ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 30 May 2013

""ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙ Β-Α-Σ-Τ-Ρ (2)"" ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ << ΑΡΘΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ , ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ " ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ " . ----- ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ'ΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ------- Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ , ΕΙΤΕ ΦΙ'ΛΙΑ ΕΙΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΤΕ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 <<  ΑΡΘΡΟ  ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΚΑΙ  ΑΜΥΝΑΣ ,  ΓΡΑΜΜΕΝΟ  ΑΠΟ  ΑΓΝΩΣΤΟ   ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ  ΤΟΥ  ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ  " ΕΛΛΗΝ  ΚΑΙ  ΧΑΟΣ " . -----  
ΚΑΙ   ΒΕΒΑΙΩΣ   ΥΠΑΡΧΟΥΝ   ΕΛΛΗΝΑ'ΡΕΣ   ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  ΚΑΙ   ΕΚΤΟΣ  Ο.Ε.Α. -------  
Η   Ο.Ε.Α.  ΚΑΛΕΙ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ  ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ  ,  ΕΙΤΕ   ΦΙ'ΛΙΑ   ΕΙΤΕ   ΑΔΙΑΦΟΡΑ  ΕΙΤΕ  ΕΧΘΡΙΚΑ  ΠΡΟΣ  ΤΗΝ   Ο.Ε.Α.  ,   ΝΑ  ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ   ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ   ΤΟΥ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ   ΤΟΥ  ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ   "  ΕΛΛΗΝ  ΚΑΙ  ΧΑΟΣ "  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ,   ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ   ΕΝΤΑΞΟΥΝ  ΕΙΣ  ΤΑ   ΑΜΕΣΩΣ  ΚΑΙ  ΣΤΑΘΕΡΩΣ  ----  ΣΥΝΕΧΩΣ   ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ  ΑΡΘΡΑ   ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ΕΙΣ  ΤΗΝ  ΠΡΩΤΗ  ΣΕΛΙΔΑ   ΤΟΥΣ ,  ΜΕ  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ  ΚΟΚΚΙΝΟ  ΦΩΣ  ΠΟΥ  ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ  ΔΙΠΛΑ  ΣΤΟN   TIΤΛΟ  ΤΟΥ  ΩΣ  ΑΝΩ  ΑΡΘΡΟΥ   Ο  ΟΠΟΙΟΣ  ΘΑ  ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ  ΜΕ  LINK   ΣΤΗΝ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ   ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ  ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ .  -------  ΚΑΛΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ  ΤΗΣ  Ο.Ε.Α.   ΝΑ    ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ  ΣΕ   ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ  "  Α3 "  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ  ΚΑΙ  ΝΑ ΤΟ  ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ  ΕΙΔΙΚΩΣ  ΣΤΙΣ  ΕΝΟΠΛΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ   ΕΛ.ΑΣ .  ,  ΜΑΖΙ  ΜΕ ΤΟ   ΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΗΣ  Ο.Ε.Α.  : 


ΚΑΙ  ΜΕ  ΤΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΗΣ   Ο.Ε.Α.  : 


ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  !!!!!!!!!!!!!!!!


-----------------------------------
-----------------------------------

ΠΡΟΣΘΕΤΑ  ΜΕΤΡΑ  ΕΝΑΝΤΙ  Β-Α-Σ-Τ-Ρ (2)

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

1.  Πυριφλεγη Απαγορευση Πεδιου Μαχης
Οι παρακατω τεχνικες συνιστανται οχι στην σημειακη εστιαση αυτοσχεδιων φλογοβολων  οπλων (κατα ατομων, ομαδων, οχηματων, ελικοπτερων, ελαστικων λεμβων κ.λ.π.) αλλα στην κατακλυση του πεδιου μαχης με ευλεκτα υλικα με αποτελεσμα παρομοιο με αυτο εγγυς αεροπορικης υποστηριξης με βομβες ΝΑΠΑΛΜ. Αναφερουμε ενδεικτικα τρεις εξ’ αυτων:

α. Ναρκοθετηση θαλασσης με αυτοσχεδιες εμπρηστικες ναρκες
Τοποθετηστε εμπρηστικα κανιστρα η βληματα επι πεπλατυσμενων σημαδουρων. Ποντιστε τις σε μικρο βαθος και παγιδεψτε τις με σταθερο ερμα στο βυθο με τετοιο τροπο ώστε η αποπαγιδευση τους να προκαλει όχι μονο την απελευθερωση και την ανοδο τους στην επιφανεια αλλα και την εναρξη της διαδικασιας πυροδοτησης. Αυτη πρεπει να συμβει με καθυστερηση, αφου το συστημα σημαδουρας-βληματος ανελθει στην επιφανεια (εγκαιροφλεγεις πυροκροτητες). Η ενεργοποιηση τους θα γινεται ειτε εξ’ αποστασεως απο φιλιες δυναμεις ειτε λογω της διελευσης του εχθρου απο την ναρκοθετημενη θαλασσια περιοχη πλησιον της ακτης.

β. Ναρκοθετηση ξηρας με αυτοσχεδιες εμπρηστικες ναρκες
Τοποθετηστε αυτοσχεδια η συμβατικα εμπρηστικα βληματα σε πλαστικους η μεταλικους σωληνες θαμενους καθετα στο εδαφος σε μικρο βαθος (max.1 μετρο). Οι σωληνες να είναι κλειστοι και στα δυο ακρα. Στο κατω ακρο να υπαρχει μικρη ποσοτητα εκρηκτικου προωθητικου γεμισματος η πυροδοτηση του οποιου θα ωθει το βλημα στην επιφανεια. Η προσκρουση του στο ανω καλυμμα του σωληνα θα προκαλει την εναρξη πυροδοτησης. Και σ΄ αυτην  την περιπτωση η ενεργοποιηση τους θα γινεται ειτε εξ’ αποστασεως απο φιλιες δυναμεις ειτε λογω της διελευσης του εχθρου απο το παγιδευμενο πεδιο.

γ. Αυτοσχεδια ρουκετοβολα Livens με εμπρηστικες κεφαλες για εμμεσες βολες
Χρησιμοποιηθηκαν στον Α’ Π.Π. Η λειτουργια τους ειναι παρομοια με την περιπτωση 1β οπως φαινεται και στο παρακατω σχεδιο. Σ΄ αυτην την περιπτωση, τα βληματα ειναι ειτε θαμμενα ειτε επι του εδαφους, ΑΛΛΑ εκτος του παγιδευμενου πεδιου, σε αρκετη  αποσταση απο τους στοχους και υπο γωνια 45ο μοιρων (για βελτιστο βεληνεκες). Και σ΄αυτην την περιπτωση η ενεργοποιηση τους θα γινεται ειτε εξ’ αποστασεως από φιλιες δυναμεις ειτε λογω της διελευσης του εχθρου απο το παγιδευμενο πεδιο. Δεν απαιτειται πυροκροτητης για καθε κεφαλη. Κατακλυστε το πεδιο με ευφλεκτες υλες και πυροδοτηστε τις μαζικα με τροχειοδιοκτικες βολες η φλεγομενα βελη η φωτοβολιδες η συγκεντρωμενη ακτινοβολια LASER. 

2. Απαγορευση Πεδιου Μαχης με αυτοσχεδιους Π.Ε.Π.
Οι πολλαπλοι εκτοξευτες πυραυλων μπορουν να εξαπολυσουν μεγαλο ογκο πυρος σε μικρο χρονικο διαστημα κατα πολλων στοχων ταυτοχρονα.
Στην Ελλαδα αυτοσχεδιοι Π.Ε.Π. χωρις φονικες κεφαλες κατασκευαζονται και χρησιμοποιουνται κατα εκατονταδες, οπως αυτοι των «Βρονταδων Χιου». Βεβαια, είναι μικρου διαμετρηματος και βεληνεκους και χαμηλης ευστοχιας, αλλα στην περιπτωση των Π.Ε.Π. το ζητουμενο ειναι να πληγουν ταυτοχρονα πολλοι στοχοι σε μικρο χρονικο διαστημα και με μεγαλο ογκο πυρος. Τετοιες ρουκετες μπορουν να μετασκευαστουν για στρατιωτικη χρηση φεροντες 3 κυριως ειδη κεφαλων:

α. Αντιαρματικες κοιλου γεμισματος
Οι κεφαλες αυτες εχουν το εξης πλεονεκτημα: Η διατρητικοτητα τους είναι συναρτηση του διαμετρηματος και της ποσοτητας εκρηκτικης υλης και δεν επηρεαζεται απο την ταχυτητα του βληματος και την αποσταση του στοχου, οπως συμβαινει με τα διατρητικα και ημιδιατρητικα θωρακος. Κατα κανονα, μια ρουκετα 70 mm εχει διατρητικοτητα ανω των 300 mm συμπαγους χαλυβα. Αν αναλογιστει κανεις πως το παχος θωρακισης της οροφης ενος αρματος δεν υπερβαινει τα 150 mm, ενω ενος Τ.Ο.ΜΑ. τα 50 mm, αντιλαμβανεται πως μια βροχη απο τετοιες ρουκετες μπορουν να προκαλεσει μεγαλη καταστροφη σε Μ/Κ και Τ/Θ δυναμεις, πληττοντας το ανω μερος αρματων και οχηματων.

β. Θραυσματογονες η βολιδοφορες
Αυτές θα προκαλεσουν απωλειες επι ακαλυπτου προσωπικου. Ελλειψει αυτων θα μπορουσαν να προσαρμοστουν στις ρουκετες αμυντικες χειροβομβιδες με κρουσιφλεγη πυροσωληνα χωρις το συστημα περονης.

γ. Εμπρηστικες
Θα λειτουργησουν όπως στην παρ.1γ. Στην απλουστερη των περιπτωσεων προσαρμοστε βομβες Μολοτωφ επι των ρουκετων.


3. Παγιδες κατα προσωπικου

α. Αμυντικες χειροβομβιδες
Αναφερουμε ενδεικτικα δυο παραλλαγες:

1η. «Για προσωπικο κινουμενο πεζη»
Στις γωνιες νοητου τετραγωνου η παραλληλογραμου οι πλευρες του οποιοιυ οριζουν πεδιο παγιδευμενης περιοχης, τοποθετηστε καλα καμουφλαρισμενες και σταθεροποιημενες 4 χειροβομβιδες. Συνδεστε τις περονες τους ανα δυο με ανθεκτικο νημα η συρμα. Αυτό θα είναι κοντα στο εδαφος, αλλα οι χειροβομβιδες θα είναι σε μεγαλο υψος (πανω σε δεντρα) η κοντα στο εδαφος η σε υψος 1,5 μ. (για καλυτερο αποτελεσμα). Αν εχθρος εισελθει στο πεδιο παρασερνοντας το συρμα αυτές θα απασφαλιστουν ανα δυο και θα εκραγουν.

2η. «Για προσωπικο επιβαινοντα σε οχημα η λεμβο»
Παγιδεψτε το πεδιο οπως παραπανω ΑΛΛΑ αυτην την φορα σταθεροποιηστε τις περονες και συνδεστε τα σωματα των χειροβομβιδων ανα 2. Τοποθετηστε επι του νηματος η συρματος αγκιστρα για πιο σιγουρο αποτελεσμα. Το οχημα κινουμενο στο πεδιο θα παρασυρει μαζι με το συρμα και τις χειροβομβιδες ανα δυο, χωρις τις περονες. Μετα λιγα δευτερολεπτα θα εκραγουν πανω του.

β. Αυτοσχεδες ναρκες M-18 A1 Claymore
Κάθε Claymore μπορει να διασπειρει 700 χαλυβδινα σφαιριδια 3,1 mm (No 4 στην κυνηγητικη ορολογια) σε δραστικη αποσταση 50 μετρων και υπο γωνια 60ο μονο προς τα εμπρος. Τρεις μονο ναρκες καλυπτουν μετωπο 100 μετρων με επικαλυπτομενα πεδια οπως φαινεται στις εικονες και στα σχηματα. Οι χειριστες πρεπει να βρισκονται οπισθεν αυτων, σε αποσταση ασφαλειας 16 τουλαχιστον μετρων. Η παγιδευση τους μπορει να γινει και με ευτελη υλικα, οπως πλαστικα κουταλια και τσιμπιδακια για τα ρουχα.

Ελλειψει συμβατικων κατασκευαστε αυτοσχεδιες η με χυμα σκαγια η με συσταδα κυνηγητικων φυσιγγιων π.χ. 27βολα με Νο 7/0 η σφαιρες 0,22 η 5,56 η 7,62 mm.

γ. Ναρκες εκπηδωντος σωματος εκρηγνυομενο σε υψος 1,5 μετρων.
Oπως δειχνει το σχημα, αυτες αποτελουνται κυριως απο:
- Πυροδοτικό μηχανισμο
- Πυροκροτητη
- Προωθητικό γέμισμα
- Κυριως γεμισμα συνηθως ολμο HE-FRAG 60 mm
- Σωμα η θηκη
   Ελλειψει συμβατικων κατασκευαστε αυτοσχεδιες.4.  Παγιδες κατα αρματων και οχηματων

α. Αυτοσχεδες ναρκες επι δρομολογιου
Ελλειψει συμβατικων ναρκων παγιδεψτε σημεια διελευσης με συμβατικα Α/Τ βληματα η αυτοσχεδιες ναρκες (π.χ. χυτρες με κοιλο γεμισμα), πυροδοτουμενες απο αποσταση η λογω διελευσης του εχθρου, για να πληξετε ερπυστριες η το κατω μερος θωρακισης.

β. Αυτοσχεδες παγιδες εκτος δρομου
Σε σημεια εκτος δρομολογιων, αλλα με προσκοπευση επι των σημειων διελευσης του εχθρου, τοποθετηστε αυτοσχεδια η συμβατικα Α/Τ ρουκετοβολα, πυροδοτουμενα η απο αποσταση η λογω διελευσης του εχθρου. Νο 1 στοχος θα είναι το πισω μερος αρματων οπου βρισκεται ο κινητηρας τους, Νο 2 η οροφη τους (πληγμα υπο γωνια), Νο 3 η πλαγια θωρακιση, και τελευταιος η προσθια θωρακιση (γι΄ αυτην θ΄ απαιτηθουν βληματα μεγαλου διαμετρηματος, οπως το εικονιζομενο HEAT Μ-830).5.  Παγιδες με βαλιστρες και τοξα δικην βομβιδοβολων
Αν και μη πυροβολα, οι βαλιστρες και τα τοξα, ειτε αυτοσχεδια ειτε βιομηχανικης κατασκευης, μπορουν να προκαλεσουν μαζικες απωλειες στον εχθρο, αν στα βελη τους προσαρμοστουν ελαφρα αυτοσχεδια η συμβατικα Α/Τ βληματα η αμυντικες χειροβομβιδες, οπως στις περιπτωσεις 2α και 2β.
Στην δευτερη περιπτωση, πρεπει να τοποθετηθει εμπροσθεν της βαλιστρας συστημα συγκρατησης του μεταλικου ελασματος της χειροβομβιδας ώστε να αποτρεπεται η εναρξη πυροδοτησης αυτης πριν την βολη εστω κι αν ειναι απασφαλισμενη.
Οι βολες σε κάθε περιπτωση θα είναι αθορυβες και θα προκαλουνται ειτε κατα βουληση (και με τηλεχειρισμο) ειτε λογω της διελευσης του εχθρου απο συγκεκριμενα σημεια του πεδιου τα οποια θα είναι παγιδευμενα. Πραγματοποιηστε δοκιμαστικες βολες με εκπαιδευτικες χειροβομβιδες για να εξοικειωθειτε με τη χρηση και το βεληνεκες. Αν και μικρου βεληνεκους, τετοιες βολες ειναι εξαιρετικα καταστροφικες. Μια μονο χειροβομβιδα μπορει να διασπειρει 2500 χαλυβδινα σφαιριδια No 9 σε μεγιστη αποσταση 100 μετρων τα οποια είναι θανατηφορα σε ακτινα 18 μετρων!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν ο τακτικος στρατος και η εθνοφυλακη των ακριτικων περιοχων δεν αναχαιτισουν τον εχθρο, οι πολιτες πρεπει να ειστε ετοιμοι απο τωρα, η μαλλον απο…. χθες, να τον αντιμετωπισετε κατ΄ οικον, εστω και με αυτοσχεδια μεσα, ως τελευταια γραμμη αμυνας. Αν δεν διαθετετε εκρηκτικα προωθητικα γεμισματα, χρησιμοποιηστε αυτοσχεδιες κατασκευες με πεπιεσμενο αερα η μηχανισμους τυπου βαλιστρας. Εννοειται οτι θα τις αναπροσαρμοσετε με στρατιωτικες προδιαγραφες υπο την επιβλεψη ειδικευμενων πυροτεχνουργων η αξιωματικων των Ε.Δ. Δειτε τα παρακατω VIDEOS στο YOUTUBE για να παρετε ιδεες:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ναρκοπεδιο μη επιτηρουμενο και μη προστατευομενο δια πυρων ειναι μικρης χρησιμοτητας και καθισταται αχρηστο αφου ο εχθρος μπορει να το αρει ευκολα.

Μελετειστε λεπτομερως:
«ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ - ΜΕΡΟΣ Β΄» καθως και τα «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ».
Υλοποιηστε συνδυασμενη εφαρμογη των παραπανω.
Ελλειψει αρκετων μεσων χρησιμοποιηστε «κατασχεθεντα» οπλισμο και πυρομαχικα του εχθρου.
Σημαντικοτερες ολων των αυτοσχεδιων κατασκευων θα πρεπει να θεωρειτε αυτες των M.A.S.E.R.s προς εξουδετερωση της πολεμικης αεροποριας και εν μερει του πολεμικου ναυτικου του εχθρου. Χωρις ναυτικο και αεροπορια θα είναι εξαιρετικα δυσκολο για τον εχθρο να διεξαγει επιχειρησεις μονο με χερσαιες δυναμεις. Γι΄ αυτο, οι οδηγιες τις Ο.Ε.Α. επρεπε ηδη να ειχαν εφαρμοστει «εν ριπη οφθαλμου».

Ετοιμαζεται λεπτομερης μελετη με προτασεις αναδιοργανωσης και εκσυγχρονισμου των Ε.Δ. ανω των 50 σελιδων, με 260 περιπου εικονες και 60 VIDEOS.


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις