ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 2 February 2013

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ .


""ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ , ΔΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ Α/ΦΟΥΣ " PAK -- DA " , ΩΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ " Τ 50 / ΡAK -- FA " , KAI ΔΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ 80 " Τ -- 22M3 " KAI ΤΩΝ 6 " TU -- 22MR " , EIΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΣΥΓΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 30 " TU -- 22M3M " "" . -------


ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ,

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΩΝ 36 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΩΝ Α/ΦΩΝ "' TU -- 22M3 " .---

KYΡΙΟΙ ,

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ , ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑ -- ΤΥΦΩΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ( OVER -- LODGE ) " HONG " ME TOYΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ( CHIEF RABBIS ) BAROUCH H' BURROWGHS ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ “NSA” , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" .

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΑΠΟ 116 ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΤΥΠΩΝ ΤΟΥ " ΤU -- 22M " .--- ΑΠΟ ΤΑ 63 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ " TU -- 95MS " ( 32 " TU -- 95MS6 " KAI 31 " TU -- 95MS16 " ) TA OΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ , ΤΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΑΠΟ 55 .--- ΑΠΟ ΤΑ 16 ΒΑΡΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ " ΤU -- 160 " TA OΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ , ΤΑ ΜΑΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΑΠΟ 13 .--- ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 27 " SUKHOI 34 " ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΑΞΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΑΣ , ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΑΧΗΜΩΝ ΒΟΒΑΡΔΙΣΤΙΚΩΝ Α/ΦΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΑΠΟ 211 , ΗΤΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ " PACT OF SHANGHAI " ΡΩΣΙΑΣ -- ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ -- ΚΙΝΑΣ , ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ -- ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΩΣ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ "ΗΟΝG " KAI TΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ BAROUCH THΣ NSA.

--------------------------------------------------------------------------------------

OI AΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ , ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ " PAK -- DA " ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ Α/ΦΟΥΣ " SUKHOI T50 " ME ΠΡΩΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Τ'ΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ STEALTH , ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ " RADUGA KH -- 32 " ΣΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ .

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ " ΤU -- 22M3" , TOTE ΘΑ ΔΙΑΑΠΡΑΤΤΑΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ " RADUGA " TΩΝ 350 ΕΩΣ 1.000 ΧΙΛΙΟΤΟΝΩΝ ( ΚILOTONES) HTOI 1.000.000 ΤΟΝΩΝ ΤΝΤ , ΜΕ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 600 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 4,6 MACH ΣΕ ΥΨΟΣ 27.000 ΜΕΤΡΩΝ .--- ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ Η ΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΗΤΟΙ ΟΤΑΝ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ " PACT OF SHANGHAI " ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ BAROUCH THΣ NSA ΤΩΝ ΗΠΑ .

----------------------------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ -- ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ "ΗΟΝG " ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ POUTIN H' POUTIANIN H' POUTJANIN KAI ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ , ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΦΥΛΕΣ , ΛΕΥΚΗ -- ΜΑΥΡΗ -- ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗ , ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ " HONG " NA ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΚΙΝΕΖΟ -- ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ( 200 . 000 . 000 ) ΑΝΔΡΩΝ .---- ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : “ ΗΤΤΡ : // HELLENANDCHAOS . BLOGSPOT . COM “ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .--- ΕΑΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ " PACT OF SHANGHAI " HTOI EAN OI ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ , ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ , ΤΟΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΞΩ -- ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΕΛΘΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝSA ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ , ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ 888 ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ 777 , ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΚΑΙ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡ ΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ . --- ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΩΣΙΑΣ , ΩΣ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΤΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΛΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ( ΟUTER STELLARIS ) ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ . --- ΤΕΛΟΣ ----- OVER .

------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΞΗ ΑΣΤΕΡΩΝ , Α/Α Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ . ΧΡ . ΓΙΑΝΝΗΣ , ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
 ------------------------------------------------------------------------------------------
26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις