ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 30 December 2009

Ετυμολογίες των λέξεων: Αλληλούϊα - Ιησούς

Αλληλούϊα = Αλλελού-ια = Αλλελού-ιαχβέ = Δοξάστε τον Γιαχβέ! (γενοκτόνο των ελλήνων-παλαιστινίων-παλαισατέων-λευκής πελασγικής φυλής)

Ιησούς = Γιεσούα ή Τζόσουα = (Ραββίνος) Γιεχοσούα = Ο Γιαχβέ σώζει (τους μογγόλους και γενοκτονεί την λευκή και μαύρη φυλή)


Με δεδομένο τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ του Ηράκλειτου : ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ που σημαίνει ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ, οι αντιθέσεις «ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» και «ΙΑΧΩΒΙΣΜΩΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» είναι εντελώς πλαστές όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι τέκτονες απατεώνες Μητροπολίτες της «Ορθοδόξου Εκκλησίας». https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjF7deqkVQj3eK5QcivOUhomTLBIbFBHVPwbUfpDFIuWLn9jyQcmPOv0AsNvU8GF_0_Txxjm8Fybh4VHHdXK5VTrlEui6G8V3I2aoMu_yLSI-HPmrQEt4QW3E06i-XxPp-gc-0jp6KPJkE5/s1600-h/masonia4.jpg

Η επαναλαμβανόμενη ασυνάρτητη κραυγή της Ορθοδοξίας «ΑΛΛΕΛΟΥΓΙΑΧ» ή «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» είναι εβραϊκή σύνθετη λέξη «ΑΛΛΕΛΟΥ – ΓΙΑΧ» που μεταφράζεται «ΑΙΝΕΙΤΕ τον ΓΙΑΧ» ή «ΑΙΝΕΙΤΕ τον ΓΙΑΧΒΕΧ» ή «ΑΙΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ» ή «ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ». Η κρυπτοσιωνιστικη Ορθόδοξη Εκκλησία ΑΙΝΕΙ τον ΙΕΧΩΒΑ σε κρυφή εβραϊκή γλώσσα, ενώ οι φανεροί Σιωνιστές «Μάρτυρες του Ιεχωβά» σε φανερή Ελληνική γλώσσα.

Το κοινό νήμα της «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» κινεί και τα δυο θρησκεύματα. Ομοίως είναι πλαστές οι αντιθέσεις «ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» και «ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι Μητροπολίτες της Ορθοδοξίας, όλοι τους Τέκτονες. Στους ναούς των Τεκτονικών Στοών μέσα στο τρίγωνο πλαίσιο του ΙΕΧΩΒΑ είναι αναρτημένο το εβραϊκό τετραγράμματο με αντιστοιχία Ελληνικών χαρακτήρων «ΓΧΒΧ» ή «Για-Χω-Βε-Χ» (Έλλειψη φωνήεντων στην εβραϊκή γλώσσα)






Ο αναγνώστης αφήνεται μόνος να υπολογίσει το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ! Δειτε και εδω: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html

Τέκτονες , Ορθόδοξοι και Μάρτυρες του Ιεχωβά χρησιμοποιούν στην άσκηση λατρείας το όνομα «ΙΗΣΟΥΣ» που για τους μεμυημενους είναι η αριθμολεξη του Ελληνικού Αλφαβητικού Αριθμητικού Συστήματος που αποδίδει τον λεξαριθμο «888» της εβραϊκής λέξεως «ΓΙΕΣΟΥ-ΓΙΑΧ» ή «Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΩΖΕΙ».

Τα ανωτέρω κωδικα ονόματα και αριθμοί δεν έχουν σχέση με θρησκεία αλλά εκφράζουν φάσεις Γεωπολιτικών χειρισμών με σκοπό την ίδρυση ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ εκ μέρους των ανθρωπόμορφων τεράτων της «ORDO ADEPTIS ATLANTIS». Αυτό δηλώνεται σαφέστατα στην «Αποκάλυψη της Βίβλου» όπου ο «ΚΕΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ» δηλαδή ο «αρμόδιος φάσεως 888» δηλαδή η «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» απειλεί ότι θα «ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ» κάθε ηγέτη που θα αντισταθεί στην «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ» δηλαδή στην Παγκόσμια Κυβέρνηση «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ». Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς πού δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου (κατά Λουκά ιθ΄27)

Συμπερασματικά, τα υπολείμματα των παραφρονων ηγετών της ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ απειλούν με σφαγή τα Έθνη και την Ανθρωπότητα εάν δεν δεχτούν τον «ΙΗΣΟΥ 888» δηλαδή την «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» που με την σειρά της υπακούει στην ύπατη στοά «HONG» Κινας , ως Παγκόσμιο Δικτατορικό Κυρίαρχο, δηλαδη τον Σιν - Σιων - Γιαχβεχ της Σεληνης!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

Παραθέτουμε αυτούσιο απόσπασμα από χριστιανική ιστοσελίδα για την ετυμολογία της λέξεως «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» που εκτός του ότι αναγκάστηκαν να ομολογήσουν την αλήθεια, ομολογούν και την σχιζοφρένια των Ελλήνων :

Στο χωρίο Αποκ. 19/ιθ΄ 1–6 της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ περιέχεται ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ η Εβραϊκή φράση Αλληλούϊα . Τί σημαίνει όμως Αλληλούϊα;

Αλληλούϊα σημαίνει αινείτε(δοξάσουμε) τον Γιάχ (ΧΑΛΛΕΛΟΥΓΙΑΧ). Το Γιάχ αποτελεί σύντμηση του ονόματος Γιαχβέ. Η Καινή Διαθήκη λοιπόν μας καλεί να αινέσουμε τον Γιαχβέ. Αν ο Γιαχβέ δεν ήταν ο Αληθινός Θεός ημών των Χριστιανών, θα μας έλεγε η Καινή Διαθήκη να Τον αινέσουμε ; Όχι βέβαια. Όμως ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός, γιαυτό και ορθώς η Καινή Διαθήκη μας καλεί να Τον αινέσουμε . Το χωρίο Αποκ. 19/ιθ΄ 1–6 , αποτελεί σωστό κόλαφο για τους αρνητές του Γιαχβέ και της Παλαιάς Διαθήκης.

http://www.oodegr.com/oode/biblia/gxbx/kef2.htm

4 comments:

Menelaos Gkikas said...

Λοιπόν αγαπητέ. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι όμορφα όμορφα γιατί προβληματίζομαι. Το υλικό που παρουσιάζεις στο ημερολόγιό σου μπορώ να πω ότι δεν το καταλαβαίνω ή το καταλαβαίνω καλύτερα απόσο νομίζεις. Μπορώ να αντιληφθώ τη στρατηγική, μπορώ να τη συνδυάσω με γεοπολικά συστήματα, μπορώ να καταλάβω τους πράκτορες και τα μυστικά συστήματα ιντέλιτζενς της CIA, μπορώ να καταλάβω τον κώδικα της φύσης, μπορώ να αντιληφθώ την Οικουμενικότητα και τα παράδοξά της, μπορώ να αντιληφθώ το πλανητικό σύστημα, ακόμα και κατά κάποιο τρόπο μελλοντολόγους και αστρολόγους. μπορώ να αντιληφθώ όπως και σε εσένα τη λογική του Λιακόπουλου μόνο και μόνο επειδή ποντάρω σε παραπλήσια αγορά. τη σύνθεση όμως του υλικού που παρουσιάζεις δεν την καταλαβαίνω. ίσως αυτός να είναι και ο τίτλος του ημερολογίου σου και βασικά μου θυμίζει καμπάλα με το διπλοσάγονο της καφετέριας που ανακάλυψε την πλεκτάνη. οι καμπάνες της κοινωνίας. πολύ όμορφη η σκέψη σου και αφηνω στην κρίση σου κατά πόσο θέλεις να δημοσιεύσεις το σχόλιό μου. πιστεύω ότι τα κείμενά σου περιγράφουν την ασχήμια που βρίσκεται σε ορισμένα μυαλά, Ελλην & Χάος ενάντια στα παγκόσμια συστήματα του καπιταλισμού. εμείς είμαστε μας γνωρίζετε??? Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς να σου φέρει το νέο έτος!!

Anonymous said...

Τι ειναι παλι αυτη η ομάδα στο Facebook;;;;



ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.Α.Μ.)


Ο Εβραϊσμός στην Ελλάδα δυστυχώς, βρίσκεται σε μεγάλη κρίση!!!

Ο αντισημιτισμός, ο αντι-εβραϊσμός & ο αντί-σιωνισμός αυξάνεται ραγδαία και επικίνδυνα!

Η αισχρή αθώωση του ναζιστή και σπόρου του Αμαλέκ, Κ.Πλεύρη από το 5μελές εφετείο το αποδεικνείει!

Και όμως, οι Εβραίοι της Ελλάδας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, συνεχίζοντας να οδεύουν στον καταστροφικό δρόμο της ηττοπάθειας, της αφομοίωσης, της απάθειας και της νοοτροπίας του 'χαμηλού τοίχου'...

Ήρθε λοιπόν, η ώρα να δωθεί μια διαφορετική εβραϊκή απάντηση σε κάθε εχθρό του εβραϊκού λαού !

Μια απάντηση Εβραϊκής Πίστης, Εβραϊκής Υπερηφάνειας, Εβραϊκής Δύναμης & Εβραϊκής Πυγμής!

Η απάντηση του ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ!

Δηλώνουμε υπερήφανα πως είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε:

1. το Άγιο Όνομα του Κυρίου, του μοναδικού αληθινού Θεού, του Θεού του Ισραήλ!

2. τον εκλεχτό & περιούσιο εβραϊκό λαό!

3. τον άγιο Νόμο του Θεού, την Τορά, την Μισνά, το Ταλμούντ & την Καμπαλά!

4. τον αυθεντικό Ορθόδοξο Ραββινικό Ταλμουδιστικό Ιουδαϊσμό!

5. τον αληθινό πατριωτικό θρησκευτικό & Ρεβιζιονιστικό Σιωνισμό!

6. το Κράτος του Ισραήλ και την άγια εβραϊκή γη & πατρίδα (συμπεριλαμβανόμενης της Ιουδαίας, Σαμάριας, Γάζας, Γκολάν, ολόκληρης της Ιερουσαλήμ, καθώς και του όρους Μοριά, όπως και όλων των ηρωϊκών εβραϊκών κοιτίδων στην άγια βιβλική εβραϊκή γη, των αποκαλούμενων ως 'οικισμών')!

7. την αυθεντική Εβραϊκή Ιδέα!

Είμαστε εδώ για να σταθούμε μπροστά σε κάθε αντι-εβραίο, αντισημίτη & αντι-σιωνιστή, σε κάθε ναζιστή & φασίστα, σε κάθε εχθρικό κομμουνιστή & αναρχικό, σε κάθε άραβα & ισλαμιστή εχθρό, σε κάθε φανατικό χριστιανό, και να του υπενθυμίσουμε την αρχαία εβραϊκή ρήση: 'Οφθαλμόν αντί οφθαλμού...'!

AM ΙSRAEL CHAI-Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΖΕΙ!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΑΖΙ!

NEVER AGAIN-ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

RAK KACH-ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!



http://www.facebook.com/group.php?gid=81345037285&ref=search&sid=1508690544.414137988..1

Anonymous said...

Γιαχβέ vs Ιησούς
Δίας vs Ιαπετός

αυτές είναι οι σωστές αντιστοιχίες θαρρώ

vs

όχι ένα ο Γιαχβέ και ο Ιησούς.

Anonymous said...

Αστειεύσε ρε φίλε?

Έλληνας ο ραββίνος Γιεχουσούα=O Γιαχβέ σώζει;

Καλό ανέκδοτο που πλασαρίζεται τελευταία στους νεοέλληνες στα πλαίσια του σουφικού κινήματος ελληνοχριστιανικής μαγιονέζας χριστιανισμου με δωδεκάθεου και ψευδοπαλαιολόγου δραγάζη δήθεν ενσαρκωμένου διονύσου!

Πάρε ένα δείγμα από τις διδασκαλίες του υιού του δρακονιανού σιν-σιων-σίνα-γιαχβέ:

Δεν ήρθα για να καταργήσω το Μωσαϊκό νόμο αλλά να τον συμπληρώσω
(Δηλαδή δεν ήλθε να καταργήση αλλά να συμπληρώση την Παλαιά μισελληνική Διαθήκη των εβραιομογγόλων Μωυσή-Δαβίδ-μισέλληνα μέντιουμ Ζαχαρία-Ιησού του Ναυή γενοκτόνο Παλαιστινίων-Φιλισταίων-Ελλήνων αποίκων Παλαισατίας κατ'εντολή του ΓΙΑΧΒΕ)

όσους δεν με ήθελαν βασιλέα των, φέρετέ τους εδώ και κατασφάξατέ τους εμπρός μου!!!

Δεν είναι καλόν να λάβη τις τον άρτον των τέκνων(Εβραίων) και να ρίψη εις τα κυνάρια(Έλληνες)!!!

Στην «Αποκάλυψη» ΙΘ' 17-21 στο εμετικό βιβλίο πλανητικής γενοκτονίας της Λευκής και Μαύρης Φυλής του Αρμαγεδώνα από την Κίτρινι Δρακονιανή Φυλή, γράφεται: «Και ειδον ένα Αγγελον ισταμενον εν τω ... καθημενον επί του ίππου (Κινεζομογγολο Ιησουν Χριστον) και με το στράτευμα αυτού(Των 200.000.000 Κινεζικού στρατού των βασιλέων εξ ανατολών- ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ) ... Και πάντα τα όρνεα εχορτασθηκαν εκ των σαρκών αυτών(Των γενοκτονημένων ανθρώπων Λευκής+Μαύρη Φυλής)».

"Οποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου"
(Το επανέλαβε ο εγκληματίας πολέμου και εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας αλκοολικός εβραιοσάξονας πρόεδρος Μπους λίγο πριν εισβάλει και γενοκτονήσει το πελασγικό Ιράκ για να ανοίξει ο δρόμος των βασιλέων εξ ανατολών)

"Πίστεψε σε μένα δέξου μου ως βασιλέα σου και αγάπα με αλλιώς θα καείς θα βασανίζεσε αιωνίως στην κόλαση."

Και μη ξεχνάμε και το γενεολογικό του δέντρο.
Πρόκειται για εβραιομογγόλο απόγονο του Δαβίδ και του Αβρααμ όπως μας διαβεβαιώνη για αυτό στο ξεκίνημα της η Καινή(Νέα) Διαθήκη του Γιαχβέ.( ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΙΗΣΟΥ (ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ) ΧΡΙΣΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΒΙΔ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ-ΧΑΜΠΡΑΧΑΝ-ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ ΤΩΝ ΥΞΩΣ ΚΑΙ ΕΛΑΜΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΥΡ η' ΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΕΟ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΑΝΙΕΣΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ(ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ) ΣΗΜΑΙΕΣ.
Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΙΣΑΑΚ ΔΕ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ ΙΑΚΩΒ ΔΕ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ... ΚΛΠ ΚΛΠ)

ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ Β'ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΝΟΧΕΣ-ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΠΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ (ΘΕΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΓΙΑΧΒΕ-ΤΑΜΙΛ, ΕΛΟΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ (ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ) ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΗΡΩΙΚΟΥ-ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις