καθε ψηφος στην Χρυση Αυγη την ενδυναμωνει, με επακολουθα οσα ορθως εχουν συζητηθει στο ιστολογιο Ελλην και Χαος κλπ.
2) Διοτι το εν λογω ατομο, εξ' αιτιας την φημης του, με καθε τι που λεει και κανει επηρεαζει και παρασυρει παρα πολυ κοσμο σε ιδιες σκεψεις και πραξεις, αρα υποστηριξη και ψηφους στην ΧΑ και απο αλλους.
3) Δοτι αυτα που λεει γινονται ακομα πιο πειστικα, μιας και ειναι τοποθετημενα αναμεσα σε αληθειες, οπως η αναφορα στην καταντια της χωρας και στους φοροδιαφυγαδες πολιτικους. Κλασική περιπτωση του ρητορικου τροπου το ψεμα να πασαρεται αναμεσα σε αληθειες, για να γινεται λιγοτερο αντιληπτο και επομενως περισσοτερο αποτελεσματικο.

4) Διοτι προβαλλει την γελοια δικαιολογια οτι ''αυτη τουλαχιστον εχει μεσα της την 'αυγη' ενω οι αλλοι εχουν το σκοτος'', 

Το ιστολόγιο έχει αναλύσει πολλάκις απο πού πήρε και απο που εμπνεύστηκε αυτό το όνομα ο ιδρυτής του κόμματος Μιχαλολιάκος.

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΚΥΡΙΩΣ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ: ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΑΥΓΗ» ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ «ΔΥΣΗ»…ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! "ΕΙΚΟΝΑ...ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΔΕΙΧΝΕΙ"

Αλλωστε το "αυγή" παραπέμπει στον εωσφόρο (αυτός που φέρνει το φως της αυγής) δηλαδή τον σατανά των χριστιανών τον οποίο εξυμνούσε και δόξαζε η Χρυσή Αυγή σε περιοδικό της με την έλευση της νέας χιλιετηρίδας και το έτος 2000, ενώ παλιότερα ο Μιχαλολιάκος είχε γράψει και ποιήματα αφιερωμένα στον Εωσφόρο.

Αυτά ας τα βλέπουν καλά όσοι χριστιανοί ψήφισαν Χρυσή Αυγή, διότι στην ουσία ψήφισαν σατανιστές.

Αυτά όσον αφορά το όνομα και το τι κρύβει από πίσω.

5) Διοτι τα επι πολλα ετη λογια του υπερ πατριδος τελικα τα κετευθυνει προς την ΧΑ, με αποτελεσμα και πολυς αλλος κοσμος να σκεφτει οτι οποιος αγαπα την πατριδα του εχει ως μονη επιλογη την ΧΑ.

6) Διοτι, στο μυαλο πολλων που εχουν καταλαβει τον ζημιογονο χαρακτηρα της ΧΑ, η ΧΑ 'λερωνει' οποιον και ο,τι την ακουμπησει, αρα ο ανωθι συσχετισμος 'μιλώ υπερ της πατριδος μου' - 'στηριζω την Χρυση Αυγη' κανει μεγαλη ζημια και στους γνησιους πατριωτες και στο εργο τους.
Και ολα τα παραπανω, ειτε θεωρημενα ξεχωριστά ειτε μαζι, εμενα τουλαχιστον με κανουν να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι ασχετος αλλα επικινδυνος πραγματικα. Εξ' αλλου, το συστημα δεν προωθει κανεναν εαν δεν ειναι δικος του, και το εν λογω ατομο μια χαρα τα εχει παει επαγγελματικα τα τελευταια χρονια. Και επισης, εαν δεν κανω λαθος, η συζυγος του ειναι κορη ενος απο τους μαγαλυτερους εμπορους οπλων, και 'ομοιος τω ομοιω αει πελαζει', με αλλα λογια, 'εαν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε'.
Και, μιας και στο παρελθον εχει πει οτι του αρεσει η αρχαια σοφια της πατριδος μας, σε περιπτωση που θεωρει οτι τα ξερει ολα και οτι ειναι υπερανω ολων και 'αητος' (οπως ειναι και ο τιτλος ενος απο τα γνωστα τραγουδια του), μπορει να του αρεσει και το 'μηδενα προ του τελους μακαριζε': 'μην θεωρεις κανεναν ευτυχισμενο πριν δεις το τελος του'. Και το τελος και αυτου και των ομοιων του ερχεται με μαθηματικη ακριβεια μεσω γενοκτονιας απο την στρατιωτικη επιθεση του αξονα Β.Α.Σ.Τ.Ρ. .... 

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ 666 ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ;;;   ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ


ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ 666 ΦΟΥΛ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ 666


ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ 666



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0:22 - 0:30
Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 666 ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ "666"...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ…

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0:14 ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ "666" ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ

ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ 666 (ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ): 

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666" ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ:
ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ:

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ 666:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ "ΕΨΙΛΟΝ 666", "ΛΑ.Ο.Σ. 666", "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666" , ΚΑΙ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ"!!!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ.2 ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΧΡ. ΠΑΠΠΑ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑΖΙ.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο "ΝΑΖΙ" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ;;; Να γιατί ο Μιχαλοφύρερ συναντιέται κρυφά μαζί με τον Κοκό καλοκαιριάτικα....!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!





26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις