ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 8 November 2009

Πληθαίνουν Οι Αναφορές Για Την Πνευμονική Πανούκλα Που Προσβάλει Τον Πληθυσμό Μετά Από Εναέριους Ψεκασμούς Στην Ουκρανία…!

Όλο και περισσότεροι αυτόπτεις μάρτυρες καταθέτουν ότι τα κρούσματα της Πνευμονικής Πανούκλας στην περιοχή τους προσβάλονται με τον αεροψεκασμό από αεροσκάφη…!

Είναι πλέον προφανές ότι Σιωνιστική Παγκόσμια Νέα Τάξη ΣΚΟΠΙΜΩΣ απελευθερώνει αυτό τον νέο θανατηφόρο ιό στις βορειοδυτικές περιοχές της Ουκρανίας!

Ως διαπιστώνεται η παγκόσμια γενοκτονία, ουσιαστικά άρχισε από την Ουκρανία!

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο blogger του “In

Στην πόλη του Ιβανοφράνκιτς, υπήρξαν 10 θάνατοι από Πνευμονική Πανούκλα, λίγες ώρες μετά τη διέλευση αεροπλάνου που ψέκασε την περιοχή…!

Εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουν αναφερθεί στις περιοχές που “θερίζει” η Πνευμονική Πανούκλα και αεροψεκασμοί από ελικόπτερα!

Αναφορικώς, με αυτό τον θανατηφόρο νέο ιό, οι ουκρανοί γιατροί λένε ότι πρόκειται για πρόσμιξη του ιού Η1Ν1 με το βακτηρίδιο της ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ, με αποτέλεσμα την ύπαρξη του λίαν εξολοθρευτικού ιού της ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ…!

Παραπλεύρως, παραθέτουμε φωτογραφία από την χθεσινή εμφάνιση της ουκρανής πρωθυπουργού Γιούλιας Τιμοσένκο, η οποία για να αναδείξη τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά συγχρόνως και να εντείνη την τρομοκράτηση του ουκρανικού λαού, εμφανίσθη για πρώτη να φορά μάσκα προσώπου, όπως επίσης και τα στελέχη της κυβέρνησής της…!

Διαβάστε περισσότερα:

http://www.boursorama.com/forum-soitec-silicon-peste-et-h1n1-en-ukraine-392516034-1

http://gr.altermedia.info/?p=5128

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις