ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 5 December 2012

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ!!!


Συνδικάτο ΤΑΞΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΩΝ ΤΑΞΙ:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ "Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΩΛΟΣ"

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ "ΡΟΥΦΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΜΩΡΗ!"

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ "Ο ΠΡΕΚΑΣ"

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ "ΘΥΡΑ 88"

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ "Ο ΝΑΖΙΤΙΑΝΟΣ"
......

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙ:
Το τσιράκι του συστήματος, η Χρυσή Αυγή, "χτυπάει" και στα ταξί!
Καλεί τους ταξιτζήδες στα γραφεία της για να «αγωνιστούν» κατά των μνημονιακών πολιτικών που δεν είναι άλλες από τους ….«λαθρομετανάστες».
Κουβέντα για τους νόμους περί απελευθέρωσης του ταξί, κουβέντα για τις ανώνυμες εταιρείες που ιδρύονται ή θα ιδρυθούν, τίποτα δε λένε για τη δυνατότητα να έχουν πλέον δικά τους αυτοκίνητα με οδηγό τα ξενοδοχεία και οι ενοικιαστές αυτοκινήτων, κουβέντα για οτιδήποτε έχουν κάνει οι κυβερνήσεις τα τελευταία δέκα και βάλε χρόνια κατά των ιδιοκτητών αλλά και των ενοικιαστών – οδηγών ταξιτζήδων, στη φορολογία, στην υπέρογκη αύξηση των εισφορών στον ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ, στα τεράστια ποσά που χρειαζόμαστε για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, κουβέντα για τους εκμεταλλευτές – μαντράδες που εξακολουθούν να κρατάνε τα ενοίκια ψηλά εκμεταλλευόμενοι την ανεργία και των Ελλήνων και των μεταναστών, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα και στους μικροϊδιοκτήτες, κ.λπ., κ.λπ.. Το μόνο που την απασχολεί είναι να μη δουλεύουν μετανάστες στα ταξί και να βρουν πρατήρια που θα απασχολούν Έλληνες εργαζόμενους, λες και για το ότι χιλιάδες ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξιτζήδες «δε βγαίνουν» φταίνε οι μετανάστες, λες και αν βρουν πρατήρια όπου δεν θα εργάζονται παρά μόνο Έλληνες θα φτηνύνουν τα καύσιμα που μας παίρνουν ένα μεγάλο μέρος της όποιας είσπραξης.

Αυτό που την ενδιαφέρει τη Χρυσή Αυγή είναι να αποδεχτούμε τη μοίρα μας, να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί, ακριβώς όπως κάνει με τους υπόλοιπους εργαζόμενους όπου με τα δουλεμπορικά γραφεία που στήνει επιδιώκει να διώχνει μετανάστες από τις δουλειές τους για να μπαίνουν στη θέση τους οι Έλληνες με τις ίδιες και χειρότερες συνθήκες. Δήθεν κόπτονται και νοιάζονται τα κοκόρια της Χρυσής Αυγής για τον Έλληνα εργαζόμενο και επαγγελματία αλλά στη πραγματικότητα για αυτό που νοιάζονται είναι πως θα κερδίζουν οι κεφαλαιοκράτες μπροστά στους οποίους είναι κότες! Καταγγέλλουν δήθεν το «διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα» και το κράτος του αλλά καταφεύγουν σε αυτό όταν βρουν τα ζόρια. Κρύβονται οι «άντρες» πίσω από τα ΜΑΤ και απειλούν με γροθιές, μαχαίρια και κουμπούρια, σαν τον θρασύδειλο που όταν βρει τα σκούρα φωνάζει «μη με κρατάτε ρε» παρακαλώντας κάποιον να τον κρατήσει και να τον προφυλάξει. Σαν τα παιδάκια πίσω από τη φούστα της μαμάς τους! Απαιτούν από αυτό το κράτος να στείλει τα ΜΑΤ κατά εργαζόμενων που παλεύουν για τη δουλειά τους, τους μισθούς και τη ζωή τους, είτε είναι Έλληνες είτε όχι. Έτσι όπως έκαναν στις 23/12 με ερώτηση στη Βουλή για τους εργαζόμενους στις εργολαβίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά για τους εργολάβους που εκμεταλλεύονται αυτούς τους εργαζόμενους δε λένε κουβέντα. Το μόνο που τους λένε είναι να προσλάβουν Έλληνες!
Σκλάβους για ένα κομμάτι ψωμί στο "όνομα του έθνους" μας θέλει η Χρυσή Αυγή. Όλους!
Όπου κεφαλή του έθνους είναι οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλέμποροι, οι μεγαλοξενοδόχοι και πάει λέγοντας, τους οποίους πρέπει να σεβόμαστε γιατί βάζουν τα λεφτά τους.

............................ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://antigeitonies.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html


ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK:
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια αντισυστημική δύναμη που θα τα βάλει με τους πλούσιους, τα λαμόγια και τους πολιτικούς αλλά με αυτούς που αντιστέκονται και αυτούς που περισσεύουν. Είναι πασιφανές πως δεν αποτελεί αντισυστημική δύναμη αλλά συνιστά το τελευταίο οχυρό του συστήματος εκμετάλλευσης και καταπίεσης. Συγκροτείται από τηλεμαϊντανούς, μπράβους, παρακρατικούς, ναζιστές ενώ στηρίζεται και από ένα κομμάτι φτωχών και παραπληροφορημένων ανθρώπων που έπεσαν θύμα κοινωνικού της προφίλ, το οποίο εσκεμμένα χρησιμοποιεί για να κερδίσει την κοινωνική αποδοχή. Στόχος της πλέμπας αυτής είναι φυσικά να κυβερνήσει. Όχι με αξιοκρατία και δικαιοσύνη όπως διαλαλούν αλλά με τις εθνικιστικές αξίες της δουλειάς ως αυτοσκοπό, του πολέμου ως πηγή ανάπτυξης και της καταπίεσης. Με την συμπαράσταση των "πορνοκάναλων", τα οποία τάχα εχθρεύονται, βγαίνουν σαν τηλεμαϊντανοί κάθε μέρα στην tv και το internet ενώ με τις πλάτες της αστυνομίας βρίσκουν χώρο στο δρόμο. Ξέρουν να γαβγίζουν στη Βουλή και στα κανάλια ενώ στην ουσία εξυπηρετούν και προστετεύουν το σύστημα με όπλα και ρόπαλα ενάντια σε φτωχούς εργαζόμενους, ντόπιους ή ξένους.
Άν όλα αυτά σου φαίνονται παράξενα δές:
- Πως αντέδρασε στην ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ
- Αν πολεμάει τις μαφίες, τα καρτέλ και τις πολυεθνικές (Jumbo, Lidl, Praktiker, IKEA κτλ) που έχουν κλείσει όλα τα μικρομάγαζα ενώ ταυτόχρονα στοχοποιεί τους μικροπωλητές για παραεμπόριο.
- Την αντίδραση της στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και την προφυλάκιση του αρχικλέφτη Εφραίμ
- Τη συναίνεση της στην παραχώρηση κρατικών ιδρυμάτων στους πλούσιους (βλ. Ίδρυμα Λάτση).
- Και το πιο τρανταχτό παράδειγμα που δείχνει ότι δουλεύουν για τους πλούσιους, με την πρότασή τους για εξόρυξη πετρελαίου στο Αιγαίο σαν λύση για ανάπτυξη και ευημερία που θα έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσουν οι τσέπες των αφεντικών και οχι οι δικές μας (βλ. Ολυμπιάδα).

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις