ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 26 March 2013

Ο.Ε.Α. : ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ " ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΕΝΩΣΗ " ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ. --- ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΣΘΕ ΕΝΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!


ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΣΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η " COMISSION " TΗΣ " ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ " ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ : BAROSO ( BAROUCH ) ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ COMISSION , KAI ΝΤΑ'Ι'ΣΕΛ -- ΜΠΛΟΥΜ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ EUROGROUPE HTOI TOY " ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ " ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ . -----------------------------------

ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΒΗ ΠΝΙΓΜΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΒΟΑ -- ΣΦΙΓΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ - ΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ + ΕΥΡΩΠΗΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΞΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ :

( 1 ) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ , ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ , ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ Γ ' ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΑΦ ' ΕΝΟΣ ΑΠΟΚΟΠΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ Α ' ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Β ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ Δ ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ , ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΑΠΟΚΟΠΤΕΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ( ΜΕΡΥΠ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ( ΤΑΞΥΠ ) ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΣΤΡΑΤΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΔΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ " Β.Α.Σ.Τ. / Ρ. " ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ -- ΑΛΒΑΝΙΑΣ -- ΣΚΟΠΙΩΝ -- ΤΟΥΡΚΙΑΣ -- ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΗΔΗ ΕΚΠΟΝΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ " ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ " ΤΩΝ " ΗΠΑ " , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ , ΔΥΤΙΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ , ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ " ΒΑΣΤΡ " , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ " ΒΑΣΤΡ " . ---------- 

( 2 ) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ EUROPOLICE TA ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣ / ΚΗ -- ΛΑΡΙΣΑ -- ΑΘΗΝΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΒLACKWATER ΣE IΔΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ , ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ -- ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ -- ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΛΑΜΑΝΑ , ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΝΤΟΣ ΕΚΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. , ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΙΔΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2013 , ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΕΙΡΗΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΑ ΔΙΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΩΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΙΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΙΔΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ... ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝΤΕΣ 450.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ + 600.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΙΔΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ , ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 8.000.000 ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ -- ΒΙΖΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΞΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩ'Ν ΤΟΥΣ , ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!! 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ , ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ , ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ , ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΣΤΗΝ " ΒΑΣΤΡ " , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ " ΕΒΡΑΙΟ - ΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ " ( ΔΙΑΒΑΖΕ : ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ) . 

( 3 ) ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ   ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ " ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ ", ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ . 

( 4 ) ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΛΛΑ'Ι'ΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΕΝ ΟΨΕΙ ΒΕΒΑΙΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ " ΒΑΣΤ / Ρ " ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .   

( 5 ) ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ " ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ " ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑ'ΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ " ΝΑΤΟ " ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ " ΟΗΕ " ( ONU ) , ME NEO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΔΟΓΜΑ : << ΕΝΟΠΛΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ >>. 

( 6 ) ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ , ΜΕΣΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ , ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. .

ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΑΙ , ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΞΗ ΑΣΤΕΡΩΝ . -----------------------

Α / Α , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. . ----------------------- 

ΤΕΛΟΣ . OVER . 

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΩΣ ΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ -- ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ . -------- 
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ , ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ , ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ " ΣΥ.ΡΙΖ . Α. " , ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΣΘΕ ΕΝΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις