ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 29 December 2009

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΦΑΓΗ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ (ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΤΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ), ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821!
ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ:
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΡΕΣ ΗΤΟΙ ΒΟΥΛΗ- ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ - ΚΤΙΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΚΛΠ.
ΜΗΝ ΕΓΓΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΠΑΙΔΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
ΔΙΑΛΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!
ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ, ΚΑΨΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ» "ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ", ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ «ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ» , ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ!!!
ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" !!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΕΣ "ΑΣΚΗΣΕΙΣ"!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ!!! ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΓΕΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΔΟΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΤΕ ΠΑΝΤΑ!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΔΟΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΦΑΓΗ!!!
Η ΜΟΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΕΦΑΛΗ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ή ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ή ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 1.500 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΔΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΙΚΗΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ "ΠΕΡΣΕΥΣ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΑΝΙΟ -ΚΙΝΕΖΙΚΟ -ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΝΟΗΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ή ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!!
ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝ ΣΗΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ/ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ!!!
ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΤΩ ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ή ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!!! ΜΗΝ ΔΕΙΛΙΑΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΚΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΤΕ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ»!!!

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις