ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 19 November 2009

Περι Αβραάμ ή Χαβρα-Χαν και Βαρθολομαίο - Δώρο για Μπουμπούκο από την Ο.Ε.Α.



1H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA YΞΩΣ KAI EΛAMITEΣ EIΣBAΛOYN TO 2.200 Π.X. EIΣ THN KINA, ΓENOKTONΩNTAΣ TON APPENA ΠΛHΘYΣMO. ANTIMETΩΠIZOYN IΣXYPH ANTIΣTAΣH EIΣ THN KENTPIKH KINA KAI ΣTPEΦONTAI NOTIOΔYTIKA. EIΣBAΛOYN EIΣ THN EΛΛHNIKH AΣΣYPIA KAI BABYΛΩNIA KAI TIΣ YΠOTAΣOYN.

IΔPYOYN EIΣ THN BABYΛΩNIA THN ΠOΛH OYP 'H OYPΓK ΠPOΣ TIMHN TOY ΘEOY ΣIN 'H ΣIΩN THΣ ΣEΛHNHΣ... KAI EIΣ ANAMNHΣIN THΣ MHTPOΠOΛITIKHΣ OYPΓK ΠPΩTEYOYΣAΣ MOΓΓOΛIAΣ, ΣHMEPINHΣ OYΛAN - MΠATOP.

H OYP BABYΛΩNIAΣ EINAI H ΓENNETEIPA TOY XABPA - XAN 'H ABPAXAN 'H ABPAXAM 'H ABPAAM, ΠATPOΣ TOY IAKΩB, TOY IΣAAK KAI THΣ ΓENEAΛOΓIKHΣ ΓPAMMHΣ ΔABIΔ KAI ...XPIΣTOY.

OI AΣΣYPOBABYΛΩNIOI EΠANAΣTATOYN KAI ΔIΩKOYN TOYΣ EBPAIOMOΓΓOΛOYΣ EΛAMITEΣ. TMHMA TΩN EΛAMITΩN YΠO TON ABPAAM KATAΦEYΓEI EIΣ THN AIΓYΠTO KAI AΛΛO TMHMA EIΣ THN APABIA ΠOY KATOIKOYNTAN AΠO INΔOYΣ EΛΛHNIKΩN ΔPABIΔIΩN ΦYΛΩN.

TO ΠPΩTO TMHMA ΔIAΛYEI MEΣΩ ΣYNOMΩΣIΩN THN AIΓYΠTO, TO ΔE ΔEYTEPO ΓENOKTONEI TOYΣ INΔOYΣ ΔPABIΔEΣ KAI ΣΠEPNEI TOYΣ ΣHMEPINOYΣ ...APABEΣ..., YΠOTIΘEMENOYΣ EXΘPOYΣ TΩN IΣPAHΛINΩN, MEXPIΣ EΞONTΩΣEΩΣ TΩN ...ΠAΛAIΣTINIΩN 'H ΦIΛIΣTAIΩN, EΛΛHNΩN AΠOΓONΩN AΠOIKΩN KPHTHΣ KAI EΞONTΩΣEΩΣ ΔPABIΔΩN ΠEPΣIAΣ - IPAK ME EMΦYΛIO ΠOΛEMO.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΡΔΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ Ή "ΧΑΒΡΑ - ΧΑΝ" Ή "ΧΑΝ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΓΕΝΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΔΗ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΠΟΛΗ "ΣΥΧΕΜ" (ΙΔΕ "ΑΓΙΑ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ) ΓΡΑΦΗ", ΓΕΝΕΣΙΣ ΛΔ΄), ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΔΗ ΤΟΥ "ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 7.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΛΕΥΚΩΝ "ΧΑΝΑΝΑΙΩΝ - ΧΕΤΤΑΙΩΝ - ΑΜΟΡΡΑΙΩΝ - ΦΕΡΕΖΑΙΩΝ - ΕΥΒΑΙΩΝ (ΕΥΒΟΙΕΩΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ) - ΙΕΒΟΥΣΑΙΩΝ - ΓΕΡΓΕΣΑΙΩΝ (ΙΔΕ "ΑΓΙΑ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ) ΓΡΑΦΗ", ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ Ζ΄, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ζ΄ 1 - 2, 16), ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ "ΙΡΓΚΟΥΝ" ΤΟ 1945 - 1948 ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΣΠΕΡΝΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΝΑΡΚΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΡΗΓΝΥΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΜΕ ΟΙΚΤΡΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΝΕΡΟΥ - ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.


ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ και M.R.A. 666 ως νέο κατασκευασμένο θρήσκευμα αιτίας πρόκλησης τζιχάντ ήτοι θρησκευτικής πόλωσης ιερού πολέμου μεταξύ "αιρετικής σατανικής" ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ 666 και παλαιο-ορθόδοξης Ρ.Ι.Κ. Ρωσίας-Ισλάμ-Κίνας 888
Η νέα πανθρησκεία που προωθούν τα σκοτεινά κέντρα της Νέας Τάξης / Νέας Εποχής έχει το κωδικό όνομα MRA = MUNDANA RELIGIO ADUNATA ή "Θρησκεία του Μαϊτρέγια" ή "Σουφικού Κινήματος Αχμαντίγια" (Ψευδο-ισλαμισμός) ή "Θρησκείας της Νέας Εποχής Υδροχόου" ή "Πανθρησκείας" ή "Παγκόσμιας Ενωμένης Θρησκείας" στην οποία υπάγεται και το Π.Σ.Ε. (Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών)

Στη στέψη του (ψευδώνυμου) "Παλαιολόγου Δραγάζη" ως βασιλέως των Ελλήνων από τους "Ε" τον Μάιο του 1993 παρευρέθησαν εκπρόσωποι όλων των θρησκειών, ακόμα και μουσουλμάνοι σούφι.
Διδάσκουν οι "Ε" ότι Ένας από τους "Ε" είναι ο Απολλώνιος Τυανέας, ο οποίος είναι αθάνατος"
Για τους σούφι του Μαϊτρεγια ο "Απολλώνιος Τυανέας" είναι μια από τις μετενσαρκώσεις του Μαϊτρέγια ή 5ου Βούδα (!!!)

Διαδίδουν οι "Ε" ότι "Η Ομάδα "Ε" αποτελείται από 49 άτομα. Ο 49ος (Μαϊτρέγια του Tara Center Λονδίνου) θεωρείται ο Ενσαρκωμένος Διόνυσος" η Μητρόγαιος (Μαϊτρέγια).
Η "Θρησκεία" Μαϊτρέγια" εργάζεται για την αποκατάσταση όλων των αρχαίων πνευματιστικών θρησκειών.

"Μαϊτρέγια" ή "Μητρόγαιος" ή "Μητέρα Γαία" ή "Θρησκεία της Λατρείας της Γαίας", με κέντρο στη δύση το θεοσοφικό Tara Center ή Tera Center "Κεντρο της Γαίας" Λονδίνου.

Ειδοποιούμε τους αναγνώστες ότι σήμερα ως "Ενσαρκωμένος Διόνυσος" ή "Μητρόγαιος" ή "Μαϊτρέγια" υποδεικνύεται από τους "Ε" και τις λοιπές αναφερθείσες συμμορίες, ο πρώην Εβραιοινδός και νυν Εβραιο-πακιστανός Ραχμάντ Αχμάντ, με τον τίτλο "Χαλίφης Διάδοχος Μεσσίας ο Ε'" του σουφικού κινήματος Αχμαντίγια. Διαμένει στο Tara-Center ("Κέντρο Γαίας") Λονδίνου και διαφημίζεται από τις συμμορίες ως ο "Αναμενόμενος Διόνυσος" ή ο "Πρώην Απολλώνιος Τυανέας των Ελλήνων", ο "Ιησούς των Χριστιανών", ο "Μεσσίας των Εβραίων", ο "Ιμαμ Μαχντί των Μουσουλμάνων", ο "Κάλκι των Ινδουιστών", ο "Ρούντα Κακρίν των Σαμπαλιστών" και ο "Μαϊτρέγια των Βουδιστών".
Η ΟΕΑ καταγγέλει ότι ο σκοπός των ανωτέρω Εβραιο-θιβετιανής διοικήσεως συμμοριών είναι να οδηγήσουν τα δυτικά έθνη στην "αντίχριστη θρησκεία 666" του Μαϊτρέγια, για να μπορούν μετά να τα γενοκτονήσουν με ισλαμικές μεραρχίες πεζικού "ιερού πολέμου Τζιχαντ" στον Γ' παγκόσμιο πόλεμο, προγραμματιζόμενο για το 2002-2009* μεταξύ των συνασπισμών "Ρωσία - Ισλάμ - Κίνα" και "Παγχριστιανικού Μετώπου Δύσεως" με κίνητρο γενοκτονίας την "βλασφημία 666 - Μαϊτρεγια των δυτικών εθνών εναντίον του Ιησού" τον οποίο οι ισλαμιστές λατρεύουν ως "προφήτη Ίσα, κατώτερο του Μωάμεθ".
Σημειώνουμε ακόμα ότι ο σουφισμός είναι αίρεση του σιϊτικού ισλαμισμού, του οποίου το "άκρως αντισιωνιστικό" ιερατείο (π.χ. Περσία - Μουτζαχεντίν) αποτελείται από προβοκάτορες κρυπτο-εβραίους ραββίνους.
Σήμερα οι σιίτες "μουσουλμάνοι" μουλάδες, ωρύονται από τους πακιστανικούς και περσικούς μιναρέδες: "Θάνατος Τζιχάντ στους Σεϊτάν (=δαίμονες) 666 της δύσεως".

* (σημ.: η δημοσιοποίηση αυτού του σχεδιασμού από την οεα στους κατάλληλους παραλήπτες το 1998 οδήγησε σταδιακά στην κατάργηση του με την αποδιοργάνωση των μετωπικών οργανώσεων του Μαϊτρεγια ή στη χρονική μετάθεση του επ αόριστω. Παράλληλα μετά από ανακατατάξεις που δημιουργήθηκαν... μέσα στο θεοσοφικό/νεοεποχήτικο χώρο διαρροές από πρώην μέλη τους οδήγησαν στη συγγραφή βιβλίων και άρθρων που αποκάλυψαν την ταυτότητα του Ρ.Αχμαντ και τους σκοπούς τους)
Περιοδικο Διαυλος Εψιλον - Κείμενο Ο.Ε.Α. Ε'Γενεας (98)

Ο Ίμβριος Βαρθολομαίος υπηρέτησε ως έφεδρος υπολοχαγός το 1961-63 στον Τουρκικό στρατό (ΕΦΗΜ. "Νέοι Άνθρωποι"), ορκισθείς ισόβια πίστη στην "Τουρκική πατρίδα" και στην "Ισλαμική θρησκεία".


Ο Βαρθολομαίος προσεύχεται μαζί με άλλα δόγματα μπροστά από ειδώλειο της Γαίας (Στα πλαίσια της Λατρείας της Γαίας ή Μητρόγαιου της γνωστικής-θεοσοφικής νεοθρησκείας Υδροχόου Μ.R.A. 666)

Όμως δεν είναι ισλαμιστής ούτε χριστιανός διότι το πραγματικό του θρήσκευμα εν τεκτονισμό είναι η σιϊτική αίρεση του Σουφισμού ή "Λατρείας της Γαίας" ή "Νέας Εποχής Υδροχόου" ή "Εκκλησίας Μαϊτρέγια-Μητρογαιου", ως θιβετιανικός - ινδουϊστικος βουδισμός με ισλαμικό προσωπείο. Στο περιοδικό "Άγιος Αγαθάγγελος Εσφιγμενίτης" έλληνες αναγνώστες των ΗΠΑ καταγγέλουν ότι κατά την εκεί επίσκεψή του, ο Βαρθολομαίος προσεκύνησε στους "Ναούς της Γαίας", ήτοι της Αμερικανικής "Εκκλησίας του Μαϊτρέγια", [ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΪΤΡΕΓΙΑ" ΗΠΑ, ST. JOHN THE DIVINE N.Y. ] για να συνενώσει την "Λατρείας της Γαίας" του Μαϊτρέγια με την Ορθοδοξία, ο Βαρθολομαίος εξωθήθηκε από τα νεοεποχητικά-νεοταξικά κέντρα να υποδυθεί το τέχνασμα-ρόλο της "οικολογίας ως επιστήμης η οποία ασχολείται με τα προβλήματα της .. Γαίας". (Ο Βαρθολομαίος και ο Φίλιππος Ενδιμβούργου (Σ.Ελισάβετ Αγγλίας) προίσταντο σε εορτές Φαναρίου Ιούνιο 1997 περί Οικολογίας, με θέμα συνεδρίου: "Περιβάλλον και δικαιοσύνη" εις σχολή Χάλκης Κων/πόλεως.)
Την ίδια εντολή περί "Οικολογίας" έλαβε τότε από το Σουφικό πλέον Φανάρι ο Μακαριώτατος Χριστόδουλος ο οποίος ήδη εμφανιζόταν ως "Οικολόγος" στα ΜΜΕ δίχως να γνωρίζει την σκοπιμότητα αυτής της εντολής.
Σας γνωστοποιούμε ότι το U.C.E. ή Π.Σ.Ε. (Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών) και η M.R.A. ή Π.Ε.Θ. (Παγκόσμια Ενωμένη Θρησκεία) είναι φορέας ενώσεως όλων των θρησκειών (Ινδουϊσμού - Βουδισμού - Ταοϊσμού - Σιντοϊσμού - Σαμανισμού - Λαμαϊσμου - Μαγείας Ερυθρόδερμων - Μαγείας Αφρικής - Πυρολατρείας - Χριστιανισμού - Εβραϊσμού - Δωδεκαθεϊσμού κλπ) σε μια ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, στα οποία Π.Σ.Ε. και Π.Ε.Θ. μετέχει το Φανάρι και η Κρατούσα Εκκλησία Ελλάδος εκτός των Γ.Ο.Χ. ή Παλαιοημερολογιτών, Βλέπε αίσχη Π.Ε.Θ. Ασίζης Ιταλίας Οκτώβριο 1986 και αίσχη Π.Σ.Ε. στην Καμπέρα Αυστραλίας Φεβρουάριο 1991. Στα πρώτα συμετείχε εκ μέρους του "Πατριάρχου" Δημητρίου, ο τότε θυατειρων, Μεθόδιος Φούγιας. Στα δεύτερα συμμετείχαν ο Βαρθολομαίος, ο Χριστόδουλος Δημητριάδος και ο Πρεβέζης Καλαμαράς.
Αυτά τα Π.Σ.Ε. και Π.Ε.Θ. προωθούν την "Λατρεία της Γαίας" του Μαϊτρέγια-Μητρόγαιου (Μητέρα Γαία), ως υποκατάστατο όλων των θρησκειών πλην Ισλάμ και μερικών σιωνιστικών ψευδοχριστιανικών αιρέσεων (Πεντηκοστιανοί, αντβεντιστές, μάρτυρες ιεχωβά), ώστε το <οθρόδοξο> Ισλάμ και ο Ψευδοχριστιανισμός να εμφανισθούν "οι μόνοι υπερασπιστές του Ιησού Χριστού εναντίον των νεοεποχητικών τύποις "χριστιανικών" εθνών δύσεως, ως φορέων του αντίχριστου 666 Μαϊτρέγια.
Απόδειξη της Σουφικής πλέον θρησκείας του Πατριαρχείου (13ων Επισκόπων) είναι οι "Ευλογίες" του στον πρώην Αμερικής Ιάκωβο (και στον διάδοχο του εξ Ιταλίας) παρά τις μηνύσεις ομογενών Η.Π.Α. εναντίον του στο "Πατριαρχείο", όπως δημοσιεύτηκαν στους "Ταϊμς" Ν.Υόρκης 21/1/73 κλπ., διότι θέλοντας να προωθήσει την Πανθρησκεία M.R.A. ή Π.Ε.Θ. του Υδροχοϊκου Νεο-Εποχίτη Μαϊτρεγια, δήλωσε δημόσια ότι: "Η Διδασκαλία περί του Λόγου (Ιησού Χριστού) καθώς και η ενσάρκωση του Λόγου του Θεού στο Πρόσωπο του Ιησού Χριστού, και το Δόγμα της Αγ.Τριάδος ειδικώτερα, και των ιδιοτήτων της παντοδυναμίας της, δεν έχουν πέραση σήμερα, που οι ελληνικές ιδέες είναι ξεπερασμένες... δεν μπορούμε να διδάξουμε το είδος του Χριστιανισμού που έχουμε γνωρίσει, κλπ" (!!!), Ταϊμς Ν.Υόρκης 25/9/67, και στην συνέχεια ίδρυσε την "Αδογμάτιστη Ορθόδοξη Εκκλησία" ("Not Dogmatic Orthodox Church") με τρεις ναούς αρχικώς, όπου "κάθε φυλή, κάθε θρησκείας θα μπορούσε να λατρεύει έναν Θεό δογματικώς αόριστο και μόνο εν αγάπη οριζόμενον". Ο απαράδεκτος Ιάκωβος με τις ευλογίες του "Πατριαρχείου" προώθησε "Διασκέδαση" των πιστών με χορούς της κοιλιάς εντός Ορθόδοξων Ναών ("Άγιος Αντώνιος" - Λος Άτζελες - 22/10/71) και διαφήμιση του γεγονότος στο περιοδικό "Ορθόδοξος Παρατηρητής" - 28/11/73, επίσημο όργανο της αρχιεπισκοπής αμερικής (!!!). Οι μηνύσεις των ομογενών πετάχτηκαν από το "Πατριαρχείο" στον κάλαθο αχρήστων. Όμοια τύχη είχαν οι μηνύσεις των ομογενών Αυστραλίας οι οποίες κατήγγειλαν στο "Πατριαρχείο" ότι ο εκεί "Αρχιεπίσκοπος" Χαρκιανάκης διδάσκει ότι "Ο Χριστός ήταν αμαρτωλός"(!) και συλλειτουργεί με ιερείς άλλων θρησκειών σε πανθρησκειακές λειτουργίες. Για το ίδιο "Ζήτημα Χαρκιανάκη" έκανε μήνυση ο επίσκοπος Καντιώτης, και το "Πατριαρχείο" αντί να απειλήσει τον Χαρκιανάκη, απείλησε γραπτώς τον Καντιώτη (!!!) διότι ανεμείχθη σε ξένη περιοχή. Όμοια μήνυση έκανε και ο πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός Βόλου, αλλά έμαθε εγκαίρως ότι αν θέλει να είναι προσκεκλημένος του Πατριάρχου, έπρεπε να πάψει να είναι "Προσκεκλημένος του Χριστού", μαχόμενος για την "τιμή του Χριστού". Έτσι λοιπόν εσιώπησε ο Συνοδινός, εσιώπησε ο Καντιώτης, εσιωπήσατε και οι λοιποί 69 "φωστήρες" του συγκαλύπτοντος σκότους, αφήνοντας τους τελευταίους διαμαρτυρόμενους για τη σήψη, μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου, έκθετους στις επιθέσεις του "Πατριάρχου" ο οποίος τους απειλεί με έξωση από το Άγιο Όρος (!!ο νεοτεριστής-οικουμενιστής απειλεί τους τελευταίους των χριστιανών!) αν δεν υποκύψουν στο Σουφικό νέο θρήσκευμα της "Νέας Εποχής" των παναιρετικών Βαθρολομαίων, Ιάκωβων ΗΠΑ, Κιανάκηδων Αυστραλίας, οπαδών του Μαϊτρέγια.
Στο ίδιο πλαίσιο προωθήσεων του Μαϊτρεγια, ο "Επίσκοπος του Πατριαρχείου" Ιωάννης Περγάμου, απεκάλεσε την Ορθοδοξία "Ναρκισσευόμενη Εκκλησία" η οποία έπρεπε να παύσει να καυχάται για τις ορθές δοξασίες της και ν'αρχίσει να δέχεται και ν'αναμιγνύει στις δοξασίες της, και τα δόγματα άλλων θρησκειών, με σκοπό την παραγωγή της Πανθρησκείας του Μαϊτρέγια.
Οι ανωτέρω και άλλες "αντίχριστες" αισχρότητες είναι τερματικό αποτέλεσμα των εγκυκλίων του "Πατριαρχείου" Ιανουαρίου 1920 και Ιούνιο 1923. Η πρώτη επέβαλε στις "αυτοκέφαλες" εκκλησίες 11 Αλλαγές, κατά παράβαση αποφάσεων των οικουμενικών συνόδων, οι οποίες αλλαγές μετέτρεπαν την ορθοδοξία σε κατώτερο μέλος του Π.Σ.Ε., υπακούοντος στις διατάξεις ξένων αιρετικών Θρησκειών. Η πρώτη αλλαγή ήταν εκείνη του Θρησκευτικού Ημερολογίου και Εορτολογίου με εφαρμογή των Παπικών αντίστοιχων. Η δεύτερη Εγκύκλος του 1923 κοινοποιούσε στις Ορθόδοξες εκκλησίες την Πραξικοπηματική Απόφαση 6 Επισκόπων (Κων/πόλεως, Β.Αμερικής, Κυζίκου, Μαυροβουνίου, Νίκαιας Δυρραχίου) οι οποίοι υποκαθιστώντας παρανόμως την "Πανορθόδοξη Σύνοδο" των Υπερχιλίων επισκόπων και των Πατριαρχών Αλεξανδρείας, Αντιόχειας, Ιεροσολύμων, και ονομάζοντας εαυτούς ψευδώς ως "Πανορθόδοξη Σύνοδο", διέταξαν εφαρμογή 6 Αλλαγών, οι οποίες υλοποιούσαν τις 11 αλλαγές της Α' Εγκυκλίου του 1920, υπερ της Πανθρησκείας του Π.Σ.Ε. ή U.C.E._
Τα πατριαρχεία Αλεξανδρείας, Αντιοχείας, Ιεροσολύμων, και οι υπ'αυτά επίσκοποι Αφρικής, Ασίας, Ισραήλ, απέρριψαν και τις δυο ανωτέρω εγκυκλίους ως αντικανονικές και παραβιάζουσες αποφάσεις Οικουμενικών Συνόδων, Πατερικούς Κανόνες και Εντολές του Ευαγγελίου, αλλά η εκκλησία της ελλάδος ως νεωτερίζουσα τις εφάρμοσε, αναγκάζοντας τους "Συνειδητούς Ορθοδόξους" να διακόψουν θρησκευτική επικοινωνία με την "Κρατούσα Εκκλησία της Αποστασίας", για να παραμείνουν πιστοί στην αρχέτυπη Ορθοδοξία 2000 ετών. Αυτούς τους "Γνήσιους Οθρόδοξους Χριστιανούς" (Γ.Ο.Χ.), ονόμασατε ειρωνικώς "Παλαιοημερολογίτες" για να τους γελοιοποιείτε εν μέσω γέλωτων στις οινοποσίες, κραιπάλες και πορνείες σας.
Ο μέγιστος σύγχρονος εχθρός αυτών των "Παλαιοχριστιανών" (αυτή είναι η ορθή ονομασία) εν ελλάδι, υπήρξε έως τώρα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, λαβων το πτυχίο Θεολογίας με Πτυχιακή Εργασία, πολυσέλιδο Πόνημα ψευδών και στρεψοδικιών υψηλής ευφυίας εναντίον των "παλαιοημερολογιτών", ενώ έθετε στις προθήκες του Βιβλιοπωλείου της Μητροπόλεως του το Βιβλίο του μασώνου Δικηγόρου Ψιαρή "666 Ύμνοι της Ορθοδοξίας στην Νεοελληνική", το οποίο είχε προλογίσει ενυπογράφως στις πρώτες σελίδες (!!!), ώστε να δοκιμασθούν οι αντιδράσεις των λαϊκών "Οθροδόξων" στην χρήση και διάδοση του 666 (!!! Ψυχολογία της Μάζας), κατ'απαίτηση των οργανισμών U.C.E. - Π.Σ.Ε. και M.R.A. - Π.Ε.Θ., με σκοπό την μεθόδευση μέτρων αποδοχής του 666 από τους "Ορθοδόξους"(!!!)

Παράπλευροι μετωπικοί οργανισμοί M.R.A. από τους οποίους θα πρέπει να γίνει αποχώρηση όπως από Π.Σ.Ε. (Παγκόσμιο Συμβούλιο "Εκκλησιών"), Π.Ε.Θ. (Παγκόσμια Ενωμένη Θρησκεία), Ίδρυμα "Pro Oriente Αυστρίας", Οικουμενιστικό Ινστιτούτο "Μποσέ" Ελβετίας, Ινστιτούτο "Ανατολικών Σπουδών" Ρώμης, Ίδρυμα "Εταιρεία Δικαίου Ανατολικών Εκκλησιών" και οιοδήποτε άλλο ίδρυμα-ινστιτούτο εσωτερικού ή εξωτερικού το οποίο προωθεί Οικουμενισμό και Πανθρησκεία M.R.A. (MUNDANA RELIGIO ADUNATA).
Στην Σουφική αίρεση "Λατρείας της Γαίας" του Μαϊτρέγια, ανήκει και ο "ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΝΙΗS" Γλύξμπουργκ μέσω του τεκτονικού O.T.O. (ORDO TEMPLIS ORIENTIS) Λονδίνου, με ειδικές διασυνδέσεις στο Tara-Center (Κέντρο Γαίας) Λονδίνου, έδρα του Ψευδοαντίχριστου Μαϊτρέγια, αρχηγού του Σουφικού κινήματος "Αχμαντίγια" ή "Λατρείας της Γαίας" ως Βουδισμός με Ισλαμικό Προσωπείο. Υπενθυμίζουμε ότι όλη η οικογένεια Γλύξμπουργκ, εβραιο-σαξονο-βαυαρικής (μογγολικής) επιμειξίας, είχε και έχει ως πραγματικό θρήσκευμα τον Θιβετιανό Βουδισμό. Η "Βασιλομήτωρ Φρειδερίκη (Αυτή που ήθελε να χρησιμοποιηθεί η χώρα μας ως ορμητήριο για τον Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο) διετέλεσε Βουδίστρια Καλόγρια στην Ινδία.
Γενικός πράκτορας του Σουφισμού και του Μαϊτρέγια στην Ελλάδα είναι η "θεοσοφική στοά" και το Κ.Ε.Φ.Ε. (Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος) ή Dianetics ("Διανοητική") ή Scientology ("Σαϊεντολογία - Επιστημολογία") ως επιστημοφανής Πνευματισμός - Σατανισμός._

στοιχεία από Ε2 της ΟΕΑ (Δ' ΓΕΝΕΑΣ Χριστιανικών Αποκλίσεων) 1998-99.

Επιπρόσθετες πληροφορίες.---------------------------------------------------------------

Ας δούμε τώρα λίγα πράγματα για τον Ναό στον οποίο προσκύνησε ο Βαρθολομαίος (Καθεδρικος ναός του St. John the Divine (Επισκοπικού) στη Νέα Υόρκη.)

Ο Καθεδρικός ναός του St. John the Divine, o μεσαιωνικός ναός της επισκοπικής αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης, έχει γίνει το άνδρο του Νεο Εποχήτικου κινήματος στις Η.Π.Α., του οποίου ο σκοπός είναι να εκλείψει την Εποχή του Ιχθύος (Χριστιανισμός) και να την αντικαταστήσει με την Εποχή του Υδροχόου (Εωσφόρος). Ο προεδρεύων επίσκοπος του Καθεδρικού Ναού, επίσκοπος Πολ Μουρ, του οποίου η οικογένεια κληρονόμησε την μεγάλη περιουσία της εταιρείας Nabisco, έχει γίνει το μέτωπο της δημιουργίας αυτή της σατανικής "Νέας Παγκόσμιας Τάξης", τουλάχιστον από τα τέλη της δεκαετίας του 50, όταν ενώ ήταν παπάς στην Ιδιανάπολη της Ινδιάνας έδωσε το έναυσμα στη σέχτα "Ο ναός του Λαού" του Τζιμ Τζόουνς.

Αργότερα το 1977, ο επίσκοπος Μουρ συγκλόνισε τον χριστιανικό κόσμο, όταν χειροτόνισε μια ακτιβίστρια λεσβία, την Ελεν Μαριε Μπαρετ, η οποία δήλωσε στο Περιοδικό Ταϊμ ότι ο Λεσβιακός έρωτας της έδωσε δύναμη να υπηρετήσει τον Θεό! Ο επίσκοπος Μουρ ισχυρίζεται ότι ο χειροτονισμός Λεσβιών, και οι λοιπές Γνωστικές αιρέσεις του, είναι απλά ένα μέρος από μια συνεχιζόμενη αποκάλυψη της "Αλήθειας του Θεού" προς τον άνθρωπο από το "Άγιο Πνεύμα", η οποία προφητεύτηκε από τον Μαθητή Ιωάννη.(!!!)

Με αυτή την συγκαλυπτική λογική, ο επίσκοπος Μουρ μετάτρεψε τον Καθεδρικό του St. John the Divine (Αγ. Ιωάννης ο Θεικός) σε ένα γνωστικό μετωπικό φρούριο για οργανισμούς όπως:

Το "Λουσις Τραστ" (Λουσιφερ Τραστ => Η κοινοπραξία του Εωσφόρου), έτος ίδρυσης 1922 από την θεοσοφίστρια Αλίκυ Μπέϊλι, μιας εξέχουσας μαθήτριας της ιδρύτριας της θεοσοφίας Μαντάμ Ελενα Μπλαβάτσκυ. <μέντιουμ αγύρτισσα>

Αρχικά ονομαζόμενη ως Λούσιφερ Τραστ, μετετράπει ώς η μετωπική οργάνωση του μοντέρνου Νεο Εποχητικού κινήματος: "Ο Ναός της Κατανόησης", ο οποίος εδρεύει στον Καθεδρικό κάτω από τον πρόεδρό του, τoν αιδεσιμότατο James Parks Morton, πρωτοπρεσβύτερου του Καθεδρικού.

Ο Καθεδρικός μετετράπηκε ως "λιμάνι" για:

1) Γνωστικές θρησκείες που εκτείνονται από τον Θιβετιανό Βουδισμό μέχρι τους Σουφιστές τέκτονες.
2) Το μεσαιωνικό χωριό του Λιντεσφαρν, Νέας Υόρκης, το οποίο έγινε το μοντέλο του Νεο Εποχήτικου τρόπου ζωής, όταν η Γη θα καθαρθεί από τις δισεκατομμύρια μη-λευκές ψυχές.
3) Ένα ειδικό ιερατείο για Σουφιστές τέκτονες οι οποίοι ήταν μια ιστορική ανάπτυξη ενάντια στην Αραβική αναγέννηση, και των οποίων οι μοντέρνοι συνεργάτες τους του καθεδρικού έχουν συνδεθεί με την δολοφονία του Προέδρου της Αιγύπτου Ανβαρ Σαντάτ.
4) Το "Κέντρο Ζεν", το οποίο διδάσκει διαλογισμό στην "ελιτ" του Φιλελεύθερου Κατεστημένου.
5) Οργανισμοί ομοφυλόφιλων και λεσβιών, που αναζητούν νομιμοποίηση των αμαρτιών τους λέγοντας ότι ο "αγαπημένος μαθητής" Ιωάννης (νεανίας) είχε ομοφυλοφιλική σχέση με τον Χριστό(!!!), ή ιδρύοντας θρησκείες της Θεάς Μητέρας στις κρύπτες του Ναού.
6) Μια μεσαιωνική ιπποτική τάξη γνωστή ως "Η πιο σεβάσμια τάξη του Νοσοκομείου του Αγ. Ιωάννη", κάτω από την διεύθυνση του Δούκα του Γκλούτσεστερ της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας, εμφύσησαν το Αμερικάνικο Επισκοπικο-ειδωλολατρικό Κατεστημένο σε τέτοιες Γνωστικές ιδεολογίες ως αναγκαιότητα για να εξαπλωθεί ο Σιιτικός φονταμενταλισμός κάτω από τον Αγιατολαχ Χομεινί στο Ιραν, επειδή ο Σάχης είχε "αμαρτήσει" στην προσπάθεια του να βιομηχανοποιήσει το έθνος (!!!)

Οι σειρά νεκρών ανάμεσα στη σέχτα του Τζιμ Τζόουνς "Ο Ναός του Λαού", οι οποίοι κατανάλωσαν κυανιούχο δηλητήριο κάτω από τις διαταγές του Τζόουνς είναι απλά οι περισσότερο επίσημες απώλειες της Υδροχοϊκής εποχής. Διαμέσου των ΗΠΑ, το σατανικό κίνημα της Νέας Εποχής με το διαπλεκόμενο δίκτυο του μυστικών εταιρειών έχει γίνει μια μεγάλη απειλή για την Ιουδαικό-Χριστινική παράδοση πάνω στην οποία χτίστηκαν οι ΗΠΑ.

Ο λεγόμενος "Κύριος Μαϊτρέγια" προωθείτε ως μεσσίας, που θα εκπληρώσει οπτικές πολλών θρησκειών πάνω στο θέμα του μεσσιανισμού. Διαφημίζεται ως η συνείδηση του Ιησού, του Βούδα, του Κρίσνα του Μαχντι ακόμα και της Παναγίας. Αλλά ένα πραγματικό σημείο που προβληματίζει είναι μια δήλωση ενός ανθρώπου που κινούσε τα νήματα των νεοεποχητικών κύκλων για μεγάλο διάστημα.
Ένα μεγάλο ποσό ιδιωτικής και στρατιωτικής έρευνας έχει γίνει στον τομέα των ολογραφικών εικόνων (τριδιάστατες εικόνες που δημιουργούνται και προβάλονται με ακτίνες λέιζερ). Σύμφωνα λοιπόν με τον Δαβίδ Σπαγκλερ, που ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Βενιαμίν Κρεμ επίσημου προωθητή του Μαϊτρέγια, σε μια συνάντηση στο Σάουθφιλντ, Μιτσιγκαν την 1η Φεβρουαρίου του 1982, προβολείς λέιζερ στήθηκαν στην κορυφή του Καθεδρικού ναού του St. John the Divine (Επισκοπικού) στη Νέα Υόρκη.
Ειδικοί στα θέματα φωτισμού αναφέρουν ότι αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στοχεύσουν ένα σήμα σε δορυφόρο και απο εκεί να ανακλαστεί πίσω στη Γη διαμέσου της ιονόσφαιρας. Οι ακτίνες του φωτός μπορούν να μεταμορφωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να τις κάνουν να μοιάζουν ακόμα και σαν φωτιές που πέφτουν από τον ουρανό και να προβάλουν μια τριδιάστατη ολογραφική εικόνα που μπορεί να θεαθεί από το 1/3 όλης της επιφάνειας της Γης οποιαδήποτε στιγμή. Με περισσότερους δορυφόρους και προβολείς μπορεί να επεκταθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τεχνολογία ήχου επίσης υπάρχει που μπορεί να κάνει την εικόνα να ομιλεί στη γλώσσα των εκάστοτε περιοχών στην οποία εμφανίζεται!


* Ο πρωτοπρεσβύτερος του Καθεδρικού ναού St. John the Divine, Τζέιμς Μόρτον είναι επίσης ιδρυτής του Διαθρησκευτικού Κέντρου της Νέας Υόρκης.
Ο κ.Μορτον που περιγράφει τον ευατόν του "ως μη έχον σύνορα ή όρια", δίδαξε στο ακροατήριο να είναι όσο το δυνατόν μπορούν καλύτεροι Μουσουλμάνοι, Εβραίοι και Βουδιστές, να εξερευνούν άλλες θρησκείες και κουλτούρες σαν να εξερευνούν ξένες κουζίνες(!!). Δεν θα χάσουν την ταυτότητα τους, ανάφερε αλλά "θα γίνουν πλουσιότεροι!" (http://www.apologeticsindex.org/an990301.html#26)
Ποιο είναι το λογότυπο του Διαθρησκευτικού Κέντρου της Νέας Υόρκης;



To μογγολοεβραικό Σι(ω)νικό άστρο εμπεριέχοντας μέσα του σαν καμπαλιστικά σέφιρα τις κύριες θρησκείες του κόσμου.

Περισσοτερα σχολια περιττευουν

1 comment:

Anonymous said...

Πώς είναι δυνατόν να είναι οι Εβραίοι Μογγόλοι;;; Οι Μογγόλοι είναι σχιστομάτηδες, ενώ οι Εβραίοι όχι. Οι Εβραίοι είναι γαμψομύτηδες, ενώ οι Μογγόλοι όχι. Οι Παλαιστίνιοι ακόμα και αν στην αρχαιότητα, ως Φιλισταίοι, είχαν ελληνική καταγωγή, σήμερα έχουν μπασταρδευτεί σε τέτοιο βαθμό από τους Σημίτες (Φοίνικες, Άραβες, κλπ), και όσους άλλους περάσαν από εκεί, που μόνο Έλληνες δεν μπορείς να τους πεις. Επίσης η γλώσσα τους είναι η αραβική και η θρησκεία τους το Ισλάμ. Αναμένω απάντηση.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις