ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 20 November 2009

Απάντηση σε σχόλιο για το πώς είναι δυνατόν να είναι οι Εβραίοι Μογγόλοι

στην αναρτηση Περι Αβραάμ ή Χαβρα-Χαν και Βαρθολομαίο - Δώρο για Μπουμπούκο από την Ο.Ε.Α.

Ανανεωμένο

Oι γνήσιοι κεχωρισμένοι-ξεχωριστοί ΣΕΦΑΡΝΤΙΜ εβραίοι είναι δεύτερης γενεάς μογγόλοι από Λευκο-κίτρινες επιμειξίες και γενοκτονίες του ντόπιου λευκού πελασγικού πληθυσμού (σφαγή των αρρένων και βιασμός των θηλέων) μέσω της πρώτης εβραιομογγολικής ορδής των Υξώς στις αρχαίες Πελασγικές αυτοκρατορίες στη Μεσοποταμία και ελληνική Βαβυλωνία. Εκεί ίδρυσαν την πόλη -μογγολική σφηκοφωλιά- Ουρ προς τιμήν της μητροπολιτικής αρχαίας πρωτεύουσας της Μογγολίας Ουρ-γκα, πατρίδα του Αβρααμ ή Χάβρα-Χάν ή Αρχηγού της Χάβρας γενάρχη των Εβραίων και με πολιούχο θεό τον θεό Σίν ή Σινά ή Σιών ή Chin ή Chinese ή Κινέζο ή ΓΧΒΧ, κυβερνήτη της Σελήνης. Εξού και οι Ημισέληνοι στις μογγολικές, κινεζικές και ισλαμικές σημαίες, εξού και οι αναφορές στη δρακονιανή Βίβλο για απομάκρυνση ("ανταναίρεση") της σελήνης από γήινη τροχιά εξού και οι αναφορές στην Αποκάλυψη ότι η γυνή (εκκλησία=οργάνωση του ΓΧΒΧ) πατά=εδράζει στη Σελήνη. Αυτή την πρώτη διείσδυση των μογγόλων εντός των Πελασγικών αρχαίων αυτοκρατοριών λευκής φυλής οι Μανδαρίνοι καθαροί κίτρινοι γήινοι δρακονιανοί της υπερστοάς Χονγκ την ονόμασαν "εμφάνιση του Αδάμ και της Εύας" επειδή συμπίπτει χρονολογικά και χωρικά με τις ψευδείς χρονολογίες ανθρωπογένεσης της δρακονιανής Βίβλου. Τα μογγολικά τους ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά είναι ως ένα βαθμό ακόμα εμφανή ως παραμορφωμένα πρόσωπα των πρώην αρμονικών-όμορφων Πελασγικών ανθρωπολογικών χαρακτηριστικών προσώπου, αλλά εξαιτείας ότι το λευκό Ανδρομέδιο γονιδίωμα ΙΧΩΡ είναι πανίσχυρο και δύσκολα υπερνικήτε... με το πέρασμα των αιώνων και τις διασταυρώσεις με τους ντόπιους γηγενείς λευκούς πληθυσμούς τα λευκά-Πελασγικά χαρακτηριστικά σιγα-σιγά επανέρχονται ακόμα και στους λευκο-κίτρινους 2ης γενεάς μογγόλους Εβραίους και Σάξονες(!!!).. Έτσι το σχέδιο αργής γενετικής αφομοίωσης που επιχείρησαν οι δρακονιανοί β'διαστάσεως ανά τους αιώνες έχει ουσιαστικά αποτύχει και γι'αυτό τώρα εργάζονται πυρετωδώς για τον Αρμαγεδώνα ώστε να πετύχουν ταχύ θάνατο της λευκής και μαύρης φυλής και ολική κατάληψη του πλανήτη από τα γενετικά κατασκευάσματα τους, τους Κινέζους. Υπάρχουν πάμπολλα στοιχεία εκτός από αυτά που ανάφερα που δείχνουν την μογγολική προέλευση των αρχαίων εβραίων εκ των φυλών Υξώς και Ελαμιτών που εκδιώχθηκαν από την μητροπολιτική Σίνα-Κίνα επειδή επιτίθονταν και γενοκτονούσαν ακόμα και τους Κινέζους επικυρίαρχους(!!!) εξαιτίας του ανθρωπολογικού συνδρόμου "Ντόπερμαν" εξαιτίας διπλής σχιζοφρενικής κληρονομικότητος. (βλέπε και αιτία Χτισίματος Σινικού Τείχους). Για περισσότερα και για τη μογγολική προέλευση ακόμα και της αρχαίας εβραικής γλώσσας μπορείς να διαβάσεις το εκπληκτικό κείμενο της Ο.Ε.Α. ΙΑ έτους 1988 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_30.html

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
Οι Φοίνικες παρά την λυσσασμένη εβραική προπαγάνδα προς το αντίθετο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΙΤΕΣ της γενεαλογικής γραμμής Σημ->Σιν->Μογγόλοι->Κινέζοι αλλά πρόκειται για πελασγικό φύλο μετοικίσαντες στην Μικρά Ασία με αρχαία ελληνική γενεαλογική γραμμη. (Απόγονοι Κάδμου - Φοίνικα). Δυστηχώς επρόδωσαν την μητροπολιτική ελλάδα συνεργαζόμενοι εμπορικώς και πολιτικώς με εβραιομογγόλους - περσοεβραίους στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.


ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ TELLER ΚΑΙ HUGHES, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ "ΕΒΡΑΙΟΣ" η "ΓΕΦΥΡΑΙΟΣ" ΗΤΟΙ " ΕΜΠΟΡΟΣ ΓΕΦΥΡΩΝΩΝ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ - ΦΟΙΝΙΚΕΣ - ΚΑΙ ΚΙΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΑΔΟ (ΙΔΕ "ΩΓΥΓΙΑ" ΤΟΜΟΣ Β ΣΕΛ. 279) :
ΟΥΡΑΝΟΣ <ΟΥΡΑΝΙΔΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ> = ΩΚΕΑΝΟΣ = ΙΝΑΧΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ = ΦΟΡΩΝΕΥΣ = ΑΠΙΣ = ΑΡΓΟΣ = ΦΟΡΒΑΣ = ΤΡΙΩΨ = ΙΑΣΟΣ = ΑΓΗΝΩΡ ΑΡΓΟΥΣ = ΦΟΙΝΙΚΑΣ + ΚΑΔΜΟΣ + ΚΙΛΙΞ ΚΙΛΙΚΙΑΣ + ΕΥΡΩΠΗ, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ.

ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΟΡΟΣ "ΕΒΡΑΙΟΣ" , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΓΗΝΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑ , ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ , ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΗΠΕΙΡΟΥ - ΘΡΑΚΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ...ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ"!!!!

Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΓΕΦΥΡΥΡΑΙΟΥΣ" = "ΕΒΡΑΙΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΗΤΑΝ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ , "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΠΑΥΛΟΣ η ΣΑΥΛΟΣ η ΣΑΟΥΛ , ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ" .
ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ = ΕΒΡΑΙΟΙ" , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.

Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΟΥΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΙΟΥΔΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΙΕΧΩΒΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΔΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΨΕΥΔΟΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ "ΚΑΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ" ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ Α ΚΑΙ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΣΑΡΩΝ OLDENBURG GOTORP "ROMANOV" ΡΩΣΙΑΣ , ΤΩΝ "ΕΒΡΑΙΩΝ" ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ (ΣΣ) ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΤΟΥ "ΕΒΡΑΙΟΥ" ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΤΟΥ "ΕΒΡΑΙΟΥ" ΙΩΣΗΦ-ΤΖΙΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ "ΣΤΑΛΙΝ" , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΛΟΙΠΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΠΩΣ , Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΔΟΧΑΙ η ΜΑΡΞ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ , Ο ALFRED ROSENBERG ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ , Ο ΑΔΑΜ ΣΜΙΘ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ" ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ " ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΔΟΥΚΩΝ ΤΟΥ ΣΑΞ-ΚΟΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΟΤΤΑ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ ΣΑΞΟΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ η HANOVER η OVER-HAN η OBER-HAN η ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ....,- ΥΠΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΑΛΑΙ-ΛΑΜΑ , ΥΠΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ , ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG" ΚΙΝΑΣ.

ΣΤΟ Γ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΧΙΣΛΕΡ η ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ , ΟΙ 60.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 6.000.000 ΘΑΝΟΝΤΕΣ ΤΩΝ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΨΕΥΔΟΙΟΥΔΑΙΟΙ - ΨΕΥΔΟΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ "ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ" ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ - ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΚΑΝΙΑ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΡΟΥΣΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΙΕΧΩΒΑ.

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ , ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΤΩΝ "ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ" ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ , ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Η GOLDEN MEIR ΚΑΙ Η SIMON VEIL. Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΕΟΚ" η "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ" , ΔΙΟΤΗ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ "ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ" η "ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ"(ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ) "ΕΒΡΑΙΟΥΣ" ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις