ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 14 February 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΤΖΟΝ ΛΙΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥ

Ο γνωστός πιλότος Τζον Λίαρ γιος του σχεδιαστή αεροσκαφών Λιαρ (βλ.Λιαρ Τζετ) πρώτα το 2004 και κατόπιν το 2007 έκανε στις ΗΠΑ δημοσίως μια εντυπωσιακή σειρά «αποκαλύψεων» σχετικά με την υβριδική φύση της Σελήνης-σκάφους, μιας Κυβικής «Μηχανής συλλήψεως ψυχών» που βρίσκεται εκεί στα πλαίσια κάποιου «εξωγήινου πειράματος», καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν την Εξωγήινη παρουσία στο τοπικό μας διάστημα καθώς και την ατζέντα τους.

Πρώτα μελετήστε τα ακόλουθα:

http://myweb.tiscali.co.uk/aspie/trueorfalse/johnlear.html

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message559698/pg1

http://www.youtube.com/watch?v=ehrjO9RZGrI

http://ufo.whipnet.org/creation/war.in.heaven/index2.html

Σε αυτό το site υπάρχει ένα γράμμα από μια «άγνωστη πηγή» που υποτίθεται προορίζονταν για τον Τζον Λιαρ, και γράφει σχετικά με μια διαστημική μάχη μεταξύ εμπλεκόμενης Αμερικανικής Κυβέρνησης / Εξωγήινων «Ξανθών» ομάδων-φυλών (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ) οι οποίοι βρίσκονται σε πόλεμο με τους Σαυρίτες – Ερπετικούς – Γκρίζους (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ)

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΛΙΑΡ:

-ΑΡΧΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ-

Από το 1985, ήτοι περίπου 22 χρόνια πριν από την ανακοίνωση του Λίαρ το 2007, η Ο.Ε.Α. είχε γράψει στα κείμενα της ότι η σελήνη είναι υβριδιακό ουράνιο σώμα δηλαδή πρώην φυσικό σώμα πλανητικού συστήματος του αστερισμού του δράκοντος, μεταλλαγμένο σε φυσικο-τεχνητό σώμα, δηλαδή υβριδικό σώμα, το οποίο σημαίνει μεταλλαγμένο σε τεράστιο διαστημόπλοιο.

Η Ο.Ε.Α. είχε γράψει ότι η είσοδος της Σελήνης στο δικό μας ηλιακό σύστημα έγινε περί το 20.000 π.Χ. με πρώτη απόπειρα να μπει σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας Γη, η οποία απόπειρα απέτυχε.

Η 2η απόπειρα έγινε το 11.500 π.Χ. και επέτυχε. Μάλιστα υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η Σελήνη κατά την προσέγγιση της για να τεθεί σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Γη ακολουθούσε τροχιά συγκρούσεως με αυτήν, και κάποιες προϋπάρχουσες στο ηλιακό σύστημα δυνάμεις, δηλαδή Ανδρομέδιοι, αποσόβησαν αυτή την σύγκρουση με τρόπους άγνωστους σε εμάς ακόμη σήμερα.

Μετά τα κείμενα αυτά της Ο.Ε.Α. 22 χρόνια μετά έρχεται ο Αμερικανός πιλότος Λίαρ ο οποίος προφανώς δασκαλεμένος από ραβίνους, διότι ο ίδιος ως τεχνικός είναι αδύνατον να έχει τέτοιες γνώσεις οι οποίες ανάγονται σε συγκριτική θρησκειολογία και μάλιστα διερεύνηση της Αποκάλυψης όπου εκεί αναφέρεται ο Κύβος αυτός, το τεράστιο αυτό σκάφος το οποίο αναφέρεται εκεί μάλιστα ότι έχει και πύλες από πολύτιμα πετράδια και πολύτιμες ύλες κλπ. Είναι αδύνατον λοιπόν ο Λίαρ να είχε αυτή τη γνώση και επομένως αυτές οι γνώσεις του έχουν δοθεί από εβραίους Ραβίνους.

Το ερώτημα είναι γιατί το 2007 ο Λιαρ έκανε αυτή τη δήθεν αποκάλυψη δασκαλεμένος από εβραίους Ραβίνους. Η πιθανή απάντηση είναι ότι μετά το κάψιμο των διδασκαλιών περί Σελήνης ως δήθεν «φορέα του Διός», την οποία αποπειράθηκαν εδώ στην Ελλάδα να περάσουν οι «Έψιλον» μέσω του βιβλίου του στρατηγού Καλογεράκη με τίτλο «Η επιστροφή των Θεών», στο οποίο γραφόταν ότι δήθεν «η σελήνη διοικείται από τον Δία» του ελληνικού δωδεκαθέου, μετά το κάψιμο λοιπών αυτών των διδασκαλιών (από την Ο.Ε.Α. και από άλλους), προφανώς οι εβραίοι ραβίνοι το πήραν απόφαση ότι δεν μπορούν να περάσουν αυτή την διδασκαλία – απάτη – μπλόφα και αναγκάζονται να κάνουν μια υποχώρηση παραδεχόμενοι την πραγματικότητα μέσω του Λίαρ: δηλαδή ότι η Σελήνη είναι δρακονιανό υπερ-σκάφος.

Προσθέτουν όμως το συνειδητό ψεύδος ότι πρόκειται για «πείραμα». Δεν πρόκειται για πείραμα, δεν υπάρχει κανένα πείραμα, διότι αυτή η απάτη και μπλόφα περί πειράματος έχει πολλάκις επαναληφθεί από εβραϊκά κυκλώματα και μάλιστα από δρακονιανούς δαίμονες του Μέτατρον οι οποίοι επικοινωνούν με γήινα μέντιουμ, στα οποία μέντιουμ αυτοί οι δαίμονες λένε ότι «η Σελήνη βρίσκεται εδώ ερχόμενη από κάπου αλλού, για ένα γαλαξιακό πείραμα». Δεν υπάρχει κανένα πείραμα. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη στρατιωτική – πολεμική – πειρατική εισβολή με σκοπό την ληστεία των πρώτων υλών του πλανήτου Γη, και μετά την μετάβαση – αναχώρηση της σελήνης, σύμφωνα με την μυστική διδασκαλία του «Αγ.Όρους» περί «Ανταναιρέσεως» της Σελήνης, ώστε ο δρακονιανός στόλος με ναυαρχίδα την Σελήνη να μεταβεί σε ένα άλλο ηλιακό σύστημα για να επαναλάβει και εκεί την ληστεία πρώτων υλών την οποία έχει εκτελέσει εδώ στο δικό μας ηλιακό σύστημα (βλ. και ανατίναξη του πλανήτου Φαέθωνος για ανάλογους λόγους ταχύτερης αποκομιδής του τιτανίου και λοιπόν πολύτιμων μετάλλων – σημερινή ζώνη αστεροειδών).

Επομένως ο κύριος Λίαρ μεταφέρει συνειδητά ψεύδη των Ραβίνων τα οποία όμως έχουν και προεκτάσεις. Η Ο.Ε.Α. «πιθανολογεί» (το οποίο σημαίνει ότι είναι βεβαία) ότι ο κύριος Λίαρ θα αρχίσει να κάνει σε λίγο ανακοινώσεις επίσης πραγμάτων τα οποία δεν γνωρίζει αλλά θα του ανακοινώσουν οι εβραίοι ραβίνοι, δηλαδή ότι «αυτοί οι οποίοι θα μας σώσουν από τη Σελήνη είναι οι ερχόμενοι τάχα Κυβερνητικοί Ανδρομέδιοι του Διός, ενώ θα πρόκειται για στασιαστές Ανδρομέδιους του Κρόνου – Σαβίτ – Σαβαώθ (βλ. Θεογονία Ησίοδου) οι οποίοι θα εμφανιστούν ΑΝΤΙ των πραγματικών Κυβερνητικών Ανδρομεδίων του Διός που βρίσκονται σήμερα με υπερτριακοσίους πλανήτες πολέμου παρατεταγμένοι σε παράταξη μάχης στην τροχιά του πλανήτου Κρόνου (βλ. όλους τους νέο-παρατηρημένους Δορυφόρους του Κρόνου που συγκεντρώθηκαν μαζικά στην στην τροχιά του μετά το 2000 και τους ανεξήγητους θανάτους-"ατυχήματα" αστρονόμων μετά από αυτές τις χρονιες ), ώστε οι Κρόνιοι και τα σκάφη τους να εμφανιστούν στην επιφάνεια του πλανήτου Γη με πλαστοπροσωπία ότι δήθεν είναι οι Ανδρομέδιοι του Διός, και να οδηγήσουνε τους άξονες ΗΠ.Ε.Ι. (τριμερής ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) και Θ.Ι.Μ.(ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΕΞ.) εναντίον του άξονος Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) σε παγκόσμιο πόλεμο.

Ήδη η Ο.Ε.Α. στα κείμενα της έχει δώσει το κριτήριο διαχωρισμού των γνησίων και των πλαστών Κυβερνητικών Ανδρομεδίων του Διός με τον εξής γενικό καθορισμό μεταξύ άλλων:
Το κύριο γνώρισμα – απόδειξη ότι το πρώτο κύμα των ερχομένων θα είναι Ανδρομέδιοι στασιαστές του Ψευδο-Διός δηλαδή του Σαβίτ – Σαβαώθ – Κρόνου, είναι ότι θα ζητήσουν από τους άξονες ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ. να εκτελέσουν επίθεση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου εναντίον του άξονος Ρ.Ι.Κ.
Εάν το πράξουν αυτό δεν είναι οι πραγματικοί Κυβερνητικοί Ανδρομέδιοι του Διός αλλά αυτό θα είναι απόδειξη ότι πρόκειται για στασιαστές Ανδρομέδιους του Σαβίτ – Σαβαώθ – Κρόνου οι οποίοι είναι σύμμαχοι των Δρακονιανών της Σελήνης.

Καλούμε το φόρουμ του κ.Λίαρ και τους αναγνώστες του παρόντος σημειώματος να λάβουν σοβαρά υπόψιν αυτή την επισήμανση της Ο.Ε.Α. ώστε να μην παγιδευτούν στις επόμενες ανακοινώσεις των ραβίνων μέσω του κ.Λίαρ, δηλαδή ότι:
«λάβετε θάρρος Γήινοι: διότι έρχεται ο στόλος του Διός (διάβαζε: ο στόλος των Κρονίων συμμάχων των Δρακονιανών) για να μας σώσουν από τους Δρακονιανούς της Σελήνης».

ΥΓ.
Το γεγονός ότι οι Ραβίνοι ανακοίνωσαν στον Λιαρ και αυτός με τη σειρά του στο αμερικανικό κοινό, ότι πρόκειται για «ΚΥΒΟ», έχει προέκταση.
Η προέκταση είναι ότι επειδή και η χριστιανική Αποκάλυψη μιλάει για «ΚΥΒΟ» (το κυβικό σκάφος με τις πύλες των πολυτίμων λίθων) ο συνειρμός που αναμένεται να δημιουργηθεί στους χριστιανούς είναι ότι «άρα ο χριστιανισμός είναι δρακονιανό φρούτο - προϊόν» και άρα θα πρέπει ο γήινος πληθυσμός να απομακρυνθεί από τον χριστιανισμό επειδή αυτός είναι δρακονιανός.
Άρα ο αναμενόμενος συνειρμός είναι ότι οι ερχόμενοι θα πρέπει να είναι «αντίχριστοι του 666» και επομένως θα πρέπει εμείς οι γήινοι (τα έθνη των αξόνων ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ.) τώρα να ακολουθήσουμε το ελθόν «δωδεκάθεο του Διός 666» το οποίο όπως είπαμε θα είναι στην πραγματικότητα σκάφη του Κρόνου – Σαβίτ – Σαβαώθ και ενδεχομένως και των συμμάχων του (δηλαδή σκάφη Δρακονιανών), για να χτυπήσουμε τους Δρακονιανούς!!!
(Αυτό επίσης πρόκειται να σχηματίσει σταδιακά ένα επικίνδυνα θρησκευτικώς πολωμένο στάτους-κβο «ιερού πολέμου» μεταξύ των 2 κύριων Δυτικών-Ανατολικών αξόνων του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, δρακονιανό στρατήγημα 666 εναντίον 888)

Αυτό είναι μια κατάσταση τρέλας πλέον – δηλαδή σχιζοφρένειας στην οποία αν δεχθούν να παγιδευτούν οι γήινοι είναι τελειωμένοι. Διότι ο οιοσδήποτε στρατός τολμήσει να επιτεθεί στην Κίνα ήτοι το έθνος του Δράκου (Σιν-Σινα-Σιων), δεν θα γυρίσει πίσω. Διότι αυτά τα σκάφη τα οποία θα εμφανιστούν ως δήθεν «σκάφη του Διός», τελικώς θα εγκαταλείψουν τους δυτικούς στρατούς εντός των Ασιατικών ερήμων δια να γενοκτονηθούν από τους στρατούς της Ρωσίας, της Κίνας και των Ισλαμικών Κρατών του άξονος Ρ.Ι.Κ. ή αλλιώς Σύμφωνο-άξονας της Σαγκάης.

-ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ-


Πράγματι η ΟΕΑ έχει γράψει από πολύ νωρίς σχετικά με την ημι-τεχνητή υβριδική Σελήνη-Σκάφος. Από το 1985 και ίσως και νωρίτερα σύμφωνα με το αρχείο κειμένων. Κατάφεραν επίσης τότε να «ακτινογραφήσουν» την Σελήνη χρησιμοποιώντας «τεχνολογία Νετρίνο» και να «δουν» την εσωτερική μεταλλική (κυρίως τιτάνιο) μηχανική δομή της καθώς και άλλα στοιχεία της προηγμένης τεχνολογίας και των αόρατων-ημιαόρατων υπο-θυγατρικών σκαφών της.
Υπάρχουν επίσης κείμενα της ΟΕΑ με ημερομηνία 1988 που γράφουν σχετικά με Τροχιακές και Σεληνιακές «Ψυχο-παγίδες» - υπερ-προηγμένες αόρατες (ανώτερης διαστάσεως αραιώσεως ύλης) μηχανές των Σεληνιακών (ερπετικών – δράκο) εξωγήινων οι οποίες είναι ικανές να συλλάβουν τις ψυχές των νεκρών (εκσαρκωμένων) όντων και να τις οδηγήσουν στη Σελήνη όπου εκεί «επεξεργάζονται» με διάφορους τρόπους, ένας από αυτούς μέσω μιας διαδικασίας «ηλεκτροσοκ» που σβήνει την μνήμη, και κατόπιν ανακυκλώνει την ψυχή από τη Σελήνη πίσω στη Γη σε ένα άλλο «δοχείο» (κοντέινερ) ή σώμα.
Όπως ακριβώς «αποκάλυψε» ο κ.Λίαρ!

Πράγματι είναι μεγάλη έκπληξη που ο κ.Λίαρ μετά από 20 χρόνια εμφανίστηκε με αυτές τις δήθεν νέες «αποκαλύψεις» και επιβεβαίωσε κατά κάποιο τρόπο τα γραπτά και τα πορίσματα των επιστημονικών τμημάτων της ΟΕΑ πίσω στη δεκαετία του 80.

Τέλος καλούμε τον κ.Λιαρ να μας αποκαλύψει το όνομα του Ραβίνου(Ραβίνων) που τον δασκαλεύουν με αυτές τις πληροφορίες.

Θα κάνουμε την πρώτη καλή κίνηση από μεριά μας και θα αποκαλύψουμε σε αυτόν μια από τις πηγές μας σχετικά με την Σεληνιακές Ψυχο-Παγίδες στα αρχαία γραπτά της Ελλάδος:
Πλούταρχος: Αρχιερέας των Δελφών και του «Δωδεκάθεου του Διός»(υποδυόμενο από Κρόνιους δαίμονες)

9 comments:

Anonymous said...

ΕΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ . ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.

Aggeliki said...

Ενταξει παιδια,αν οι Ανδρομεδιοι μπορουσαν και ειχαν τεχνολογια να θεσουν σε τροχια την σεληνη το 22.000 πχ, τι να πω...τοτε εσκεμενα κρατησαν ολη την γνωση απο τους ελληνες και δεν βοηθησαν το ειδος τους να κυριαρχησει!Γιατι? Γιατι δεν τους προσφεραν παντα τα πολεμοφοδια για να ειναι πιο πανω απο ολους τους λαους? Γιατι δεν βοηθησαν το 1821? γιατι δεν βοηθησαν το 1940 ?γιατι δεν βοηθησαν το 1922?

Anonymous said...

Εαν ψαξετε αγαπητοι μου ΣΥΝ-ΕΛ-ΛΗΝΕΣ προσεκτικοτερα τα κειμενα,θα καταλαβετε οτι η Ο.Ε.Α εχει αποκαλυψει οτι ΑΠΑΝΤΕΣ οι ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,συμπεριλαμβανομενου ΚΑΙ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,εχουν ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΑΠΑΤΗ για την ΥΠΝΩΣΗ των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ και την ΠΛΗΡΗ αποκοπη ΜΑΣ απο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟ-ΕΛ-ΕΥΣΗΝ...
Παραδειγμα 1ον

http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/2010/02/700000.html


Αποδειξεις των λεγομενων μου,στο εν λογω blog,θα σας προτινα να διαβασετε και δικες μου αποριες και -ευτυχως- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟ-ΛΟΓΙΚΕΣ και ΟΧΙ ΟΡΘΟ-ΔΟΞΕΣ...

Δια περισσοτερα εδω ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_01.html
και απαντηση εδω
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_15.html

Δια ακομη περισσοτερα,στα -πολυαριθμα- κειμενα της Ο.Ε.Α...

Υ.Γ:Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...Επιτρεπετε να γελασετε,να χλευασετε,αλλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πατε ΕΝΑΝΤΙΑ στη ΦΥΣΗ ΣΑΣ...

http://elliniki-stratigiki.blogspot.com/2010/01/nasa.html

Ειτε αυτη λεγεται ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ειτε αυτη ονομαζεται ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΑΝΩ-ΘΡΟΣΚΩΝΤΩΝ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ...

Χ.Α.Μ

Aggeliki said...

Συγνωμη,διαβασα το κειμενο στην πρωτη σελιδα περι μετακινησης χρονολογικα του πρωτου θαλασσιου ταξιδιου και αναφερει μεσα την εννοια του hopo sapiens , που απο οτι ξερω δεν την αποδεχεστε και επισης το αρθρο γραφει οτι αυτα τα ανακαλυψαν αυθεντιες στην λιθινη εποχη.Αποδεχεστε τωρα την υπαρξη του homo sapiens και συγκεκριμενα του Ελληνα? Δεχεστε οτι αυτοι οι επιστημονες ειναι οντως αυθεντιες και ξερουν να κανουν την δουλεια τους?

Anonymous said...

Φυσικά και δεν δεχόμαστε τους Χωμάτινους. Οι Χωματινοι πιθακάνθρωποι είναι αυστηρό προνόμιο της Σιων και των γενετικών υποχθόνιων και γενετικών σκευασμάτων τους της Σελήνης. Δια αυτούς τους λόγους και άλλους τα χωμοερπετοειδή αποτυγχάνουν να φιλοξενήσουν μια ψυχική μήτρα.
Το ιστολόγιο όσον αφορά την καταγωγή λευκής φυλής επιμένει στην αρχική του θέση:
Είμαστε γένος Ημίθεων Genus Semideus άποικοι αυτού του πλανήτη, μακρινοί απόγονοι διαστημικών "Ελλήνων" Ανδρομεδίων θεών-θεοντων (ετυμολογία λέξεως θεος=ον που τρέχει ταχέως - στο μεσοαστρικό διάστημα) με άρματα θεών(αστρονήες) από τον αστερισμό της Ανδρομέδας, μέσω αστροπύλης Σειρίου-Υπερίωνος.

Anonymous said...

Γιατι δεν βοηθησαν το 1821? γιατι δεν βοηθησαν το 1940 ?γιατι δεν βοηθησαν το 1922?
Όσον αφορά αυτό το ερώτημα που κάνουν πολλοί η απάντηση είναι απλή.
Οι πάνσοφοι εναρμονισμένοι με την φύση ανδρομέδιοι διαστρικοί γενήτορες μας δεν μας θέλουν απαθείς άκαπνους απόλεμους διεφθαρμένους προδότες και θρασύδειλους όπως είμαστε στις μέρες μας. Συνεπώς αν δεν δείξουμε σύσωμοι ως έθνος ότι είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε και αν δεν δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να εξοντώσουμε τον εξωτερικό αλλά και ειδικώς τον εσωτερικό εχθρό, ήτοι τον ελληνοεβραίο, προδότη μασόνο και χριστιανικό-κρόνιο εαυτό μας τότε νεοέλληνες ματαίως περιμένετε βοήθεια από το διάστημα και από το υπερπέραν διότι είναι νομοτελειακό 1ον) ότι ο αδύναμος φύσιν αποθνήσκει σε μια σύραξη με ισχυρότερο του και 2ον) ότι τον προδότη και τον δειλό τον μισούν και τον σιχαίνονται
ΟΛΟΙ ...ακόμα και οι δαίμονες της σελήνης.

Anonymous said...

Ο/Η Aggeliki είπε...
Συγνωμη,διαβασα το κειμενο στην πρωτη σελιδα περι μετακινησης χρονολογικα του πρωτου θαλασσιου ταξιδιου και αναφερει μεσα την εννοια του hopo sapiens...


Εαν διαβαζες προσεκτηκοτερα θα καταλαβαινες οτι τα ευρηματα ερχονται ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τα εως τωρα "δεδομενα" περι homo sapiens...
Και αν συνεχιζες ακομα προσεκτικοτερα την αναγνωση σου,αυτες οι "αυθεντιες" οπως λες κατεληξαν στο συμπερασμα:<εντυπωσιαστήκαμε», πρόσθεσε ο δρ Ράνελς, του Πανεπιστημίου της Βοστώνης. «Διότι αυτά τα πράγματα δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί»...
Συνεχιστε να κατανολωνεται "αυθεντιακο" ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...
Οι ιδεες ειναι ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ και εστω και ΕΝΑΣ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝ να αποκτησει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ να ΞΕΦΥΓΕΙ απο τον ιστο της αποχαυνωσης που μας σερβιρουν εδω και ΑΙΩΝΕΣ,τοτε ΑΞΙΖΕΙ να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να ΜΗΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...Ας ξεκινησουμε απο εκει κοβοντας τις ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΕΣ και ας μη περιμενουμε ΑΝ-ΕΤΟΙΜΟΙ τους ΕΞ'ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ...

Χ.Α.Μ

Anonymous said...

Ο/Η Aggeliki είπε...
Συγνωμη,διαβασα το κειμενο στην πρωτη σελιδα περι μετακινησης χρονολογικα του πρωτου θαλασσιου ταξιδιου και αναφερει μεσα την εννοια του hopo sapiens...


Εαν διαβαζες προσεκτικοτερα θα καταλαβαινες οτι τα ευρηματα ερχονται ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τα εως τωρα "δεδομενα" περι homo sapiens...
Και αν συνεχιζες ακομα προσεκτικοτερα την αναγνωση σου,αυτες οι "αυθεντιες" οπως λες κατεληξαν στο συμπερασμα:<εντυπωσιαστήκαμε», πρόσθεσε ο δρ Ράνελς, του Πανεπιστημίου της Βοστώνης. «Διότι αυτά τα πράγματα δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί»...
Συνεχιστε να κατανολωνεται "αυθεντιακο" ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...
Οι ιδεες ειναι ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ και εστω και ΕΝΑΣ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝ να αποκτησει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ να ΞΕΦΥΓΕΙ απο τον ιστο της αποχαυνωσης που μας σερβιρουν εδω και ΑΙΩΝΕΣ,τοτε ΑΞΙΖΕΙ να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να ΜΗΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...Ας ξεκινησουμε απο εκει κοβοντας τις ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΕΣ και ας μη περιμενουμε ΑΝ-ΕΤΟΙΜΟΙ τους ΕΞ'ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ...

Χ.Α.Μ

Aggeliki said...

''Το αρχαιότερο θαλάσσιο ταξίδι θεωρείται αυτό του Homo Sapiens στην Αυστραλία, το οποίο πιστεύεται ότι άρχισε πριν από 60.000 χρόνια''
.Δεν αναιρει την υπαρξη του homo sapiens αλλα την χρονολογια του ταξιδιου.Αρα καλα διαβασα!
Με καθε νεα ανακαλυψη λογικο ειναι να εντυπωσιαζεσαι. Πως βρηκατε να το αναιρεσετε δεν καταλαβα!
Ναι εχω διαβασει απο που πιστευετε οτι καταγεστε.Ρωτουσα αν τις αυθεντιες στα αρχαιολογικα της Λιθινης, τους δεχεστε και ως αυθεντιες για την πορεια του ανθρωπου πριν 700.000 χρονια μεχρι τωρα!
Ο homo sapiens εκανε ενα ταξιδι αλλα αυτος δεν ειναι εσεις . Αρα το ταξιδι πριν 60.000 το εκαναν οι κινεζοι?

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις