ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 6 October 2009

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ

Διορθωμένο

Η Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής (Hermetic Order of the Golden Dawn , H.O.G.D.) είναι μια μαύρη μαγική (μαύρη μασονία), ακραιορατσιστική οργάνωση (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής ενώ χαρακτηρίζει υπάνθρωπους όλους τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη και ιδιαιτέρως τους εβραίους και τη μαύρη φυλή, ώστε να μένει στο απυρόβλητο η κίτρινη φυλή και να προκαλείται στη δύση διχαστικός πόλεμος μεταξύ λευκης & μαύρης φιλής. Βλ.ρόλο ΚΚΚ επίσης) με ισχυρούς δεσμούς σε κόμματα και οργανώσεις Νεοναζί και ακραιορατσιστών (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) ανά τον κόσμο, και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον έλεγχο μιας πληθώρας από αποκρυφιστικές οργανώσεις και μυστικά τάγματα χρησιμοποιώντας εμπορικά σήματα (όπως το ® και ΤΜ ), νομικές αγωγές και άλλες μορφές καταναγκασμού.

H Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής έχει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό ρατσιστικό (ομώνυμο) πολιτικό κόμμα, Χρυσή Αυγή. Η (Μαρία Βαβατσικη) Maria Babwasingh μια ελληνίδα που ζει στο Νιου Τζέρσευ, υπηρετεί ως ο κύριος σύνδεσμος μεταξύ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής και του ομώνυμου κόμματος Χρυσή Αυγή της Ελλάδος.




(Παρέλαση Χρυσής Αυγής Ελλάδος με εμβλήματα τον κέλτικο σταυρό και τον αριστερότροπο μαίανδρο της σινοκινουμενης θιβετιανοκινούμενης θεοσοφικής αριστεράς ατραπούς βλ. αποσυμβολισμό εμβλήματος χρυσής αυγής: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html
Αρκετά χρόνια πριν, η Βαβατσίκη της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας δικαστικές αγωγές και άλλες μορφές εξαναγκασμού, κατέλαβε τον έλεγχο της Μυστικής Εταρείας Rosicruciana (Ροδοσταυρική – μαύρων μασόνων) στην Αμερική (S.R.I.A.) Σήμερα η Μαρία Βαβατσίκη χρησιμοποιεί την SRIA για να στρατολογήσει Ροδόσταυρους για το αποκρυφιστικό ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.


Ιστοσελίδα μυστικού τάγματος Societas Rosicruciana in America (S.R.I.A.)


Χρυσή Αυγή Ελλάδος Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Μαρία Βαβατσίκη – SRIA.org



O «Φύρερ» της Ερμητικής Χρυσής Αυγής Σικ Σικέρο (Chic Cicero)




Ο Σίκ Σικέρο, ο Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής του ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ηγείται μιας διεθνούς συμμαχίας μαύρων μαγικών ταγμάτων που βρίσκονται σε συμμαχία με ρατσιστικά πολιτικά κόμματα και οργανισμούς, βοηθούμενος και από τη γυναίκα του, Ταμπάθα Σικέρο, και από τον Χριστιανικής Αποκλίσεως Ακραιορατστιστή, Ρόμπερτ Ζινκ.

Hermetic Order of the Golden Dawn®
H.O.G.D. Κεντρικά Αρχηγεία Ναζιστών - HermeticGoldenDawn.org
Golden Dawn Fuhrer Chic Cicero ( Ο Σικέρο δίπλα σε πορτραίτο του Αδόλφου Χίτλερ)






Ο Ναζιστής Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο, μαζί με τους ακραιορατσιστές (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) R.A. Gilbert και Michael Buckley, πρόσφατα ίδρυσαν ένα «εσωτερικό τάγμα» της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής που το αποκάλεσαν «τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού» (O.R.C.)

Το O.R.C. μοιράζετε την ρατσιστική φιλοσοφία Χριστιανικής αποκλίσεως (στα πρότυπα της Κου Κλουξ Κλαν) και δέχεται στις τάξεις του μόνον χριστιανούς. Το O.R.C. διδάσκει ότι η Άρεια φυλή αποτελείτε από τα αληθινά «τέκνα του Ισραήλ» και ότι οι Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί είναι υπάνθρωποι, «τέκνα του Σατανά».
Η Χρυσή Αυγή και όλα τα διάφορα οχήματα στρατολόγησης που διαθέτει είναι τρομερά επικίνδυνα για αυτούς που παρασύρονται σε αυτές τις ομάδες. Πρόκειται για πύλες προς τον (μισάνθρωπο) ρατσισμό, σε απόκρυφους οργανισμούς της υπεροχής της λευκής φυλής, και ελέγχονται από μια κοινή «εσωτερική τάξη», της χριστιανικής αποκλίσεως υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής, τάξης του Ρόδου και του Σταυρού (O.R.C.) η οποία στρατολογεί απευθείας (μαύρους) μασόνους.
Το O.R.C. με τη σειρά του ελέγχεται από την Γερμανική, μαύρη μαγική «Εταιρεία της Θούλης» (Thule Society, Thule Gesellschaft), που πρόκειται για την μυστική εταιρεία που έφερε τον Αδόλφο Χίτλερ (Χισλερ-μπάσταρδο του Ροτσιλδ) και τους Ναζί στην εξουσία της Γερμανίας.

Order of the Rose and Cross (ORC) - Thule Gesellschaft
Ιστοσελίδα, Το "εσωτερικό τάγμα" της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής - OrderRoseAndCross.org

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZv8zgmy6AEHQWTduiAfkpj3AHI_7eSfUUDFS726BldcK8veTPuj7xxIs3n-ohJroJ0pTuinNoAo02BWtVbhyM0Wngpf2EV3ic1k5XZ8Pfi1vkJl8TewEz23jo-N2koqRjyTaDfeUXp34/s400/orcfinal.jpg

(Δεξιά το έμβλημα της Εταιρείας της Θούλης, Συγκρίνεται την αριστερόστροφη κυρτή σβάστικα με το έμβλημα του πρώτου τεύχους του περιοδικού της «Ελλήνικής» Ναζιστικής Χρυσής Αυγής συνδυασμένο με τα 4 επεκτεινόμενα βέλη που χρησιμοποιούνται επίσης στο έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ. ,

Αποσυμβολισμός Εμβλήματος Χρυσής Αυγής (αριστερότροπος μαίανδρος):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html

Αποσυμβολισμός εμβλήματος ΛΑ.Ο.Σ. νεοναζιστικής διεθνούς (επεκτεινόμενος σταυρός):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/eeyna_26.html

.

Το Ναζιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής διδάσκει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ (Χίσλερ – μπάσταρδος του Ροτσιλδ) ήταν η ενσάρκωση του Ιούλιου Καίσαρα. Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, το πεπρωμένο του Αδόλφου Χίτλερ ήταν να οδηγήσει την Γερμανία ως 3ο Ράιχ ή την Τρίτη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Εφόσον ο Χίτλερ απέτυχε και η Γερμανική Αυτοκρατορία καταστράφηκε, η Χρυσή Αυγή και η εταιρεία της Θούλης επιδιώκουν «μαγικά» να μετατρέψουν τις Η.Π.Α. σε μια Αμερικανική Αυτοκρατορία ως 4ο Ράιχ ή την 4η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Σύμφωνα με επίσημες διδασκαλίες της Χρυσής Αυγής (Στις ΗΠΑ), αυτό θα συμβεί με τη δεύτερη παρουσία του Ιησού Χριστού, που σε αυτή την ενσάρκωση θα ηγηθεί ως βασιλιάς 1000 ετών της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας αφού θα οδηγήσει την Αμερική σε νίκη στη μάχη του Αρμαγεδώνα. Αυτό πρόκειται για μια τρομερή παραπλάνηση.
Οι παρακάτω είναι οι τοπικοί αρχηγοί της Ερμητικής Χρυσής Αυγής. Ο ναζιστής David Griffin κατέχει το εμπορικό σήμα της Χρυσής Αυγής στην Ευρωπαική Ένωση (Ο Γκριφιν φαίνεται στο τέλος του βίντεο της τελετουργίας της Ερμητικής Χρυσής Αυγής) και το χρησιμοποίησε για πάρει τον έλεγχο από αρκετά Ευρωπαϊκά μυστικά τάγματα για λογαριασμό του Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο.

Hermetic Order of the Golden Dawn®
Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Ευρωπαϊκά Αρχηγεία
GoldenDawn.Com - David Griffin

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEir8UtGj-D6_P7JJtUjH-bYZLbJCYmuyUPuJhzxMOB2lGHOI5rndFR3oTd1JygiyZI4WEuQjyMiByeAIEtTtQiJrj-jcdTFBIdbbGnhG7uEIeaIZLsadkzrYBd4UWL3yyDt1h-PoUFcGkM/s400/hogdeurope.jpg

Ο ακραιορατστιστής (υπέρ υπεροχής λευκής φυλής) Νικ Φαρελ πρόκειται για τον σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής στην Βρετανία και συνδέεται με ακραιορατσιστικές νεοναζιστικές ομάδες στη Βρετανία συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Μετώπου και του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος.

Hermetic Order of the Golden Dawn®
Ιστοσελία Ναζιστών Χρυσής Αυγής - Βρετανικά Αρχηγεία - HOGD.co.UK – Νικ Φαρελ

Ο ακραιορατσιστής, Pat Zalewski, ελέγχει τις επιχειρήσεις του «Φύρερ» Σικέρο της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδά. Η επιχείρηση διοικείται από τον Γαλλοκαναδό εραστή του Pat Zalewski, Martin Thibeault

Order of the Golden Dawn


Golden Dawn Nazis - Canada, Australia, and New Zealand

http://www.horustemple.com/

Nazis Pat Zalewski and Martin Thibeault



H Ερμητική Χρυσή Αυγή ελέγχει πολλαπλά αποκρυφιστικά τάγματα ως οχήματα στρατολόγησης και μετωπικές οργανώσεις σε ένα απέραντο δίκτυο νεοναζιστικών και ακραιορατσιστικών οργανώσεων. Η Τάξη της Ανοιχτής Πηγής της Ερμητικής Χρυσής Αυγής (O.S.O.G.D.), ηγείται από τους ακραιορατσιστές Sam Webster και Joseph Max, και στρατολογεί Παγανιστές και Θεληματικούς (Ακόλουθους του Κρόουλυ και O.T.O.) για λογαριασμό του Ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής



Open Source Order of the Golden Dawn


Χρυσή Αυγή: Παγανιστική και Θεληματική Στρατολόγηση - OSOGD.org -


Οι ακραιορατστιστές Aaron Leitch και Mark Griggs ηγούνται του τάγματος «Stella Matutina, Sanctuary of Maat». To Stella Matutina στρατολογεί για το Ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής από φόρουμ του Yahoo που ασχολούνται με θέματα αποκρυφισμού.


Ordo Stella Matutina, Sanctuary of Maat


Golden Dawn Nazi Affiliate Ritual-Magic.com - Aaron Leitsch



Ο Σουηδός ναζιστής Tommy Westlund, ηγείται του «Sodalitas Rosae Crucis et Solis Alati» ένα μαύρο μαγικό τάγμα που στρατολογεί για λογαριασμό ακραιορατσιστικών κομμάτων στη Σουηδία.


Ordo Sodalitas Rosae Crucis et Solis Alati


Nazi Golden Dawn Scandinavia - Rosae-Crucis.net


Swedish White Supremacist - Tommy Westlund




Ο κύριος σύνδεσμος της Ερμητικής Χρυσής Αυγής με την Koυκ Κλουξ Κλαν και χριστιανικής αποκλίσεως ακραιορατσιστικές ομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο Robert Zink, που ηγείται της Χριστιανικής αποκλίσεως, Εσωτερικης Ταξης της Χρυσής Αυγής (E.O.G.D.). Η E.O.G.D. στρατολογεί Χριστιανούς για λογαριασμό του Ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής και της KKK. Η Εσωτερική Τάξη της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιεί ένα «Σταυρό των Ιεροσολημητών Σταυροφόρων» για να δείξουν την αλληλεγγύη τους με την Κουκ Κλουξ Κλαν.

Esoteric Order of the Golden Dawn (EOGD)
Ku Klux Klan - Χριστιανικής αποκλίσεως - Συνεργάτες Ναζί
EOGD EsotericGoldenDawn.com - Robert Zink




Παραπάνω είναι μια φωτογραφία του Robert Zink που ηγείται μιας πρόσφατης κοινής συνάθροισης μεταξυ Χρυσής Αυγής και ΚΚΚ. Ο Robert Zink επίσης στρατολογεί για το Ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής διαμέσου μιας πληθώρας Νεοεποχήτικων Ιστοσελίδων.

Nazi Robert Zink - The Power or Angels - ThePowerOfAngels.com

EOGD – Νεα Εποχή - KKK – Ναζι – Ιστοσελίδα Στρατολόγησης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwsLp3ObSVbU53odiuRXdq63AQylMkQdxIIes3zhtDeV174mZoC1I-tiidCOqYLkJr9o21NzNAS69xRcR50rACZ7TiHVs7I6z-HUuIH3burD-UbX2wtIaIGW1DSbUg5RlhbkFzUXRyKQI/s400/angelnazilarge.jpg

Nazi Robert Zink - Neuro Linguistic Alchemy

Personal-Magic.com

EOGD – Νεα Εποχή - KKK – ΝαζιΙστοσελίδα Στρατολόγησης


Αυξήστε την Ψυχικά σας Δύναμη - increaseyourpsychicpower.com

EOGD – Νεα Εποχή - KKK – Ναζι – Ιστοσελίδα Στρατολόγησης




Nazi Robert Zink - Ruach Healing - RuachHealing. com

EOGD – Νεα Εποχή - KKK – Ναζι – Ιστοσελίδα Στρατολόγησης





Nazi Robert Zink -The Guarantee - TheGuarantee.info

EOGD – Νεα Εποχή - Ιστοσελίδα Στρατολόγησης



Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (H.O.G.D.) και όλα τα οχήματα στρατολόγησης που διαθέτει είναι τρομερά επικίνδυνο.


Πολύ προσοχή χρειάζεται εάν σκεφτείτε να εμπλακείτε με οποιοδήποτε τρόπο με το τάγμα της Χρυσής Αυγής ή τις σχετιζόμενες Νέο Εποχήτικες οργανώσεις.


Όλες πρέπει να εκλαμβάνονται ως τρομερά επικίνδυνες για αυτούς που παρασύρονται στην στρατολόγηση τους.


Χρυσή Αυγη (Golden Morgenrote): Η κατεξοχήν νεοταξική οργάνωση. Αυταρχικοί βίαιοι Ναζιστές με το προσωπείο πατριώτη (πατριδοκάπηλοι).


Ολες αυτές οι στοές και η μητρική Golden Morgenrote Γερμανίας Thule, Ahnenerbe υπάγονταν και υπάγονται στην ιεραρχική γραμμή Hermetic Golden Dawn -> O.T.O. (Ordo Templis Occidentis) -> A.'.A.'. Λονδινου (Ordo Adeptis Atlantis) -> ΖΕΝ ΘΙΒΕΤ -> ΚΙΝΑ-ΣΙΝΑ.



Aποκαλύπτονται τα ονόματα και οι σύνδεσμοι των μαύρων μασόνων της Ερμητικής Χρυσής Αυγής / Ροδοσταυρων (τουτέστιν του αρνητικού σκέλους της A.'.A.'. Λονδινου ) με φασιστικές και ακραιορατσιστικές πολιτικές ομάδες (white supremacists groups) στο Λονδίνο και με την ομώνυμη οργάνωση χρυσή αυγή στην Ελλάδα.


επίσης για τον ναζιστή Νικ Φαρέλ σύνδεσμο Λονδίνου με την .'.H.O.G.D.'. ακολουθεί παρακάτω ανάλυση.


Όλες αυτές οι φαινομενικά σκόρπιες πολιτικές ομάδες αποτελούν στην πραγματικότητα και μέσω των ηγεσιών τους συγκοινωνούντα δοχεία που μοιράζονται και τροφοδοτούνται από την ίδια κεντρική (μασονική) δεξαμενή με ιδεολογίες, τρόπο δράσης και σύμβολα (κυρτή αριστερόστροφη σβάστικα, αριστερότροπος μαίανδρος, επεκτεινόμενος σταυρός, κέλτικος σταυρός κλπ) με τελικό προιόν ένα από αυτά τα σύμβολα να καταλλήξει ακόμα και στο έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ.


Νικ Φαρελ (Nick Farell)


Η διασημότητα της Χρυσής Αυγής


Ο Νικ Φαρέλ είναι ο ηγέτης της ναζιστικής εκστρατείας της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι αξιωματικός του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής που έχει αρχηγό τον Σικ Σικέρο. Ο Φαρέλ γεννήθηκε στο Μπάνμπουρι στην Αγγλία και μεγάλωσε στο Γουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας. Ανήσυχος ο Φαρέλ κατά την Εφηβεία, ο ανατράφηκε ως φονταμενταλιστής Χριστιανός. Στα 17 του ήρθε αντιμέτωπος με το κοινωνικό κίνημα Χριστιανικής Ταυτότητας και άρχισε να διαβάζει ότι βρίσκει που αφορά την Χρυσή Αυγή και την Χριστιανική Ταυτότητα. Επίσης ανέπτυξε ένα ενδιαφέρον στον αποκρυφισμό, και τελικά εντάχθηκε στο Case’s Builders of the Adytum (B.O.T.A)του Πολ Φοστερ το οποίο είναι ένα παρακλάδι της χρυσής αυγής.

Αλλά η τύχη ήταν εναντίον του Νικ Φαρέλ καθώς εντάχθηκε στο εισαγωγικό επίπεδο της οργάνωσης τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν. Το 1984 έγινε συγγραφέας. Ο Γουιλ Τσεστερμαν, ο αρχηγός της (μυστικής) εταιρείας, δεν εμπιστεύονταν τους συγγραφείς – δημοσιογράφους και σκέφτηκε ότι ο Φαρέλ εστάλθει από τον τύπο για να ξεσκεπάσει τις νεοναζιστικές διδασκαλίες της οργάνωσης. Όταν ο Φαρέλ άρχισε να γράφει έγγραφα βασισμένα σε έγγραφα της B.O.T.A για λόγους εσωτερικής διακίνησης, ο Τσεστερμαν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Η τελετουργική δραστηριότητα του B.O.T.A εκτελούνταν στο Τσάπτερ (Chapter), αυτές ήταν ουσιαστικά οι ιεροτελεστίες της Χρυσής Αυγής εκτός των Ενοχιακών που αφαιρέθηκαν. Ο Τσεστερμαν έκανε σαφές ότι ο Φαρέλ δεν θα πρεπε να ενταχθεί στο Τσάπτερ. Ευτυχώς ο Φαρέλ μετακινήθηκε στο Hawkes Bay όπου εντάχθηκε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης ένα Χριστιανικής Ταυτότητας παρακλάδι του Stella Matutina (βλ.παραπάνω), αλλά με μια αποφασιστική ρατσιστική πολιτική στάση. Ο αρχηγός του τάγματος ήταν ο Περσυ Γουιλκινσον, που μαζί με τον Τζακ Τέϊλορ, συνδύασαν το μυητικό σχήμα της Χρυσής Αυγής μαζί με νεοναζιστικές φιλοσοφίες.

Αυτό έδωσε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης μια ασυνήθιστη ισχυρή επιρροή στην κατοπινή μαγική πρακτική του Φαρέλ. Ο Πέρσυ και αρκετοί από τους υπόλοιπους Χρυσαυγίτες Νεοναζιστές έδωσαν αρκετές σκέψεις στον Φαρέλ.

Ο Φαρέλ μολαταύτα ενδιαφέρονταν περισσότερο για τους υπηρέτες της Φωτεινής Σχολής της Ντολόρες Ασκροφτ-Νοβίνσκι και μετακινήθηκε στην Βρετανία για να ενταχθεί σε αυτούς. Ενώ ήταν στην Βρετανία ο Φαρελ γνώρισε την ηγετική φιγούρα αυτής της ομάδας, τον Ντέιβιντ Γκονταρντ διαμέσου του Μουρέϊ Λανγκχαμ. Ο Γκόνταρντ δούλευε για την Φιλελεύθερη Καθολική Εκκλησία και εκπαίδευε ορθόδοξους εβραίους Καββαλιστές κάτω από την καθοδήγηση του Z’ev Μπεν Σιμόν Χαλεβί. Ο κ.Φαρέλ, πλέον ένας επιβεβαιωμένα ακραιορατσιστής (υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής), σύντομα τερμάτισε την φιλία του με τον Ντέιβιντ Γκονταρντ καθώς ο Φαρέλ απόρριψε την ομοφυλοφιλία του Γκονταρντ και τον εβραικό μυστικισμό.

Το 1997, Ο Φαρέλ ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου έλαβε μέρος σε μερικά σεμινάρια και μυήθηκε από τον ίδιο τον Σικ Σικέρο, ηγέτη του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής και ηγέτη του κοινωνικού ακραιορατσιστικού κινήματος υπέρ της υπέροχης της λευκής φυλής με στενούς συνδέσμους με τη Χρυσή Αυγή το νεοναζιστικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα μέσω της Μαρίας Βαβατσίκη μιας ελληνίδας που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϋ.
Επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Φαρέλ ανέλαβε την ηγεσία του Βρετανικού Κλάδου του ακραιορατσιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ως ηγέτης του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποκατέστησε σχέσεις και επαφές με Βρετανικά Εθνικιστικά Κόμματα και άλλες ακραιορατσιστικές ομάδες. Μετά από λίγο καιρό, ο Φαρέλ μετέβει στην Σόφια, Βουλγαρία όπου έμεινε και συμμετείχε σε συνεδρίες της Ερμητικής Τάξης της Χρυσής Αυγής, γράφοντας διάφορα άρθρα και βιβλία. Το 2008 γύρισε πάλι πίσω στην βρετανία, και πήρε μια πρόσκληση να συμμετάσχει στο «εσωτερικό τάγμα» Χριστιανικής Αποκλίσεως της Χρυσής Αυγής το «Τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού».
Το 2007, ο Φαρέλ, μαζί με τους νεοναζί R.A.Gilbert, Tom Clarke (Εκδοτικός Οίκος Thoth) και Michael N. Buckley συνελήφθησαν από την αστυνομία και κατηγορήθηκαν για εγκλήματα μίσους και επίθεσης με το μαστίγωμα ενός νεαρού Αφρικανού μετανάστη, του Kinto Kashasi.

.

Μασονική Συνεδρία του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής με μέλη της ΚΚΚ με κρυμμένα τα πρόσωπα και κουκούλες στο ύφος δράσης και λειτουργίας της Κου Κλουξ Κλαν, Εαρινή Ισημερία , Ναός Αχάθορ Παρίσι Γαλλία 2009.

http://www.youtube.com/watch?v=D8z2aP1eKhk&feature=player_embedded

.
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ..."ΑΝΔΡΕΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΜΑΤΣΟ ΑΡΡΕΝΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!!!


ΥΓ.
Πανίβλακες "ελληνες" ναζιστές λύστε την κάτωθι εξίσωση εάν σας απέμεινε ίχνος νοημοσύνης στον καμμένο ναζιστικό εγκέφαλο σας:

Aποκρυφιστής Μάγος Καρλ Χαουσχόφερ => Από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη της Ερμητικής Χρυσής Αυγής Golden Morgenrote Γερμανίας, παράρτημα της μητρικής Golden Dawn Λονδίνου ηφιστάμενης των ΟΤΟ και ΑΟΑ Λονδίνου => παράλληλα μυημένος θεοσοφικώς και διατελέσας Λάμα εις το κινεζοκινούμενο μογγολικό Θιβέτ => θεωρητικός του Ναζισμού και διδάσκαλος του Χίσλερ-Ροτσιλδ-Χίτλερ => Αμφότεροι Βαυαροί-Αβαροί-Εβραιο-Μογγόλοι όπως επιβεβαίωνεται από πολλαπλές πηγές και από το αρχείο του Έλληνος Αντιναζιστή της Αμπβερ Φον Κανάρη._

12 comments:

Anonymous said...

ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

Anonymous said...

H Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και την χρυσή αυγή της Ελλάδας. Όλα αυτά είναι ανυπόστατες μαλακίες και δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούνε. Εκτός από αυτό το blog που γράφει αυτές τις παπαριές δεν θα βρείτε πουθενά αλλού αυτή την παραπληροφόρηση.

Anonymous said...

Πανίβλακες "ελληνες" ναζιστές λύστε την κάτωθι εξίσωση εάν σας απέμεινε ίχνος νοημοσύνης στον καμμένο ναζιστικό εγκέφαλο σας:

Aποκρυφιστής Μάγος Καρλ Χαουσχόφερ => Από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη της Ερμητικής Χρυσής Αυγής Golden Morgenrote Γερμανίας, παράρτημα της μητρικής Golden Dawn Λονδίνου ηφιστάμενης των ΟΤΟ και ΑΟΑ Λονδίνου => παράλληλα μυημένος θεοσοφικώς και διατελέσας Λάμα εις το κινεζοκινούμενο μογγολικό Θιβέτ => θεωρητικός του Ναζισμού και διδάσκαλος του Χίσλερ-Ροτσιλδ-Χίτλερ => Αμφότεροι Βαυαροί-Αβαροί-Εβραιο-Μογγόλοι όπως επιβεβαίωνεται από πολλαπλές πηγές και από το αρχείο του Έλληνος Αντιναζιστή της Αμπβερ Φον Κανάρη._

Costas said...

Η Dolores Ashcroft-Nowicki είναι γυναίκα και όχι άνδρας, παρακαλώ διορθώστε το άρθρο γένους στο κατά τ΄άλλα άψογο κείμενό σας, προς χάριν σαφήνειας.

Μία ελάχιστη έρευνα στο διαδίκτυο θα πείσει και τούς ... ανιστόρητους συμπατριώτες μας, ότι όλα τα γεγονότα, εμβλήματα και ονόματα που αναφέρονται στην ιστορία και την προέλευση της Χρυσής Αυγής είναι πέρα ως πέρα αληθινά.

OD said...

Αφήστε τους ρε παιδιά στον ύπνό τους... Τί τους ξεσηκώνετε? Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το Τάγμα της Χρυσής Αυγής, καμία σχέση με θεοσοφιστικές αιρέσεις, καμία σχέση με μασόνους, δεν είναι ρουφιάνοι των προδοτικών ταγμάτων ασφαλείας, και οι νεοναζί καθώς και ο Χίσλερ ήθελαν το ...καλό της Ελλάδας, μας αγαπάνε. Αφήστε τους, αφού κατάπιανε το χάπι. Είναι οι καλλίτεροι.

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Anonymous said...

Εντάξει ας πιστεύετε ότι θέλετε θεοσοφιστικά μυστικιστικά μασωνικά και ότι αλλο εφευρίσκετε δημοσιεύστετο η χρυσή αυγή η μόνη Ελληνική Εθνικιστική παράταξη δεν πτοείται
Βρε τον Μαίανδρο πως το σκεφτείκατε ότι είναι παραποίηση του αρχαίου ελληνικού αγκυλωτού σταυρου;Μπράβο σας ξέρετε καλή ιστορία. Α απο εξισώσεις ακαταλαβίστικες ο σχολιαστής ξέρει καλά

Polykarpos said...

Είστε Απαράδεκτοι - Χαμηλού Επιπέδου Γνωσιακής τεκμηρίωσης και μάλλον Νοημοσύνης - ΑΔΑΕΙΣ - Παραθέτετε ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ - ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ Μη διασταυρωμένα στοιχεία. Τόν Μαίανδρο πως τον σκεφτείκατε οτι ειναι παραποίηση του αρχαίου ελληνικού σταυρού??? Βεβαίως - βεβαίως πριν 300 χρόνια υπήρξε το Hermetic Order της Golden Dawn....αλλά τι σχέση μπορεί να έχει με την Νεοιδρυθείσα Χρυσή Αυγή ??? ( καιεγω μπορώ να αποκαλώ το μαγαζί μου "Μπίλντερμπεργκ" η' Bohemian )...... Τοιουτοτρόπως ευκόλως αποκαλύπτεται το χαμηλό επίπεδο των γνώσεων σας διότι δέν αρκεί να μεταφράζουμε και να παραθέτουμε κάποιες γνωσεις αφενός....αλλά πρέπει και να τις υποστηρίζουμε τεκμηριώνοντας αυτές σύμφωνα με την αλληλουχία εμπεριστατωμένων ιστορικών στοιχείων και μέσω βιβλιογραφίας καταξιωμένων επιστημόνων καθώς και έρευνας - άντλησης πληροφοριών μέσω Διαδικτύου. Και ιδού τα Λάθη και ο Δόλος.αφου αποφεύγετε μάλλον εσκεμμένα να κάνετε οποιαδήποτε διασύνδεση της με τους υποστηρικτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και που γνωρίζουμε ποίοι ειναι και που ανήκουν. Εάν ειναι κάτι που συνδέει τους μασόνους με την Νέα Τάξη Πραγμάτων N.W.O. ειναι μέσω των Ροδόσταυρων. Ετσι λοιπόν προς το παρόν σύμφωνα με τα επισυναπτώμενα στοιχεία σας δέν τεκμηριώνεται οτι η Χρυσή Αυγή ειναι μασονοκινούμενη. Εάν κατά την άποψη μου ήταν μασονοκινούμενη η Χ.Α..τότε δέν θα δεχόταν τέτοια αντίδραση απο τα Παγκόσμια ελεγχόμενα Νεοταξικά Κανάλια ΜΜΕ σε κάθε χώρα καθώς επίσης και απο τα : BBC- - Guardian - Focus και πολλά άλλα που προς το παρόν μου διαφεύγουν....................Αντε να πάτε ..να κάνετε παρέα με τους δημοσιογράφους του Ιου και τον Ψαρρά.

andromedios said...

Σοβαρας μιλας??? Δεν εχουν τεκμηριωθει οσα γραφουμε? Για διαβασε για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Βερολινου, και τον Ρουντολφ Εσ και τον γεωπολιτικο Χαουχοφοερ που ηταν μελη της μαγικης-μασονικης Χ.Α. Βερολινου...και παρακολουθουσαν τις πνευματιστικες συνεδρειες της? Τυχαια ο Ουρακοταγκος διαλεξε αυτο το ονομα? Και ο Χαουσχοφερ και ο Ρουντολφ Ες ηταν ανωτατα στελεχη των ΝΑΖΙ και δασκαλοι του εβραιου Χιτλερ....
Για τραβα στην γωνια να δεις αν ερχομαστε ρε μεγαλε...

http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html

Anonymous said...

ΧΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ! ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΠΤ.

Anonymous said...

Κατά τα άλλα δεν κάνει καθόλου εντύπωση που για τους επίσημους μασόνους της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και του "αντιμνημονιακού" ΣΦΥΡΙΖΑ το blog σας δεν βγάζει ούτε άχνα...Χαχαααα.... Έγινεεεε!!!

andromedios said...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΣΚΑΤΟΝΑΖΙΣΤΗ!!! Η Ο.Ε.Α. ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΗΖΑΤΕ!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ! ΜΑΛΑΚΕΣ ! Ε ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις