ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 11 February 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΟ 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΟ 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΗΘΕΝ "ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΕΩΣ".

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ "ΓΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ", Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΩΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 300ΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΞΕΝΑ «ΜΑΤ» ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ - ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

ΑΥΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ 5000 ΑΤΟΜΩΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Η Ο.Ε.Α. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ 2012, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ - ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ -ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ «NATO», ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ Β' ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η "ΑΡΘΡΟ 1-2-0" (ΤΟ ΠΑΛΙΟ 1-1-4) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ: "ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ (ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΟΠΛΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ).

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ- ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!!!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ!!!

ΑΝ ΟΧΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΕΣΩΝ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α
ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΣ 11/02/12

Υ.Γ.: ΟΙ 300 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΛΑ.Ο.Σ», ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 59 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: "ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ...ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΩ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ".

ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 138 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΗΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΠΑΡΑΓ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ: "ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ".

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις