ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 10 July 2015

Grexit και "China Crash" απειλούν την παγκόσμια οικονομία - Γιατί καταρρέει η κινεζική κεφαλαιαγορά με 3,2 τρισ.δολάρια απώλειεςGrexit και "China Crash" απειλούν την παγκόσμια οικονομία - Γιατί καταρρέει η κινεζική κεφαλαιαγορά με 3,2 τρισ.δολάρια απώλειες 


Την ώρα που η Ευρώπη ζει το δράμα ενός Grexit, στην Άπω Ανατολή διαδραματίζεται μια άνευ προηγουμένου κατάρρευση των κινεζικών χρηματιστηρίων προκαλώντας φόβους για ένα "China crash", το οποίο σε συνδυασμό με την ελληνική κρίση μπορεί να συντρίψει την Παγκόσμια Οικονομία που στηρίζεται ως επί το πλείστον σε πελώριες "φούσκες".

Η κινεζική αγορά μετοχών είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης, γεννώντας φόβους για χάος, με την κινεζική κρίση να θυμίζει την κρίση του 1929 πριν το κραχ στις ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δείκτης Shanghai Composite έχει χάσει το 29% της αξίας του από τα υψηλά που πέτυχε στις αρχές Ιουνίου, με τις απώλειες να φτάνουν τα 3,2 τρις. δολάρια ενώ αντίστοιχη πορεία έχουν ακολουθήσει και οι υπόλοιπες αγορές της Κίνας.

Η κινεζική κυβέρνηση μοιάζει να χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές που χρησιμοποίησε τότε η Wall Street για να στηρίξει την αγορά: Η Κεντρική Τράπεζα υιοθετεί σιγά – σιγά το ρόλο του ύστατου δανειστή, τυπώνοντας χρήμα για αγορά μετοχών και ώθηση τιμών.

Η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας μείωσε το βασικό επιτόκιο δανεισμού κατά 25 μονάδες βάσης στο 4,85%, το επιτόκιο καταθέσεων στο 2%, ενώ μείωσε και το απαιτούμενο ελάχιστο όριο τήρησης αποθεματικών για ορισμένες τράπεζες. Δηλαδή, προσφέρεται άφθονο χρήμα για να στηριχθούν οι χρηματαγορές. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που κεφάλαια από την Κεντρική Τράπεζα χρησιμοποιούνται για τη στήριξη της αγοράς και όχι αποκλειστικά προς τις τράπεζες, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη ανησυχία των αρχών.

Πρόκειται για ένα ισχυρό πλήγμα για την πραγματική οικονομία αλλά και για τους πολιτικούς, καθώς ίσως αναγκαστούν να επανεξετάσουν την πολιτική του πρωθυπουργό Λι Κεκιάνγκ και να επιλεγεί μία πιο αργή, υγιής οικονομική πολιτική.

ΑνDescription: http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png και κανείς δεν ξέρει αν οι προσπάθειες της Κίνας να διατηρηθεί η οικονομική φούσκα αποδώσουν, η ιστορία δεν είναι με το μέρος της όπως δείχνει το αμερικανικό κραχ.

Σε χαμηλό τετραμήνου έκαναν σήμερα βουτιά οι κινεζικές μετοχές με τους επενδυτές να προχωρούν σε αθρόες ρευστοποιήσεις παρά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις βαριές χρηματιστηριακές απώλειες.

Περισσότερες από 500 εταιρείες εισηγμένες στα κινεζικά χρηματιστήρια ανακοίνωσαν σήμερα ότι αναστέλλουν τη διαπραγμάτευση των μετοχών τους στα χρηματιστήρια της Σανγκάη και του Σενζέν, με το συνολικό αριθμό των εταιρείων που έχουν αναστείλει τη διαπραγμάτευσή τους το τελευταίο διάστημα να ανέρχεται στις 1.300 – 45% της αγοράς.

«Δεν έχω δει ποτέ τέτοια βουτιά. Νομίζω ότι κανένας δεν την έχει δει. Η ρευστότητα εξαντλήθηκε τελείως», δήλωσε στο Reuters ο Ντου Τσανγκτσούν, αναλυτής στην Northeast Securities.

«Αρχικά, πολλοί ήθελαν να κρατήσουν τα blue chips. Αλλά καθώς έχει ανασταλεί η διαπραγμάτευση για τόσες πολλές μετοχές της μικρής κεφαλαιοποίησης, ο μόνος τρόπος για να περιοριστεί η έκθεση στο ρίσκο είναι η πώληση των blue chips».

Ο δείκτης CSI300 των μεγαλύτερων εισηγμένων εταιρειών στη Σανγκάη και το Σενζέν υποχωρούσε 6,8%, με το δείκτη Shanghai Composite να σημειώνει βουτιά 5,9%!

Νέα πτώση σημειώνουν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου, καθώς η αναταραχή στο κινεζικό χρηματιστήριο και οι ανησυχίες για την ελληνική κρίση επηρέασαν την αγορά περισσότερο από την αναμενόμενη μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων αργού.

Η τιμή του μπρεντ υποχωρούσε κατά 60 σεντς στα 56,25 δολάρια το βαρέλι, ενώ καταγράφει απώλειες άνω του 6% από την αρχή της εβδομάδας και διαμορφώνεται στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο. Οι χρηματιστές αναμένουν περαιτέρω πτώση των τιμών του "μαύρου χρυσού".
Η αναταραχή στο χρηματιστήριο της Κίνας οδήγησε επίσης σε άνοδο του γεν, το οποίο θεωρείται ασφαλές καταφύγιο για τους επενδυτές. Το ευρώ σημείωνε απώλειες 0,4% έναντι του ιαπωνικού νομίσματος, στο επίπεδο των 134,30 γεν, ενώ χθες είχε υποχωρήσει έως τα 133,52 γεν (χαμηλό έξι εβδομάδων).
Η τιμή του αμερικανικού αργού υποχωρούσε 59 σεντς στα 51,74 δολάρια το βαρέλι, καταγράφοντας πτώση μεγαλύτερη του 8% από την αρχή της εβδομάδας.
"Μία τέλεια καταιγίδα γεγονότων έχει πλήξει τις αγορές πετρελαίου", αναφέρει σε έκθεσή της η Morgan Stanley.
H τράπεζα σημειώνει ότι "η αναταραχή στην Κίνα και την Ελλάδα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την πρόσφατη ισχυρή ζήτηση πετρελαίου", αν και προσθέτει ότι οι έως τώρα κινήσεις αφορούν κυρίως το κλίμα παρά νέα βασικά μεγέθη της αγοράς.
Οι τιμές του πετρελαίου υποχωρούν παρά την αναμενόμενη μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων, η οποία εκτιμάται στα 700.000 βαρέλια, σύμφωνα με έρευνα του Ρόιτερς, ενώ το Ινστιτούτο Αμερικανικού Πετρελαίου (American Petroleum Institute, API) την εκτιμά στα 960.000 βαρέλια.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, διάφορες κρατικές κινεζικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν σειρά μέτρων, καλώντας μεταξύ άλλων τους μεγάλους μετόχους και τα υψηλόβαθμα στελέχη των εισηγμένων εταιρείων να αγοράσουν τις δικές τους μετοχές και να επιτρέψουν στις ασφαλιστικές και αλλούς θεσμικούς επενδυτές να αγοράσουν περισσότερα blue chips.

Από τα μέσα Ιουνίου, οι κινεζικές μετοχές έχουν χάσει περίπου το 30% της αξίας τους, τερματίζοντας το φαινόμενο "φούσκας" που χαρακτήριζε τη συγκεκριμένη αγορά, όπως επισημαίνουν διεθνείς αναλυτές. Για κάποιους επενδυτές ο φόβος ότι η αναταραχή στην κινεζική αγορά θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την πραγματική οικονομία είναι μεγαλύτερος από την κρίση στην ευρωζώνη, επισημαίνει το πρακτορείο Reuters.

Η βουτιά στα κινεζικά χρηματιστήρια αποτελεί μεγάλο ‘πονοκέφαλο’ για τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και τους ηγέτες της χώρας, που ήδη προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την επιβράδυνση στους ρυθμούς ανάπτυξης της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου.

Οι παρεμβάσεις του Πεκίνου έχουν επίσης εγείρει ερωτήματα ως προς την ικανότητά του να θεσπίσει μέτρα απελευθέρωσης της αγοράς, τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο της ατζέντας οικονομικών μεταρρυθμίσεων.

Πολλοί λένε ότι η κατάρρευση αυτή προήλθε από την πτώση των ρυθμών ανάπτυξης στο 6.8% το δεύτερο τρίμηνο, κάτω δηλαδή και από το 7% του πρώτου τριμήνου το οποίο ήδη ήταν το χαμηλότερο επί σειρά ετών.

Αυτό σε συνδυασμό με το εταιρικό χρέος της Κίνας που φτάνει τα 14,2 τρισ.δολάρια (μεγαλύτερο ακόμα και από το εταιρκό χρέος των ΗΠΑ που είναι 13,1 τρισ.δολάρια, ενώ το κρατικό τους χρέος φτάνει τα 17 τρισ.δολάρια), προκαλεί μια εστία "φωτιάς" που εάν δεν ελεγχθεί θα αλλάξει τον πλανήτη, όπως τον γνωρίζουμε εκ θεμελίων.

Σημειώνεται ότι το κινεζικό εταιρικό χρέος θα φτάσει τα 20 τρισ.δολάρια το 2018 που είναι το 1/3 του παγκόσμιου εταιρικού χρέους και φθάνει το θρυλικό νούμερο "φούσκα" των 60 τρις.δολαρίων. 

Το καλύτερο, όμως, έρχεται στο τέλος. Η Γερμανία το 40% των εξαγωγών της τις κάνει στην Κίνα. Ένα "China crush" θα συντρίψει και την εύθραυστη σε εξωτερικές απειλές γερμανική οικονομία. 

Οι δε ΗΠΑ απειλούνται άμεσα, καθώς η Κίνα κρατά 3 τρισ.δολάρια αμερικανικό κρατικό χρέος σε ομόλογα τα οποία μπορούν να αρχίσουν να πωλούνται σε κατάσταση συναγερμού.

Οι συνέπειες ενός τέτοιου γεγονότος σε συνδυασμό με ένα Grexit θα είναι κολοσιαίες και επί του πρακτέου όλα τα νομίσματα του πλανήτη θα καταστούν..."χαρτιά γενικής χρήσεως" και θα ανταπεξέλθουν μόνο οι χώρες που έχουν στην κατοχή τους μεγάλες ποσότητες χρυσού, δηλαδή Κίνα, Ρωσία, ΗΠΑ και Γερμανία, αλλά και αυτές θα έχουν επιστρέψει στην εποχή του "Λίθου" η καλύτερα του "Χρυσού". Ίσως έτσι εξηγείται η εμμονή της Ρωσίας τα τελευταία χρόνια να αγοράζει χρυσό. Χρόνια προειδοποιούσαν οι Ρώσοι οικονομολόγοι για το...κακό που έρχεται.ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ :


ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ , ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ , «ΑΟΑ + ΟΤΟ» , ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΤΟΥ ΧΙΟΥ . ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΟΜΕΝΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΧ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ – FOURIE « ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ » . Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΡΑΧ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ :

ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2023 ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ . ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ , ΑΥΤΗ Η ΥΦΕΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ .
 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ , ΥΨΟΥΣ 14.200.000.000. (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ :
ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΟΜΜΑ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ . ΤΟ ΤΡΙΤΟΓΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ . ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟΓΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ , ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΩΒΗΣΕΙ ΟΛΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΡΑΧ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ . 

ΤΟ ΠΕΜΠΤΟΓΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ , ΟΣΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ , ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ «ΓΙΕΝ» ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ , ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ , ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΕΑΤΟ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΒΥΘΙΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥ ΣΕΑΤΟ + ΝΑΤΟ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023 . 

ΕΚΤΟΓΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ , ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ – ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2015 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΠΠ’ , ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΩΝ , ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ « ΚΟΙΛΙΑ » , ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑ ΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ , ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ .

ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ , Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΡΩΣΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΚΙΝΑ , ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ « ΧΕΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥΣ » .

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ SOUTH STREAM ΚΑΙ TURKISH STREAM , ΔΙΟΤΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ , ΗΤΟΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. . Η Ο.Ε.Α. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ :

ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΕΥΡΩ , ΝΑΤΟ ΚΛΠ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΠΙ ΣΤΕΡΕΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΝΟΤΙΩΣ ΚΡΗΤΗΣ , ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15.000.000.000 ΕΥΡΩ ( ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ : ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ) , ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ , ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ 1 ΔΡΑΧΜΗ = 1 ΕΥΡΩ . ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΙ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΕΛΜΑ ΑΡΓΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΡΧΟΥΜΕΝΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ .

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΫΦΑΝΤΗ , ΕΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΗΓΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ , ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΥΠΟΓΡΑΦΗ : ΑΝΤΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χ.Ρ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.Υ.Γ. : Η Ο.Ε.Α, ΚΑΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛ. ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ν.ΕΛ. ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις