ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 9 February 2010

Παιδόφιλοι, ομοφυλόφιλοι και πάσης φύσεως σεξουαλικής ανωμαλίας είναι οι «εξουσιαστές»!!! Σκοτώστε τους όλους τώρα!!!

Καταλάβατε τώρα την βρώμια που κρύβουν, όχι μόνο ο Χρυσοχοϊδης αλλά όλοι οι εξουσιαστές στην πλειοψηφία τους!!!

Η δικαστής κυρία Μαρία Μαργαρίτη ήταν η μόνη που είχε καταγγείλει αυτά τα ελεεινά ανθρωπόμορφα τέρατα και έπειτα την εκδίωξαν και την έβγαλαν «τρελή» οι δήθεν θιγόμενοι, δηλαδή όλοι οι παιδεραστές και ομοφυλόφιλοι μασωνοι και εβραίοι.

Γι αυτό τον λόγο καλούμε όλες τις ελληνικές ιστοσελίδες να αναρτήσουν
το τελευταίο σήμα της Ο.Ε.Α. για τον Χρυσοχοϊδη. Ακούσατε τον κύριο Λαζάκη όταν τον τραβούσε η κάμερα τι έλεγε; Ζήτησε από τους ρεπόρτερ να τον βγάλουν δημόσια και να μην κρύψουν το βίντεο!!!! Εσείς κύριοι των ελληνικών πατριωτικών ιστοσελίδων γιατί φοβάστε να βγάλετε τα κείμενα της Ο.Ε.Α. διανοητικού πολέμου ,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπως το «μακελειό» «Εglimatikotita» και «gnomeskepistimi» ; Φοβάστε μην τυχόν και ματώσετε; Ο κύριος Λαζακης μάτωσε όμως και απαίτησε να δημοσιοποιήσουν το βίντεο για λόγους ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ από την μια, και από την άλλη κατάγγειλε τον Εβραίο Χρυσοχοϊδη (Κοεμτζόγλου) κανονικά!!! Άρα αν εσείς φοβάστε να τους κάνετε διανοητικό πόλεμο στα ίσια και αντί αυτού είστε μόνο με υπονοούμενα γύρω-γύρω από την αλήθεια, τότε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε χειρότερη θέση διότι τότε είναι που θα σας φάνε διότι η τακτική τους είναι … «θα τον φάμε τώρα» (τον ανώνυμο μαλάκα.. που κανένας δεν θα τον ξέρει και ούτε θα ενδιαφερθεί κανένας) προτού μας «εκδηλωθεί» στο τέλος και καταγγείλει με ονοματεπώνυμο τις αλήθειες, διότι τότε την πουτσίσαμε!!! Αυτοί είναι η μόνη προστασία που έχουμε και αυτό εννοούσε ο Λαζακης! Ακόμα και ο πρώην αναρχικός που βγήκε και τους έκαψε, τώρα όχι δεν πρόκειται να τον κάνουν τίποτα, αλλά ισα ισα θα τον έχουν στα ώπα ώπα λόγο της δημοσιοποιήσεως μέσω διαδικτύου που πήρε το θέμα!! Και στο κάτω κάτω της γραφής τι σόι πατριώτες και άνδρες είστε αν δεν τα βγάζετε σεις στη φόρα, και αφήνετε να καθαρίσει μια ΓΥΝΑΙΚΑ για πάρτη σας η οποία είχε το θάρρος να βγει και να τους ξεμπροστιάσει μην υπολογίζοντας το τομάρι της και κανέναν παλιόπουστα της εξουσίας. Μην εξομοιώνουμε το τομάρι μας με την ιδέα ΕΛΛΑΣ. Το δικαίωμα αυτό δεν το έχει κανένας «θνητός». Μόνο έχουν το θράσος αυτοί οι νεοέλληνες και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, να κλαψουρίζουν με την δικαιολογία ότι θα μας βάλουν φυλακή και ότι θα μας σκοτώσουν;

Μην φοβάστε κανέναν λοιπόν! Είναι σκουλήκια και θα τους κάψουμε τα μυαλά προτού να τους πατήσουμε !


ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ




http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/2010/02/blog-post_9658.html
http://www.arxaiaithomi.gr/?p=8867
Η δικαστικός κυρία Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε φόρα παρτίδα κονδύλια που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι «μεσάζοντες») σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Σύμφωνα με τους τότε ισχυρισμούς της, είχε αναφερθεί και στην ανεξήγητη και ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα κλοπή 800 δικογραφιών από το Πρωτοδικείο Γρεβενών. Πρωτοφανές περιστατικό για το οποίο είχε κατηγορηθεί και η ίδια, όμως έχει απαλλαγεί αμετακλήτως με βούλευμα. Μετά τις αποκαλύψεις, στις 25 Νοεμβρίου του 2004 η Μαργαρίτη είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων ότι δύο κουκουλοφόροι είχαν μπει στο σπίτι της, την είχαν δέσει πισθάγκωνα σε καρέκλα με καλώδιο και την είχαν κουρέψει. Η Μαργαρίτη επιμένει ακόμη και σήμερα ότι και οι δύο ήταν αστυνομικοί.
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας, στα μέσα Δεκεμβρίου 2007, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC (από το οποίο προέρχονται και τα πλάνα).
*Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε τι απέγινε η δικαστής μετά την κατάρευση της. Έχει περάσει καιρός..Αν ξέρετε κάτι παραπάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ..

1 comment:

Anonymous said...

Θέλω να αλλάξω κράτος, η θλίψη μου περνάει τα κόκκαλα όταν διαβάζω κάτι τέτοια. Ντροπή μας.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις