ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 28 December 2011

Ιδου το κατάντημα των νεοελλήνων προσκυνημένων!



Αν δεν σπάσετε αυτά τα διανοητικά - θρησκευτικά δεσμά κινεζοεβραικής επινοήσεως με σκοπό την γενοκτονία σας, τότε όχι μόνο θα πεθάνετε προσκυνημένοι αλλά και η ψυχή σας θα κατασπαραχτεί από τον ψευδοθεο της σελήνης Γιαχβεχ – Σιν – Σιών. Ομοίως αν συνεχίσετε την εκφυλιστική πορεία σας και δεν επανέλθετε τάχιστα στις αρχικές βιολογικές λειτουργίες σας ως ήρωες μαχητές υπερ του συνόλου - λευκά αιμοσφαίρια ώστε να καταπολεμηθεί αυτός ο υπερδιογκωμένος καρκίνος προκαλούμενος από τον αρχιεγκληματία Γιαχβέχα, αν λοιπόν δεν επανέλθετε για την σωτηρία της Ελλάδος, της Γης και κατ' επέκταση και του Συμπαντικού Οργανισμού, τότε και η ψυχή σας θα έχει εξεφτυλιστικό θάνατο εκτός από το σώμα σας.


http://youtu.be/G9puKjf1xmg

Παραθέτουμε και ένα άκρως σημαντικό σχόλιο ενός φίλου

"""τα χειροτερα ομως ειναι τα παρακάτω.... ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΡΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΕΝΏΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ) ΝΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΗΨΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ.. . ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ....ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ , ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ(ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ...με αποτέλεσμα , η γενοκτονία κατα των ελληνων και της αθρωπότητος να συνεχιζετε απο εγκληματιες πρακτωρες πολιτικους. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , .βουτηγμενοι στο ανθρωπινο αιμα εΙναι εκεινα τα κτηνη . ΜΑΖΙ,ΚΙ ΟΛΑΑΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ, ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ. (ΕΝΩ Η ΈΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ....ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ..-...."""


Η παρακάτω φωτογραφία αντικατοπτρίζει και το κατάντημα των χεσμένων από το φόβο νεοελλήνων οι οποίοι κλείνουν τις σελίδες τους, δεν έχουν μπέσα και φιλότιμο, λυγίζουν με το παραμικρό οταν απειλούνται, και έτσι ενδυναμώνουν τον εχθρο να συνεχίσει ακάθεκτος το γενοκτονικο του εργο.



Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις