ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 29 April 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

*Ανανεωμενο υστερογραφο*

Για να μη πολυλογούμε αυτή θα είναι η τελευταία ανάρτηση του παρόντος ιστολογίου με κείμενα γνώσεως, επιστημονικά, φιλοσοφικά.
Από εδώ και πέρα το νέο ιστολόγιο θα είναι το εξής:
Και θα είναι ένα συνδρομητικό ιστολόγιο μόνον για κλειστό κύκλο φίλων.
Οι υπόλοιποι θα πρέπει να δίνετε μια δωρεά της τάξεως των 15 ευρώ τον μήνα (σημ: η πρυτανεία της ΟΕΑ έκανε λόγο ότι οι νεοέλληνες θα έπρεπε να πληρώνουν όσο δίνουν και στις πορνοιστοσελίδες τους δηλαδή γύρω στα 60 ευρω το μηνα).
Όσοι φιλοι-αναγνώστες βοηθήσουν μέσω δωρεάς θα βοηθηθούν και οι ίδιοι μέσα από τα μοναδικά ανατρεπτικά κείμενα για την αφύπνιση και επιβίωση τους και όχι μόνο...
Όσοι επιθυμούν να αναγνώσουν το νέο ιστολόγιο το οποίο ήδη λειτουργεί με νέες αναρτήσεις (+ τις παλιές αποθηκευμένες) θα πρέπει να δώσουν αυτό το ποσό ως δωρεά στο paypal (στο αριστερό τμήμα του ιστολογίου) και εντός λίγου χρόνου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νέο ιστολόγιο, αρκεί να έχουν και να μας στείλουν ένα λογαριασμό τους google - gmail account.
Για τυχόν απορίες - προβλήματα χρησιμοποιήστε το e-mail επικοινωνίας:

Οι λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό έχουν ήδη ανακοινωθεί εδώ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html
Μετά την ανακοίνωση δόθηκαν κυρίως μόνον τις πρώτες μέρες κάποιες δωρεές από λιγοστούς φίλους της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου αλλά αυτές δυστυχώς δεν επαρκούν για να συνεχίσει να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο για να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα, ούτε για να μπορέσει να συντηρηθεί στοιχειωδώς ο ήρωας Γιάννης Καραγεωργίου ο ως ο μόνος αληθινός αναλυτής γεωστρατηγικής – αστροστρατηγικής που βρίσκεται σήμερα μόνος σε άθλια οικονομική κατάσταση-και κοινωνικής-επαγγελματικής απομόνωσης - δίωξης, τη στιγμή που άλλοι αδρά έμμισθοι (του ΝΑΤΟ και άλλων πηγών) αναλυτές γεωστρατηγικής καθαρίζουν 10.000 ευρώ και βάλε το μήνα για να σπέρνουν κατα παραγγελία μισές αλήθειες - ψεύδη και παραπληροφόρηση.

(Σημ: Χαρακτηριστηκά αναφέρουμε ότι ο Γιάννης αυτά τα λίγα χρήματα που έλαβε τελευταία από δωρέες πάλι τα δίνει όχι για την καλοπέραση του και την διατροφή του αλλά για να βγάζει χιλιάδες φωτοτυπίες και να μοιράσει τα τελευταία κείμενα στο Βόλο!!! Ειδικά το «Γελοιογραφίες» ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_26.html ) είχε ιδιαίτερη επιτυχία στην νεολαία η οποία αηδιασμένη από την κονσερβοποιημένη σάπια καθεστηκυία τάξη διψάει για νέα ανατρεπτική γνώση!)

Δυστυχώς όμως η χρεοκοπημένη πλέον Ο.Ε.Α. μετά από 35 χρόνια δωρεάν διαμοιρασμού χιλιάδων σελίδων κειμένων εθνικής και πλανητικής ασφαλείας – επιβίωσης και εθνοφυλετικής – επιστημονικής αφύπνισης προς το αχάριστο προδοτικό ψευδο-νεο-πουστελλαδιστάν δεν μπόρεσε να πετύχει να συγκεντρώσει μια «κρίσιμη μάζα» αφυπνισμένων αποκατεστημένων ελλήνων που θα επαναστατούσαν διανοητικώς-συναισθηματικώς-και υλικώς(=ενόπλως) και θα έφερναν μια δραματική αλλαγή προς το καλύτερο στον παρηκμασμένο αυτόν ιερό τόπο και συνεπαγόμενα μια δραματική αλλαγή προς το καλύτερο για τον θνήσκοντα πλανήτη. Η Ο.Ε.Α. ποντάριζε ειδικά στους έλληνες και στην επιβίωση τους λόγω των Προμηθεικών γονιδίων τους όπως ανάφερε σε ένα παλιό κείμενο, δηλαδή με την ελπίδα ότι αυτοί μπορεί να ανακαλέσουν πιο εύκολα τη χαμένη αρχαία μνήμη τους και θεική ΦΥΣΕΙ ΓΝΩΣΗ και να αφυπνίσουν μ'αυτό τον τρόπο και τις μνήμες της υπόλοιπης λευκής φυλής αλλά και τις μνήμες της μαύρης φυλής (ως μνήμες που τις σβήνουν μετά από κάθε εκσάρκωση οι δρακονιανοί με τις δορυφορικές γεωστατικές «ψυχοπαγίδες» ή κατά χριστιανική ορολογία –παγίδας : ήχοι και φώτα χαράς και παραδείσου που ελκύουν ψυχές). Δυστηχώς μέχρι στιγμής οι σύγχρονοι νεοέλληνες εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων παραμένουν εντελώς επιλήσμονες, αχάριστοι μαλθακοί, οκνηροί, καναπεδάκηδες, φραπεδάκηδες, προδότες, φιλοτομαριστές και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.... ίσως μετά από αιώνες γενοκτονιών και βιασμών ακόμα και η γονιδιακή δεξαμενή των ελλήνων να έχει αλλοιωθεί άνευ επιδιορθώσεως από το ερπετικό μογγολικό-κινέζικο DNA...
Όπως και να χει ορθά διέγνωσε η Ο.Ε.Α. πρόσφατα ότι αυτός ο κάποτε πολεμικός εκπολιτιστικός ατίθασος περήφανος λαός λεόντων έχει σήμερα ως εκφυλισμένος αποφασίσει να αυτοκτονήσει τραγουδώντας-πίνοντας-τρώγοντας-και χεζοντας ως πανηλίθιος τζίτζικας σε ένα κράτος υπό ξένη κατοχή.. Έστω..

Στη νέα του συνδρομητική μορφή το ιστολόγιο θα περιέχει σειρά νέων αναρτήσεων όλο και πιο αποκαλυπτικών.. πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν όπως και ως δείγμα είδατε πρόσφατα τα αποκαλυπτήρια του τεχνολογικού δρακονιανού μέντιουμ ψευδοεφευρέτη «εψιλον-666» Γ.Γκιόλβα:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/666.html
ενώ ο Γιάννης Καραγεωργίου σύμφωνα με δηλώσεις του είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό σε νέα μεγάλα κείμενα όπως το «ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ», «ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ», «ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗ», και άλλα γεωστρατηγικής, ιστορικής, εθνοφυλετικής και επιστημονικής αφυπνίσεως κείμενα που μόνο ο Γιάννης Καραγεωργίου είναι ικανός να συγγράψει ως φορέας της τεράστιας γνώσεως και της εξηκονταετούς έρευνας της Ο.Ε.Α.

Υπάρχει σκοπός να αναρτηθούν άλλα 2 τελευταία σημαντικά νέα κείμενα της Ο.Ε.Α. δωρεάν προς το αχάριστο προδοτονεοελλαδιστάν τα οποία ο Γιάννης όπως δήλωσε επιθυμεί να τα δώσει προς όλους και ειδικά να τα τρίψει στη μούρη των προδοτών. Ενδεχομένως να αναρτηθούν εδώ εκτάκτως και κάποια κείμενα που αφορούν τις συνεχιζόμενες νομικές-οικονομικές διώξεις και τον πούστικο - πλάγιο ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται ο Γιάννης από το Κινεζοεβραικό κατοχικό παρακράτος. (επειδή δεν έχουν τους όρχεις να επιτεθούν αντρίκια & ευθέως)

Κλείνοντας, ευχαριστούμε αυτούς τους λίγους φίλους που βοήθησαν και αφυπνίστηκαν από τα κείμενα και τους καλούμε να συνεχίσουν να εξοπλίζονται διανοητικώς-συναισθηματικώς-και υλικώς(=με οπλισμό) για να είναι πανέτοιμοι να δώσουν την έσχατη μάχη στις πλανητικές θερμοπύλες έστω και αν είναι βέβαιο ότι θα κατασφαγούν από τον υπεράριθμο Κινεζοτουράνιο αντίπαλο και ιδίως από τον διαχρονικό ψευδέλληνα εφιάλτη.

ΤΕΛΟΣ. ΟΒΕΡ.

Υ.Γ. Ως φιλανθρωπική κίνηση, δεχόμαστε αιτήσεις συνδρομών ακόμη και από τις «Αδελφές Τατά» που είμαστε βέβαιοι ότι θα πάθουν σύνδρομο στέρησης και μόνιμη κατάθλιψη εάν τους αποκλείσουμε από τα κείμενα... Υπάρχει αμυδρή περίπτωση θεραπείας ακόμη και στον ετοιμοθάνατο.. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Υ.Γ.2:
Το ξένο - διεθνές ιστολόγιο (http://hellenandchaos.blogspot.com/) θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και δωρεάν.


Υ.Γ.3 (ΕΚΤΑΚΤΟ): Διάφοροι έλληνες (πιθανότατα άνεργοι) κεντρίζουν το φιλότιμο μας, προκειμένου να τους βάλουμε δωρεάν στο νέο ιστολόγιο. Αυτά που έχει δώσει η ΟΕΑ απλόχερα μέχρι σήμερα, φτάνουν και περισσεύουν για την επιβίωση των ελλήνων. Από την μια μεριά λυπούμαστε που κάποιοι αναγκαστικά θα μείνουν απ' έξω ( ακόμα και στην αρχαία Ελλάδα στις φιλοσοφικές σχολές, η πρόσβαση στην Γνώση πληρώνονταν με πανάκριβα δίδακτρα) και από την άλλη μεριά πάλι έχουμε σιχαθεί τον καλοπερασάκια νεοέλληνα ο οποίος κλαίγετε ότι δεν έχει δουλειά και χρήματα και από την άλλη στα ελληνικά χωράφια δεν παταει κανένας νεοέλληνας αλλά τα καλλιεργούν μόνο αλλοδαποί, επειδή το προδοτικο ρουσφετο-ΠΑΣΟΚ/ΝΔ τους έθισε εδώ και 30 χρόνια στην βρωμερή αφύσικη ιδέα του να πληρώνονται δίχως να εργάζονται...
Όταν οι νεοέλληνες έπιναν τους φραπέδες και τα ποτά τους στα κλαμπακια με τις πουτανες και τις γκόμενες, ο Γιάννης Καραγεωργιου όχι δεν είχε μόνο παπούτσια να φορέσει αλλά δεν είχε ούτε και να φάει, και αγωνιζόταν για όλους αυτούς τους παρτάκηδες. Οπότε αν τους ενδιαφέρει πραγματικά τώρα η γνώση, καιρός να στερηθούν εκείνοι τώρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

8 comments:

captainpontios said...

Χιλια μπραβο, και ΑΡΓΗΣΑΤΕ. Επρεπε να παρετε αυτη την αποφαση νωριτερα. Ειμαι ανεργος, και αφραγκος, αλλα καταλαβαινω πολυ καλα, και σας συγχαιρω. Ηδη εχετε δωσει εφοδια επιβιωσης. Λυπαμαι, που δεν μπορω να βοηθησω αλλοιως. Καλη δυναμη και καλη συνεχεια
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

πολεμαρχος said...

Η γνωση για να ελευθερωθουμε απο τα δεσμα δεν νομιζω να εχει καποια τιμη! οντως ειμαστε ανεργοι νεοι και δεν εχουμε χωραφια και δεν πιναμε φραπεδες τουλαχιστον εγω εχω ξυπνηση απο τον ληθαργο χρονια...απλα δεν εχω την οικομικη δυνατοτητα να πληρωνω για να μπω στο blog σας που ειναι τοσο καλο και κανετε πολυ καλη δουλεια

Anonymous said...

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΝΩΣΗ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑN ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ.
H O.E.A. ΕΔΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΜΙΣΗΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΡΙΣΚΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.
Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ. (ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-2 Ή "ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ & ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ KAI ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΧΕΡΙ-ΜΕ-ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ)
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΦΟΔΙΑ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ.
ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

Anonymous said...

ΤΕΛΟΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Ή ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑ-ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΦΕΣΙΟΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ "ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ" ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ...ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΥΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΆ Ή ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ".

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ said...

Αν είναι αυτή η τελική σας απόφαση, δεν μπορεί φυσικά να σας αλλάξει κανείς την γνώμη. Έχετε τα δίκια σας να μιλάτε για τον αγώνα που κάνετε τόσα χρόνια, αν και προσωπικά είχα την δυνατότητα να έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνον τα 2 τελευταία χρόνια, μάλλον λιγότερο. Δεν ξέρω αν θα έχω την δυνατότητα και για πόσο στο μέλλον. Εύχομαι να έχω. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω ανάρτηση στον χώρο μου, αλλά δεν με βοηθούσε πολλές φορές το ύφος της γλώσσας των κειμένων σας. Κατάφερα να κάνω μόνον μία. Πάντως θα πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας, πως η συνδρομή δεν θα εμποδίσει κάποιον που θα θέλει μεν να έχει πρόσβαση αλλά δόλιους σκοπούς δε. Να είστε καλά όλοι σας και σας ευχαριστούμε πάντα για όσες πληροφορίες δίνετε, αν και δεν μπορώ όλες να τις αποδεχθώ έτσι ακριβώς, αλλά αποδέχομαι απόλυτα την θέση σας, όσον αφορά την κατάσταση μας ως Νεο-Έλληνες. Σας γνωρίζω από χρόνια, όχι μέσω διαδικτύου αλλά μέσω εγγράφων που προφανώς θα τυπώθηκαν και θα κυκλοφόρησαν, κάποιο έφτασε και στα δικά μου χέρια. Ήταν όντως αποκαλυπτικά. Έκανα το λάθος να το δώσω σε λάθος χέρια, που δεν μου το επέστρεψαν ποτέ. Με λυπεί που θα σας χάσω από τον χώρο αυτό. Δεν ανήκω παντως σε αυτούς που καταδικάζουν τους νεοέλληνες. Ίσως πείτε πως είμαι μία εξ αυτών. Δεν ξεχωρίζω τον εαυτό μου σε κάτι. Όμως πιστεύω, πως η ζωή και οι νόμοι της από τους οποίους δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς, πάντα δίνει τους τρόπους να φέρνει τα πράγματα εκεί που πρέπει, μέσω εμπειριών και εξελίξεως. Μπορεί αυτό που περνά η ανθρωπότητα και όχι μόνον οι Έλληνες, να έχει την σημασία του. Ξέρω μπορεί να πείτε, να ήμασταν αυτοί που θα ξανα έδιναν την φωτεινή όψη. Γένοιτο. Κάτι κακό φέρνει καλό και τούμπαλιν. Άλλοι μαθαίνουν με το καλό και άλλοι με τον βούρδουλα. Είθε να είναι το πιστεύω μου πραγματικό. Και πάλι να είστε καλά και ο Συμπαντικός θεός να δείξει την χάρη του. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιώ πάντα σκληρή γλώσσα.

ΥΣ : αναφερθήκατε ότι στην Αρχαία Ελλάδα η γνώση πληρωνόταν πολύ ακριβά. Έτσι θα είναι. Όμως λάβετε υπ' όψιν σας επίσης, πως σύμφωνα με αυτά που έχω κατανοήσει, από δικές μου παράλληλες έρευνες, η Αρχαία Ελλάδα και τα μυστήριά της είχαν διαβρωθεί, από ανατολικού τύπου παραδόσεις (Βαβυλωνία - Αίγυπτο), γι αυτό έχουμε τόσα κέρατα και φτερά γύρο μας, όσο και δράκους. Χάθηκε η πραγματική Ελληνική Θρησκεία και μαζί της και η Ελληνική φιλοσοφία, εκτός ελαχιστοτάτων φωτεινών φιλοσόφων, όπως ο μοναδικός ΕΝΑΣ Σωκράτης. Χώρια η δολιοφθορά και κλοπή εδώ και πάμπολλους αιώνες. Δεν έιναι φαινόμενο σύγχρονης ιστορίας. Γιατί λοιπόν να μην ήταν ακριβή η γνώση !! Πλούσιοι είχαν την πρόσβαση και αν ξέφευγαν από κανόνες, εξορίζοντο. Ο Σωκράτης όμως περπατούσε ξυπόλητος και ανέδυε την γνώση στους μαθητές του οικειοθελώς προσφερόμενος. Δεν υπονοώ τίποτα,απλά είναι κάτι σαν θεός για μένα. Που μπορώ να διαβάσω σχετικά με το metatron ;; (link δικό σας) Ευχαριστώ

Aggeliki said...

ΘΑ ηθελα να αναρτησω στο αρθρο για την καταλυτικη ημερομηνια των μαγια αλλά δεν βρισκω στο συγκεκριμενο αρθρο πώς να γίνει ανάρτηση,γι αυτο και ρωτώ σε αυτό το άρθρο.
2 χρόνια κατα καιρούς διαβάζω τα άρθρα σας. παρακαλώ διορθώστε με αν έχω κατανοήσει λάθος,αλλά δεν λέγατε οτι 21-12-2012 θα υπάρχει κίνηση των αδρομεδίων και των δρακονιανών στον Δία και οτι έρχεται διαγαλαξιακός πόλεμος?

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΕΠΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ...
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΙΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ...
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν'ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ...
ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ( Η ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ) ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ....

Anonymous said...

Συμφωνω μαζί σας και καλά κάνετε γιατί η γνώση που προσφέρετε είναι τεράστια , και η γαιδουριά ομοίως.
Με όλο το σεβασμό πάντως νομίζω αν το κάνατε 5 ευρω το μήνα θα συμμετείχαν περισσότεροι και ίσως το όφελος να ήταν μεγαλύτερο

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις