ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 1 October 2012

ΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΒΑΖΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΨΕΥΔΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

300οι ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,

ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ, ΚΟΙΝΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

ΩΣΤΕ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛΑΜΑΝΟ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΩΣ ΤΟ ...«ΤΣΑΚΑΛΙ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΣ ΓΑΜΙΑΣ» ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΑΜΑΝΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΝ ΣΤΟΑΙΣ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ 3000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΑΓΧΟΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ:

ΨΥΧΕΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ» ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ - ΑΝΕΥ … «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html

ΗΔΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΘΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ, ΜΑΛΛΟΝ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ._

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΡΙΣΗΣ – ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ «ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΓΝΩΣΗ».

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΓΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΕΚΠΟΜΠΩΝ «QQ – NASERS» KAI «HEAVY – NETRINO – NASERS» ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΙΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ – ΠΕΛΑΣΓΟΙ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ._

ΠΑΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΤΗΝ … «ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΘΕΙ «ΕΞΩΘΕΝ» ΚΑΙ «ΕΣΩΘΕΝ», ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑΣ._
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ PDF:
https://rapidshare.com/files/1100879630/ALAMANOS.pdf

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις