ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 9 July 2010

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ - ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΥΠΑΤΖΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ"

ΕΚΤΑΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ: ΡΕ (ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ) ΜΕΙΖΟΝΑ.

● ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ._

● ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΣΑΝΤ ΜΙΝΕΙΚΟ._

● ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ._

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΣ:
● ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ.» ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ._

● ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – ΜΕΤΑΤΡΟΝ – 666» ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.- 666», ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» : «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ» ΚΑΙ «ANTI METATRON PLEGMA».

ΒΟΛΟΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

ΘΕΜΑ:
Α) ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «ΠΑΣΥΑ», ΚΑΙ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.-

Β) ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ:

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»,

ΠΕΡΙΗΛΘΕ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ EMAIL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΡΑΤΟΝ Η’ DIASVSMETATRON» (Ή ΑΔΟΛΦΟΣ (ΧΙΤΛΕΡ) ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ, Ή «ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΩΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ: PHORUM.GR ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ) ΩΣ EMAIL ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.», «PA-SY-A.GR», ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Η’ ΑΛΛΕΩΣ «ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ», ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ «GOOGLE», ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ… ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΚΑΚΗ Ο.Ε.Α.-

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ΕΣΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΥΚΟΛΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΕΙ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Η’ ΚΟΕΝ – ΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ … ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΛΕΙΠΕ (ΙΔΕ 3000 ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ … ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΤΗΡΙΩΝ), ΩΣΤΕ Η ΕΥΘΗΝΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΣ Η’ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. Η’ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η’ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η’ ΣΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ Η’ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Η’ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ» ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ 450.000 ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ.

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ EMAIL ΣΑΣ, ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ:

1) ΜΟΝΟΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ «GOOGLE» ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «GOOGLE» ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΓΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ».-

ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EMAIL ΤΗΣ «GOOGLE» ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΠΕΡΙ «ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «NSA» (DNI) Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «GOOGLE» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ.

2) «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ» (ΠΟΙΟΣ; ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΕΒΡΑΙΟΚΥΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ») ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «CIA» Η’ ΑΠΟ ΤΗΝ «MOSSAD» Η’ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΕΣ ΟΜΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «CIA - MOSSAD» ΟΠΩΣ ΔΗΘΕΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ «CIA - MOSSAD» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΚΛΙΜΑΚΙΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΨΕΥΔΕΣΤΕ.-

ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» (ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ – «ΕΥΜΟΛΠΟΥ», ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ – ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ) ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ»., ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥ – ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΈΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ».

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ¨» (ΙΔΕ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ Η’ ΦΡΙΖΗ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ») Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ, ΗΤΟΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ - ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ «ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΣ ΕΝ ΜΑΣΟΝΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ, ΑΝΕΥ ΜΠΕΣΑΣ – ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ – ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ.

3) ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΗΤΟΙ ΠΕΡΙ ΙΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»: «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΑΥΤΑΝΔΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ «ΕΥΜΟΛΠΟΥ», ΛΑΤΡΕΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ 666», ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΟ LINK ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ HTTP://ELLHNKAICHAOS.BLOGSPOT.COM/ ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/666-youtube.html ), ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟ – ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΗΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.

4) ΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΣΑΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ:

Α) ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ «ΥOUTUBE» ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ «666» ΣΕ «667» ΚΑΙ ΑΝΩ…, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α., ΔΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙ «ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΠΕΡΙ «ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΕΥΜΟΛΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ 666 ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ».

Β) ΟΜΟΙΩΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «GOOGLE» ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «Η GOOGLE ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ.-

5) ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΒΛΑΚΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΨΕΥΔΗ:

Α) ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ «ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΤΩΝ «ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΨΙΛΟΝ», ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ» ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΠ – CIA».

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ Ο ΟΡΟΣ «ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΨΙΛΟΝ» ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Η’ ΨΕΥΔΟ - ΩΡΙΩΝΑ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ Ε» ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «WWW.Ε-Ε-Ε.GR», ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ «ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ Ε» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.-

Β) ΟΤΙ «ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΕΣ – ΥΦΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.» ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ «CIA – ΚΥΠ».

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΒΛΑΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ («ΓΑΔΑ». ΚΛΠ.), ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ CIA ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΦΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.».-

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΒΛΑΞ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ «ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΣ ΕΝ ΜΑΣΟΝΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΑΣ ΣΑΡΡΑΣ ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ, ΑΝΕΥ ΜΠΕΣΑΣ – ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ – ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ.

6) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΒΛΑΚΩΣ ΜΠΛΟΦΑΔΟΡΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ «Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ «SHIN - BET» (ΑΟΥΑ!!! ΝΟ.1), ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ (ΑΟΥΑ!!! ΝΟ.2), ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΑΟΥΑ!!! ΝΟ.3), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ Ο.Ε.Α., ΥΠΟΔΥΘΗΚΕ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΠΕΡΙ ΠΛΑΓΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ «SHIN - BET» (ΑΟΥΑ!!! ΝΟ.4), ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ (ΑΟΥΑ!!! ΝΟ.5).

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ: ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΝΟΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ …ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ «SHIN - BET», ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η «SHIN - BET», ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ «GOOGLE» ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «SHIN - BET», ΚΑΙ Η «GOOGLE» ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ «Η SHIN – BET ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ», ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ «FBI» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η «SHIN - BET» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΜΟΝΟΝ Η MOSSAD.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ»: ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ;;; ΤΙ ΣΧΕΣΗ Ω! ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΝ ΣΤΟΑΙΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ»;;; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟ … ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ»;
ΕΧΕΙ Η Ο.Ε.Α. … ΠΛΟΙΑ Η’ …ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ;

ΠΟΙΟ «ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ Η Ο.Ε.Α.» ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»;

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΨΕΥΔΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΨΕΥΔΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ «MAJESTIC 12», ΤΗΣ «NSA», ΤΗΣ «CIA», ΤΗΣ «ΕΡΚΕΝΕΓΚΟΝ» ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΓΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ;

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Η’ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ;

ΠΩΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ «ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ» ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΙΝΕΤΑΙ «ΠΡΟΦΑΝΩΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ, ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ;

Ε ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΩ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟ.

ΑΠΛΩΣ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΗΣ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΑΞΑΜΕ ΗΔΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ.

7) ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ, (ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΗΔΗ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ – ΑΓΝΟΥ – ΓΝΗΣΙΟΥ - ΚΑΘΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η’ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΒΟΥΝΩΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «NETRINO - NASER».-
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΙΝΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ «NETRINO – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α.. ΜΑΤΑΙΩΣ. Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ «NETRINO – NASER», ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΔΙΑΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΠΑΧΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

ΟΜΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «NETRINO – NASER» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ Η’ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ «ΚΑΤΑΥΓΑΣΤΗΣ NASER» Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ NETRINO ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΣΤΟΧΟΥΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ NETRINO ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ «HONG», ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «NETRINO – NASER» ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΕΛΘΟΝΤΕΣ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

8) ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΚΤΗ ΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΜΟΙ ΤΩΝ 88ΜΜ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η’ ΤΩΝ 160ΜΜ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΙΛΗ ΓΟΜΩΣΗ ΔΙΑΤΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΡΟΦΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ: ΕΠΑΡΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 20 ΕΩΣ 30 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ Η’ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ … ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ «ΛΕΓΕ - ΛΕΓΕ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ», ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΩΣ «ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΙΟΥ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΧΑΚΗ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ …ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΜΗΝ.

9) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΙ «ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΔΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΟ ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR», ΩΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.») ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ».-
ΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΓΑΔΑ» ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ» ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ – ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ.-

ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ» ΤΗΣ «ΓΑΔΑ»., ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΕΚΕΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΟ «PA-SY-A.GR», ΚΑΙ ΤΑΧΑ Η «ΓΑΔΑ» ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΡΑ», ΚΑΤΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΟΥ: «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΡΑ»), ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΧΑΦΙΕΔΟΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, ΕΣΤΕΛΝΕ EMAIL ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: «ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ» (!!!).-
ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΧΑΦΙΕΔΟΜΟΥΝΙ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΟ ΧΑΦΙΕΔΟΜΟΥΝΙ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΣΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ) ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΗ ΑΣΠΙΣ», ΗΤΟΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ …ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΗΣ «ΕΝΟΠΛΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΘΕΙ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

10) Η ΠΑΡΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΑ ΛΕΖΒΙΑΚΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Η’ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «PA-SY-A.GR», Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΜΟΥΝΗΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΣ – ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ» ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – ΜΕΤΑΤΡΟΝ – 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666», ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «ΓΑΔΑ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – ΜΕΤΑΤΡΟΝ – 666» ΤΟΥ «ΛΑ.ΟΣ. – 666», ΗΤΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΤΟΥ «Κ.Ι.Σ.» (ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ) ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΘΗΝΩΝ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΝΑΝΔΡΩΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ: ΠΙΛΟΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ, ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΝΕΚΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΑΛΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η’ ΜΠΕΝ – ΣΑΛΟΜ, ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΠΕΝΙΖΕΛΩΝ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΡΕΒΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑ ΕΒΡΑΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΥΠ.ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ, ΗΤΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ», «ΜΑΚΕΛΙΟ», «ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ», ΚΛΠ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ Η «ΓΑΔΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ (ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΣΙΩΠΗΣ – ΜΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΥΒΡΙΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΟΤΙ: ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR», ΚΑΙ Ο «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΚΑΙ Ο «ΕΥΜΟΛΠΟΣ», ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – ΛΑ.Ο.Σ. – 666».

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΙΟΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΙ Ή ΓΡΑΠΤΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ: «PA-SY-A.GR», «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM»

11) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ «ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΗΤΟΙ: «PA-SY-A.GR» ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΟΡΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ – ΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ».

ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΥΜΕ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»:
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ – ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ;

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΩΣ ΕΠΙΟΡΚΟ;

ΟΜΟΙΑΖΕΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΤΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟ, ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΕΒΡΑΙΟ» ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΜΑΣΟΝΟ».

12) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΝΔΡΗΣ ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ «PA-SY-A.GR» (ΓΑΔΑ) KAI «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM» (ΕΨΙΛΟΝ – ΜΕΤΑΤΡΟΝ – ΛΑ.Ο.Σ. – 666) ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ …ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ …ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ …ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ …ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ;

ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»;

ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΟΤΙ «Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ «NSA», ΤΗΣ «CIA», ΤΗΣ «MOSSAD», ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΕΜΑΛΙΚΗΣ «ΕΡΚΕΝΕΓΚΟΝ»;

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ;; ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ Η «ΕΡΚΕΝΕΓΚΟΝ» ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΙΣΡΑΗΛ» ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ «ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ – TRANSIT (ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ)» ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ;

ΠΟΙΕΣ «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.», ΡΕ ΚΑΡΑΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» KAI TOY «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM» ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ;

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ», Ο ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΖΕΥΓΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ «ΑΓΓΕΛΙΑΣ»:

««ΟΠΟΙΟΣ Ή ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL Ή ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.

Υ.Γ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ-ΔΥΟ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ).»

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr»

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ: Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΛΕΣΒΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΝΔΩΡΑ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ο «ΕΥΜΟΛΠΟΣ», ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR», ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ – ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑΣ – ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ – ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΕΝΩ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΟΤΙ: «ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΑΡΚΕΣ ΩΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ». ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Ο «ΕΥΜΟΛΠΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.», ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ …ΕΒΔΟΜΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ, Η Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΙΟΥ «ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»;

ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΡΑ, ΕΣΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΥΠΟΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΥΝΗ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

13) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΕΟΘΗΛΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝ ΜΑΣΟΝΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΩΝ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «PA-SY-A.GR», ΚΑΙ «EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM», ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΟΓΩ «ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ «SEATO» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ (ΡΩΣΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ) Ή «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΗΠΑ» ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΚΟΥΣ ΕΝ ΜΑΣΟΝΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ.

ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. – 666» ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666», ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΡΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ω!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

14) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΟΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «ΓΑΔΑ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» - «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666»:

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ - ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. - 666» ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ, «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» - «PA-SY-A.GR» KAI «ΕΥΜΟΛΠΟΣ», ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ:

Α) ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Β) ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ – ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ.

Γ) ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δ) ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ «HONG» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Ε) ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

ΣΤ) ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ή ΩΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666».

Ζ) ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗΣ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΙΝΑΣ»

Η) ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

Θ) ΚΕΙΜΕΝΑ – ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΩΝ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ: «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «ΠΑ-ΣΥ-Α» ΚΑΙ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ».

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» - «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» - «ΛΑ.Ο.Σ. 666», ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΑΣ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:

ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΗΜΙΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΩΣ: «ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ – ΛΟΓΙΚΗ – ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ».

ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΨΕΥΔΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ».


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:

ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΩΣ «ΚΙΝΑΙΔΟ» ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΙΝΑΙΔΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΥΣΙΩΝ ΣΑΣ ΕΝ ΣΤΟΑΙΑΣ.

Ο ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ Ο ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ, ΗΤΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΚΡΑΙΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΑΡΑ, ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ, «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «ΠΑ-ΣΥ-Α», ΚΑΙ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ», ΔΙΟΤΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΙΝΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΥΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΛΜΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΓΟΜΩΣΗ ΑΛΑΤΑ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΣΕ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΙΜΑ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΔΕΗ» ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΔΙΟΤΙ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ, ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΣΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ.

ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: « ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.».

ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ – ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΙΚΗ – ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ – ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ – ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ – ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟ-ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ.

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΜΟΥΓΚΑ, ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Η ΠΟΥΤΑΝΟΛΕΣΒΙΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Ή ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» ΩΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΚΑΙ Η ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΑ ΧΑΛΙΑ» http://taxalia.blogspot.com/ , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΨΕΥΔΗ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ E-MAILS ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ» ΚΑΙ «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ» ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» - «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666».


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5:

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΤΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ: «Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ» - «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΩΣ ΧΑΦΙΕΣ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR» ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΟ (ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΥΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 4 – 6 ΑΘΗΝΑΙ), ΔΙΟΤΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Ε’ ΓΕΝΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΤΥΠΩΝΕ, ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ», ΤΟΤΕ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΨΕΥΔΩΣ:

Α) ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ:

Β) ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΟΙ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», «ΠΑ-ΣΥ-Α» ΚΑΙ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ», ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΑΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΡΟΥ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η «ΚΥΠ/ΕΥΠ» - «ΓΑΔΑ» ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ», ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ «ΠΑ-ΣΥ-Α» ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» - «ΓΑΔΑ»

ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ Α), Η «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΔΕΜΑ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ «ΒΑΡΙΔΙΟΥ» ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.

ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ Β) Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ «GOOGLE» ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ».

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ». ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΓΙΑ …ΣΚΙΣΙΜΟ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 6:

ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ»:

«ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ».

ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΤΙ:
«ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ», ΔΙΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΠΟΛΛΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΙΘΑΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ Ή ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΥΠΑΡΧΟΥΝ 15 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 16ΗΣ «DNI» (DIRECTOR OF NATIONAL INTELLIGENCE) ΤΗΣ «NSA». ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Π.Χ. ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟΤΕ Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ Ή Η ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Π.Χ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΗΣ «INTELLIGENCE SERVICE» ΕΝΙΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΜΙΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ «SECURIMI» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 7:

ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΑΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΤΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:

● «ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ»
● «ΕΥΘΑΡΣΩΣ»
● «ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ»
● «ΧΡΗΖΟΥΣΑ»
● «ΠΛΑΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ»
● «ΚΟΙΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ»
● «ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ»

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ Ή ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΕΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΡΟΥΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΠΩΣ Η ΦΡΑΣΗ: «Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ»

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ …ΥΦΑΡΠΑΣΣΕΤΑΙ, ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΑΠΛΩΣ ΑΡΠΑΣΣΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΕ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ «ΔΕΗ» ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ, ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ «ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ» ΗΛΙΘΙΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 8:

ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ E-MAIL ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ «PA-SY-A.GR», ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΩΣ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ – ΥΠΟΥΡΓΩΝ – ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΩΣ «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ», ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ – ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΚΟΕΝ – ΤΖΟΓΛΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ «ΠΑΣΟΚΙΚΗ» ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 9:

ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ «PA-SY-A.GR» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΙΑ «ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΟΤΙ «Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΩΝ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ»».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α._ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (ΗΤΟΙ 72 ΩΡΩΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ, ΑΞΙΟΙ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΤΙΜΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣΤΕ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΕΘΝΩΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 10:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΠΑΤΖΗ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΣΥΝΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ Ε-MAIL ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – ΛΑ.Ο.Σ. – 666», «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ» (http://apolloncenter.blogspot.com/ ).

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ;;;

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ», ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Η’ ΨΕΥΔΟ-ΩΡΙΩΝΑΣ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ Ε» ( http://www.e-e-e.gr/ ), ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΚΑΙ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ;;;

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666».
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις