ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 1 November 2009

Εκπεμπουμε το σημα : SOS!!! ΣΚΑΦΟΣ ΕΛΛΑΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΥΦΑΛΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: http://makelio.blogspot.com/2009/07/blog-post_5919.html

Εχουμε ετος 2009 και μετραμε 188 ετη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των "ελληνων" Πολιτικων, απο το 1821 μεχρι σημερα, με ελαχιστες εξαιρεσεις.

α- Οι Καρκινογονοι Ογκοι πρεπει να πεθαινουν και να αποβαλονται απο το Σωμα, με αναγκαστικα Αιματηρες Εγχειρησεις....
β- Οι Διεφθαρμενοι και οι Προδοτες πρεπει να εκτελουνται και να αποβαλονται για Λιπανση Εδαφους , με αναγκαστικα Αιματηρες Επιχειρησεις.
ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΠΟΥ ΕΠΩΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.
Θυμηθειτε το Τραγικο Τελος της Αποτυχουσης Ελληνικης Επαναστασεως του 1821, προδομενοι αποδεκτες της παρουσης, ειτε εισθε "μπλε" , "κοκκινοι", "πρασινοι" , "οικολογοι" , "καρατζαφερικοι". Θυμηθειτε οτι οι Πρωτεργατες της Ελληνικης Επαναστασεως : Κολοκοτρωνης, Μαυρομιχαλης, Μακρυγιαννης και χιλιαδες σαν αυτους φυλακισθηκαν και εξοντωθηκαν ηθικα και βιολογικα απο τους προδοτες "ελληνες" Πολιτικους της "Δημοκρατιας", διοτη κατηγγειλαν το Συνταγμακαι τους Νομους που απορρεουν απ' αυτο, ως ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του Συνταγματος των Ιακωβινων- της Αποτυχουσης Γαλλικης Επαναστασεως, με σκοπο την Υποδουλωση των Ελληνων και την Αλλαγη Βαρδιας απο τον Τουρκο Κατακτητη στον Εβραιοβαυαρο Κατακτητη και Εβρειοβαυαρους Βασιλεις
GLUXBERGER υποστηριζομενος απο Βαυαρικα Στρατευματα που σφαγιαζαν Ελληνες κατα τα Τουρκικα Προτυπα: ΔΑΝ ΧΟΛΣΤΑ'Ι'Ν ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ.

Θυμηθειτε Ελληνες ολων των Πολιτικων Παραταξεων οτι αυτο το Συνταγμα ΘΕΩΡΟΥΣΕ και ΘΕΩΡΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΑΞΗ τον Διαμελισμο του Εθνους σε Κομματια Αλληλομαχομενα τα οποια ονομαζονται ΚΟΜΜΑΤΑ. Θυμηθειτε οτι με αυτο το Συνταγμα πλαστογραφηθηκε η εικονα της Αρχαιας Αθηναικης Δημοκρατιας που ανεθετε αξιωματα μεσω Κληρωσεως μεταξυ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, στο ΕΚΤΡΩΜΑ της Πλειοψηφικης "Δημοκρατιας" που αναθετει αξιωματα σε ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΕΣ επιλεγμενους απο την εβραιοτεκτονικη κλικα εκ των προτερων, ωστε ο ΕΝΑΣ να παριστα τον "Πρωθυπουργο" και ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ τον Ηγετη της "Αντιπολιτευσεως" , με προσυμφωνημενες ανταλλαγες υβρεων, αντιθεσεων και συμφωνιων εντος του εβραιοτεκτονικου θεατρου της Βουλης- διαβαζε Αβουλιας- των Ελληνων, με σκοπο να σιχαθουν οι πολιτες τους ΔΥΟ και τα σκανδαλα τους και να ψηφησουν τον ΤΡΙΤΟ ψευτοπατριωτη προβοκατορα.
Θυμηθειτε Ελληνες οπαδοι των Εβραιοσινικης εμπνευσεως θεωριων του Καπιταλισμου, Σοσιαλισμου, Κομμουνισμου, Ναζισμου, Φασισμου κλπ., κλπ., οτι πανω σ' αυτο το Συνταγμα εστηριξαν οι Ξενες Κυβερνησεις και τα Εβραικα Κεντρα Αποφασεων, την δημιουργια ψευδοελληνικου Κρατους με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ Εβραιοβαυαρικων, Εβραιοαγγλικων, Εβραιοαμερικανικων, Εβραιορωρικων και Εβραιοκινεζικων Συμμετοχικων Κεφαλαιων, με σκοπο και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ την ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΓΟΡΑ των Ελληνικων Επιχειρησεων, της Ελληνικης Γης, των Ελληνικων Περιουσιων.

Δεν υπερβαλουμε Ελληνες και το γνωριζετε αυτο ηδη απο προσωπικες σας εμπειριες. Ολη η Ελλαδα πλειστηριαζεται και πωλειται σε ξενους απ' ακρου εις ακρον. Αρα ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ.

Εκπεμπουμε το σημα :
S.O.S.

ΣΚΑΦΟΣ ΕΛΛΑΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΥΦΑΛΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ και καλουμε ολους τους πολιτες να θεωρησουν το Συνταγμα, τους "ελληνικους" νομους, τα Προεδρικα και Υπουργικα Διαταγματα, τις Εγκυκλιους και Εγγραφα Δημοσιων Υπηρεσιων, τις Διεθνεις Συνθηκες και Συμφωνιες και Συμμαχιες, ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, δηλαδη ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ απο την Συσταση και Ιδρυση του ψευδοελληνικου Κρατους. Κυρηξτε τους Νομους και το Συνταγμα και τον Οικο Ανοχης της Εβραιοελληνικης Δημοκρατιας, ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.
Καλουμε τους Ανδρες των Ενοπλων Δυναμεων να διακοψουν προδοτικες μεθοδευσεις Πολιτικων και παραλληλη Καταργηση Ελληνικου Στρατου.
Καλουμε την Ελληνικη Αστυνομια να παυσει να συλλαμβανει Ελληνες Πολιτες για Οικονομικα Αδικηματα προς το "Ελληνικο Δημοσιο".
Καλουμε την Ελληικη Δικαιοσυνη να παυση να υπακουει στο Προδοτικο ισχυον θεσμικο Πλαισιο και να επιβαλει Δικαιο Συνειδησεως των Δικαστων.
Καλουμε την Ελληνικη Δικαιοσυνη να ακυρωνει παντι τροπω Καταστατικα Ξενων Εταιριων και Μικτων Εταιριων με Ελληνες και Ξενους.
Καλουμε την Ελληνικη Δικαιοσυνη να παυση να πλειστηριαζει Βιομηχανιες, Περιουσιες, και Οικιες Ελληνων Πολιτων εγκαλουμενων απο "ελληνικες" Τραπεζες, απο Ξενους Υπηκοους και Υπηρεσιες, απο Οικονομικη Εφορια και Δημοσια Ταμεια.
Καλουμε Συμβολαιογραφους και Δικηγορους να παυσουν και να σαμποταρουν την συνταξη Συμβολαιων Πωλησεως Ελληνικης Γης και Περιουσιων σε Ξενους η' την συνταξη Καταστατικων Κοινων Εταιριων Ελληνων με Ξενους, η' την συνταξη ομοιων Καταστατικων για αμιγεις Ξενες Εταιριες.
Καλουμε τους Εμπορους να παυσουν να διακινουν προ'ι'οντα Ξενων Εταιριων η' Προ'ι'οντων Μικτων Εταιριων Ελληνων και Ξενων.
Καλουμε τους εργαζομενους σε Οργανισμους ΟΤΕ, ΔΕΗ, Υπηρεσιων Υδρευσεως κλπ., να σαμποταρουν με καθε τροπο την προσφορα Υπηρεσιων προς Κυβερνητικα Κτιρια-Νομαρχιες, Εφοριες, κτλ., και προς Ξενες Πρεσβειες και Στρατιωτικες Εγκαταστασεις "Συμμαχων".
Καλουμε τους Ελληνες Εμπορους να αρνουνται την πωληση Τρωφιμων και λοιπων Ουσιωδων και Επουσιωδων στους Ξενους με Μονιμη Κατοικια στην Ελλαδα.
Καλουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να σχηματισουν ομαδες κρουσεως για νυχτερινες επιδρομες με σκοπο την καταστροφη των Οικιων Ξενων Υπηκοων που διαμενουν μονιμως στην Ελλαδα, και Καταστροφη Εταιρειων και Εγκαταστασεων ΞΕΝΩΝ η' ΜΙΚΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΜΗΝ ΕΓΓΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
Καλουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ Μελη της Νομοθετικης, Δικαστικης, Αστυνομικης Εξουσιας που θα εναντιωθουν στα ανωτερω.-
Ο.Ε.Α.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις